melodifestivalen.

Jag tycker melodifestivalen är så himla mycket skräp. Förr i tiden var det typ alltid massa okända människor, och folk röstade på melodin, inte artisten. Det som främst irriterar mig med dagens melodifestivaler är att varken låtarna eller artisterna är svenskar. (ok ibland.) Seriöst, varför ska en grupp från typ jamaica ställa upp för sverige och sjunga på afrikanska liksom. Eller som idag när en grupp killar sjöng en låt på spanska. Det ska representera svenska kulturen typ!! Shit.

En låt hette "Killing me tenderly". Man ba eh vaddå killing me softly.
Och de där spejsade människorna som kom till andra chansen, star pilots eller vad dom hette. Deras låt var ju såååå sjukt tagen. "Take my body close" - ring a bell?

cause it's you and me.

Kom just hem från uppsala, det var trevligt att vara där.
Igår när jag kom dit så mötte isabell mig vid tåget och så gick vi runt i stan. Satt på varma gubbens kön (ja det är där han är som varmast) (men detta blev lite äckligt ett tag när jag kom på att han är full av bakterier.)  och så gick vi runt lite i "uppsala city". Asså det är riktigt mysigt där, när man inte är i ghettona. Lär ju flytta dit nån gång.
Sen drog vi hem till isabell och hennes familj hade utökat till typ åtta, så det blev mycket tacos i omlopp. Sweeet.
Efter det gick vi ner till kyrkan där det va flumgrupp.
Vi kom hem lite efter tolv, och kollade lite på tv (läs somnade i soffan) bredvid oliver. Isabell väckte mig kvart över ett och jag fixade mig sen däckade i hennes säng.

http://4.bp.blogspot.com/_svpt4QeKE4g/RkzIUyEKWII/AAAAAAAAAOk/xX5r88ZgusM/s320/PICT0006.JPG
varma gubben bredvid fyrisån.

Jag har aaasmycket att göra, inte pluggat ett skit i princip på lovet. Men nu ska jag göra en diktanalys, sen skriva en dikt, efter det läsa i fysikboken. Om nu detta går i kraft.

Kramkram

Juste, gårdagens chock: En väldig massa "shit", här haglar dubbelmoralen och me like.

It's gonna take alot to drag me away from you

Nu sitter jag vid datorn (well claro!).
Ska snart dra till mamma och titta till katten och länsa kylen lite, sen ska jag till uppsala!

Tänkte på en sak när jag var uppe vid ica och skulle köpa en ny tandborste..
Kungsängen är fetaste alkoholistbyn!!!
Fem i tio när jag passerade systemet så stod det typ tio pers och typ väntade och köade!? Vissa ville vara lite anonyma och stod inne på ica och tittade ut genom fönstret när dörrarna äntligen skulle slå upp. Så hemskt och patetiskt.. När jag kom ut från ica så började folket strömma in på systemet och jag såg t o m en tant som SPRANG(!?) Herregosh, it's not going anywhere liksom..!
Jaja, det var bara en observation jag gjorde.
Jag bloggar igen imorgon eftermiddag när ajg kommer hem.
pussokram

http://www.fastighetsvarlden.se/img/zimg/SYSTEMBOLAGET.jpg

en sorts telefonförsäljare

Precis när jag skulle gå ut genom dörren ringde telefonen och pappa svarade. Var lite nyfiken så jag stannade lite. Visade sig vara agneta (min [EX!]-ridlärare). Hon ville typ värva mig till dressyrspecialen :p De är så desperata att de ringer en och försöker pracka på en <3 haha. Nejmen det vore faktiskt ett lyft, men vi får se hur det blir. Byter ju ridgrupp på tisdag, och så är det ju ganska mkt annars med, men jag ska förhandla med pappsen vid middagsbordet. Jag vet inte hur sugen jag är själv, det vore såklart bäst att utvecklas liksom, men kanske att jag rider varannan vecka i den gruppen då.

Just nu lyssnar jag på P!ATD och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta så jag kan dra till linda och va lite social. Madagaskar 2 var bra, men när vi skulle claima våra biljetter sa hon "ni vet väl att det är 'alla talar svenska!!'?" Suuuck... Men den var inte kräkvärd för det. Kul att spendera lite qualitytime med emma på hennes födelsedag också. :)

IIII AIM TO BEEE YOUR EEYES TROPHY BOYS TROPHY WIHIHIHIIIVES

Madagaskar II

Om tio minuter ska jag börja dra mig inmot civilisationen för att där möta upp emma. Vi ska se Madagaskar II, tror jag.
Jag kastade just min tandborste utan att försäkra mig om att vi hade hemma, så nu har jag gjort det bästa av situationen, genom att överkonsumera tandtråd, munskölj och tungskrapa. Får ta vägen förbi snyggakillarnasPressbyrå och köpa tuggummin. Auf Wiedersehen

spring in the blog

tillfällig header. ska fixa en riktigt fräsch design ikväll. so long

Satte in en ny header som jag så oerhört grymt gjort själv. Visst ären cool. Om ni tittar så ser ni att det står grejer på den. jaja, njut av skönheten nu så länge det varar, för när amanda kommer hem lär hon ta bort den ögonaböj.

Nu ska jag sova, blev väldigt sent, men men. Imorgon ska ajg på bio med emma, ska bli kul.
Kramkram

Paris à la fin de Mars

Ska ju till paris i slutet av mars, och jag kom precis på hur vackert det (förhoppningsvis..) kommer att vara !!! :o
Shit vad jag längtar !!! Älskar paris det är så sjuuukt fint, och åh jag hoppas verkligen att massa träd blommar och att våren har kommit ..
Okej jag vet att det lätt bara kommer vara slask och inte alls nåt vårigt och fint, men jag får väl drömma.
Bilder:flickr
Spring in Paris - Carousel aux tuileries by f.clerc [Le Franck Mickaël de la photo].Spring Time by NeoAngel.Tour Eiffel by Mauro's.

shit jag borde åka dit igen i maj, juni


osäkerhet..

När jag var påväg till stallet från ridhuset så sa agneta "Då byter ni grupp nästa vecka då". Asså innebär det att jag ska komma en timme senare? Eller innebär det att vi ska ställa oss i kö nästa vecka? Till emma hade hon iof sagt "då kommer ni nästa tid på tisdag då" .. Hmm det lär ju strula upp sig. I can feel it.

