090131

Idag har jag varit med Daniela. Vi skulle göra nått "annorlunda" (bygga snögrotta, dricka varmchoklad ute i snön med termobyxor, spela in en film, åka plastpåse nedför ett berg, hoppa från hennes balkong och se vad som händer - ja you name it) men det slutade med att vi åkte till stan för att gå på panduro hobby. Vi tänkte köpa pysselgrejer och pyssla med men affären hade stängt! Haha fail på hög nivå. Vi gick istället runt i stan, jag köpte en tröja och vi åt middag på burger king. Snart ska jag nog träffa Cecilia och Danni, eller ja dom får komma hit och hämta mig om vi ska träffas. Jag vågar nämligen inte gå till kallhäll själv i mörkret. Puss puss.


Design

Har fixat om designen. Har ingen aning om vad julia tycker om den, men det blev så möööörkt med svart bakgrund. Så nu körde jag på vitt och en somrig profilbild. Haha. Puss :*


LET'S DANCE!

Morgan min favorit fick fyra 10or, så himla grejt!!!!
<333

Ny design!

nu har jag gjort en header o amanda ska koda! :D hope you'll enjoy!

Skridskor i kungsan



Efter en skoldag med ett totalt failande på SO-provet (hejdå mvg), en lyckad engelska redovisning, en rolig spanska lektion och gott fika på bgn åkte jag till stan med Danni. Vi åkte skridskor i kungsträdgåren ett tag innan vi åkte hem igen. Det var faktiskt hur kul som helst! Fast alla var jätteduktiga och jag sög. Men jaja, vi hade kul.

Ett litet snabbt..

Godmorgon!
Killar, tack för matchen igår. Det var fint. Mycket fint.

Jaaa moulez, now i can proudly announce (och till alla andra också) att jag är kompis med stenbäcken och doder på facebook. De var online kl tre inatt :')

Nu ska jag strax till skolan och möta min död, dvs SO-provet.
Njä jag har ganska bra prov-nerver, men jag har inte pluggat nåt. heh.

Studiedag

Imorse åkte jag bussen hem till Danni så att jag var hos henne strax efter tio. När man kliver av på busshållsplatsen så måste man gå ned för en ganska brant skogsslänt för att komma hem till henne (om man inte vill gå världens omväg) Så jag började sakta gå ned där, det var sjukt halt! Dessutom låg det hur mycket snö som helst där så ja. Det kunde bara sluta på ett sätt. Danni, som stog nedanför backen sa att jag skulle springa så det gjorde jag. Jag sprang - rakt in i ett träd! Haha jag dog av skratt, jag liksom gled på marken in i trädet. Osmart osmart. Efter min lilla olycka gick vi hem till Danni där vi faktiskt pluggade ett tag innan vi bakade enorma kokosbollar. Hehe, onyttigt. Sen så pratade och pluggade vi ännu mer innan vi åkte till kunskapsgymnasiet i globen för ett öppet hus idag igen, var på ubg i går. Båda skolorna var helt okej, det blir nog tredje - och fjärdehandsval eller nått sånt. Imorgon är det prov på samhällsekonomi så jag måste läsa tills jag somnar om jag ska lyckas få mvg. Annars blir det nog en rätt bra dag, jag och Danni ska åka skridskor i kungsan efter skolan. Haha.

Men nu blir det som sagt PLUGG!
Puuuuussss


Hold on before it's too late

Jahapp, idag är vi lediga då :) Skönt skönt.
Jag ska plugga äckligt mycket SO, ska få mvg på den här kursen, och då gäller det imorgon! Major test.

Ikväll är det vår sista match i VM, vi möter Serbien. Gör upp om sjundeplatsen. Sjunde. Ja, juste. SJUNDEPLATSEN. Gah, lite tråkigt är det såklart. Men vi får ta hänsyn till alla oturligheter som drabbat oss, såsom marcus ryggskada, karlssons arm, (men varför har inte jernemyr varit med nåt förutom lite förra matchen? jättedåligt ju..) och för många onödiga utvisningar och TVÅ RÖDA KORT!?:O De odugliga domarna (främst de tyska, och rumänska osv osv osv osv !!!!) och filmande motståndare (förbannade ungrare), och så är ju typ merparten av laget nästan sprillans nya. Ge det nått år så är vi nog på topp igen. Synd att marcus ahlm inte är med kommande år heller. Får se hur många som faktiskt hänger kvar. Vi måste arbeta mycket på lagandan och samarbetet. Man kommer inte så hemskt långt på enstaka talanger som kör själva. Det är inte hållbart i längden, så vi måste svetsa oss samman lite mer. Jag känner mig mycket glad över att målvakterna är väldigt unga fast de redan är sjukt bra. Tänker mest på Palicka, som var absolut säkrast sina matcher! Sandström var inte heller dålig!! Han är dock fem år äldre än Palicka. Jag är väldigt tacksam för alla härligt heta stunder som ni underbara män bjudit på. Ägnar också ett tack till kommentatorerna som ständigt förgyller matcherna med störtsköna ord och tankar om spelarna. Dubbelhakan har förstört många stunder också.

