ett litet smakprov

på vad som väntar

ska nog redigera lite bilder o sen blire bomb.
kiss

sèbastien tellier

hahaha dom kör divine på renaultreklamen hihi

I'M HOME!

Och nu blir det bildrensning osv osv :)
Imorgon lär jag ju typ dö i skolan pga att jag inte har gjort ett skit :) Men hallå vem pluggar i paris. Juste jack o dom kanske. Såg dom förresten på en restaurang igår hehe.
PUUUUUUUUUSSS

Måndag igen

Har varit i skolan idag och bland annat gjort en hörförståelse i spanska. Sen var jag och Mallan hemma hos Cess där vi pratade djupt om livet och åt pizza. Inte mycket mer har hänt. Nu ska jag skriva klart min jämförande analys av Kärleksbarnet och Pojkår, sen ta tag i allt annat plugg. Jag har hur mycket som helst att göra.

Du kan alltid stå under mitt paraply





Det känns ju jättekul att Daniela lämnar Sverige och mig för Thailand i två veckor på tisdag.
Kommer sakna dig massvis <3


Jag borde sova

Kvällen har spenderats hemma hos mig med Vendela, Daniela och Cecilia. Jag skulle möta Vendela på kallhälls station och eftersom att hon missade sitt tåg satt jag där i 45-50 minuter. Under de 45 minuterna bytte jag plats tre gånger och mannen som stod i luckan kollade väldigt konstigt på mig. När Vendela väl kom så gick ingen buss och vi var tvugna att gå i kylan till hemköp där Daniela och Cess gömde sig för oss, haha. Fick med oss lite onyttiga saker hem till mig där vi tände ljus och släckte lamporna med anledning av Earth Hour. Dock såg vi lite av robinson, sen made och sen a double shot at love på mtv. Så vi bröt elgrejen, men alla lampor var ju släckta och det är alltid något. Vid tolv åkte Vendela hem eftersom att det är då sista bussen går härifrån, och för en fyrtio minuter sen gick Danni och  Cess hem. Nu sitter jag tack vare Cess och lyssnar på Amy Diamond. Och klockan är sju minuter över tre (!!) Upsi.


 



Earth hour

Om två timmar är det earth hour. Vendela är på väg hit, sen kommer även Danni och Cess så vi får väll se om det blir släckt under en timma. Puss!

Fuck you



Jag vet att det inte är den riktiga videon. Men det är den riktiga låten, och den är riktigt bra.

Friday i'm in love

Känner att det var ett tag sen jag skrev någonting vettigt här, så nu passar jag på. I tisdags var jag på söder efter skolan med Malin och köpte en fin blommig sjal på indiska :) Såg även Josefin Crafoord, ni vet programledaren i vakna med the voice, när vi var på väg till en liten affär där på söder. Annars så har väll inte sådär jättemycket hänt. Jag har haft tre nationella prov på tre dagar; uppsats i engelska i onsdags, muntligt i matte igår och muntligt i engelska idag. Alla tre prov har gått hyffsat bra och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med min prestation. Det är skönt att engelskan är över i alla fall. Efter skolan idag åkte jag till stan med Daniela och köpte en jacka. Sen klippte hon sig och blev jättefin. Har hunnit äta middag sen jag kom hem och just nu sitter jag och kollar på let's dance (final ju!). Vet att alla hatar det, men jag älskar det.

Puss

PARIS BITCHES.

Ikväll drar vi.
Ska fota som crazy med nya kameran som vi hämtade igår, tack siba i barkarby för ni är fett bäst och lätta att avleda. (jag o pappa hade inte med kvittot men vi hade rekvisitationsbrevet och skadeanmälan och tack vare lite sköna repliker av pappa som "kan vi få pengarna i öl?" och "Vad är egentligen skillnaderna mellan LCD och plasma-tv?" så gick det som på räls.)

Kommer sakna er men det är ju bara några dagar. Är hemma på tisdag igen. Då blir det major update!
Pussokram

http://www.uiu.edu/international/images/eiffel-tower-paris-france.jpg


Beach 2010

Jag har börjat vardagsmotionera på riktigt! Det knäpper till i skallen varje gång jag ser en rulltrappa. Påväg hem från skolan sket jag i bussen och gick till stationen, där jag gick uppför trappan och även gick nedför trappan. I K-ängen gick jag upp ..
I love it faktiskt.

Ser jag tjock ut i den här?

muntligt nationellt prov i matte idag rå. det gick bra, jag är nöjd. svarade rätt och sånt. hoppas det blir minst vg.
nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan hämta min kamera.
vi ses nån gång kanske.

Kakor och saft

ALLA SOM ÄR TRÖTTA PÅ ATT VARA SKIT KAN SKRIVA "JAG" I KOMMENTARSFÄLTET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visste du att


Julia drömmer sig bort ..

Julia säger:

DETTA ÄR VÄRLDENS BÄSTA LÅT TYP!

Julia säger:

eller asså det är typ en pianolåt

Julia säger:

men den är så jäkla ksön

Julia säger:

tänk dig typ

Julia säger:

du kör bil

Julia säger:

en cab

Julia säger:

i LA

Julia säger:

solen steker dina armar

Julia säger:

vinden i håret

Julia säger:

typ ingen trafik

Julia säger:

du ba cruisar

Julia säger:

ett rådjur hoppar över vägen men du behöver inte bromsa för den är så långt bort

Julia säger:

du tar ett andetag

Julia säger:

det luktar mcdonalds

Julia säger:

du kör i drive through

Julia säger:

plockar upp en milkshake och en cheese

Julia säger:

dina glasögon blinkar till

Julia säger:

jävligt hett

Julia säger:

MMMHHH livet äger <33333333333333

Julia säger:

aja du har inte ens hört låten


Feeling a moment - feeder. en tråkig låt men söt.

idag har jag mejlat tarkett.se och tvingat dom skicka hela reklamfilmerna så jag får höra "här kommer jag med fikat, jaa joo man tackar ja!" Får se om dom svarar. Hoppsan nu blev plötsligt texten väldigt stor tror jag.. Kanske inte är det när jag publicerar.. Jaja. Nu ska jag återgå till att skriva på Stellas destiny eller vad nu skitberättelsen ska heta. Världen är liten och Sverige är en incest.

OOUUSLAUGBART!



