Spanska

Första provet klart. Det gick åt helvete.. 

Söndag

Jag har ingen lust alls att blogga, och har inget att blogga om. Igår var jag med Julia hela dagen, vi shoppade och gick runt i hela stan känndes det som. Och idag har jag städat och fixat här hemma. Mina föräldrar kom hem från Norge för några timmar sen och då fick jag även choklad och pengar! Alltid välbehövligt. Snart ska jag nog träffa Malin och vi ska ner till vattnet, innan en ny vecka med plugg väntar. Ciao. 

I would never thought of loving someone like you

Helluu igen!
Ja jag o amanda va som sagt i stan idag. Köpte ett linne ett par jeans o äntligen en fricken kjol. Lär dock aldrig använda den för den är sjukt osmickrande och jag känner mig asbesvärad :p anyways
Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig, för imorgon blir det upp halv åtta och dra till JOBBET!! Yes, you heard it! Ska provjobba ute på josses jobb, så nu blire cashflow. Haha.
Sjukt trist att det inte händer nåt festligt nu för tiden. Folk har typ andra liv. Fett sug!

Näe nu ska jag väl börja dra mig..
Btw börjar bloggen bli lite väl tyst och ouppmärksammad och torr.
Jaja HEJDÅ:D

it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself

Idag blir det stan med amanda, sen måste jag jobba med demokratiprojektet så inte min p-grupp slår mig.
Jag har lärt mig en viktig läxa idag också, och det är att man måste planera sin säd på farmville så det inte ruttnar på natten :(
och så en mysig liten bild på det..

http://www.capetownskies.com/1574/22_dawn_mist_rcrse_hhb.jpg



det viktigaste är att jag är bättre än du

Bonjour cheries!
Idag har jag signat upp på farmville... I know, så sjukt hemskt, men det är rätt okej.. Lovar att inte posta allt jag gör.

Annars då ..
Jojuste jag skulle lyssna på Penguins and Polarbears idag för första gången, och hörde att den började på samma ton som Battery check. Hur jävla absolut gehör har man? GANSKA så bäst.

Förövrigt kom jag på att B&W, ni vet kamerainställningen som gör svartvitt, betyder black and white. Efter typ fem år. Så intelligent! Jag passar verkligen toppen på kungstens. Jag höll på att få nervsammanbrott på första föreläsningen när alla började babbla om antikens grekland och jag ba.. whot the fuck is grekland? typ så. Seriöst. Så idag mejlade jag louise och skrev av mig all ångest och hon skickade en smärre uppsats om antiken och konservatismen. :*

Melody gardot låter som ett jävla chokladmärke

Heal the world



Jag har en MacBook och känner mig så handikappad för jag förstår ingenting! Men snygg är den. Och jag älskar den. YBC är så rätt.

Trötter

Jag hällde nästan youghurt i ett glas och la nyss mobilen i nagellack. Jag är trött med andra ord.

wedding song.

vet inte hur många gånger jag o amanda har använt wedding song som rubrik, haha.

Idag gick jag halv nio till halv ett tror jag det var. Sjukt skönt fast dagen kändes ändå väldigt lång haha. Kommer bli skitdrygt sen när riktiga schemat drar igång (fast jag vet inte hur stor skillnad det kommer bli då.. hmmm)
Imorgon är det sovmorgon, börjar tjugo över elva, så ska väl åka hemifrån 10:21.. Shit vad det suger att bo i typ landet ingenstans. SUXX. men ändå asnajs att ha sovmorgon, det behövs verkligen
(behöver jag nämna skadeglädjen när den dryga/jobbiga/tråkiga JF-tjejen blev helt förtvivlad för hon inte fick sovmorgon? ah det va iaf priceless.)

Det känns inte som jag gör typ NÅGOT roligt ELLER vettigt. Man bara är i skolan sen kommer man hem och är dötrött, även om jag inte har haft några lektioner typ.. Det är jobbigt med alla intryck haha men jag känner mig typ lite light retarded om jag blir fysiskt trött av att skratta o umgås med sköna människor. Jaja!

men hörni nu utnyttjar jag ju inte alla sovtimmar. Sjukt dåligt av mig. Ska sova genast. och länge. Åh.
Pussokram och nångång om ni ska vakna eller somna, lyssna på esbj svenssons trio. han är kult och ni får inte inte känna till honom.

Heaven forbid

Idag gick jag i skolan mellan 9.00-15.30 och det var rätt segt ett tag faktiskt. Vi filmade en intervju på ett café, annars ingenting. Men efter skolan fikade jag med Rebecca och Helen i Sickla köpkvarter och det var riktigt trevligt! Kom hem vid sju,  åt middag och sen fixade jag och pappa med lite papper som ska in till skolan imorgon och nu är klockan helt plötsligt nio! Herregud, var tar tiden vägen? Tiden bara försvinner. Imorgon går jag i skolan mellan 9.00 och 16.30. Sen har jag rast på en timma, och sen är det utställning av våra projekt mellan 17.30 och 18.30. Sen är det föräldrarmöte i en timma, och efter det ska jag hem. Lär bli en riktigt lång dag imorgon, men förhoppningsvis den enda på länge. För mitt schema är riktigt gött, den enda sena dagen är 15:40. Och jag har sovmorgon till ca 9:45 tre dagar! Åh.