Men nu ska jag inte klaga så mycket. Vi har varit väldigt duktiga, och oftast spelat sjukt bra handboll. Dessa stunder vill vi hylla.
http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00058/Jonas_Larholm_58558w.jpghttp://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00058/Sj_strand_58557w.jpg
http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00058/Jan_Lennartsson_58577w.jpghttp://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00058/Dalobor_Doder_58553w.jpg
Vi laddar inför kvällens match som börjar 17:30, med studio 17:00. Som alltid, på Tv4. Missa inte.
Och missa heller inte VM 2011 som Sverige är värdland för. Tyvärr kommer våra gruppmatcher spelas i Göteborg och endast en semifinalmatch spelas i Stockholm. Finalen spelas i Malmö.
Riktigt drygt, eftersom jag och malin svor på att se sveriges alla matcher. Jaja, får väl antingen spara vartenda öre jag kommer åt, till tågbiljetter och sådant. Eller också tar jag de pengarna och köper en bioduk eller en större TV och skönare fåtölj och gör mig bekväm hemma.
http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00058/Dalobor_Doder_2_58556w.jpg
VM i kroatien kan fortsätta.                                       foton: anders wiklund

Jag vill inte, jag vill inte

Jag har inte tänkt på det här så mycket förens nu, men jag vill absolut absolut inte börja gymnasiet. Jag kommer sakna klassen hur mycket som helst ju ..


Thailand!





Paradis?
Här i Bangtao Beach, Phuket, ska jag spendera mitt kommande jullov (hehe lång tid kvar) I alla fall så åker vi den 22 december 2009 och är hemma igen den 6 januari 2010. Ett plus är att farmor ska med och vi ska dela rum. Yeah!

GYMNASIEANSÖKT :O

JAG HAR PÅBÖRJAT MIN RESA MOT ETT YRKE !!!!! HAR LAGT TILL ETT VAL PÅ MIN GYMNASIEANSÖKAN !!!!!! SPELET KAN BÖRJA!!!!

Schindler's list

Idag har det varit en riktig chill dag. Alla nior var i folkets hus i Spånga och såg på en film om förintelsen, Schindler's list hette den. Filmen handlade om förintelsen under andra världskriget och var baserad på en verklig händelse, riktigt hemsk. Vissa scener var också ganska äckliga (förmodligen för att jag är överkänslig hehe) Men filmen var tre timmar lång och dessutom var den i svartvitt så efter ett tag blev man riktigt uttråkad. Aja, vi fick sluta halv ett så man ska kanske inte klaga så mycket.

PUSS

Chockad över mattekluringarna

hade inget att göra så jag gick in på steg ett i matte. (asså kunskapsskolans grundskola har matten indelad i 35 steg.)
Steg ett. Där är ingen ens. När man börjar sexan är man kanske på steg tre eller fyra.
Ok såhär vare:

UPPGIFTSBLAD - Felaktig klocka

En felaktig klocka visar att det gått 1 timme när det bara gått 54 minuter. Den går rätt kl 15.00. Vad är klockan i själva verket, när den felaktiga klockan visar 17.30?


Jag ba :O :O :O :O :O :O :O
jag är på steg typ 24 och fattar vekrligen inte den här på steg ett. haha.
Men jag skulle nog kunna lösa den om jag ansträngde mig.


Seriösa låttips

John M.e - Love is my drug
Five - Inspector Gadget

heeelt seriöst, spotifya genast
kiss-on-the-lip-party

Julia's back

Kom hem från mormor igår vid 17-tiden, och då bara kastade jag mig totally över TVn för att se de sista tio, katastofala, minuterna av matchen. Riktigt tråkigt. Tänker inte blogga någe om nederlaget.