Men nu blire inge mer hästprat här för nu. Idag ska jag försöka plugga en massa och så är det greys ikväll, hurraaay!


bilder till texten "tisdag kväll"

eller a här kommer några ridbilder från tisdags, tack linnéa my photografer


too much googleing

jag är SÅ hypokondrisk och googlar sååå mkt. för mkt för mitt eget bästa? har googlat på mina små sömnproblem.. jajuste ni känner inte till dom. här är dom: jag vaknar typ ibland två gånger per natt av att det kryper i mina armar och de är avdomnade och döda och usch :'''( så jag har googlat och ska nog kolla upp skiten. det verkar va ett vanligt problem och asså det är antingen Bvitaminbrist eller typ nå fel på ryggraden, skuldrorna eller typ jag vet inte. nån hade en teori om att kudden va för liten. om det inte försvinner inom en månad ska jag prata med diverse läkare haha.

den vackraste klänningen jag sett

screw den andra klänningen som jag älskade förut, det är denna jag vill ha !!
Min brudklänning:

om nån annan tar den så är ni typ döda

när materialism går till överdrift

fyfasen vad fel det blir när man kollar på femman. Dokumentären i kväll är om äckliga särgubbar som tänder på bilar och typ fantiserar om dom och typ har sex med dom .. asså seriöst, såå vidrigt !! jag blir otroligt besvärad. Och asså de verkar verkligen helt dumma i huvet. Fett ensamma och patetiska. Märkligt asså.


getting turned on? NEJ!? -.-  o.-

Tisdag kväll

Goddagens. Kom hem från stallet för en stund sedan och har hunnit käka middag. Det var kul idag i stallet, eller man kanske ska säga lärorikt och det kändes äntligen som lite utveckling. Kom dit med mormor och linnea och började fixa svenne som jag skulle rida med graman, för första gången i mitt liv, visste ju knappt vad det var ens. Haha. I alla fall, det var lite krångligt att hålla reda på två tyglar, särskilt eftersom gramanen jag hade var jättetjock och själva gramantygeln typ tre gånger större än svennes vanliga. Så det var lite jobbigt. Men det var kul att rida honom utan att han drog omkring och bara var helt crazy, kul att han gick i fina formen också. Eller a, fin o fin, jag va iaf nöjd.
haha okej antagligen har mer än hälften slutat läsa med tanke på det sövande ämnet.

Idag har jag, linnea o cess fikat lite på isen och lekt amatörmodeller och tagit fula bilder. Sen har jag och innea ätit semla, ganska äckligt men men, det hör ju till.
Jag MÅSTE komma igång med att plugga nu, för typ fyra redovisningar väntar nästa vecka. Får magsår av blotta tanken. Men nu - mera chill.
Pusselikram


Ice ice baby!

Vaknade vid nio, gick upp och åt frukost och packade påsen. Mötte Linnéa och Cecilia nere vid örten och sen gick vi ut på Mälaren med sittunderlag, kaffe, bullar, chips och riskakor. Och så deras kameror. Det var mycket trevligt och vädret UTSÖKT! Bilder kommer vill jag lova.

Blev jätteglad när Linda smsade och berättade att det där barnprogrammet som jag efterlyst gick på barnkanalen! Och nu har jag ett namn på ett också. "Bamsebjörns bilderbok!" Åhhh loes vad härligt med nostalgi och väsande ankan. Mums.
Nu sitter jag i mormors säng och kollar på Katjakaj o Bentebent och näsan rinner, godis.
Idag blir det mest chill som vanligt, och ska försöka plugga lite kanske. Sen kommer Linnéa på en semla, sen blir det ridning.
rauss <3


take it all

Hej naiva skitungar!>E
haha
okej
 
Idag har jag och linnéa varit lite. vi gick på isen ( yaaaay!! Party )  och sen gick  vi hem till mig och åt glass.
Sen åkte jag, mormor och fanny till jakobsberg och käka lunch på elegant garden (chaina) och sen köpte jag en väska. Efter det gick vi till sans rival och skaffade massa semlor, och där jobbar tydligen therese i nio tre (y)
okej nu känner jag mig på tok för instabil för att blogga om detta ska hålla sig ovanför ytan, så jag ska nog knyta ihop nu. Känns soma tt jag borde gå o göra nåt.. Hmmv et inte vad. aja, nu så. HEJDÅ <3

apple bottom jeans boots with tha fuuuur

hah
heeej !
Måste lägga in bara en asrolig grej igår när vi åt middag. Detta kändes precis som ett svensson-svensson-scenarie. Ni skulle varit där. Mormor lät som gustav och mamma var lena. Jag var hon lina, tjejen.
Okej.

Mormor: .. Jaa, och i höstas så läkte anders min rygg, han räddade mitt liv !!
Jag: Jaså, vad gjorde han?
Mamma: Ja, han tipsade henne om ipren.

asså ja ni skulle vart här/där. ingen tyckte säkert detta var kul. damn whatever.

Kläppen

Imorgon blir det kläppen med familjen. Jag kommer sakna alla mina vänner otroligt mycket, men vi ses om en vecka! Puss



L. Pritchard



Jag kan inte hjälpa det. Han är dödligt snygg.

Stress stress

Idag har jag gjort/gått ett antal (läs: cirka 100) ärenden med pappa. Vi har åkt runt hela stockholm känns det som för att införskaffa det sista inför morgondagen. Har bland annat införskaffats en navigator, täckbrallor och vantar. Och juste ja, mina glasögon har kommit. Jag sitter med dom på mig nu faktiskt, de ena paret alltså. Har två olika. Nu måste det packas här hemma! Puss


bye bye briar <3

Igår kollade jag o mamma på dressyren/küren från göteborg horse show. Sååå hiiimlaaa sorgligt när jan brink och briar red sin sista tävling i sverige, och kanske nånsin. Det är bara världscupsfinalen i las vegas(?) om han kommer med vill säga. Han vann i alla fall, det var väldigt bra. Och åh vad det kom tårar i ögonen när han avslutade sitt aaasbra program med sin piaff och sen pang och tack. Ååhh sveriges stolthet. Hästar är fett bäst.



så jäkla snygg häst, 18 år hingst. Nu får vi hoppas på hans helbror och hans halvbror! Jan, vi älskar dig.

(ursäkta gay-factorn)

Mormor har anlänt!

Mormor: Julia vet du! Nu har jag börjat gå en halv mil om dagen med stavar !!!
Jag: Hahha ååhh! Gimmie five! (hon skakar min hand :])
Mormor: Jag har lurat ut britt också!
Mamma: Jaså, har hon också stavar?
Mormor: Ja, men hennes är från överskottsbolaget, Mina är från STADIUM ;)  (<--hon blinkar seriöst som gubben)
hahhahhahahhahahahahahahhahahahhahaha jag dog
älskar mormor <3

makka pakka på besök

den som hittar makka pakka i bloggen får en krona (: ni kan kommentera här när ni hittat den så får vi se hur det blir med det.

OBS läs på egen risk.

:O :O  läste på aftonbladet att edie ska dö ! Edie i desperate Housewives för er som inte fattar. Feeeeett skönt på ett sätt. Fast jag undrar vem som dödar henne, om hon dör av sig själv eller om hennes sajko man dödar henne. Detta är för att Sheridan ska lämna programet. Nu när DH är tillbaka om några veckor, så undrar jag om de fortfarande är fem år senare.. Ja,antagligen. Och det suuuger. Usch, det sämsta som har hänt i DH förutom att rex dog är lätt att de har hoppat fram. Det förstörde ju halva nöjet. Och att carlos är blind. Vad har hänt med producenterna längre. DH är inte verklighetstroget längre. Det har det kanske aldrig varit, säger du nu. Men ändå. Sämst.

sportlovstips?