Puss o sov sött.


övertrött och fortfarande döhungrig

får börja med kaffe cigaretter o bomull om jag ska klara mig utan mellis o donken de tre närmsta åren

nej juste, jag köpte en liten kaffe på pressis idag, och satt o skakade som ett löv resten av dagen.

feel the rythm

Pga detta skitväder kommer jag inte kunna andas idag i o m att jag msåte ha på mig jeans, och jag har redan haft mina nya två gånger redan. sämst!!!

Tänkte att jag kanske skulle skriva några rader om ridningen igår, men nu ser jag att jag måste äta frukost för länge sen. Aja skriver lite iaf.
Red GP, skritt ut det var mysigt han var jättemjuk och känslig. Så himla skönt att för en gångs skull inte rida en skänkeldöv häst, yaaaay!!
Sen kom vi in och körde lite skänkelvikningar, det gick sådär, han ramlar ut lite och så lägger han huvet på sne och grejer men han var inte så jättestel i alla fall. I galoppen hade jag inte förväntat mig att han skulle va SÅ springig haha, men han kunde ändå korta och det va gött.

Nu ska jag till skolan och idag har vi idrottsinfo sen samhällskunskap tror jag.. Eller så vare typ bara projektintroduktion.. Kommer kalla det upptakt som back in the days.
Kss<3
KSG<33

Andra dagen

Min skola är verkligen toppen. Jag älskar den. Idag på morgonen hade vi en timma med klassen då vi gjorde lite olika lekar för att lära känna varandra och så vidare. Sen lyssnade vi på Teo Härén i en timma och tjugo minuter. Han är en känd föreläsare och han berättade om massa olika saker som faktiskt var sjukt interessant! Sen åt vi lunch, och efter det var det projektarbete hela eftermiddagen. Min grupp är sjukt härlig, och jag hoppas att presentationen blir bra. Efter skolan åt jag och Helen på mcdonald's i Sickla köpcentrum och så kollade vi i några affärer. Imorgon efter skolan blir det fika med lite tjejer! Puss.

TOKIO HOTEL

Isabell P A bekände idag Synden: Hon lyssnar lite på tokio hotel.
Det kom som en smärre chock men vi är kompisar ändå.
Kanske.
Jodå.
Ifall hon skaffar fejsbuk snart. höh.

Vi slutade dundertidigt, kl 12, idag!! Så jag hinner till ridningen, det var ju föör väl!!

jag älskar inte datorn länge, den är pungig och vi kommer inte få ha spoti.

Linux </3

klädångest

kommer komma försent idag igen om det ska va såhär svårt att komma på nåt att ha på sig

tidig kväll my ass

ännu ett löfte till mig själv som far åt pipsvängen. Skriver på minidatorn, shit va jobbigt det är. jag vill gå ybc o ha en riktig dator. Man kan inte ens installera spotify på den här. SMK!!!! (och inte the slagsmålsklubben kind of way)

Imorgon har jag spanska 8:30 sen ska vi typ jobba med projektet. Slutar typ god knows when och jag vet inte ens om jag hinner till stallet. Opepp.

20:45

Jag äter paj och gråter till tvn. Gud, jag är verkligen övertrött.

MacBook

På fredag får jag denna från skolan! Och sen är den min i minst tre år framöver. Ge mig fredag.

BC1B

Imorse när jag stod och väntade på tåget var jag så nervös så att jag trodde att jag skulle spy. Helt ärligt, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Men det blev bättre när jag, Rebecca och Helen gick in i skolan. Först var det indroduktion med rektorn och vår biträdande rektor innan vi fick träffa våra klasser och klassföreståndare och mentorer. I min klass går det ungefär 30 personer, och jag tror det är lika många killar som tjejer. Mina klassföreståndare heter Adrienne och Jenny och verkar bra också. Mina mentor har jag inte än träffat, vi får våra mentorsgrupper imorgon. Efter mötet med klassen så åt vi jättegod lunch och sen var det rast ett tag innan vi träffade klassen igen. Vid etttiden fick vi projektgrupper (7 personer) och började med ett projekt. Min grupp ska presentera (?) hantverkarna i Sickla. Och vi tänkte satsa på choklad. Aja, det var en bra första dag förutom att vi slutade halv fyra (!!!!) och jag är sjukt trött. Puss

och mitt schema är sämst

Idag har vi fått en faddergrupp och dom har lärt oss allt dom kan. Vi fick datorerna också, och passagebricka typ. Så nu har jag all access till klassrummet hahah nejmen det är asgött. Fick en aning om hur schemat kommer se ut, och det är jättedåligt. Vi börjar halv nio och slutar halv fyra, varje dag. Förutom när vi har projekt typ, och det har vi typ en månad åt gången eller nåt.