Sååååå bäst jag älskart. Internt. Johannes är dagens skatt<3 (och skratt)

Ibland får man till det.

jag och amanda sitter och tittar i helens hemmagjorda lexikon, och jag finner att "eau" betyder Vatten!!!!
Snabbtänkt som jag är kopplar jag till parfym.
"då måste ju eau de toilet betyda... toalettvatten :o "
och det är fan sant!
grejt va! :)


In your heart, in your mind

Visste du att..

Nu sitter amhe o juro här i skolan och häckar. Som vanligt.
Sen blir det ridning ikväll, spännande o få se vad jag får för hest eftersom jag inte kommer få jim hehe.
jaja detta va inte så intresant.

Oooh Är det köpekakor?

Viksjögymnasterna



När jag ändå är inne på det här med minnen så kan jag ju lika väl fortsätta..
Jag saknar er grymt mycket just nu

I see you every day

Heej allihops.
Igår var det en kanon match, väldigt kul att vara så nära liksom. Irl. Rad tre var rätt nice. _Skön_ stämning på läktarn och halvkassa domare. Precis som det ska va!
Ska be linda langa bilder för det togs massor.
Förövrigt bortprioriteras bloggen tills jag har nåt kul att skriva så det inte bara blir en massa bajs.
Puuuuuuuuss.

I left my heart in california



Film av Caroline
Behövs inga ord.

Herregud

Ja, nu har jag gått och fått utslag i ansiktet. I ANSIKTET! Jag har ätit en massa medicin och hoppas verkligen att det gått över till imorgon, jag kan inte visa mig offentligt. Den här helgen har verkligen varit crazy.

Söndag

Jag har sovit 13 timmar och 20 minuter och är nästan tröttare än innan jag gick och la mig. Tror att jag är sjuk.

SVERIGE VS MONTENEGRO

SNART DRAR JAG!
PEPPEPPEPPPEPPEPPEPPPEPPEPPEPPEPP!


dagens fråga.

varför blir kommentatorer på V75 så otroligt upphetsade att dom skriker förbannat högt och tjoar på när hästarna kommer till upploppet? det är jäättejobbigt!


Sluta konsumera palmolja!!

Har precis tittat på en mycket rörande dokumentär på tv4. "En orangutangs dagbok". Ett orangutangcenter räddar aporna i hotade miljöer och omhändertar orangutanger som folk har som husdjur. På centret upplär och vaktas och tas aporna om hand av 24/7 arbetande personal.
Blev så chockad när de filmade ett ENORMT fält som tydligen brukade vara en enorm regnskog, men som skövlats för att vi i-landsmänniskor ska ha palmolja i nästan alla produkter. Palmoljan kommer från oljepalmen och finns i schampoo, choklad, kakor, chips, hudlotion och en mängd andra ämnen. På grund av oss är bland andra, orangutangerna utrotningshotade och har ingenstans att bo och leva.
Idag var alltså avsnitt 1 av 5 så håll utkik ni och titta på nästa avsnitt. Reagera nu. Köp ekologiskt och läs på er på wwf.se.
Orangutangreservatet i Wanariset Samboja. Orangutanger hotas av  oljepalmsplantagernas expansion, avverkning och skogsbränder.

Partaj



Igår var det min födelsedag. Fick en rosa iPod nano (16gb) och massor med pengar! I skolan blev det skönsång på bg:n och god grekisk buffé på eftermiddagen. Min klass gamla lärare, Sandra, kom också på besök med sin lilla son Alfred. På kvällen blev det middag och sen partaj hemma hos Cess. Tanken var att fira våra födelsedagar men ja. Det spårade lite och allt slutade med drygt 2 timmars sömn i en soffa med en hård kudde och fötter.. Äsch, ska inte gå in på detaljer hära. Finns för många risker med det. Det var i alla fall en lyckad kväll (delvis) och jag hade en bra födelsedag. Ser inte fram emot måndag.

Pussen


the must-do's are too many

Open Happiness är fasligt medryckande. Haha linda, måste erkänna det :)

Kissig kvalitét men men.
 

Dagens måsten är:
!Skriva en berättelse på engelska
!Göra några arbetsblad i matte
!Söka fakta om Venezuela som jag skulle gjort i fredags men sket i att komma tillbaka till lektionen, för amanda hade övergivit mig och jag är rädd för min spansklärare

Lördag morgon!

Godmorgon babies!
Jag tkr gårdagen var mkt lyckad, mer eller mindre med o motgångar eller vad man ska säga, men det var roligt.
Igår kom paketet fram till frida, yay! Frystejp o allt, hahaha.
Idag blir det pluuugg..

Kul det blir på måndag med BG-samling......... Jättekul att jag och p börjar komma varandra närmre. Jättekul. Verkligen. Jag känner vänskapen bara flödar. Inte alls pinsamt och besvärarande. !!!!!!!!!!!!


friday honey

Vi hörs imorgon :)

Dubbeltolkning

jag tjuvkikar på julia tryggs läxa om Sida's biståndsarbeten i afghanistan.

"..där läskunnigheten är den lägsta.."

"LÄSK-UNNIGHET HAHAHAH DOM UNNAR SIG INGEN LÄSK"


Ibland får man till det


Vem är på?

Det här ser väl ganska trivsamt ut. Vi åker imorgon, ok?


Våren är här



Hoppas bara det håller i sig.

Sådärja

Jag måste nog vara den sämsta bloggerskan i världen, men jag har verkligen inte tid att sätta mig ned och skriva här. Senaste uppdateringen från mig var nog i måndags och sen dess har det faktiskt hänt en hel del. Igår hade vi temadag i skolan. Vi lyssnade i en och en halv timme på en gubbe som pratade om internet och alla dess risker med mera. Sen gick vi tillbaka till skolan och hade olika rollspel. Jag, Matilda, Daniela och Fanny var i en grupp och vi hade fått ett "dilemma". Dilemmat var att Daniela skulle be Fanny gömma en kniv, och Matilda som såg det skvallrade på rektorn (mig) och då skulle vi se vad som hände sen. Det var massa smågrupper och fanns totalt sex olika dilemman. Var faktiskt asroligt att se andras pjäser eller vad man kallar det för, skrattade hur mycket som helst. Även fast det inte var lika kul att spela upp inför 25 (?) personer från alla möjliga klasser. Jaja. Efter skolan var jag i stan med Fanny och Daniela ett tag, innan det lagades mat inför hemkunskapen på kvällen med Danni och Malin. Blev rätt misslyckat. Idag då började dagen med ett oförberett No prov som vår lärare rättade under dagen, rekordsnabbt! Jag fick även reda på att jag får minst VG i NO denna termin vilket känns underbart. Under dagen har vi även haft hemkunskap och det blev betydligt mycket bättre idag. Dock har vi inte ätit det ännu, det ska vi göra imorgon. Efter skolan var jag med Danni och vi övade inför vårt motionspass vi ska hålla på måndag! Vi har dom absolut bästa låtarna. Hehe. Ja, det var väll allt jag hade. Ingen lär ju orka läsa, men nu har jag åtminstånde uppdaterat er.