Ja kära läsare. Jag som är typ den enda i hela sverige förutom linda som ska vara hemma detta sportlov, känner att jag inte har några idéer över huvud taget på vad man kan göra på lovet?
Har ni några tips o idéer?
Tänkte kanske dra till relaxen men jag måste bli helt frisk först. Och så tänkte jag jogga en massa, men jag måste bli helt frisk först. Eller ska jag kanske åka på den där spabehandlingen jag fick av mina kära två äldsta systrar i födelsedagspresent? Vädret är ju underbart, så man måste ju utnyttja det... Äsch det blir väl jag och gitarren som gäller. Men jag lär ju vara en del med linda och kanske drar till uppsala nån dag. synd att jag inte kan dra till mormor, för hon kommer hit. Ska rida iaf. Men det är på tisdag..  Shit vilket fail lov. Men näe nu ska jag inte vara bitter för det :)
Hoppas ni mår bra
jag mår bättre, har nog ingen feber längre, men är förkyld i näsan.
Kramkram

Sportlov

Idag i skolan hade vi debatt på morgonen, vi hade några olika ämnen som vi diskuterade bla aborter, fildelning och homosexuellas rätt till adoption. Det var faktiskt väldigt roligt, svenska lektionerna har blivit mycket mer intressanta sen vi fick Johannes. Jag gjorde bort mig lite också, alla skrattade i och för sig, men nog om det nu. Annars har det inte hänt mycket alls. Oscar tog ett nio år gammalt tigerbalsam runt ögonen (!!) och började gråta. Dessutom såg han ut som en knarklangare, vilket var jätteroligt. Alla var roade. På bgn fick vi chokladpudding och sen var det lov! Efter skolan var jag i stan med Daniela, och sen åkte jag till farmor för födelsedagsmiddag. Jag fyller ju 15 år och 11 månader idag. Haha, ok det var inte anledningen för att åka hem till farmor. Nej, farmor fyller år idag. Grattis till henne, och grattis till Viktoria  min klass :)

If you don't know me by now

Ja, efter att ha lyssnat på den låten (jamen shit läs rubriken igen då) i sex versioner av sex olika grupper (okej varför har jag det egentligen?!) Kan jag konstatera att det är en väldigt bra låt.

Näe nu ska jag lyssna sönder andra låtar. Näst på tur är Ugly Duckling - a little samba


:]

Såg nyss för första gången musikvideon till thinking of you av katy perry
hahahhahahahahahha vet ni
att killen är kyle xy
och på nåt sätt
är han rätt
snygg

Matt dallas, han är också med i james blunts Good bye my lover hahahha

back to purple

Nu satte jag tillbaka "gamla" headern eftersom att alla hjärtans dag-rosen är lite pase.
Men nu är det så uuuunderbaaart vårväder!!, så jag o amanda kanske får fräscha upp designen lite. I'm thinking like green, yellow, pastellfärger


Åhjuste,
NU ÄR DET OFFECIELLT LOV FÖR ALLA FINA STOCKHOLMARE!

that was when i ruled the world

ok nu börjar jag bli seriöst ashungrig.
Mår mkt bättre idag =) Fast varje gång jag ställer mig upp så får jag feeeeeeeetaste huvudvärken :S och så är jag äckligt hungrig. fast det kanske inte beror på att jag är sjuk. Jaja. Nu ska jag göra en omelett eller nåt... Say cheeeeese!!

varför ska allt vara så jäkla hajpat när jag är sjuk

läste amandas heela inlägg (puss på mig), och fick råångest. ni redovisade matdagböckerna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! skiiiiit jag kommer aldrig hinna göra det. och ännu mindre kommer jag få mvg. måste få mvg på matdagboken tror jag.
och varför ska mina kompisar för en gångs skull plugga när jag inte är där och kan dela det?!

jaja nu ska jag lyssna på musik och skriva min engelska roman.
ajökenlöken

Mr Maker

Oj oj mycket har hänt sen jag senast skrev (i måndags) Därför tänkte jag uppdatera er lite om mitt liv, även fast jag vet att inte så många bryr sig. Men i alla fall. I tisdags beställde jag två par läsglasögon med pappa efter skolan. Jag hade verkligen jättesvårt att bestämma mig, men tillslut blev det två par svarta i två olika märken. De var båda supersköna, men jag ser ut som världens idiot i glasögon. Men vem vet, kanske vänjer jag mig om några år. Haha. Igår så var jag i skolan på dagen, as usual. På eftermiddagen var vi som inte nått våra mål (därbland jag..) tvugna att plugga matematik i två timmar under lärarövervaknikg. Tiden gick segt, men jag hann redovisa ett steg och fick en massa beröm av min lärare. Det kändes hur bra som helst, jag som inte är bra alls på matte! Jag kan kanske trots allt nå VG den här terminen. Ja, och igår började ju även Grey's Anatomy på femman. Och därmed började min och julias chattkonversation över sms vi har en gång i veckan mellan klockan 21.00 och 22.00. Love it. Däremot hatar jag att Grey's är så jäkla komplicerat och förvirrande. Och idag, torsdag, har jag fått "mycket" gjort i skolan. Jag redovisade min matdagbok (mvg baby!) och skrev en himla massa om stockholm på spanska. Efter skolan åkte jag, mamma och jakob till outeleten för att leta efter täckbrallor och vantar. Vi hittade ingenting, så vi får leta mer på lördag. Bra framförhållning, vi åker ju på söndag morgon. Allt från mig, nu ska jag duscha. Puss på den som orkade läsa allt!



Bjuder på en låt med världens bästa sångare, Luke Pritchard.

pixelz

ok jag försökte ladda upp en ego-webcam-bild på mig men det gick inte. Ni får helt enkelt försöka se framför er hur jag sitter invirad i täcke och kollar på oprah. I love being sick.

estoy enferma

god morgon kära blogg
när jag skulle lägga mig igår kände jag att hela jag var jättevarm. Men men. När jag vaknade var jag fortfarande varm och så, men jag duschade i alla fall. Men jag kände att det inte funkade så jag tog tempen och mycket riktigt hade jag lite feber. Efterlängtad feber!! Men fett synd att jag missar kursen, måste ha försprång hela tiden för att inte hamna efter i fysiken. Nu ligger jag o kollar på tv, har sovit lite. Ska sova mer snart.
Top model 2 yay

Louise är fortfarande den skitigaste läraren jag vet.

nananana nananana you are the music in me

ska plugga nu
detta har varit en mycket dålig dag
har haft damp hela dagen
och varit full av hat och aggressioner
det gillas inte
och jag avskyr en massa och särskilt hat känner jag mot lofuck
tror det vore bra för mig om jag gick i kyrkan och clear my head eller nåt
kanske drar ut o joggar imorgon
eller njä
det kan vänta
till lovet
lovet
lov


Don't you know love is stronger than julia

omg sitter o läser josses(systers) blogg, shiiiiiittttttt vaaaa lyxxit hon bor, ska bli jäkla najs att komma dit. Pariiis!
Måste försvara mig, ni hörde ju bara amandas version av lilla incidenten i förrgår.
Amanda: Vi kommer nog gå i samma klass på kungstens!
Jag: Jepp :) Men ska vi bara va med varandra hela tiden eller ska du försöka skaffa endast nya vännar?
Amanda: :OOOOOOOOOOOOOOOOO

shaiT^

hahahah sorry

Igår hoppade jag calleballe, alla skrämde upp mig med att han kastar av alla när han hoppar nu för tiden, så jag laddade upp med säkerhetsväst osv. Men det gick bra.
PUSS





så var inte veriasionen! she's a liar.
/ amanda

Congratz

Okej menade inte att vara elak eller så med inlägget under, bara så alla vet. Därför tillägnar jag detta inlägg till jules, grattis på namsdagen! (och grattis alla andra julior) <3


Ibland undrar man var man har sina vänner egentligen

Julia: Om vi börjar på kungstens, ska vi fortsätta vara vänner och umgås typ hela tiden då?
Jag: ?