aja nu ska jag roa mig med att adda alla på facebook.Ciaoo

han satte foten i en potta

Tjobox!
Isabell va här igår till idag, vi det asnice. Lagade gö mat och skrattade högt och kollade på mamma mia. Mitt garderobsprojekt fortsätter.. Shit vilket jäkla jobb det är, jag dör!!! Men jag ska bara sortera allt som ligger utspritt på mitt golv, i min säng och överalltannanstans. Måste dessutom typ bli klar ikväll. Plus att jag ska sova tidigt. Ska försöka borsta tänderna typ 21 och ligga i sängen halv tio.. Hade vart sjukt skönt. A så blir det.
Imorgon börjar min första riktiga skolvecka, och då får vi datorerna. Vi ska också få typ faddrar som ska lära oss allt om livet.. Shit, jag hoppas jag får nån asnajs person som inte är äkta nedlåtande haha. På tisdag är det pang på klockan åtta trettio med spanska steg tre. Döda mig, för de sa på infot dag ett att det kommer va ashögt tempo på språkundervisningen, så att vi ska kunna snacka helt problemfritt i trean när det blir tre veckors praktik i barcelona.

Nu måste jag städa upp lite här och fortsätta slänga fula gamla kläder!
pusspuuss

When love takes over

Imorgon börjar jag gymnasiet.


ett riktigt riktigt gott skratt

http://www.dn.se/polopoly_fs/1.932880!norgekarta.pdf

zooma in ordentligt så ni ser vad det står. Seriöst (går)dagens skratt. Så sjuuuuukt kul.

glömde det roligaste ju

Igår efter att tvåorna hade lekt med oss så kom typ två killar från nån gospelförening och så sjöng vi gospel i typ två timmar. Det va så stört nice !!!! Verkligen förvånad över att alla var pepp och tog det på allvar och gjorde sitt bästa, helt fantastiskt :) Det var skitkul, och det var liksom lite såhära, haha jag och e, just like old times. A, det va jätteroligt! Och sen kom amanda och hämtade mig, så gick vi o bytte kjol åt henne IGEN.  :p

Idag kommer isabell!!!! yaaaaay<3  



btw linnea och mamma&anders har typ nån jävla maktkamp så linnea har suttit och skrikit på toaletten i typ två timmar och vill ha uppmärksamhet och jag vill bara slå henne så jävla hårt

my desire is yo please you, to be more and more like u jesus (haha vi va tvungna att sjunga med brooklyn/chicago-accent haha linda)

Dagen

Idag är jag mycket mer positiv :p dels för isen med "E"(haha) är bruten så jag kan njuta av min skolgång nu. Och så går det massa underbara härliga människor i min skola. peeepp!!
Cornelia, som går på MMA (typ cage fighting hahah helt sick ballt!!!)
Bea, som är helt sjukt skön
Isabell, som är jättehärlig och har underbar humor och är helt sjukt lätt att umgås med
Sen olivia (kallar henne karlsson för hon ser ut som malins lillasyster linn hahah), som är jättesöt, och hennes kompis linnea som är snel häst, och sen massa fler som jag inte kommer ihåg.

MIN GYMNASIETID KOMMER ÄGA DIN
(men din kommer äga min också. eller varken eller. anarki?)

Ser sjukt mkt fram emot nollningen, vågar inte veta varför, men fan va kul det ska bli sen med insparken. YAY!



(åhnej vet ni, jag pussade min spanskmagister idag !!!!!!!!!!!!!!!!)



PS GRATTIS JONATHAN MIN ÄLSKLING, 16 IDAG OCH FÖRLÅT FÖR JAG SÅRADE DINA KÄNSLOR IGÅR! DU ÄR KOOL!

train song



haha <3

Hjälp

Jag vill inte börja gymnasiet. Jag vill bara inte. Jag är så inte redo för detta. Klockan 10.00 på måndag lär jag möta min död. Och nej, jag överdriver inte. Jag vill tillbaka till Kunskapsskolan där allt är tryggt och fint och där jag har mina underbara vänner som jag saknar så himla mycket.

Johnossi ger upphov till gamla stängda känslor

Nu blev jag lite emo. Det känns skönt.


Fail

Köpte en ännu fulare kjol idag än den jag lämnade tillbaka. Hur misslyckat kan det bli egentligen? Ska in till stan imorgon när resten är i skolan (haha) och se om jag kan lämna tillbaka den helt. Har sett en finare på gina tricot! Bara så att alla vet, liksom.. Haha.