Puss


kängurumatte

just nu vill jag typ ta livet av mig, eller snarare av min skolgång.
vi hade nån "kängurutävling" som typ hela sverige gör,
har aldrig varit med om nåt så hjärndödande omöjligt svårt.

Imorgon blir den gröna mjölken, svart.

Arla byter utseende på mjölkförpackningen - från det grönvita till svart-vitt.
Denna kampanj är i samarbete med WWF:s Earth Hour, då hela världen ska släcka sina lampor i en timme. För oss som bor i +1h-zonen gäller detta den 28 mars mellan klockan 20:30-21:30.
Det här är asbra! Visst var det väl Earth hour förra året också? Hursomhelst så uppmärksammades det väl inte ett skit?
Jag tycker hur som helst det är bra att folk verkligen får reda på det här, och alla köper ju mjölk liksom. Jag kommer befinna mig i Paris då, så jag får uppdatera om de släcker hela eiffeltornet ;)
Go arla!


Bloggdate

Jag och fanny (min yngsta storasyster) sitter mitt emot varandra och bloggar. Hehehe känns som när "blondinbella och hennes bästis maria" har bloggdate. Jag är SÅ trendig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska min lillasyster gästblogga:

jag  oker skisor  jag  titarpå  tive  dokor  jaghter  linnea 

Hmm ja, hon har lite problem med att ljuda fortfarande. Hahah, hon är bättre när hon vill. Hon pallar bara inte.
Kan översätta åt er:
Jag åker skridskor jag tittar på tv doktor jag heter linnea

Det där med tv och doktor va för att hon fick inspiration från grey's.
Hah

jaja hejdå

Regler kring adressering?

Skulle posta ett paket till min kära syster frida idag, som bor i lund. Ville vara lite rolig och skrev genast såhär:
Frida den äldsta
m...vägen 2C (det gula, nya huset)
225 xx LUND(EN)
 i Skåne, Sverige (inte danmark)

Sen så tänkte jag, shit tänk om inte paketet kommer fram..
Så jag frågade ceat som skrämde upp mig ännu mer med att "det är maskiner som ska läsa så du kanske inte ska vara humoristisk liksom", så jag mejlade posten.

--------- Kundtjänst - Privat ---------

Fråga: Kan man skicka ett hemmagjort paket med komiskt uttryck t ex "m....vägen 2c (det gula huset)" Och hur sant är det att endast maskiner läser så att min handstil kommer vara oläslig?

Fick svaret:
Hej.

Tack för din e-post.

En försändelse ska alltid vara korrekt adresserad för att komma fram till mottagaren.
Svar på frågan hur maskiner läser är inte sann.
Med vänlig hälsning


Hursomhelst hade jag redan postat det för längesen när jag nu såg detta mejl. Fattar inte riktigt vad dom menar och om det är okej. Jag menar, huset ÄR ju gult. Jaja, vi får väl se imorgon om frida fått nåt. Skrev nämligen också "Hög prioritering!!" på kuvertet, så om de kan läsa så lär det komma fram rätt snart!


Förövrigt blir det jag och bestis (linda) som drar på EM-kvalet i handboll i norrköping eftersom malin bangade i sista sekunden. Nice hun! :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på melodifestivalskivan som mamma köpte igår heheh
PUSS

:o

Nu har anders (min farbror tillika hälsoguru) svarat och säger att jag inte har halsfluss men en virusinfektion. Jaha, vad innebär det då, tänker jag och googlar.

"Om halsinflammationen beror på en virusinfektion, kan det t.ex. röra sig om förkylningsvirus eller Epstein-Barr virus. En särskild typ virus kan orsaka blåsor i gommen och på mandlarna. När de efter ett par dagar brister bildas sår, och det kan göra hemskt ont. "

HALLÅ VAD ÄR DETTA!? Kunde bara gapa i panik när jag läste det här. Hallå, åhnej !!!!?
Men men, det är detta jag har, så det är detta jag får se fram emot.
Damn!

Rabies var det här!

Godmorgon! Solen lyser underbart, himlen är klarblå och inga moln i sikte. Jäklig otur att jag är sjuk och inte kan njuta av a little piece of heaven. Men men, så är det ibland. Får titta ut på knoppbristningen från min säng. Det kan typ vara halsfluss, men dr anders svarar inte på mitt sms :<
Funderar på att gå upp till centrum och köpa mjölk och posta fridas sjal. Men å andra sidan, nä.. Eller?
Måste erkänna att det äger att vara sjuk så länge man inte mår DUNDERDÅLIGT. Men usch det suger att ha ont i halsen och om det är halsfluss blir det ingen helg för mig :(

Igår red jag på jim. Det gick väl helt ok måste jag säga, men han är ganska dryg att rida på många sätt. Han får typ panik om man kräver nåt av honom. Eller inte panik som yttrar sig, men han blir spänd som bara den och det går typ inte att öka honom -.- Svarar varken på skänkel eller pisk. Men men, det är en konst att rida.

Smittopuss

Kate Nash


I can finally breathe

Det här har varit en bra dag. En riktigt bra dag. Jag har redovisat spanska, fått reda på att jag fick MVG på nationella proven i svenska och vi hade inget läxförhör i NO. Om ni nu skulle bry er.

Nu ska jag se på the hills.
Puss

it's spring bitches

Nio grader, torrt på vägen, ingen snö i mitt sikte

och juste,
strålande sol på det.

Loving it.

Trött på det här va

Det är måndag.
Jag vill ha helg.


godmorgon världen

Det är en underbar dag, och den ska bli ännu bättre.
Just nu håller jag på och provar en så kallad, Metod.
Vi får se hur det blir. Hah.
Ha en bra dag!
<3

Två Killar. Ett Soulkollektiv. På Svenska!

Jag vill ha sommar nu.
Och till sommaren ett par schyssta tygsneakers.
En luftig t-shirt.
Inte att förglömma, den här låten hela dagarna.