Hos mormor var det riktigt trevligt som vanligt iaf. Var där för att ta igen mig lite och köpa födelsedagspresent. Det blev ett par jodhpurs(ehhstavning?) och gaiters och strumpor. (ok alla människor, it's a horse thing)

Ja, det finns egentligen inte så mkt att säga.. Har rätt fullt upp med att läsa ut good night mr tom. Kom till den sorgliga delen idag. Åhhh shit vad jag grät.
Imorgon är det förintelsens minnesdag, kanske att jag eller amanda skriver några ord om det. Ska försöka läsa ut boken imorgon också, lite passande ju, eftersom den handlar om en evakuerad pojke 1939(?).
Jaja,
Nu ska jag kolla runt lite på datorn efterosm det var ca 4 dagar sen jag satt (  : 
Har varit duktig och redovisat matten idag!!
Pusspusspuss

Trööööööttter

Halvjobbig dag idag. Är supertrött och funderar på att gå och lägga mig. Men jag måste plugga. Blogga är nått jag inte ska göra så hejdå för idag.


Söndag

Sitter och kollar på Pamela Anderssons tvprogram. Det är faktiskt ganska kul att jag trodde att hon var svensk ända tills för några månader sen (på grund av efternamnet) Sen trodde jag att Victoria Silvstedt hade underklädesmärket Victorias Secret. Hahaha herregud. Imorgon har vi skridskor på förmiddagen och övning inför muntliga nationella i svenska på eftermiddagen. Great måndag? Nej.

20:20

Idag är en sån där dag som man bara vill stanna hemma och inte vill att någon ska se en. Men trots det så åkte jag till en stund till stan med Malin. Jag köpte inget alls eftersom att jag har totalt 13 kronor kvar den här månaden, men Malin handlade lite prylar innan vi åkte hem igen. På pendeln, när vi precis skulle gå av, så blev det bråk (?) mellan en tonårskille och en ganska gammal man. Jag och Malin satt bara några meter ifrån men jag tror att det uppstod efter att mannen bett killen att ta ned sina fötter från sätet. Killen blev helt crazy och hoppade på honom, slog honom och allt. Sen när mannen gick av tillsammans med sin fru skrek han bögjävel efter honom. Det är så sjukt respektlöst att göra sånt. Förstår inte vad människor tänker med nu för tiden. I alla fall, bussen till norra stäket gick inte så det blev en lång promenad hem. Jag var på väg att halka hur många gånger som helst ute, det är så himla halt. Nu ska jag göra lite nytta och plugga SO.

Puss :*

Sommar sommar sommar



Jag är så trött på det här vädret, så snälla ge mig sommar?


Mormor!

Nu åker jag till mormor. Kommer hem imorgon. Ha det feett bäst, det ska jag ha.
Pusspuss

Så himla ointressant

Idag (läs:igår) var det skola mellan 9.15 och 14.00. Tiden gick extremt fort och jag fick för en gångs skull rätt mycket gjort. Spanska lektionen var faktiskt rolig. Vi fick en text man skulle läsa och det var ett sexskämt man skulle förstå. Min grupp var väldigt tröga och fattade inte ens skämtet efter att alla försökt förklara för oss. Men men. Efter skolan bar det av till stan med Malin och Danni. Var där i några timmar, kom hem och åt middag i min ensamhet. Somna lyckades jag också göra. Sen kom Malin, Danni och Cecilia hit för filmkväll. Vi köpte totalt fjorton energidrycker på hemköp, trots det var alla lika trötta och gick hem för en halvtimma sen. Nu ska jag sova. Pussen.


inspector gadget, aahh

ok årets låt är utan tvekan Inspector Gadget - Five.
Sök på spotify, DAMN IT!!!

VRG Jarlaplan

Yep åkte in på öppet hus på vrg idag med pappa. Det var mkt trevligt och schysst. Att träffa pappa alltså. Vad finns att säga om själva viktor rydberg då.. Hmm... Det verkar väldigt seriöst :P haha nejmen asså det var ju typ bra men jag vet inte om jag vågar söka eller gå där. Vi får helt enkelt se vad resten av världen har att erbjuda. Känns iaf skönt att det börjar lösa sig nu med gymnasievalet. Inte lika mkt panik längre.
PUSS!