I will love you

Åååh vad det gick bra idag :) Kom dit med amanda i örat och det va typ fullt med folk utanför. Jag ba whoot aja. Men sen i alla fall gick jag in och då fick vi gå in i aulan (det visade sig att alla utanför va tvåor, thank god. jag ba man vad stora dom är), där det va info typ. Sen var det upprop och vi fick klasser. Min mentorsgrupp äger! Sen fick jag typ tre vänner, sen var det namnlekar och sånt sen fick vi papper av svenne, min mentor. Sen var det lunch och typ matsalen är internationell eller nåt haha. För arbetarna pratar bara engelska, och matsedeln är på engelska typ så jag vet inte riktigt vad jag äter.
Sen fick jag några vänner till, sen var det rundtur i skolan och jag säger bara MAN, vad snygg skola. Grr, var som att gå runt på ett museum haha. Men typ härliga anrika ytor.. haha. Sen kom mike och fotade oss värsta close upsen, sen fick vi gå.

Det va min dag :D pepp på imorgon haha. Fast det är tidig dag. : (

Who will love you?

Alla är i skolan nu. Eller ja kanske inte alla, men alla de jag umgås med. Imorse vaknade jag 08:04 av ett sms av Julia, gud vad jag var trött då. Men sen följde jag henne till skolan via telefon och några sms, och det verkar ha gått bra för henne! Men vi alla lär ju få höra mer om det sen. Just nu sitter jag och slötittar på tv och väntar på mamma som slutar om en halvtimma. Sen ska vi åka till kista med Gustav och shoppa lite! Åh.


nån gång måste du bli själv

Hej frön!
Idag ska jag alltså till skolan, det känns ganska bra nu. Har ätit havregröt o två mackor och druckit båda juicerna. Jag känner mig prep. Ska cykla så jag inte behöver svikas av SL första dagen. Härligt det ska bli. Ska ta 0909 så jag måste cykla typ kvart i om jag vill segla fram långsamt. Oooookej... Andas.. Vad ska man ha med sig första dan? Nä nu måste jag borsta håret o tänderna. Kommer definitivt blogga massor när jag kommer hem. Blogg är bra.

Jag trodde inte domedagen skulle vara så snar

Imorgon börjar jag skolan, behöver jag säga mer?

All i wanted was you

Ligger som ett missfoster i min säng med datorn på magen och en stor sjal virad runt halsen. Jag tror jag har fått nackspärr eller något liknande, för det gör sjukt ont. Och sen gör mitt huvud ont pga mina glasögon. Och så har min mobil börjat leva sitt egna liv. Wiho.


Allt som är och allt som varit

Jag fick ett ryck och gjorde om allt på bloggen. Förlåt Jules. I alla fall, idag har jag träffat Malin som jag inte träffat på evigheter! Har saknat henne. Sen så har jag barnvaktat Gustav, och ikväll blir det bad med Julia. Det är hennes sista dag på sommarlovet så vi ska "fira" det. Själv börjar man inte skolan förens på måndag!


Göteborg :*


Sån far sån dotter

Min far är helt besatt av att sitta varje timme och kolla hur det går för turkietbörsen, och hans aktiehysteri har smittats till mig. Seriöst, jag kollade för en minut sen. När jag bläddrade månader så slog det mig att det faktiskt är ett helt år sedan som börskraschen var/blev märkbar. ETT ÅR! Fatta hur snabbt ett år går!! Det är snart dags att börja jobba på önskelistan liksom, och igår när vi red ut kände man verkligen att hösten var i luften. Illa illa. Imorgon är det skolstart också. Stört nervig höhö. Vad ska jag ha på mig då??? Kan alla bara lägga varsin kommentar på ett exempel, vill inte se överdrivet dressad ut, vill inte se ut som en fjortis, vill inte se ut som en lodis, eller emo eller alldeles för slapp liksom. Men jag vill känna mig bekväm. Men inte för bekväm.. Lagom..

Gu va svensk jag är, men jaa första dagen vill man inte stå ut helt sjukt mycket. Man vill ju ge ett bra intryck.
Haha jösses jag kommer inte klara detta.

o vi tog om å om å om å om å om å omigeen

Hejjhej!
IMORGON börjar jag skolan. Shit majbritt!!!!!
Igår red jag jim, vi red ut och jag hade tshirt och det va typ 10 minus, men det gick bra. Har träningsvärk idag, även om vi inte gjorde nånting ansträngande hahha. Förutom att sitta o försöka få jim att bjuda på lite, vilket är ett rent helvete.
Har ont i rumpan också, för det finns typ inget fett som bäddar in sittbenen så jag har blåmärken under rumpan nu, mindre mysigt.
Idag ska jag till mamma, yaay society here i come.