Joakim&Joel - ser jag tjock ut i den här.


HIHIIHIHHEHEHEHHAHAHHAHAHOHOHOHOHO!!!!!!!!





:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D HAHAHAHAHAHHAHAHAHHA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ingen fattar, om ni vill fatta, fråga ^^ HAHHAUOEBGÅWUBGRRHWRHWRH!

melodibajset

det som började såå bra
hade sjukt mkt potential
vad gick, oh, så fel?

Ibörjan fick vi se erik segerstedt hångla med nån brud,
Kunde inte börjat bättre.
Petra var nog roligare än någonsin faktiskt.
Och både EMD och Måns var aaassnygga.
Tänker inte ens kommentera resten
Allt onämnt är ovärt.

Hur kunde detta ske?
Svenska folket är trötta på alla random trios, alla jättebra söta killar, söta tjejer med gulliga låtar.
De är trötta på normerna.
Därför vinner det mest unika och obeskrivliga.

Men men, någon måste ju förlora också.
Det är ju bara en folkfest.

Men jag står fast vid att det vi skickar till ESC ska vara nåt som representerar svenska kulturen, för det är det melodifestivalen går ut på. Skicka ner en same som sjunger "Jag är en lapp och håller mina renar" på norrlänska. Eller en blond, blåögd kaviarkalle-pojke som kör nåt liknande "vår vindar friska leka o viska" i en dyster moll-tonart. För det är svenskt.


Houston we got a problem

- Jag måste kunna allt till min spanska redovisning
- Jag måste bli klar med matte steg 29
- Jag måste läsa tre häften och tre böcker i kursen
- Jag måste städa mitt badrum

Och allt detta måste vara klart innan imorgon kväll. Suck.

why people should NOT care

Antingen älskar man, eller så hatar man, när människor ska vara så himla påträngande omtänksamma, på det viset att de bryr sig om en. Det finns många typer som dör för uppmärksamhet, som lider öppet för att folk ska bry sig och som gör en massa andra grejer för att de helt enkelt vill ha uppmärksamhet.
Sen finns det vi som inte gör detta. Som lever våra liv självmedvetet och, antingen raka i ryggen eller ihopkrypna, men damn med anledning och bakgrund för detta. Hur vi är som personer är inte något som yttrar sig pga grupptryck, dålig självkänsla eller liknande. Men händelser, umgängen - detta präglar en som person. Så är det för alla. Vare sig det får dig att gå endast i polotröjor och inte raka armhålorna (snackar inte om något samband här, men i övrigt.) eller om det gör så att vi lyssnar på i andras öron konstig musik, har extrema kläder eller snackar på ett visst sätt. Vi som är på detta sättet, kan känna såhär:
Andra människor kommer och oroar sig för att man förändrar levnadssätt relativt snabbt, eller i själva verket går tillbaka till ett tillstånd som egentligen är ens verkliga - men som en människa i fråga kanske inte sett. Och människan blir väldigt chockad och frågar hur det egentligen står till i ens huvud. Har det hänt något? Är du svag? Behöver du terapi? Jäklar vad diffust detta blev, men det känns som att jag lite har fått skriva av en känsla som jag har. Folk behöver inte oroa sig om jag inte vill det - om jag inte tatuerar "heil satan" i pannan och knarkar till frukost. Överreagera inte; oroa er inte! Och tro inte att jag är psykiskt instabil för att vi inte lever i samma sorts värld!!
För några veckor sen bekräftades några ord som jag hört av en väldigt god vän - det är verkligen såhär det är/blir.
Måste bara avsluta med att säga att ens personlighet eller inre tankar inte behöver vara helt messed up för att man sminkar sig lite mer än när någon såg mig sist. Och det som ligger på tungan står inte till svars för allt jag står för och tror på! Var inte så förbannat dömande bara för du tycker ditt sätt att leva är det rätta!!!!

GAAAAHHHHHHHHH!Y"G äq3HIO TÄUOG
Så, tack för det.
Antagligen fattar ingen det jag skrev, förhoppningsvis fattar någon eller några piken.
Är inte ute efter att klippa några band eller så.
Men jag pallar inte att bli sedd som nåt himla problembarn eller nåt bara för jag just nu i livet är som jag är.
Sluta munbajsa predikningar om moralkakor som jag redan hört, och sluta vara uppmärksam och sluta bry dig om allt jag gör och sluta strukturanalysera mitt sätt att prata eller skriva, sluta sluta sluta sluta sluta för du bara förstör och jag bryr mig inte ett piss okej !? Trött på att byta socialekt varje dag.


-Kokande julia.

Lördagen den fjortonde



Världens finaste tjej<3

Fredagen den trettonde

Bilderna får beskriva gårdagen, då jag föressten blev mörkhårig.
(Första bilden är cessis)






one thing led to another...

.. och nu får ni inte veta vad det var. Synd!

why am i watching this?

det är typ gillian mckeith (nivet duärvadduäter-kärringen)-marathon på trean. Har typ vart hennes crappy program sen klockan ett.
frågan är varför jag tittar på skiten

loerdag eftermiddag

Hello world (:
Gårdagen var väldigt trevlig och kul.
Men jag, cecilia och malin somnade väl vid tolv så det var skönt att det inte fick bli alltför sent.
Vaknade strax efter nio hemma hos cecilia dårå och körde en favorit i repris, dvs plugga no.
Det blir matte idag. I very much have too bli klar med steg 24 till nästa vecka.

Annars finns det inte så mkt att säga! hoppas alla har det bra..
Puss!

lördag

Är med danni som sovit här.
Vi (jag) uppdaterar senare. Pussen.

fredag

nu äre helg! vi hörs imorgon!

Efterlyser

Haha vem är den goa kvinnan eller mannen som kommenterade inlägget "morsan"? :'D
Du skrev:
Ha ha ha ha - skulle ha kunnat vara jag som sa så - både felsägningen och stelheten ;-) / Snygg blogg! Roliga inlägg! Härligt tjejer!

Våran nyfikenhet will drive us mad ;) Puss för du va så snäll iaf!

facewash

I've been here all the time
but I'm not appreciated
I've slicked your ass way too long darling
start acting like I'm better
or else I'll be gone with the wind


Nu ska jag raka benen inför en eventuellt lyckad helg! Nationella imorgon. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitglad blir man av det.