(ok kan ha formulerat det lite fel, kommer inte ihåg exakta orden. men meningen är det viktigaste)

said i never did you wrong, but i never did you right

Ja, då var allt över då. För en månad ungefär. Snackar om gymnasieångest osv. :) lämnade in ansökan idag, halvt motvilligt.. men näe, det är skönt att ha det överstökat!
Idag har jag inte pluggat nånting, det var skönt. men det känns som att allt fler dagar blir såhär. Pluggar inte ens varannan dag.. Skärp mig nu julia.
Appropå JULIA. Min namnsdag idag, gratta.
P g a att jag bor hos min snåla (men oftast snälla :p just in case he reads my blog) farsa så blir det ingen namnsdagstårta i år, och det suger allt möjligt. Men jag ska nog dra upp till centrum och köpa ett glasspaket att njuta av i ensamhet.
Har nån några tips på hur man ska komma igång med allt skit? nej, det är klart ni inte har.
Pussohej!
and you JERK it out.

22:22

Tiden går snabbt när man har roligt, eller vad är det man säger?

Jag har haft fullt upp hela helgen. Igår på dagen var jag med mamma och handlade mat. Efter det var jag en sväng i jakobsbergs centrum och införskaffade ett par nya leggings samt ett vitt baslinne. Vid mötte jag malin och vi traskade upp till hemköp där vi mötte danni. Vi köpte lite godis och sånt innan vi promenerade hem till malin där det blev pizza till middag. Supergott. Jag spenderade hela kvällen och natten hos malin tillsammans med danni. Vi såg lite av melodifestivalen, såg på film, kollade på en massor med gamla bilder, fotograferade och en massa mer. Det var hur kul som helst. Kunde inte haft en bättre alla hjärtans dag. Eller jo, cecilia kunde vart med oss. Och julia. Vi saknade dig vettu! Idag vaknade vi vid halv elva, åt en stor frukost och några timmar senare begav jag mig hem. Jag hann knappt vara hemma innan hela familjen packade in sig i bilen och åkte till mina kusiner i skälby. Vi firade jessica som fyllt sjutton, mycket trevligt och mycket skratt trots att jag var supertrött. Bilder från helgen kommer så småning om, för nu ska jag sova! Pussar och kramar.


det är kärvt att bo i pajala, jo.

Julia: SHIT DU KAN JU GÅ TILL FINLAND!!!
Erik: jo. bara 1,5 mil dit

gymnasieansökan completed.

JAG HAR SKRIVIT UT MIN ANSÖKAN ! SKA SKRIVA UNDER NU.

det blev:
1. kungstens, sam spec
2. vrg jarlaplan, sam sam
3. värmdö gymnasium, sam beteende
4. östra real, forskningsinriktning humaniora och samhällsvetenska (hahahah xD, impuls..)
5. värmdö gymnasium, sam sam
6. samgymnasiet i jakan, sam beteende
7. östra real, sam sam musik
8. ubg, sam musik


hahaha jag tog 8 stycken
okej jag är lite chockad.

ibland kan jag döda för 1.65

jag och emma sitter o kollar ridläger,
såfort man hittar ett asmysigt läger
så står det
"tar emot flickor och pojkar i åldern 9-16 år. Maxvikt 60kg och maxlängd 170cm. "
Palla att jag är för lång. Seriöst. Kommer aldrig mer få rida ponny. Och det suger. Stora hästar är så jäkla begränsade. I alla fall på ridskole och lägernivå. Rövslick.

i don't know what i can save you from

godmorgon!
sitter och lyssnar på chill musik, ska nog göra en chill-spellista på spotify..

idag väntar myycket plugg, ska göra två eller tre diktanalyser och lära mig alla spanskaglosorna samt börja med engelskaberättelsen. Någon som har nåt tips på handling? nä tänkte väl det.

vad ska ni göra idag då?
inte för att jag bryr mig särskilt mkt, bara försöker skapa lite kommunikation mellan läsare och bloggare.

LOVEly design

hi lovers
i updated the design a bit. now if love never reaches this blog, the blog will have to reach the love.

would you go or would you stay


btw, ska jag ringa efter min reservkille nu eller? känner desperationen smyga sig på. drar nog in till stan o shoppar. Byes

doin my nails

Hello! Sitter vid datorn och manikyrar för fullt. Det tar tid. Har suttit i två timmar nånting
kommit cirka halvvägs i manikyrsetet jag fick av linda igår :):):)<3

Har fått för mig att jag ska göra mig riktigt fin idag, eller i alla fall ni vet pilla runt :) Vet inte varför, eftersom det blir solo night ikväll, alldeles ensam. Alltså ALLDELES. Pappa och li ska in till stan -.-
Som tur är går tro hopp o kärlek ikväll på trean. det får man ju inte missa en tråkig kväll som denna! : )
Lova informera mig om ni ska på fest.


Fourteen

Idag är det då alla hjärtans dag. Den enda som uppmärksammat det i min familj är min minsta lillebror som gjort ett alla hjärtans dag kort till oss andra i familjen. "Till hela min familj: jag älskar er från Gustav" stod det på det. Aw, sötie. Han är ju trots allt sex år. Anyway, idag har jag inga planer alls. Ska eventuellt vara med Malin (och Danni?) ikväll och vi ska äta sushi. Har aldrig ätit det förut. Men jag har inte pratat med någon av dom, så vi får väll se hur det blir med den saken.

Puss och kram!


Happy Valentine's

Hej alla älskande människor!
Idag firar vi the day of loooooooove!! ;)
Ha en underbar dag och glöm inte att höra av er till hela släkten o alla vänner!
Jag vill säga en sak till alla jag känner och gillar som läser denna blogg nu:
Tack för ni finns, ni är alla väldigt underbara och jag älskar er!


Min dag kommer spenderas som följer:
Idag blir en oerhörd gränslös svulldag!
Det blir glass och godis och kanske orkar baka något väldigt kärleksfullt också!
Förövrigt vill jag njuta av det UNDERBARA älskade vädret, kanske med en trip in the sun eller nåt! :) Så ska jag bara lyssna på romantisk musik och klä mig rosa eller rött ^^ Haha all the bitterness is gone! Love is in the air!

Idag åkte min böna isabell och de andra bästa i uppsala till transtrand på sportlovsresa. Är såå ledsen att jag inte för följa med, men jag önskar de verkligen allt gott.

Mycket kärlek !!
Julia




Den här har jag alltså suttit och gjort på photoshop nu på morgonen :) Allt för er älsklingar! Den här går ut till alla som ser den. Finns på facebook och bdb för bättre kvalitet.
Love

FM Static

 

 



Secret Song, Moment Of Truth och Tonight. Lyssna på alla, dom är jättebra.

Be our guest!