Assåå shit jag har jätteont så jag kan inte sitta mer :p
hejdå

Tisdag



Idag har lite nya saker införskaffats i stan med Julia. Jag köpte bland annat  en kjol och en plånbok, och sedan en kalender i Jakobsberg. Något jag glömt nämna är att min plånbok blev stulen förra onsdagen och alla mina kort är därför borta. Så idag kom mitt nya bankomatkort och bibliotektskort, om en vecka kommer H&M kortet och sen ska ID fixas. Riktigt surt, men sånt är livet.

we're dust in the wind

Tjooo, nu är det sent igen. Men jag va ju tvungen att prata med kissabell, vilket blev nära 3 timmar.. sick, hjärncancer här kommer jag.
Imorgon ska jag med amanda till stan, sen ridning för första gången på tio år typ.
Godnatt :D

Älskar göteborg

Hemma från underbara göteborg nu. Jag har en STOR väska med kläder som väntar på mig, men jag orkar verkligen inte ta hand om det för studen. Istället ska jag roa mig med att ladda upp alla bilder! Puss :*

klwehibrghebrohgbelhtbeth

ASSÅ DRIVER BRUDEN!? Jag dööööööööör


tack klara k, din förtjänst att jag fick ett nytt hatobjekt :p (även om du inte läser bloggen haha whatever)

that green gentleman

Fattar inte varför nokia ska vara så himla komplicerade. Ska ladda över musik till mobilen, och först måste man installera tre programvaror och klicka vidare på femhundra olika mappar och filer och till slut har man ingen aning om vad som händer. Helt plötsligt blir hela dataskärmen ett superspejsat (men o så tacky utformat!!) ett "musik manager" och det dansar omkring människor i verklig storlek och det är musik och bas och HIT O DIT.
Vad hände med det gamla hederliga "en ny usb-vara har hittats, vill du visa mappen?" och bara klicka och dra??
shit.
Aja nu har jag lagt lite låtar nånstans, hoppas nu att dom finns på mobilen.
Dåligt nokia, dåligt.

Update: okej nu är jag dunderlycklig. Kingdom come i superljud på mobilen. Kan inte bli bättre.


TÅRGAS O HELVETE.

The voice va kaos hah!
Va väl inte dåligt i sig, men allt utanför scen va ju skamligt..
Kvällen avslutades med att alla flydde iväg i skräck och panik för några idioter hade sprutat typ tårgas/pepparspray över hela publiken. Nu har man måttlig ögoninflammation och näsirritation.
Men kvällen spenderades med linda och det va ju viktigast :)<3

Nu ska jag sova, måste ligga i sängen innan 12. Får passa på o sova nu när det är lov.
HEJ!

Ja, må hon leva!


Grattis Linda önskar ddddddora o jag!

allt är ogjort!

:)

förövrigt har jag vart med linda ikväll, och idag fyller hon år !! yaaay grattis <3 <3
jag ska hänga med henne in till the voice.. Guuuu vilken bra kompis jag är!! :)
hanyways, det är skitasent så nu ska jag knyta mig. Ha en frän dag imorgon/idag!
Pussokram

after tonight

Haha. JA. Ni ser rätt. Jag fick ryck och gjorde den här headern.

tyvärr suramanda ville inte stå för sin kärlek

YES.

Efter månader av hackande och hopp och framför allt misslyckanden har jag nu äntligen funnit sättet att rippa från svtplay. (eller ja, jag hamnade i ultimata flashback-tråden där det var väldigt väl beskrivet.)
Sååå mycket bättre än alla läskiga program både jag o amanda har laddat ner för låtens skull, och inte ens med dem har vi kommit närmre - MEN NU ÄR DAGEN HÄR.

Jag har kingdom come som mp3.


http://www.blixten.se/images/press/JOHN_ME_Fotocred_Peder_Bergstrand.jpg

MÅSTE man skriva rubrik?!

Holabola!
Väcktes typ kvart över nio av att pappa slängde post på mig. Va ett stoort kuvert från kungstens med ett stooort papper i, och allt som stod va typ "välkommen kl tio ..." och "det är roligt att så många har sökt, vi ska se till att du trivs."
Sen åt jag i alla fall pannkakor ..
Det är SOL idag vilket innebär typ allra sista chansen att sola innan gymnasiet.
Synd, jag blev inte brun i år heller.

Blue lips

huvudet i sanden

Ojoj nu blev det sent i alla fall!! skit också.
Kom hem typ halv tolv kanske, efter att ha varit inne på kultur och ung med linda, (olivia och fanny). Krunis kom för sent så vi dissa honom för indiekvällen. Va väl helt okej tycker jag. Rätt bra band före familjen, som också var bra. Skönt att jag o linda stod lite utanför smeten som olivia o fanny inte trivdes helt i. Shit va ghetto/fjortis/jallasinvarderat ung08 är. Inte ens indiekvällen kan va lite pop-ig. Jag o linda gick runt lite på promenad kring strandvägen o gamla stan innan vi approachade sister fanny's restaurangs monter/stånd/grej och blev bjudna på fika.

Nu ska jag i alla fall sova innan världen går under.
Kramkram

world on fire



Fick mig ett gött skratt när jag såg all bränd brand som brann.