Putte i Parken

Ååååååååååh jag får krupp (som julia så underbart skulle uttryckt sig.) !!!!! Millencolin har feta turnén just nu i typ usa och som sprider sig till kanada, schweiz italien yaddi yaddi. Men de kommer till sverige !!! Den 29 juli i Brända parken i Karlskoga. 


Brända Parken
Karlskoga
Sverige
2008 var premiäråret för Putte i Parken, mellansveriges nya stora sommarfestival vid Rävåsen i Karlskoga. Det blev succé och nu bygger Putte ut. 2009 års festival blir fyra dagar lång och äger rum från onsdag 29 juli till och med lördag 1 augusti. Putte i Parken bygger inte bara ut i antal dagar utan även i format och innehåll.
Millencolin, Anna Ternheim, Blindside, Hello Saferide och 30 mer
http://www.putteiparken.se/artister, erkänn att just nu sitter minst fem ungar och hoppar framför datorerna.


JAG MÅSTE DIT JAG MÅSTE DIT JAG MÅSTE DIT JAG MÅSTE NÄSTAN ÅKA DIT SHIT JAG FÅR HJÄRTKLAPPNING.

Marsbarn

Inom loppet av tre veckor fyller sex personer år; idag är det Fanny, imorgon är det Katja, den sextonde är det Rebecca, den tjugonde är det jag, den tjugoförsta är det Cecilia och den tjugosjunde är det Helen. Känns verkligen som om alla fyller år i mars. Fast jag vet att det är långt i från alla. I alla fall, ett stort grattis till alla oss marsbarn som fyller sweet sixteen i år!

Uppdatering.


Imorse när jag vaknade var det ungefär 20 centimeter snö utanför mitt fönster. Jag trodde verkligen att våren äntligen var på väg, men icke sa nicke. Det har snöat nästan oavbrutet under hela dagen och ja. Det är inte kul alls. Jag vill kunna gå runt i mina tygskor utan att tårna fryser till is, men jag antar att jag får vänta lite tills det är möjligt. Jag bara hoppas på att gatorna blir torra väldigt snart. Ja, nog om vädret. Skolan rullar på som vanligt och jag gör inte mycket alls på dagarna, även fast jag har hur mycket som helst att göra. Imorgon ska jag i alla fall försöka att bli någorlunda klar med min bild.

Ha det bra, puss.


Haaanging oout.. Doooown the street!

Sitter och kollar lite på TV och fördriver tiden. Ska snart åka till stallet. Jag och josse ska städa skåpet sen blir det ridning.
Hallå vad är grejen med välta kor?
kram

Amjuhero talar ut.

Hejhej ! :D
Nu sitter vi här i skolan och bloggar.
Det går asbra för bloggen vilket vi tacksamt erkänner.
hahah whatever nu måste vi gå!
HELLO wOOOOOOOORLD <3

Vi skippar den här årstiden, okej?



Jag vill ha sommar
NU


We know music.



Dagens musiktips - spotify it damn it!

Morsan.

Julia sitter vid datorn,
Mamma kommer in i rummet
"Jag vill logga in på skype och kolla om josse är inne"
Hon ställer sig med ett ben på stolen och hänger över datan
jag: "Vänta lite.."
Mamma börjar bli lite stressad:
"Släck ner !! Logga in mig! Växla invandrare!"
Två sekunders randomness
................ VAD SA DU ?!??!
Jag dog av skratt, bokstavligt talat
"va vaddå?"
"Du sa växla invandrare?!"
"Va? oj, Inloggare/användare.."
(jag skriver scenariet till amanda)
"Nu kommer din kompis tro att jag är värsta stenåldersmorsan.."
I samma stund ska hon gå ut ur rummet, med detta sagt.
Hon haltar.
"hahaha mamma wtf?"
"jag blev lite stel av att stå sådär i fem minuter.."
Älskar dig mamma. :''''''D


lovar att ingen skrattade, men om ni var här hade ni haft magknip.


omedvetet

hahahhahahha
vi åt spenatsoppa
tydligen skulle man ha ägg och prinskorv i (wtf men aja?)
Och så hällde jag upp soppa
Sen skulle jag lägga två ägghalvor och en korv som en gubbe eftersom jag är lite barnslig
Och så blev det såhär:

ägg      ägg
        k
        o
        r
        v


Hahahahhahah fort som attan rörde jag bort könsorganet jag råkade göra.
Tankarna gick till farbror frej.

hittar ingen film.. men ni vet han tog ju en gång
"två apelsiner och en banan, så har vi gjort ett könsorgan"

jaja. Nu ska jag städa min humor lite och förbereda "veckans nyheter" som jag ska presentera imorgon i skolan. Hå hej me farbror frej!


I'm your DEBATE!

Nu sätter Julia och Amanda sig in i debattvärlden. Vi ska vara sjukt insatta i aktuella ämnen, för det mesta kommer ett debattinlägg varje dag, och kommentarsidan är oerhört öppen för era motargument.
Kära läsare, Vi ger er:
Amjudebate [Aj' äem j'år deb'ejt]

Soppa

Min vän Julia went bananas idag i skolan när vi fick soppa.
Nu ska jag äta spenatsoppa.
Varför gillar vi soppa?
Soppa är mild mat, snällt för magen, inga extrema jäkla smaker
Inget att tugga
Hehehhehe we like


Eftersom alla älskar p-smilisarna



haha rätt som det va upptäckte jag tio p-smilisar, och eftersom jag vet att allaaaaaaa älskar dom, särskilt olivia, malin, cess - så tillägnas detta inlägg er. Bitterfittor! <3

Kvinnodagen



Idag är det internationella kvinnodagen. Och på den extremt fina biden ser ni en av de bästa kvinnorna i mitt liv, Daniela <3 Love you tjejen.

Söndag 8 mars

Ja, idag startade som sagt joggingsäsongen för mig och Julia. Vi joggade (läs: halkade på den hala isen) i drygt en timme innan vi joggade på riktigt i ungefär 10 minuter på asfalten. Vi körde på en mjukstart med andra ord. Sedan det att jag kom hem har jag pluggat lite till och från, om någon skulle vara intresserad. Det var väll allt. Nu ska jag återgå till min älskade bok <3, och inom en snar framtid har jag väll drunkat i den eller något. Puss på er.