Luke Pritchard



Hans röst är som godis för öronen

The Black Ghosts


FEM MINUTER TILL STUDIO!

Idag kommer jag inte uppdatera direkt från matchen. Kommer göra en summering imorgon.
KROATIEN GET READY FOR FIGHT
Puss.

Jag är en vampyr

Får massage av en skönsjungande cecilia. Idag har chinagruppen haft världens bästa möte och vi är i princip klara med hela skiten. Mina ärade delegater har kämpat hårt.
 Näe nu ska jag nog jobba på lite.
puss

Lifehouse

 



Andra låten är bäst.
Everything är också väldigt väldigt bra men jag hittade ingen okej video.

The rest is still unwritten

Idag har jag spenderat halva dagen i skolans café och inte gjort något nödvändigt alls. Andra halvan har jag haft övning inför nationella proven i engelska och pratat om hur snygg Robert Pattinson är. Här hemma har jag kollat på The Hills och gått på promenad med mamma. Nödvändig dag? Nej. Vill bara krypa ner under mitt täcke och vakna om några år. Är inte pepp på något just nu, inget alls. Särskilt inte på SO lektionen imorgon. Måste plugga. Nu vet ni att jag lever. Onödigt inlägg. 

 Puss och kram.

Återhämtning på bekostnad

Hej på er! Sitter här vid datorn (eh yaaah) och äter pannkakor. Ska in till kungstens med linda om ett par timmar typ, äntligen mitt första öppna hus!! (om man inte räknar med värmdö)
Ska packa min kappsäck så jag kan dra dirre till mamma sen.
Pusspuss

juste, det negativa: jag kan inte se handbollen sverige-kuwait :'''''''''(

Smälter


falskt alarm

carlén är inte släkt emd rebecka o vendela. Bummer.

Sitter nu o kollar på Vänner och väntar påa tt klovkan ska gå =) sen blire rid ning. Puss

carlén..

Ok jag älskar rebecka och vendela just nu.
NI ÄR SLÄKT MED TYP SVERIGES YNGSTA OCH SNGYGASTE LANDSLAGSSPELARE.
Snälla, låt mig träffa honom.

Monday

Nu har min och julias blogg tydligen förvandlats till en sportblogg (?!) vilket jag tycker att vi ska ändra på så snabbt som möjligt. Får ta ett snack med jules imorgon. Jag menar, jag visste inte ens att det var VM i handboll förens jag läste det på min egen blogg. Jaja. Idag så hände det inte särskilt mycket i skolan. Vi åkte skridskor på idrottslektionen vilket faktiskt var hur kul som helst. Vi hade stafetter och lekar. Nästa vecka blir det ishockey. Resten av dagen var rätt slö, jag hade spanskalektion och min kursgrupp försökte plugga kurs. Det går ju .. super. Efter skolan lyckades jag, Daniela och Cecilia lura med Malin till söder för en fika på string. Jag har aldrig tidigare i mitt liv varit där men det var ju supermysigt. I alla fall visste Malin inte att vi åkte dit för att fira hennes födelsedag så hon blev rätt överraskad om man säger så. Vi gav henne presenter och pratade i massor. Två kanelbullar, kanelte och fem timmar senare begav vi oss hem igen efter en eftermiddag som var hur najs som helst! Ett lyckat födelsedagsfirande blev det. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss!

Bjuder på en vacker "dagens-outfit" bild. På skoj dåra.


Amanda: San Francisco tröja från gatustånd där, svarta jeans, strumpor från H&M
Julia: Ärvd tröja, jeans, strumpor från H&M

Haha. Nya modebloggarna!

AAAAAAHHHHHHHH

Vi är så bra, men vi får inte luras av endorfinet, andra halvlek blir tuffare. Spanjorerna är sura och tänker inte låta sig besegras.
Tycker Doder ska vila nu tills upploppet, vi har inte råd att förlora honom.

Jag fortsätter gama godis o popcorn, kebaben drällde ner mina kläder, men det är lugnt.

NU KÖR VI!

Tillbaka till allvaret.

Johan Sjöstrand kommer stå i målet, lite riskabelt. Palicka var sjukt säker igår, och det kan innebära idioti att byta ut den blixtsnabba Andreas. Johan är i och för sig snyggare, men han har inte samma reaktionsförmåga. Mmh, det blir sjukt spännande. Missa inte! Studio tv4 18.00

ÄNNU MER GLÄDJE

DET FINNS HOPP FÖR LUKAS KARLSSON OCH HAN KANSKE ÄR MED SENARE I TURNERINGEN!!!!!!!!!!!!!!