Julia on styr

Nu blir det krunis och indiekväll med linda! Pussokram, vi ses imorgon!

Julia mår illa

Tänkte va lite go och gjorde en milkshake, men den va skitäcklig.

Idag ska jag väl inte göra så jättemycket. Kanske lär mig noter, kanske inte.
Ikväll ska jag o linda på indiekväll
Fast vi ska in lite tidigare o kolla på samme o felle

Jag är INTE taggad på skolan. Om exakt en vecka sitter jag där i skolan.... USCH :''(

Julia photoshoppar

idag blev jag lite extra besatt av motorhomes och bestämde mig för att göra en bild lite inspirerad av deras albumcovers.. Bedöm själva ;)
inspiration..
http://users.tpg.com.au/wagnerbe/pics/long_distance_runner_l.jpg

Julia filosoferar.

Jag har kommit på det ultimata sättet att nå ultimat lycka och sinnesro. Det har slagit mig att det är ett livsviktigt steg i processen som inte går att hoppa över, för då blir det bara fejkat och halvdant.

Här kommer det:
Man ska nog kartlägga sitt liv.

Verkligen ta tid till sig att sitta ner och bearbeta hela sitt liv och bena upp varenda händelse och känsla, för hur ska man annars kunna andas obehindrat? För varje gång jag ska dra en lättnades suck, en djup härlig suck när jag känner mig tillfredsställd eller färdig - så är det ju alltid nåt i vägen. Kanske bara jag som är såhär sjukt djup, men hur som. Det är alltid nåt som hindrar, typ att jag skrev något jääättefult till en klasskompis på dagis, eller att jag har tagit jättedåliga beslut, eller andra som har tagit dåliga beslut bilket fått konsekvenser för min del osv osv.
Tänk dig att någon frågar dig "Hördu, hur mår du - EGENTLIGEN?" (vilket btw isabell frågar mig typ varje dag och vice versa), då är det inte så lätt att hinna tänka igenom allt och man kommer inte på allt det dåliga man har inom sig som man egentligen skulle vilja berätta om, för det ligger så bortglömt liksom..

Summarum: jag tänker skriva upp och bokföra hela mitt past liksom. Allt jag minns från förr i tiden. Får kolla gamla bilder och grejer, för jag har så dåligt minne haha. Och så ska jag bearbeta allt bit för bit, för då tror jag jag kommer bli en himla härlig och lycklig människa.

GÖTT att jag är så sjukt intellektuell och dessutom delar med mig av detta till er. PEACE OUT!

I never stop amazing myself

ett år sen, ett liv sen, om 10 månader

how havewill I survive?

todays

Strax ska vi åka in till stan. Typ kulturgrejen, för fanny är där med sin restaurang så vi ska käka lunch typ.
Senare idag ska ajg till paps
Och det va allt jag hade att berätta
HEJDÅ


GRATTIS DANNI

16 år bliru idag! gött

höh..

Tydligen va det enorma svarta rökmolnet vi såg från vägen påväg fr mormor en anlagd skolbrand i södertälje. När ska förortskidsen lära sig.. man slipper inte skolgången för att skolan brinner ned. istället får man ha undervisning i äckliga baracker. Your lost!

HEMMA!

Ooh vad ni har saknat mig!
Stolthet o fördom nu. Mums!

Haha, mobilbloggar

Hellu! Shit vad ni har saknat mig. Ligger i min säng hos mormor o prövar det här fenomenet mobilbloggning. Men det är typ ovärt eftersom det går så långsamt. Dessutom förmodligen dyrt så jag ska inte munbajsa mer. Jag tänkte berätta om en dröm jag hade inatt. Jag satt i ett klassrum. Det va typ första dagen, men inte för alla andra typ. M, så läraren va o hämtade böcker till mig o jag gick ut o satte mig utanför rummet bredvid en annan tjej (det såg ut typ som kunskap så vi satt utanför london och klassen i london typ) sen typ va isabell där :D jag ba yay fett bra. Men typ lite senare visade det sig vara ubg så därför kallar jag detta en mardröm. Alla kände typ varandra utom jag och det va typ hemskt. Jaja nu ska jag gå på toa. Detta blev långt haha. Puss

Känn ingen sorg för mig göteborg

Åker till Maggie i Göteborg med Katja, Fanny och Daniela imorgon. Är hemma igen den 17/8.
Ciao!


Hassle.






Två nya favoritlåtar. Jag älskar den första Kent-covern, den är underbar. Den andra låten är också hur bra som helst!

8/8



Solen skiner och det är riktigt hett ute. Snart får jag gäster som stannar hela eftermiddagen och kvällen, det blir nog en massa bad i poolen och grillning. Imorgon ska jag packa och träffa Malin (vilket var ÅR sen sist!) och på måndag morgon bär det av till Göteborg! Fullt upp, med andra ord.