 

på den första bilden ser ni det underbara underlaget och på den andra bilden är det en peppad jules med EN vante.

barnvakt

I min värld innebär barnvakta att slå på en film och göra pannkakor till ungen.
:)

Kommer inte skriva mer idag, så ha det så bra! Kram hej

Recept på en lyckad sommar

Hur man blir perfekt:
Överdos av morötter (innehåller naturligt betakaroten som vid hög konsumtion lagras i hudens celler och gör en orange-brun)
Nötter
Fisk
Groddar (Dessa tre sistnämnda innehåller mycket E-vitamin som behövs vid intag av morötter då betakaroten minskar kroppens E-vitamin vilket inte är så bra.)
Vatten (mycket vatten, mycket naturligt, mycket vacker hy. Men precis som med alla goda ting....)
Glass (man måste få i sig proteiner om man håller denna diet. dessutom måste man njuta av sommaren.)

Ja detta är den nya Jules-dieten. Har ni inte hört talas om den !??! Kära nån. Jaja, här i alla fall är allt man behöver, lovar att ni blir asvackra om ni håller er till detta. Vet dock att ingen kommer göra det, så vi får aldrig veta sanningen. Men det vore en damn good diet. Garanterat bättre än både atkins och mer genomtänkt än GI.

Puuss


Joggingsäsongen är officiellt igång.

Jag och amanda firade att isen äntligen smält (hehe eller inte..) med att inviga joggingsäsongen. Ja, det gick väl sådär. Vi intervalltränade, (läs blandade pulsande i snön och halka runt på isen) typ en halvtimme lite drygt. Men när vi kommit ut ur skogen på bilvägen så sprang vi faktiskt. Alltså endast ca 5-10 minuter. Men vaddå, man ska ju börja lugnt, visst?
Nu är det i alla fall grönt på vägarna, mina vänner. I vår ska jag varje dag (läs cirka två gånger i veckan) ta cykeln till ängsjö och springa nån km. Fettt nice. Beach -09 -10 säger jag bara. :)

snart kanske amanda langar bilden


Oh så perfekt världen vore..

.. om fler var som Nalle Puh.
Slänger in några sköna visdomsord som vi alla kan lära oss av, och bli bättre människor; Förstående, lättsinta, omtänksamma.

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
  (hahahah det här är så jag)

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma
dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att
den andra är den vänstra.


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut
saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig
inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra
människor ser på.
   (så sant. Puhbjörnen, i feel you.)

Om man vänder sig om och får se en mycket farlig Heffaklump
som stirrar ner på en, glömmer man ibland vad det var man hade tänkt säga


- Nalle Puh genom Julia.

Can't help to long..

..for summer 2009 !
Shit jag har nog aldrig varit såhär pepp på sommaren! Eller, inte för att jag ser fram emot något särskilt, men inför varje sommar har man en ny chans. Ny chans att verkligen jobba på brännan, att fylla ca 10 veckor med äventyr, frossa i glass och sommarlätta kläder, sitta i parker och dricka ice cappuccinos!! Imorgon ska jag nog ta omvägen förbi nån hälsoaffär och köpa betakaroten-kapslar (typ medicin som gör att man blir tåligare mot UVstrålar och får en snyggare jämnare färg som håller typ aslänge (bra för mig som får soleksem..)) och börja knarka dem. Sen så börjar vax-säsongen också, ifall man vaxar vill säga. Man måste ju börja vaxa, t ex benen, nu - för att kunna göra det var fjärde vecka så att det knappt växer i sommar! Fast som vanligt vet jag att jag kommer banga av smärtan. Synd att min smärttröskel är så sjukt låg, men det är väl bättre att kroppen fungerar som den ska..

Vad ska man ha för bikini i år då? Hmm, ja jag har inte satt mig in i att googla en massa olika fashionweek-artiklar, men jag har läst att det ska vara "one shoulder"-bikinis/baddräkter och "cut-away"-swimwear. Vad nu det kan betyda. Slänger in lite bilder på det.
one shoulder fashion bikini trend 2009
2009 Bikini Trends

Victoria's secret's badkläder är assnygga. Titta in och inspireras.


Kommer faktiskt leta upp bästa soltipsen till er, kära läsare, sen. Lägger upp kanske ikväll eller imorgon. Kul, nu har ni nåt att se fram emot! Missa inte.
Shit vad bloggen blev seriös nu då! :)
Bisous

Idag ska jag..

- Göra en miljon uppgiftsblad i matte
- Skriva två sidor på min engelskaberättelse
- Läsa 30 sidor i fysikboken

hehehe jag lär ju typ inte hinna. Men jag ska hinna. Julia, DU SKA GÖRA DETTA.

Idag har jag..

- kollat på min lillebror Gustavs simning i Beckomberga
- ätit på mcdonald's i vällingby
- köpt en tröja och ett par skor
- städat mitt rum
- skrivit en filmanalys av om en pojke och jämfört den med boken (på engelska dessutom)
- gjort hela so-läxan
- börjat med uppgifterna kring atomfysik

Malin Karlsson



Jag saknar dig! Kom hem nu?

She

Goder seneftermiddag älsklingar!
Ikväll blir det familjemys med bastu och hela köret.
Mysigt!

||: Oooh-ohohohohh! :||


Julia djurvän

Sitter o lurpassar på hankatten från vita huset. Han kommer alltid hit och kissar ner verandan så min stackars lilla katt inte vågar gå ut. Damn vad arg jag blir, så så fort han närmar sig kastar jag mig i mina stövlar och stampar och skriker... hehehe känns lite fånigt, hoppas ingen ser mig när jag härjar runt. Kommer ihåg typ tre somrar sen när vi hade typ kråkbo i en tall hos pappa. Satt med vattengevär och sköt (hur stavas det egentligen !?!?!?) alla fåglar som närmade sig.
Asså jag är så mobbad



ja höll med hussen och tog bussen in till stan

you are stuck in my heart

Det känns som att fler och fler rubruker i bloggen blir låttexter


Idag har mamma fått ett bakryck och gör ne..Chokladbollar, och rulltårta! Igår segrade orättvisan och elisabet höglund av alla människor, fick stanna kvar i let's dance på niclas o jeanettes bekostnad. Sääämst. Förövrigt hade jag en trevlig sms-konversation med isabell hahahahah. Jag tänkte sitta o plugga hela dagen men jag kan inte göra engelskaromanen. Får väl bli en mattedag då. Skit. Heh.....
KuL^

Nu ska jag kolla tiny toon med linnea. hejdå

Tiden räcker inte till

Har haft en rolig skoldag och en mysig filmkväll med mina underbara vänner.

kärlek till google translate

Julia och amanda skulle översätta några grejer ur våran spanska textbok.
Läs och skratta.

viene el taxi y los jóvenes se van. erik uno de los primos va delante y vanesa va detrás. liso y calor intenso. En realidad es muy bonita pero ella misma no lo cree. Es un poco gorda y quisiera ser más delgada como sandra o como carla. Pero Vanesa se parece a su madre. Por lo menos soy alta, piensa vanesa.

kommer taxin och ungdomar lämnar. Erik kusiner är en av de främre och Danny är tillbaka. Smidig och intensiv värme. Det är faktiskt väldigt söt, men hon ansåg inte. Det är lite fett och jag skulle vilja vara tunnare eller sandra Carla. Men Vanessa ser ut som sin mor. Åtminstone jag är hög, tyckte Danny.





