Lol


So long

Dålig uppdatering från mig, jag vet. Jag har så mycket annat för mig som tar upp tid. Dom senaste dagarna har jag jobbat, sett Avatar på bio, spenderat alldeles för mycket pengar, ätit kinamat i Kungshallen och jobbat igen. Imorgon åker jag till sälen med Amanda och kusinerna. Kommer bli AWESOME. PUSS!!! 

Old classic


Pepp på hälsa

Direkt när snön är borta och solen har fått upp temperaturen till minst 8 grader ska jag inhandla ett redigt jäkla löpkit.
I år blir det vårruset sen tjejmilen. Realistiskt lagom mål. Jag är astagg.
WHO'S WITH ME?

Funtar


ahmen det är lugnt jag kan ta en sån här

l o v e is just another word ill never learn to pronounce

råpluggar 1800talet med starstrukk
/j

Hallihallå

lite uppdatering från julia då.
det är inte så överdrivet mycket denna vecka i skolan.
Imorse hade jag muntligt spanskprov typ kursfinalgrej. Det gick skitdåligt haha kan bara skratta men men. Han lär ju inte sänka mig då är han retard. Imorgon har jag estetisk verksamhet och tills dess ska jag typ ha skrivit en myt och ta med mig skräp så jag kan bygga en modell typ jag fattar ingenting = RETARD uppgift

Seeen på torsdag har jag prov på engelska glosor samt inlämning av bokanalys,
på fredag äre grand examen på 1800talet.

Rätt chill vecka.
Snart lov! Blir fett.

<3


1 reason to hate amigo

Utslagsfråga: Hur säger man kram på engelska?
(tyst i typ fem minuter innan en smart kille svarar..)
Cream!

retard..


Evig kärlek existerar fan inte

Idag har varit en bra dag. Blev lite over excited på historian med lola då vi ägde nästan alla på korsordet..
Sen såg jag en asvacker man på tågperrongen,
och så äre FREEEDAAG!!!

Pusspsuss

Hela världen är så underbar

MVG PÅ MATTEPROVET! JAG ÄR SÅ LYCKLIG! ÅH LIVET ÄR UNDERBART.  


Dagens outfit dag två

Ja, då kör jag igen eftersom att det var så uppskattat igår! (ironi..) Idag har jag på mig en tröja från thailand, trosor från H&M, täcket är detsamma men jag har vänt det ut och in så det är svart (variation krävs ju) och idag så är mitt hår tvättat. 
Jag är fortfarande sjuk, och har lika tråkigt som igår. Smaken har försvunnit så jag har roat mig med att äta äckliga flingor utan att känna något. Har, precis som igår, spenderat dagen framför TVn och delvis framför datorn. Hoppas verkligen på att jag blir frisk snart. 

Dagens outfit



Dagens outfit: Täcke från ikea, smutsigt hår och gammal tröja från gina tricot som är för ful för att visas.


Jag är hemma och är sjuk. Kollar på konståkning, dricker oboy och har det allmänt tråkigt.


fotc


A-manda, A-amanda

Jag har spenderat kvällen hos Amanda där det blev middag, prat, skratt i mängder och melodifestivalen. Det var längesen jag träffade tjejen så vi hade mycket att ta igen. Det är alltid lika härligt att träffa henne, och om bara två veckor åker vi till sälen tillsammans. Jag är redan taggad! 

Update

Godmorgon, jag är kass på att skriva i know.
Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Pallade inte dra in till matilda, men nästa helg så!
Vaknade tidigt typ halv åtta men har kollat lite på paradise och så, så ska väl gå upp ur sängen snart. Idag måste jag plugga utav bara sjutton. Kanske åker in till friskis samtidigt som amanda ska till jobbet också. Dvs typ snart. Måste komma igång med träningen nu. På idrotten nästa vecka ska vi börja med självständig träning så vi ska lägga upp mål och träningsscheman själva, och det ska bli nice. Då MÅSTE man pallra sig till gymmet liksom, och det är tvång jag behöver haha.

Kanske är med linda ikväll om hon har lust, annars blir det en chill helg. Sjukt mycket framför mig i skolan kommande veckor, så jag måste planera min tid nu så det inte blir stress i sista sekunden, som det brukar bli..

Pusspusspuss


M7's pirate day

Bild 1: gruppbild Bild 2: jag, rebecka, josefin och anja!

Jag ber för ett mirakel

Förlåt för alla gånger jag sagt att du inte existerar. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Jag behöver verkligen din hjälp nu. Jag vet att jag utnyttjat ordet "Gud". Jag använder det i nästan varje mening. Förlåt för det också. Men nu är det på allvar. Snälla Gud, låt mig klara matteprovet imorgon. Ge mig en superkraft under natten, eller världens förkylning så att jag kan stanna hemma. Tack på förhand. Hejdå. Amen. 

Plugg plugg plgg

Matte, matte, matte. Vem fan uppfann matte? Anyway, prov imorgon på procent och promille. Har pluggat i en och en halv timma drygt, och gjort inte ens 2 sidor. Wiho. Det går framåt. 

Promenad på isen


Love it


Måste bara tillägga att jag träffade på PH-Andreas i Kista centrum idag! Haha.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Nu är det fredagsmys


Idag började jag vid tio med läxförhör i engelska. Fick även tillbaka en engelskauppsats som det var solklart MVG på. Underbart. Sen var det nachos till lunch, och nu är det Naturkunskap. Slutar om en halvtimma, och då är det HELG. Tack gode gud. Puss.  

Starstrukk



Jag är hemma med historiens värsta mensvärk och har haft det sen igår. Aj aj aj. Har försökt baka chokladbollar i min ensamhet, men det blev bara en enda stor smörklump. F-a-i-l. Är så sjukt rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Borde nog plugga lite. Om orken räcker till. Puss på er. 

Don't stop me now


RSS 2.0