Hejdå igen höhö

tydligen hann jag blogga idag med. Om en kvart drar jag och linnea, så amanda får uppehålla bloggens ansikte utåt
Ha det dunderbra, sola o ät glass, och tänk på att solen fortfarande är ganska stark så smörj er! ;)
Yours
jules

saying her goodbye

jag vill plugga matte!!! Shit jag vet inte varför men jag känner ett stort behov av att underhålla mina skills så att inte jag kommer där till värsta bra skolan och kan inte åttans tabell. Ska nog skriva ut några steg o räkna igenom lite problemlösningar. Men nu måste jag sova för..
Imorgon drar jag o linnea till mormor och blir kvar där till tisdag tror jag. Dock fick ajg veta för fem minuter sen att ridningen börjar nästa vecka så jag måste hinna hem till den. Dessutom är mina skor hos pappa tror jag.. oputsade och skitiga pga josse hahaha. Ok whatever. Allt löser sig.

22:26

har tömt alla glas därute haha.
Fanny mathias frida o josse tog en taxi in till krooogen

fanny är myndig.

19:54

Jag tror jag har nackspärr.

grattis fanny arton år

idag fyller min yngsta storasyster år. 18! helt sick jao.
Ingen aning om vad jag ska ge henne.
Jo men nu fick jag en fin idé..
ok toppen.

on my radar

Det är en förbannad mygga i mitt rum. den är snabb som ljuset och låter sig inte dödas så lätt. nu är den borta... hoppas den är död, annars kommer jag inte sova mkt i natt.
Ska försöka sova innan tolv..

Underbart väder.



Här på min baksida spenderade jag och Julia hela eftermiddagen. Vi har badat i MASSOR, solat, ätit bullar & kakor, spelat gitarr och haft asroligt. Ska inte gå in på några detaljer, hahaha! Puss

Paparazzi. HAHA.

(amanda gu vilka fina bilder i andra inlägget!)
Lady Gaga - Paparazzi (Official Music Video)

Summerbreeze




Det var en perfekt dag med solsken och värme tills himmlen öppnade sig och det började spöregna i 10 minuter. Men nu skiner solen igen, ingen är hemma och jag väntar på Julia! Puss

ostbågarna är som godast dagen efter

Godmorgon! Vilken härlig dag detta är och kommer att fortsätta som.
Vaknade halv nio, mindre nice men det är lugnt. Gick ner o tog ett uppfriskande morgondopp (det är varmare i vattnet än i luften nu i bonäs :o! Men då va det iof bara 22 grader i luften typ men ändå. Dock trivs algerna. kiiiss o bajs), sen duschade jag mig jättegött, sen sitter jag nu vid datorn haha.
Ska snart ut o steeeka yaay!

Min deodorant luktar SKITGOTT!! Har glömt vad den heter. tror det är barnängen och den har mysrosa kork. KÖP DEN.

Nu kollar jag på ikeas sömntävling hahaha.

Pusss


En kväll i juni



Saknar den blöta kvällen i juni.


18:25

Idag var jag och Gustav på naturhistoriska riksmuseét, haha! Vi åkte redan vid tio, och när vi skulle äta lunch upptäckte jag att plånboken var tom så det var bara att vända hemåt mot Kallhäll där Jakob väntade med pengarna, för att sedan åka tillbaka till stan. Vi åt och åkte sen till museét där vi var i några timmar innan vi åkte vidare till Forum Nacka där jag handlade en klänning/tunika och glass till Gustav. Sen åkte vi hem igen, och var hemma vid femtiden. Då blev det bad i poolen, och nu ska jag äta. Puss o kram.

tied up in rules, it's all in black and white

Godmorgon!
Nu drar jag till schteket och sen vidare till stan med min syster.
Härlig vecka framför mig!
Pusss


15:15

Jag älskar mitt "jobb". Jag och Gustav har idag vart på bonäsbadet hela dagen. När vi skulle hem så tänkte vi cykla förbi hemköp och köpa glass, men lillen ramlade och slog upp hela sitt knä blodigt så vi fick leda cyklarna hem och plåstra om honom. Så nu sitter vi här hemma och latar oss, ska nog lägga mig ute vid poolen ett tag innan mamma kommer hem.


---.....-------

Detta är det mest patetiska jag vet tror jag.

En människa skriver på sin bilddagbok en text om en människa som den brukade gilla.
Personens kompisar är så hiimla giriga och töntiga och dryga så dom måste självklart veta, och verkligen är på människan att den ska berätta. SHIT JAG FÅR RYCKSPASMER!



MAN BA MEN SLUTA LÄGG ER I SLASH SLUTA SKRIV OFFENTLIGT OM ERA PROBLEM BARA FÖR ATT FOLK SKA TYP BRY SIG?? OCH VADDÅ VEEM SNÄLLA SÄG!!! MAN BA MEN OFFER VAD GYNNAR DET DIG ATT VETA !?!?!?