Helluu!!
Sitter och laddar upp inför varje fredags höjdpunkt, that is Let's Dance, samtidigt som disney's be our guest strömmar ut ur högtalarna. Skulle egentligen på promenad med linda, men middagen blev så utdragen av diktjämförelser och intensiva debatter. Alltid lika trevligt att äta middag med pappa. Men men, jag får ta den där walken med linda i nyhetspausen vid niotiden.
Nu ska jag bänka mig! I've got a feeling that something unexpected is gonna happen tonight. Puss

Friday I'm in love

Hej hej!
Ja idag är det ju heeeeelg. Fy vad skönt. Idag är det let's dance med chips and stuff, imorgon blire alla hjärtans dag med godis och glass. Måste ju anpassa snackset you know!
Jag har redovisat ett engelskasteg idag, sååå himla skönt.
Många lärare hade damp idag, stackars er :/
Fast det är inte synd om louise

Thirteen

Idag är det fredagen den trettonde om någon nu skulle ha missat det. Otursdagen. Jag har väll inte haft mer otur än att jag vaknade med världens mensvärk och var därför tvungen att stanna hemma från skolan. Jag har sovit och kollat på Disney Channel större delen av dagen, väldigt onödigt eftersom att jag har hur mycket plugg som helst att göra som ska vara klart nästa vecka. Det får jag ta tag i nu. Puss på er.


Long time since

eller a jag uppdaterade väl igår eller i förrgår.
hanyways

Idag då så är det FREDAG, det innebär hurra för många, och även för mig.
Släpar mig i princip till skolan idag. Måste lämna in tekniken och redovisa ett engelskasteg, så kanske bara louise dödar mig lite. Ja, nu tänker ni kanske "Shit varför säger hon louise och inte l.o.b.o", och det är för att jag inte gillar louise längre.
Så.
Nejmen ärligt talat så är det faktiskt bättre, jag mår helt ok. Bara lite hostig osv osv.
Idag är väl christian i skolan om inte han fortfarande har influensan. Fy och bu. Vill inte träffa honom... hans fel att han slutar. Gillar inte honom längre. Det var iof ett tag sen jag började inte göra det, så men a.

Btw!!! Jag har skaffat mig en reserv !!! ^^ fast jag kanske har sagt det.. Nej jag vet inte. Hur som helst !!!
En reserv som i att ifall jag blir heeelt desperat så ska jag ta den här killen. Han vet ju inte om något, som vissa trodde. Givetvis säger jag inte vem det är, eftersom det är en i skolan vilket jag råkade läcka till amanda igår. jeeez.

Näe nu ska jag börja samla ihop mig så ajg inte kommer alldeles för sent. puss!

Skidor!



Fick alldeles nyss reda på att familjen ska till Kläppen under sportlovet. Jag som gått i flera veckor och sagt att "gud vad skönt det ska bli att bara vara hemma under lovet" osv. Men nej, nu blire andra bullar. Slalom i en vecka, fan vad härligt. Jag var i kläppen för tre år sen och det är riktigt fint där. Vi ska någon av dagarna eventuellt åka till Lindvallen eller Hundfjället, eftersom att Kläppen ligger 1 mil utanför Sälen. Får hoppas på bra väder, 22 februari till 1 mars blir jag borta. Gud så skönt.

Torsdag

Igår i skolan var det en hektiskt dag. Det började med att vi fick reda på att vi hade nationella prov i svenska på morgonen, muntliga delen. Det gick super! Därefter så redovisade jag svenska och sen hade vi engelska prov. Efter skolan tog jag gardasilsprutan och oh my god vad ont det gjorde! Sjuksystern som tog sprutan på mig berättade hela tiden för mig vad hon gjorde och plötsligt stack hon in nålen i min arm. Det gjorde inte så värst ont, så jag trodde inte att det skulle bli så farligt. Men sen började hon spruta in vaccinet och gosh det gjorde ont. Hela min arm krampade, rummet snurrade, jag hyperventilerade .. Ja, det var hemskt. Men jag överlevde. Sen åkte jag hem till Malin och bakade med henne och Daniela. Och idag då har jag bara vart i skolan. Förlåt för extremt ointressanta inlägg, men jag har sjukt mycket att göra. Måste bli klar med en teknikrapport som ska vara inne i morgon, så hejdå :*

En lång lång tid

ja efter en lång lång tid ^^ så ska jag försöka börja blogga lite mer professionellt. Eller asså ni vet inte liksom fett intressant, men snarare typ skriva lite mer så att inte alla reagerar på min och amandas skillnader när vi skriver :p typ emelie ek och emelie vinis. Så, ja. Nu ska jag inte fortsätta direktblogga från mina damputbrott utan kanske vänta varje gång tills vulkanen har svalnat så det blir lite mer behärskat. How about that. Shit ni kommer alla sluta läsa för det kommer bli så tråkigt !!! :D

okej nu ska jag faktiskt kila vidare. Som sagt, puss host o så lite väs

eller kanske ska uttrycka mig som fridas livsmotto:  "kunskap, glädje o så lite baileys!"

Honey you should really break free

Idag har varit ännu en halvdålig dag. Har inte fått nåt gjort (eller jo jag skrev två dikter :D) och jag har haft ont i magen. Tror som sagt att jag är laktosintolerant, men mamma har ca en miljard andra alternativa förklaringar. Så tills vidare ska jag tugga all mat 40 gånger, aldrig tugga tuggummi, äta mindre mjöl, och så käka laktosfritt käk. dvs laktosfri mjölk då, orkar inte be om speckost av aila.

Men när jag har käkat mellis osv så ska jag iaf göra teknikrapporten!
Och så önskar jag er en bra kväll.
puss och host och lite väsande.


Vet att ni väntat (lite mer)

Inne:
- att bänka sig framför let's dance, och div andra töntprogram
- att vara verkligt pepp på en uppgift
- nostalgi
- där inräknat musik
- spela piano och gå i kyrkan
- bbcbabies program typ in the night garden och sånt
- barnkanalen
- att blogga om heelt random stuff typ vår blogg ---> amjuhero.blogg.se
- bad taste partyn
- att vara ekonomisk


ute:
- att hata, men även att älska, stora profiler (tex blondinbella, kissie, kenza)
- chinos och andra one hit wonders
- att ha en massa åsikter är så jäla yesterday
- gina tricot
- nickelodeon och andra kanaler som visar fult tecknade program utan nån som helst sensmoral eller budskap
- att stressa och att motverka detta. Lagom är bäst
- öl
- att vara så jäkla miljömedveten

och så uppenbarade det sig för mig

jag är laktosintolerant light.

Tuesday

Förlåt för lite halvkass uppdatering från min sida, men jag har haft fullt upp. Igår var jag i skolan hela dagen och gick hem lite tidigare pga sprängningshuvudvärk (glasögonen kommer behövas när jag får dom..) Vid halv fem åkte jag med Malin, Daniela och Cecilia till frihamnen för tvinspelning av programmet Singing Bee som visas på trean. I början var det faktiskt väldigt roligt, stämningen var skön och så. Men efter några timmar så blev det rätt trist och jag ville bara hem. Men jag hade en as nice kväll med de bästa flickorna på jorden <3 Jag kom hem vid kvart i tolv och sov skönt en halv timma senare. Idag har det också varit skola hela långa dagen, och efter skolan åkte jag hem till Malin där vi åt hur mycket mat som helst och kollade på härliga youtube klipp! Haha. Ikväll ska jag plugga & gå på en promenad, imorgon ska jag ta spruta mot livmoderhalscancer. Så datorn, eller rättaresagt internet, kommer direkt inte prioriteras. Hej så länge.

 

Två bilder från igår.

Sluta överdriv!!