Is one with nature

Det är så trevligt att jag seriöst bor på landet. Utanför mitt fönstret har vi en rådjursfamilj. Idag är bara mamman o pappan här. Göllit. Fotade lite, kan hända att jag någon gång slänger upp en bild. Men man får inte glömma att rådjur inte bara är gulliga och har en vit ulligulli rumpa, nä för de kommer upp på våran tomt, äter våra blommor och kastar av sig sina förbannade loppor och sånt, så tussi lär ju få en massa nu.



När jag var påklädd o klar  kom jag på att vi faktiskt har sovmorgon varje fredag. Men, jag har en BRA dag idag !! :D Blev klar med svenskan igår, så idag ska jag försöka redovisa. Börjar komma ikapp nu hehe. Var oförskämt pigg och glad när jag vaknade. Och inget ska förstöra min dag! :)
Pussokram!


Capreolus capreolus - rådjur

googlade på dikt

för jag behövde en att analysera. Nån som inte är så äckligt djup och konstig. Nån som inte är av karin boye.
Detta kom fram:


 950228 SÖNDAG ELLER MÅNDAG Författare: Bosse Hall

Det är något jag ej förstår
Varför jag så ont har uti mitt hår
Mitt huvud är ett öppet sår
Jag tänker så gott jag nu förmår
Va fan gjorde jag i går
Kroppen känns som om den blivit dragen
Genom ett taggbusksnår
Men i och för sig det kunde ju hänt i förgår
Tittar bredvid efter rester med stora lår
Längtar efter en kvinna, börjar bli svår
En viss del av min sargade lekamen rakt ut står
Det är något som jag mycket väl förstår.




Snälla.. Okunskapen är så stor i sverige.

Kungsberget

 

Snodde två bilder från Katja som jag bjuder på, hoppas det var okej?


Kungsberget var riktigt roligt men riktigt blött. Det var dimmigt och regnigt större delen av dagen, men det gjorde inte så himla mycket - vi hade kul endå. Det blev mycket lek och trixande i liften, lite olyckor (haha årets händelse!) i liften och åk i roliga backar. Dagen var väldigt lyckad, och jag är för trött för att skriva mer än detta. Så hoppas alla har haft en bra dag. Puss på er alla.


!!!!!!!!!!

Mormor ringde nyss och berättade att curre (min morbror som typ jobbar med handboll) kan skaffa tickets till mig och malin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖÖÖÖR!!!! EM-KVAL MED DE BÄSTA MÄNNEN MED MALIN I NORRKÖPING 22 MARS JAG SKRIKER AV LYCKA ! ÄLSKAR MIN SLÄKT!!!!!!!!

MatteznilleT^

ÅHHHHHHHHHHHH JAG FATTAR POTENSERNA NU ÅHHH JAG ÄR FETT BÄST ÅHH JAG ÄR AAASGLAD NU SKA JAG PLUGGA MATTE TILLS JAG AVLIDER !!! :'''D matte är enda ämnet som aldrig sviker mig.

Impotenser och krämfysik

eller?

Hm aja.

Idag började jag halv tio och slutade elva. Det var sjukt skönt. Promenad på hälsans stig tillsammans med Carro som fick bli min walking partner. När vi nått målet, sundbyberg c, en kvart innan alla andra, så gick jag och hon till donken. Mmmmmmwröghouwbrg. Så jag har pratat hästar typ hela dagen haha.
Nu sitter jag faktiskt och pluggar matte! Ska återgå till mina potenser. Puuuuuuuuuss!

Poetry & Aeroplanes

Igår var det första skoldagen efter lovet och det hände ingenting alls som är värt att nämna, förutom att det planeras en eventuell spanienresa med spanskan. Sjukt kul om det blir av, Mallis är destinationen som det pratas om. I alla fall så begav jag mig till String efter skolan med bästa tjejerna. Alltid lika trevligt. Idag så har jag nästan bara haft bild i skolan, och för en gångs skull går det rätt bra. Efter skolan var jag med Daniela och vi töntade oss, på riktigt. Haha bara danni som fattar.

Och juste! Jag har "skaffat" spotify.

Och juste igen! Imorgon blir det kungsberget med skolan. Yeah.

Puss

I've found a system

Har äntligen knäckt dilemmat om vilken tid jag ska börja åka till stallet. Svaret blev att jag ska vara där klockan fem, så hinner jag plugga en halvtimme i kafeterian ;D Soooo clevvaah

Finns inte väldigt mkt att säga, men dagen har väl varit si och så.
Pusspuss

Sälen

Okej, jag orkar inte göra någon jättelång sammanfattning av min vecka i sälen. Allt har nästan var perfekt. Jag och familjen bodde i en liten stuga i Kläppen cirka 50 meter från backen. Man satte på sig skidorna utanför dörren och sen gled man ned till backen, lätt som en plätt. Vi åkte i Kläppen i måndags och tisdags. Vädret var faktiskt väldigt bra och backarna helt okej, lite isiga bara. Men jag tror att vi åkte varenda backe på de två dagarna (ja, alla utom en faktiskt!). Sen tröttnade jag på lilla kläppen. I onsdags begav vi oss istället till Lindvallen där vi mötte Amanda och hennes familj. Jag åkte med Amanda större delen av dagen. På förmiddagen åkte vi i backarna innan vi grillade korv till lunch. Efter lunchen åkte vi mer i skogen (åkte och åkte, vi ramlade mest) och då var även Jakob med. Många filmer och skratt blev det under de timmarna. Vi körde hem vid fem och jag somnade nästan vid matbordet den kvällen. I torsdags var det inte lika bra väder, det blåste och snöade som bara den. Det var bara jag och mamma som orkade åka så vi åkte i kylan hela dagen. Det var härligt att slippa mina bröder, men mindre härligt att frysa om tårna. Haha. I fredags åkte vi till Lindvallen igen, för yttligare en dag med Amanda och hennes familj. Vi började med att åka till Högfjället, vilket tog en evighet! I högfjället åkte vi en backe (eller grop?) innan vi åkte med hundratals liftar hem igen. Vädret var inte alls lika bra då, och det blev lunch inne i Amandas stuga där vi satt i nån timme. Vädret blev bättre på eftermiddagen så då var det skogen som gällde! Jag lovar att det kommer filmer därifrån så småning om. Herregud vad kul vi hade alltså, vi ramlade stup i kvarten. Och amandas stav försvann i snön i några minuter. Hahahaha. Igår var vädret PERFEKT så det blev åkning i Kläppen hela dagen, och packing på kvällen. Och idag då, ja då åkte vi hem. Allt var nästan perfekt - sängarna var stenhårda, jag hade ont i vaderna, min hals brännde, tvn sög, min mp3 pajade och mina skidor var sjukt ovallade (och är fortfarande det). Men annars så har det var bra, men hemma är alltid bäst.