ORKAR INTE hetsen kring att inte ha nåt privatliv <//3

(ifall nån liten fjäänt som berörs av inlägget känner sig stött vill jag säga att det inte är personligt riktat utan det är en smutskastning av fenomenet i sig. ser ni inte hur jävla löjligt det ser ut?)

LOVE!

gårdagens skratt/glädjeämne

The sims 2 theme. You're welcome.

Måndag

Är barnvakt hela veckan åt min minsta lillebror Gustav. Hejdå och puss.

the fabulous adventures of julo & fry

Idag ska jag spendera lite quality time med min äldsta syster, vi får se hur det går. 
Jag har kommit på fetaste sommarprojektet (förutom att lära mig noter, skriva en låt och läsa en bok...(shit jag kommer inte klara nåt av mina projekt känner jag nu)) : TA UT KINGDOM COME. Eftersom ingen annan vill göra det får jag göra't själv. Men först måste jag köpa ett nytt capo.

Nu ska jag börja fixa mig så smått..
Pussochkram

:O

Kom av en slump in på en artikel (på wiki) om MINKAR
OCH MONSTRET I BONÄS VAR NOG EN MINK :O :O !!!

godda

jag o amanda såg ju en utter/sjömonster i bonäs härom .. dagen?
Kände att jag behövde googla om det verkligen är naturligt att dom lever i mälaren eller om den smitit från skansen.. Som skrivet förut så lät ju uttern jättekonstigt, typ den klickade/knäppte jättehögt,
KOLLA:

Läten [redigera]
Uttern är vanligen tystlåten och yttrar sig bara vid parningen och när den har ungar. Artens läten är visslingar, morranden och snörvlingar.

Hahahaha it was horny!

SUNday

Solen skiner, jag har solat i någon timme och ska snart till vällingby. Ciao!

KC.


viiilken härlig dag, lalalalalaalalalalaaalalalala.

Började med att jag gick upp halv tio och tog på mig pyttelite kläder och drog ut på halvmilsrundan. Kändes faktiskt grymt bra, inte alls jobbigt. Tror det är för det va så skön luft imorse, inte fuktigt osv. När jag sprungit kanske 1 - 2 km så såg jag en liten katt i halvhöga gräset vid fotbollsplan bredvid vägen. Aaw :D tänkte jag, och satte mig på huk. Den lunkade fram till mig med bekymmersamma ögon och hade ett sår i pannan och var helt tovig och dan. Kollade om den hade halsband och det hade den, men det stod inget på det. Den tryckte sin panna mot mina ben, det kliade förmodligen.
Men det va mindre fräscht för jag blev blodig på benen. I alla fall, jag lockade på den så den följde efter mig hemåt. :)
Den gick typ långsamt och stanna o la sig i varje skugga, och varje uppfart vi gick förbi gick den in, men kom tillbaka ut till mig o fortsatte gå. Den jamade förresten helt hjärtskärande, typ skarrigt och äckligt, tänk er typ malle som katt men mera sorg :o
Alla vi mötte, tusse och jag, sa att det va bra om jag tog hem den o tog hand om den lite, för den såg verkligen misskött ut. Men efter ett tag kom vi fram till ytterligare ett hus och där gick tusse in. Han gick runt lite på tomten och försvann sen runt huset :'( Det bidde ingen katt, men hoppas verkligen att nån hittar den och tar hand om den.
Fick så dåligt samvete lite senare så jag gick ut igen och kollade om den gick runt på gatan men det gjorde den inte.

Sååå istället tog jag en promenad :) När jag kom hem igen så solade jag.
Sååå, jag har legat ute o stekt, blev lite röd på bringan så jag vågar inte ta värsta risken så gick in.

Byebye!

sweet marie


"bara" en liten bild


klicka på bilden och sjung med för hjärta och full hals

The summer sun is shining wide

KLICK

Idag har jag barnvaktat Gustav hela dagen. Vi tvättade cyklar och lagade mat. Haha, och det tog hela dagen. Nej men annars så har jag väl läst ut min bok, kollat på de sista avsnitten av The city och promenerat med mamma.


Pappa följer intrigerna genom köksfönstret

Nämen !!! Är det KAJS jycke på BENGTS tomt????? (seriös inlevelse och otroligt eftertryck)

sist ner först upp

good morning!
En regnig och tråkig dag står till vårt förfogande. Idag är det prideparaden, och min pappa har namnsdag.
Linda har varit på Färjan så hon har säkert massa att berätta också x)
Nu väntar tandborstning.
Hejdå!

pull off

Jag funderar tungt på att skriva en låt.
För fatta ballt ifall den blir äkta randombra.
Fast lycka till.
Men jo, det ska bli mitt sommarprojekt!

Ok nu är klockan jättemycket idag igen.
gahhhh
Aja det va värt o stanna uppe för jag o john gifte oss nyss :):):):) (inlägget under förklarar)

RSS 2.0