På alla startsidor, på allas bloggar, i tidningar, på TVn, i skolan, reklamskyltar, skyltfönster.... SLUUTA !!!!! Alla hjärtans dag är så jääkla överskattat!!!! Detta säger jag absolut mest troligt på grund av att jag är ensam som en vattenbuffel i en öken. MEN! Jag har faktiskt en poäng! Asså kan inte samhället sluta vara så kärleksfixerade! Åtminstone kan ni väl vänta tills jag också joinat klubben!? Lägg av med denna överpropagandan om pyssel, tips, filmer, och förbannade kärlekshysterin! Fira Sankt Valentins dag för vad den egentligen är! Inte det västvärlden har gjort den till!!!!!

S:t Valentin var en helgon på typ 200-talet i Rom. Han ville kämpa för ungas rätt att få gifta sig, eftersom det typ inte var okej förr i tiden. (det är det iof inte i vårat land idag heller. Eller det beror på vad man menar med ung. WHATEVER.) Han blev förföljd och mördard på grund av sin vilja att modernisera världen och låta kärleken övervinna alla hinder. Han lät sig mördas och därmed är han en s k martyr.

DETTA är det vi egentligen SKA fira! Inte att vi har en pojkvän som kan köpa choklad och underkläder till en!!! Vi ska påminna oss om hur det var förr i tiden, och att denna man kämpade för kärlekens skull. VI SKA INTE FIRA KÄRLEKEN!!!

fan vilken bitterfitta jag känner mig som. men jag står för mina åsikter.

 / ensam tönt söker kärlek

if u got the money

idag var jag, amanda o malin lyckliga klubben. Klampade in i ett klassrum där två töntar satt vid datorerna. Vi la oss på varsin bänk och gnällde på skolan, dagen, och livet. Har varit så himla depp idag :p Men nu mår jag aaaningen bättre. Har ont i halsen och va lite småvarm i skolan, feber? Hmm jag vet inte. Glad iaf blir man ju av att kolla forever21s kläder omgomgomg och att titta lite på larholms semesterbilder.

Hur som helst. Asså seriöst, det skulle va såååå hiiiimlaaaa naaajjsss att få typ 10 miljoner just nu. Då skulle jag först shoppa gaaalet för 50 000 eller nåt och så skulle jag ge en miljon till pappa och en miljon till mamma och om jag vore på riktigt gott humör kanske systrarna skulle få tio tusen var. Sen skulle jag ha typ 7,5 miljoner kvar eller nåt (orkar inte räkna) och jag skulle donera 1 miljon till .. eller hmm nä jag vet inte. Nä jag skulle nog sätta in 7 miljoner på banken. 500 000 skulle iof typ barncancerfonden kunna få. Fan va snål jag känner mig, men ändå. O så skulle jag ha partey all the time! Skål!

TAGGAD!!

Jag är stööört taggad på att börja kungstens!! Haha är ganska säker på att det blir 1ahandsval =)
Det jag ser framemot är att få fri tillgång till folkuniversitetets kurser oohhh myyy goooosshh!!!!
Ska gå individuell sång, piano, foto, och massa mera IIIHH!! :D:D:D:D::D:D:D<33333333333

gg

kollar faktiskt på gossip girl fast jag bara såg första säsongen
det är inte SÅ illa
aja nu ska jag fortsätta barnvakta linnea
plutt

Det går bra nu, kompis det går bra nu



Min söndag består av matte och the kooks.

you're sweeter than sugar

Godmorgon!
Vaknade nio imorse, precis som igår. Haha asså jag blir aastrött halv elva, så jag har somnat elva både igår och i förrgår. Fy vilket inte-något-liv jag har. Take me out! Jaja jag får väl hänga på linda nästa helg istället.

Idag är jag barnvakt åt linnea. Jag ska lämna henne på barnens värld på barnkalas, (okej vad är grejen med att A L L A har kalas på barnens värld, så fantasilöst!) Vad mer ska vi göra.. Säkert typ baka eller nåt annat  som gynnar mig. Jag och linnea lever i symbios and i love it.

Igår var det melodifestivalen, och jag tycker jättesynd om shirley clamp eftersom hon kom SIST. Men fett bra att emilia gick vidare, och alcazar va också helt ok.
Jag blev glad för att han killen var assnygg, har glömt vad han hette, det är oväsentligt.
Jag känner mig asseg och skriver bara skit så nu ska jag logga ut och vara lite social mot linnea.
hejdå

Min helg

I fredags kväll var jag hemma hos Daniela med Malin och Cecilia. Det var en as chill kväll med mycket prat och grejer. Vi sov över där och tanken var att vi skulle sova i hennes systers rum. Men eftersom att Danni har katt och jag är allergisk så fick jag en allergichock och sov i skönt i tre och en halv timma i Dannis rum istället. Hehe. Jag gick upp vid halv tio och åkte iväg till optikern i jakobsberg. Där fick jag reda på att jag inte har så himla bra syn som jag trott. Jag är långsynt (= jag ser dåligt på nära håll/anstränger ögonen för mycket) Så det blir läsglasögon för min del. Måste också ha på glasögonen när jag sitter vid datorn. Prövade några bågar när jag var där och jag ser FÖRJÄVLIG ut i alla modeller. Aja, hittade två som hon i affären och pappa tyckte satt jättebra. Så jag får väll se om det blir dom. Sen i går eftermiddag åkte jag och Danni till stan. Både hon och jag hittade lite grejer innan vi åkte hem igen. Här hemma lagade jag middag till familjen och somnade dödstrött klockan nio i min säng. Vaknade kvart i tio i dag vilket betyder att jag sovit i över tolv timmar, men jag är fortfarande trött. Idag måste jag plugga annars kommer jag gå ut med ig i alla ämnen.

Puss :*

Och årets kock 2009 är.. Julia

Skulle göra potatismos till familjen.
Satte på spisen med potatisgrejen
Kom tillbaka efter tjugo minuter or so
- varför fräser potatiskastrullen?
Lyfter på locket
Oj, vattnet har dunstat
Potatisen är stekt

Småsaker

Har lite grejer att skriva som jag har haft på hög men inte pallat skriva!

På tåget igår, påväg hem från skolan, så såg jag en tant som såg EXAKT ut som Cruella De Vil! Hon hade svart stoort hår och en grå/vit slinga som också stod rakt upp in i hårbollen. På det hade på hon röda glasögon också.
NYTT: Ok jag googlade på cruella de vil och tydligen så har hon hälften vitt o hälften svart hår, alltså såg inte tanten exakt ut som henne. Men i det stora hela.

I tisdags på ridningen hade vi sitsträning för nån praktikant/vikarie som heter Hanna. Inga stigbyglar på hela lektionen och träningsvärken gav med sig igår, tre dagar senare. Första gången jag galoppa utan stigbyglar efter att jag ramlade av smokey när jag gjorde det sist (förövrigt första o sista gången jag ramlat av över huvud taget), och det gick mkt bättre nu. Haha fast det kan vara för jag hade Jason, och han är skön o sitta på. Men men. Grejen var att,
Hon hanna, hon ba "såg jättebra ut la la la lala, men sträck på dig lite mer! Du är ju så lång och ståtlig, och ni långa brukar vilja kura ihop er för att se lite kortare ut, men använd din längd och sträck bak axlarna!" FYY VAD JAG BLEV CHOCKAD OCH KÄNDE MIG FÖROLÄMPAD :p för JAG är alltid den som dampar på alla långa som står och hänger, t ex jessica almenäs, till viss mån agneta sjödin osv osv, Och så kommer den här människan och säger att jag inte sträcker på mig. Hmm, måste nog ta detta på allvar och tänka ännu mer på att dra bak axlarna och hålla upp hakan så jag inte blir så ful som alla andra långa som inte trivs med sin längd. Tall is hot!

