The Chapel

Hahaha, skolarbete. Så jävla B. 

Morsdag

 
Mami<3

så var det helg igen


(eeeeegoboooooost wiho)

Idag har jag hunnit med att jobba, träna, shoppa, äta god middag och se på OC. Soft dag. Känner mig inte helt frisk, så det har varit skönt att ta det lugnt. Imorgon blir det shopping med mami och middag med farmor. PUSS.

carglass reparerar ditt stenskutt

YEEHOOO! Fick iaf penicillin, hoppas jag vaknar helt frisk imorgon. Nu ska jag bara dega resten av kvällen (vilket jag iof har gjort alla andra dagar hela veckan också hahah) och imorgon blir det 100% fokus på svenskrapporten.
Nu ska jag hitta nåt kul att titta på. Pouss

asssow abo en vidioblåg


Hahahah älskar att jag har årets knullade röst och låter precis som min kära syster josefina.

SNYGG<333333

Kände för att skicka lite saturday löööve såhär i halsflussen! Håll i er folks, kanske blir en VIDEOBLOGG OCKSÅ




they're coming to take me away ha-ha

Om ett par timmar hämtar pappa mig så åker vi till jakans sjukhus. pappi er best <3

<3

Skypar med bruden på bilden och har gjort det de senaste tre timmarna <3 saknar henne massvis. Skulle bara säga det. Puss.

-

Soft att man typ gått och blivit sjuk. Mår illa, fryser och nyser. GUD VAD KUL! 

38,2

helvete jag har feber och den stiger varje minut.

pms lalallalalalalaallalal

döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. ångrar mig som faaaaaaaaaaan. jag är dum. fyfan för allt. döööö nu ska jag skära mig i handlederna eller nått PUSSS!!!!!!!!!!! pmsssssss flippaaaaaaa 

hittade denna på match.com

Kära KP,


Jag letar efter en musikalisk, omtänksam svärmorsdröm på minst 178 cm som är jävligt snygg, nice kropp, kan fekka loss, inte är nåt iqbefriat sär och har mycket social kompetens. Du ska klä dig snyggt och ha en respektabel musiksmak. Helst inte ha några läskiga mutual friends med mig på facebook, djupblå ögon är meriterande. Du bör ej lida av felstavningssyndrom eller särskrivningssjukan. Kramgo och full av kärlek men inte mesig. Ingen stylare, inte för populär bland tjejgänget och trevlig. Vans eller converse - skateskor går bort. Du ska inte spy på fest och toffla för det mesta men ha ett eget redigt liv. Ska det vara så svårt!!??


Tack för en bra tidning! MVH // Julia_93


"Heeellloooo"

Ååååååhhh vilken bra dag. På engelskan i förmiddags skulle vi spela in filmer, och jag tror aldrig jag haft så kul i skolan som jag hade då. Jag, Ida, Madde och Ayla skulle göra en parodi på en berättelse vi läst, och jag tror faktiskt att jag får lägga upp resultatet här sen. Fyfan vad kul det var. Haha. Whatever. Sen åkte alla ettor till Konstfack och såg på deras utställning, och efter det drog jag och Maddis till Västermalmgallerian och shoppade innan vi åt mat och drog in till stan! Nu är jag nyss hemkommen och ska göra klart lite skolgrejer innan jag ska ut. PUSS. 

word


Rålis

Fin kväll med jättegod yoghurtglass, mcdonalds, massa människor och bra band. 
- Myggorna

nu kör vi


Plugget


17'e maj

Det har varit en helt underbar dag. Fick två oväntade besked i skolan, men jag blev helt överlycklig! Jag kommer nämligen få MVG i både spanska steg 3 och Engelska. Helt sjukt. Och så jävla underbart. Annars så har dagen rullat på, åt glass på lunchrasten och har iprincip suttit ute på skolans balkonger och stekt hela dagen. Efter skolan begav jag mig mot Råsunda för att se matchen mellan AIK och Åtvidaberg med pappsen, Jakob och lite familjekompisar.Stämningen på Råsunda var helt obeskrivlig, så mycket supportrar och solen sken hela tiden. AIK vann dessutom med 4-1 och dagen kunde inte slutat på ett bättre sätt. Nu ska jag göra sängen sällskap. Puss. 

.


på bloggfronten inget nytt

amanda din latkorv.

Nu är jag ju iaf hemma, sitter i skolan och grämar mig över mattenationella som gick åt helvete och jag kan ju vinka betyg i matte goodbye för jag fick nästan inga poäng. kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
Jag har asont i kroppen. haha konstigt när man brottas i en cementfors med gupp och skit.

black balloon då

she's got a ticket to ride, but she don't care

Godmorgon! Alltså jag måste ha nån sjukdom. Jag kan verkligen inte sova ut länge på vardagar :p aja, idag har jag då sovmorgon till tjugo över elva, sen är det matte np! Hahah min skola är sär som lägger dom sist i sverige men det är bra då behöver man inte vakna kl sex iaf.