   
  
 

(Klicka för större bilder)


darin

juste vet ni vad jag upptäckte när jag kikade melodifestivalen igår?
darin är typ aaasbra. på riktigt alltså! seriöst han är väldigt duktig. ska aldrig mer ogilla honom
darin <3

metro music challenge

asså förlåt fyra gånger för så korta och värdelösa inlägg, men jag måste få skita av mig :)
kollade metro music challenge, som var 2008 en typ musik/band-tävling där vinnaren blev signad tror jag. i alla fall så tittade jag lite på juryns top tjugo, och det var banne mig visst inte bara ett gäng som jag indirekt känner (läs min systers kompisar), utan TRE band på top tjugo-listan. Det var helt sjukt faktiskt. Väldigt coolt att jag indirekt (och i ett fall faktiskt direkt) känner så otroligt bästa människor. Hur som helst upptäckte jag också att ett rockband som kom typ tia har gjort låten som jag trodde jag lyssnade på för tio år sen för den lät så bekant typ, men den är tydligen sprillans ny och unsigned typ och jag hade aldrig hört den fast jag sjöng med första gången jag hörde den på spotify (som hihih fortfarande inte har spelat reklam!!!!!!!) märkligt märkligt, lär ju vara musikkapande igen.

nu ska jag återgå till mitt äckliga pluggande. längtar jääääääääättemycket till skolan imorgon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111ettettettett

battery check

har dammat av millencolin. tänker lägga in en låt som säger väldigt mycket. eller alltså den talar lite för hur man ofta kan känna sig, men budskapet/syftet är inte diffust som t ex coldplays låtar, utan det handlar verkligen om bara en sak iof haha.
slängde in den på svenska då låten heter e20 norr istället för battery check.
bandet var millencolin alltså.
måste nog gå på nån konsert med dom nån gång, fast dom kanske inte spelar så mycket mer nu. dom är ju rätt old.
jaja lyssna om ni vill
coolt att rutan är rosa va

insikt

kyle xy är inte bara ett freak utan navel
han kan göra riktigt heta scener som man blir emotionally moved by hahaha
titta på goodbye my lover-videon så får ni se hehe  <-- klickeriklickeriklickeriwooahwooah

älskar

att spotify glömmer bort att terra mig med reklam var tredje låt :'''D har lyssnat typ på tio låtar i sträck (streck?) och det har inte brutits (bryts? asså wtf) en endaste gång!  ^^
Har gjort en diktanalys nu, en kvar...... fast asså tro inte att jag gjort hela nu. Nejnej jag skrev en rad ungefär, idag. Resten av jobbet har varit utspritt(utspridet????) på några veckor. Jag har kommit på att skolan fett inte är viktigt. Fast det är det ju iof. Hmmm struggling(struggeling?) with myself. Och stavning, damn vad dålig jag är på att stava nu för tiden typ


vackra anhängare! amanda vill inte döda headern! yay!

Home sweet home

Jag är hemma och jag är nästan hel. Har ont i halsen och knäna. Min mp3 fick kortslutning första dagen och pajade. Men annars har det vart en underbar vecka, kommer mer om det sen. Skönt att vara hemma i alla fall, även om det är skola imorgon. Puss.

onoff help släng er i väggen

nu lanserar jag och pappa rönoff hjälp.
Igår var vi och hämtade TV hos mathias, och jag och pappa fick ut den till bilen med myyycket möda och stooort besvär. Tippar på att skiten väger 70 kg. Minst. Nu då skulle jag och pappa installera den, men even worse så skulle vi få upp den till tredje våningen från bakluckan. Tre trappor. Smal korridor. Shit. Asså jag kan inte beskriva hur kul det såg ut när pappa backade upp för trappen, sedan satte sig i trappan för en liten paus, vilket ledde till att han lade sig ner och jag mer eller mindre rullade upp TVn uppför trappen. hahahahahahhahahahhaah och när jag garvade högt åt honom blev han arg :) :) Sen har jag suttit och meckat med 780 sladdar och äntligen funkar TVn. Men det finns nästan inga kanaler på nya tvn, så vi har gamla under. Haha detta ser inte klokt ut. Men nu är i alla fall rummet här på god väg till något trivsamt. Snart åker datorn ut bara. Skönt.

Om en tjugo minuter ska jag och pappa till stallet och stå i cafeterian. Ser INTE fram emot. Shit vad trist.
Puss!

Vasaloppet

Idag går Vasaloppet av stapeln, för 87:e året. Men historien går tillbaka ca 400 år.
Nio mil på skidor, världens största skidtävling går emellan Sälen och Mora. (btw åker man förbi startbanan när man åker till transtrand)
1922 gick alltså första loppet, och 1923 fullföljde Margit Nordin som första kvinnan vasaloppet. Året efter förbjöds kvinnor att vara med i vasaloppet eftersom det ansågs för jobbigt. Inte förrän 1981 upphävdes förbjudet, efter att en kvinna utklädd till man år 1978 avslöjats i en TV-intervju.

http://www.gustavhall.se/wp-content/uploads/wsaa.jpg
Skulle aldrig kunna vara med. Fatta känna sig som värsta slaven påväg mot sin död. Eller en spermie. Nä men ajg hoppas min kära kompis alicia är med i år, kanske i tjejvasan eller nåt.
Kram

RSS 2.0