Åhh jag har samlat på mig lite citat från våran sista match mot Serbien den 29 januari!
Våra underbara kommentatorer Robert Perlskog och Claes Hellgren:

"Aah.. Man får rysningar när man tänker på carlén och kim tillsammans"
(om en serb)"Hans tröja kanske krympte i tvätten!"
"Här kommer carlén.. Carlén är INTE rädd för fysisk kontakt. Inga koreanska steg här inte"
(efter ett klockrent mål av oscar)"CARLÉN, VAD SÄGER NI OM DEN DÅ!!!"
(om jacobsson) "Han har ett hockeyarsel, jacobsson"
(random ointressant citat) "Här skjuter högerhänte larholm"
Andra höjdpunkter från matchen om 7:e-platsen är t ex att nästan alla serber hete -vic i efternamn, jättefult när robban och classe skulle rabbla de som hade bollen ("dimertjovic, kospovic, tisjivic", ja ni fattar). Och såklart när Dalibor Doder står öga mot öga jättenära en serb på andra sidan planen under ett uppspel av Serbien och helt plötsligt ramlar han spikrakt ner på marken på rygg. Aaaaaaaaaaaskul. Detta var 07:45 in i matchen.

ayayay ¨
julia

Glasses

Amanda, här har du ett helt gäng kändisar som är asheta i sina glasögon. I'm such a good friend

ImageAmanda Peet Eyeglasses Kirsten Dunst Eyeglasses Lindsay Lohan Eyeglasses


och min personliga favorit:

Linnea är så världsvan

Jag o linnea kittlar varandra i soffan.
Jag: Visst har vi roligt tillsammans? ^^
Linnea: Va?
Jag: -"-
Hon: vadå?
(ja asså hon fattar inte grejer ibland men det är oviktigt)
Jag: ja vi är tpy bästa vänner
hon: man kan inte va bästa vän med sin syster
jag: eh jo man kan t o m va det med sin mamma =)
hon: Och alla i hela världen !??!
jag: ja, om man känner dom så :)
Hon: Fast vet du, Jag känner alla i Vita Huset!
Jag: Hur fan vet du vad vita huset är??
.. Jaha, den vita villan här på granntomten?
Hon: =)

Oh fuck

Jag ska få läsglasögon -.-


Vill träna

Nej, nu ska jag inte haka upp mig på fula barn längre.
Jag vill verkligen ut och jogga!! Men det är ju typ slaskigt och äckligt så det är inte så trevligt att vara ute nu. Detta väder SUGER allt.
Nä, på grund av att louise har skrivit in i min loggbok att jag har tre redovisningar nästa vecka så är det nog klokast att bara sätta igång. En bokanalys på engelska, hundra spanskglosor plus två kapitel i boken Trampolín (eh oj måste hitta), och så ska jag skriva typ femton dikter och tre diktanalyser.
Jag är sååå trött på att behöva göra alla dessa tråkiga uppgifter.
Och så gymnasievalet.
Okej nu ska jag jämföra vrg o kungstens.
                                      
Kungstens                                               Viktor Rydberg Jarlaplan
+ Lagom studietakt                                - Prestationsångest
+ Marginal till medianen                       - Precis vid ytan 
+ Bra lärare tror jag                               + Väldigt bra lärare
+ Studieresor                                          - Inga resor tror jag
- Få valbara kurser                               + Många kurser o ind val
+ Gratis skolmat                                    - 2700/per termin
+ Gymkort o folkuniversitetet            . Idrott där vid universitetet
. Alldeles ny                                             + Sveriges bästa skola
- Mycket grupparbeten                        . Ingen aning, men inte mer än alla andra

Hmm detta är det jag kommer på nu, de fetmarkerade är det jag värdesätter lite extra.
Men om man bortser från denna lista då.
Asså jag undrar verkligen om det är svårare att få mvg på vrg, eftersom det inte finns någon kontrast mellan eleverna så man inte kan sticka ut. Eller får alla där mvg i allt? För man kan ju omöjligt framstå som duktig i deras ögon om man inte är typ sunken eller murray, ahmen ni vet typ såna människor. Och då kanske man bara får g eller vg på allt man gör. Men eftersom snittbetyget är typ 18-19 så lär ju alla få mvg så länge man inte sticker ut negativt.
Och om jag inte hade fått reda på att det var mycket grupparbeten på kungstens så hade jag lätt tagit det tror jag. Men nu börjar jag tänka om. Men själva grejen är att jag kan tänka mig att det är lättare att samarbeta med människor som har samma betyg o mål som en själv, och alla är ju typ mer mogna i gymnasiet. Så det kanske inte är värsta problemet.
Asså jag vet inte. Fy jag avskyr detta.
Men jag ska nog till globen på privat öppet hus tack vare tomas syo hahahahhaha<3

tråkig skit-tv

Sitter och halvtittar på svt's "Miljöhjältarna". Så himla dåligt. Typ tio jättefula barn som sorterar sopor på en stor fotbollsplan. Det är dramatiskt. Ronja som har astma var nämligen tvungen att lämna planen för att ett mögligt hamburgerbröd kunde ha dödat henne eller nåt annat oerhört ointressant. Okej, jag förstår att detta program är till för att de små barnen som sitter och tittar på barnkanalen ska bli rädda, eftersom propagandan om vad som händer med sophögarna och klimatet fan är skrämmande. Men seriöst, de måste inte ta upp värdefull programtid som istället kunde utnyttjas av makka pakka eller dora utforskaren.

Åhnej nu hittade karolina i papperssoporna deras skolas teckningar. "Lärarna har  RÅKAT slänga dom, tur att vi hittade dom innan dom blev helt förstörda!" Stackars alla lärare som måste klistra upp deras fula teckningar igen.

Nästy.

Normala klassen

Idag på bgn så fick vi veta att det är Samernas nationaldag i dag. Johannes, min lärare, frågade oss om vi visste något om samerna.

Danni (räcker försiktigt upp handen): Dom jojkar.

Efter ett tag..

Katja: Är inte samer fridlysta?
Alla i klassen asgarvar
Katja: Eller.. utrotningshotade?

När alla gått hem sitter jag, Danni och Cecilia kvar i soffan.

Johannes: Men tjejer ska ni inte gå hem?
Vi: Neeej ..
Johannes (tänder och släcker med lampan): Jo men det är ju fredag! DISCO!!


Haha.