Jag och frida ska hyra islandshästar nästa sommar!!!!fett najs!

btw jag drar till norrland med isabell direkt efter skolan så jag bloggar igen på måndag kanske. PUSS

jätteliten bild på kissabell och mig, för den är så ful så ni får inte se den stor

True words


This is our song



Just nu sitter jag och lyssnar på den fina låten ovan och längtar tills Hoffmaestro släpper sitt nya album. Jag är helt kär i låten. Annars så är det mest matte som snurrar i huvudet då det är nationellt prov imorgon i Matte A. N E R V Ö S T.

sovmorgon

heyy ligger i min säng o ska nog gå upp o slänga in en tvätt snart. Börjar tjugo över elva, imorgon blir det LOOV! Ska med isabell upp till hennes landställe mellan härnösand och örnsköldsvik. NajS!
Shit jag har seriöst inte träffat isabell sen i typ januari...... fett dåligt.
Ridning ikväll! Pallar inte nån klumpig häst igen..

Ha en bra dag, det är SOL idag!

FML

ÅH det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ härligt att min hals är femtio gånger större än vad den bör vara och att det känns som en kniv skär igenom halsen så fort jag sväljer. SÅ HÄRLIGT. Speciellt när man har en UNDERBAR vecka med fyra prov och en uppsatsinlämning framför sig. 

flitiga jules

Städade ju i typ förrgår så mitt rum blev asnajs. Igårkväll var jag hos min kära syster fanny på middag film och sömn. Idag har jag städat badrummet så det är asnajs. Jag vill till ikea och typ köpa lakan och sånt för jag är så trött på alla mina lakan. Jag saknar den där känslan av helt nya manglade hårda krispiga lakan.. ÅH! Men gud vilket ålderstecken. Det blir så när man är hos fanny hahaha, hon är ju typ 30 år på insidan :)
Usssch vad det regnar! Får se om jag pallar gå till linda hehehe.. (a)

Juste igår köpte jag ju joggingskor också, men bästa köpet var nog träningsstrumpor. FYYYY FAARAOOO VAD NAJS DOM ÄR! Har inte sprungit med dom än, men jag tog på mig dom förut o gick runt lite. Herregud vad underbara dom är. Vadderade i frontdynan och hälen, orgasm for your feet på riktigt. Måste köpa tio par till så kan jag gå runt med såna varje dag <3

Hoppas det blir lite vår snart igen så jag kan joggaaa....
Pusshej

Friday i'm in love

Idag är det fredag och jag är helt död. I skolan gjorde jag inget vettigt på någon av lektionerna, och efter skolan hängde jag med mina tuffa vänner i några timmar innan jag begav mig hem till min sida av stan. Här hemma har jag inte gjort mycket, och så ska jag fortsätta spendera kvällen. Imorgon blir det jobb, på kvällen hem till Madde, söndag jobb och efter det fotboll (?). Det sista är inte helt spikat, beror på väder och om jag hinner. Så nu ska jag krypa ner i min säng, sätta på OC och ringa Maggsan eller nått. Pusselipuss!

6.46

klockan är alltid 6 46 när jag skriver morgoninlägg haha.
Igår joggade jag, städade mitt rum jättefint och åkte bil med fanny som har körkort nu (!!!)
Idag är det spanska lunch sen två mattelektioner - L O L 
efter det ska jag köpa löpskor och på eftermiddan ska jag ut o gå jättesnabbt

HELG!

Hate this

P-piller är fan det värsta som hänt mig.

snart äre lördag igen

Amanda ska du posta utkastsinlägget? hahah looolll :)

WOHOOO två små dagar kvar sen är det h e l g. Skönt! I helgen ska jag träna som ett monster och plugga matte.
Nu ska jag klä på mig sen gå till escuela.
Mvg på muntliga framställningen och på artikelbilden! YES!
pusskram

What have I done

Nu är jag klar med helvetesnaturkunskapen. Ä N T L I G E N säger jag bara. Nu ska jag dö i min säng och peppa inför lördagkväll. PUSS. 

bajs

HEJ JAG HETER AMANDA OCH JAG DRUNKAR I PLUGG. Min skola är ju helt jävla dum ibland. Hur kan man först ha två nationella prov samma vecka, veckan efter det ha två nationella prov och två mindre inlämmningar, veckan efter det HA FYRA NATIONELLA PROV OCH EN STOR INLÄMNING (!!!!!!!!!) och veckan efter det ha en JÄTTESTOR inlämning och ett jättestort nationellt prov. OCH VECKAN EFTER DET ÄNNU EN PROJEKTINLÄMNING. HUR FAN TÄNKER MAN DÅ? Ska vi dö på kuppen eller? TYDLIGEN.









Döda mig, tack.

Ojojoj vars är juro?

HÄR!

Jag har feta blåmärket på armen eftersom jag blev misshandlad av fucking sl's spärrar igår helt utan anledning. Jag drog kortet gick igenom och sen BAM! bajskorvar.

I övrigt är jag trött på alla bittra kommunister som står på plattan + går runt och lever om i stan och i lund. Get a life. Men okej, dom kan väl få en eller tre dagar. Alla andra dagar är kapitalistdagar. Ha!

Nej nu ska jag duscha lite och fixa mig inför skolan där den stora tretimmarsdelen väntar. English reading + listening. Scary!

btw älskar jag sovmorgon

Ett år sen


Helgen

Fredag: skola, nationellt prov i Engelska, mösspåtagning för treorna, shopping med Malin, valborgskväll hos Frida med sköna typer.

Lördag: upp tidigt, jobba hela dagen, chill hemma hos mig.

Nu: promenad, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg (!!!!!!!!!!!!)

RSS 2.0