Friday i'm in love

Idag redovisade vi vår bro och den klarade 8 kilo, men det skulle nog gått med mer! Men den var ju så fin att vi inte ville bryta sönder den, haha. Ikväll blire chill hemma hos danni med mcdonald's mat , ben & jerry's och bästa tjejerna. Ha en trevlig helg allihopa :*


It's unmistaaakable!!!

tjaaoo!
känns aaasbra att jag nästan aldrig sitter vid datorn längre! :D eller a, jag sitter iaf inte ens varje dag !! :):)<33
Som amanda sa så gick uppsatsdelen bra idag på nationella. Jag skrev en debattartikel om nån himla kommun som skulle ändra skoltiderna till 11-18. Lite märkligt men kul! Hoppas bara det var tillräckligt, skrev bara 2,65 sidor haha. Isabell hade tydligen skrivit 16 sidor om EN NATT. Boy, she's got a lot to tell. Närå asså det känns ju bra ändå :)
Jag, Linnéa och Amanda stannade kvar efter skolan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!! Jag o Linnéa stannade t o m i en timme. Heeelt sjukt. Men nu har vi lite koll på världens bästa bro och vi kommer läättttt få mvg.tss


Our bridge is unbreakable

Nationella imorse gick super! Jag var så himla nervös, men efter att vi hade fått uppgifterna att välja mellan blev jag lugn och skrev min krönika oavbrutet till klockan elva. Sen hade jag fyrtio minuter över då jag satt och stirrade in i väggen med musik i öronen. Det är så himla skönt att ha uppsatsen avklarad. Annars så har dagen bestått av brobygge, vi har ju en uppgift i tekniken som ska vara klar imorgon. Vår bro är så himla bra, den kommer lungt hålla två kilo. Det trodde i alla fall vår slöjdlärare. Och den känns så himla stabil, fast den blev vädligt dyr (vi bygger broar av glasspinnar och varje glasspinne "kostar" 100 000) Aja!

Puusss


låtar ger upphov till de mest underliga känslor

jules säger: ASSÅ DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅ PARTY !!!!!!!!!1
jules säger: jag vill bara (censur. Heeej konfaledare!! *vinkar*) mig när ajg hör den
Issa, <3 säger: hahahahhahahahahah men julia xD
jules säger: och typ rycka runt som en södermänniska på en smutsig festival i spyor och klamydia

I don't wanna be

Det här har varit sämsta dagen på länge, har mest gått ut på brobygge och slapp (inte för att det är tråkigt men ja) Jag är jättetrött och allt har bara varit allmänt jobbigt. Nu ser jag på one tree hill, älskar serien. Ikväll ska jag gå och lägga mig klockan nio för imorgon är det nationella 09.00-11.40. Svenska del C, uppsatsen ..




One tree hill

förklaring

okej asså kom ihåg att jag var väldigt trött och på flumhumör när jag kom på det här

69 (två människor som myser), + fight = de vänder sig bort från varandra -> 96

Julia kan räkna med bråk

69 + bråk ( t ex 6/1) = 96

HAHHAHAHAHAHHAHA JAG DÖÖÖÖÖR HAHAHAHHAHA NÅN SOM FATTAR??
chiste verde ;)

/ mrs roennblom




                                                                                                                                                       69+bråk=96

förklaring följer, om så önskas - kommentera

Goodnight

Hatiska inlägg är bra ibland. Nu ska jag sova.


HÅLL KÄFTEN

SHUT UP SHUT UP SHUT UP SHUT UP SHUT UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nationella

Okej nu är första delen (av typ en miljon delar) avklarad när det gäller nationella proven. Imorse klockan nio började Svenska A vilket är läsförståelseuppgiften och det gick bra. Jag hann svara på alla frågor, men när jag skulle göra den sista frågan hade jag två minuter och svaret blev inte så bra som jag vet att jag kan. Svenska är trots allt mitt starka ämne. Aja, innan provet ens var slut så började människor (eller rättaresagt en människa) snacka för att hon var klar. Så sjukt respektlöst, om någon skulle börjat snacka och hon inte skulle varit klar skulle hon bli galen. Jag blir så himla irriterad på sånt. På torsdag är det dags igen, då är det Svenska C. Uppsatsen. Ser inte fram emot att skriva i två timmar och fyrtio minuter. Får ladda upp med mat och sömn typ.

Puss

090202

Imorgon är det nationella prov i svenska och jag är inte ett dugg peppad!

Är så jävla trött. Somnade tre i natt, vaknade halv sju. Najs. Ska nog gå och lägga mig nu. Hejdå.


Nattliv,

är temat för årets nationella prov i svenska. Vi har läsförståelsen imorgon, är skiiiitpeppad. Verkligen. inte, men a.
Kusin malin har lärt mig allt hon kan så nu är jag fett redo. Det blir alltså ramlösaflaska och mjukisbyxor imorgon. Eller så väntar jag med det till torsdag, då vi ska ha uppsatsen.
Ska knarka alla möjliga vitaminpiller nu. Kalk, järn, omega3, vitamin c, jajjemensan. Gäller ju att va prep.
Ikväll ska jag lägga mig halv tio och ha ca 158y6q34p8956394 väckarklockor som garanterar ett jävligt uppvak! Dock ska alla ha trevliga toner så jag vaknar skönt.

Nu ska jag lulla vidare! Önska mig (och amanda) lycka till imorgon. Kl nio hörni.
Puss

Oh no

10.00 på lördag så ska jag på synundersökning.. Fan.

uppsala

HALLOOOOJ!!!! :D:D:D ^^^^^^^
. Not.
Men.

Idag var jag i uppsala hos mina konfisaaar!! :) Jag, isabell, jonathan och ragnar hade astrevligt. Först hängde jag lite hos isabell (mitt femte hem ya know) efter det drog vi och jonathan till ceat. Ragge cyklade ikapp också. Där chilla vi lite och sen åt vi pyttipanna! Later on så gick vi till ica och köpte ingredienser till kladdkaka, drog hem till the starrs och gjorde två asgoda. Sen hem till isabell igen där pappa hämtade mig.
Trevlig dag, roligare att spendera den med de som jag inte träffat på en hel månad!!!!!!!!, än att plugga. Fast jag kanske borde ha gjort det sistnämnda. Näe asså livet är för kort för att ha tråkigt. Det är mitt nya motto. Men för att mitt liv ändå ska hänga ihop måste jag ju plugga, så jag får göra pluggningen till nåt roligt. Eller nåt.

Hahahhahahaha det finns en i i,r o j's skola som heter, ok håll i er nu:
Gulistan Solmus
ASSÅ

GUL I STAN SOL MUS ASSÅ JAG DOOOOG TYP TRE TIMMAR


Söndag

Igår kväll så promenerade jag till Mcdonald's med Cecilia och Danni. Där blev det glass (trots minusgrader ute!) och massor med prat och skratt. Sen gick vi vidare hem till Danni där vi kokade te, åt frukt, läste tidningen och gjorde lite allt möjligt. Jag gick ute med leggings och gympaskor så imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och jag tror att jag är på väg att bli förkyld. Det är inte så himla najs med tanke på att veckan som kommer innehåller en massor med teknik och två nationella prov i Svenska. Men jag är taggad, svenska är det ämnet som jag är bra på.

Kate Nash



Hon är grym. Lyssna på Moutwash också. Och Birds.  

HANDBOLLS-EM!

Ja, nu avslutar vi denna vm-säsong, och runt hörnet väntar nästa mästerskap. EM!
Jag och malin (kanske) ska se EM-kval sverige-montenegro i norrköping 22 mars 2009!
Så himla nice.
Fett.


Vad mer idag då..! Jo jag ska åka till uppsala någongång vid tolv, sen stannar jag där typ länge, tills pappa o li ska vänta hem igen. Long time since.
Kram

tillfredställelse

jag och malin har suttit och tittat på larholms privata semesterbilder.
tack gud för mannen och för sexyness och muskler.
shit, man.
totally.
jag älskar facebook.
jag älskar män.

RSS 2.0