GLÄDJEBESKED

DALIBOR DODER ÄR FRISK NOG ATT VARA MED I KVÄLL, JAG JUBLAR

SVERIGE - SPANIEN

Okay gubbar!
Ikväll gör vi upp mot spanien. En mycket viktig match, (precis som gårdagens, underbart grabbar!) och vi måste ta den här.
Jag är sjukt nervös, eftersom Doder är magsjuk (men skulle tydligen prova träna idag, får se om han är med ikväll), och karlsson drog axeln ur led igår (samma skada som kostade honom ett halvår, helvete) och jernemyr är ju sjuk, så det är sjukt vilka förluster vi fått. Det blir larholm, gustafsson, källman och tobias karlsson som får visa framfötterna extra ikväll.
Lennartssons kantspel blir också väldigt viktigt, och han får sätta många mål om vi ska klara detta.
Någon som absolut inte lever upp till förväntningarna är Kim Andersson, som ska föreställa lagkapten och styra upp spelet, men han har verkligen tappat prestationerna. Carlén får fylla i där.
Förövrigt blir det en spännande match, och jag tror inte man ska ta ut varken seger eller förlust innan matchens slut. Allt kan hända.
Vi får knäppa våra händer för att källman ska göra en favorit i repris. Sverige-spanien är ju ett känsligt ämne. Oh lord, em -08. Titta och rys.



http://archive.corren.se/_internal/cimg!0/66m5cybg2rxg5fnci5d
Oscar Carlén, f 1988.



Till våra underbara läsare.

Tack alla ni underbara som stöttar oss i det vi gör och troget läser och kommenterar varje dag.

Tack.
/a&j
x]

ich haiben aschtung

Sitter nu i Berlin och tjuvlyssnar på två killar som pratar tyska.
Linnéa sitter här bakom mig.
jag pluggar typ matte lite halvt.
Och, jajuste. Berlin är tyskarummet.
Bisoux

YBC

Idag har jag som sagt varit på öppet hus på YBC. Jag var där tillsammans med Helen, Rebecca och hennes pappa. Innan jag kom dit hade jag inga förväntningar alls på skolan, verkligen inga alls. Men skolan var hur snygg som helst, och den verkar hur bra som helst. Skolan ligger i en jättestor byggnad där både Rytmus och Vittra också ligger. I byggnaden har dom också ett gym och en restaurang. Det ser faktiskt ut som en arbetsplats, vilket är meningen. Lokalerna är typ en vecka gamla och det är verkligen hur snyggt som helst. Allt var perfekt. Nästan för perfekt. YBC kommer bli mitt andrahandsval, efter Kungstensgymnasiet. Anledningen till det är för att YBC ligger i Sickla och Kungstens på rådmansgatan typ .. Men i alla fall, efter det öppna huset fikade vi och gick lite i Sickla köpcenter (dom har till och med ett köpcenter några meter ifrån! och på andra sidan ligger hammarbybacken) innan vi åkte hem igen. Var hemma vid sex och åt middag. Nu ska jag försöka plugga. Alltså jag har inte kommit igång än! Vad är det här? Tips någon?

Imorgon blire i alla fall skridskor med skolan. Och jag kommer se ut som bambi på hal is.
Ska försöka plugga nu. Puss.

:'(

Satt här uppe vid datan och läste mattegrejset, och har på skiva där nere, och så kom fridas låt och då sprang jag ner o la mig på golvet framför stereon o ba lyssnade. Sen började jag gråta. Fan, vad jag saknar mina systrar.

tillägg på förra inlägget: wopps det var en död, men ändå en hermelin.

hermelin

Min kusin har köpt en hamster som jag nämnt förut, och jag blir stört sugen på att typ skaffa en! Hade ju en förut (stina), men den lever inte längre. O så tänkte jag att kaniner är mkt bättre, och vi hade en förut (joppe), men den lever inte längre. Men om jag ska ha en kanin ska jag ha en liten en, helst tam som inte springer runt och tuggar på alla sladdar (erfarenhet), och så tänkte jag att det finns ju en ras som heter dvärghermelin, visst?
Men vad fan är det här?
http://www.alarik.com/helena/uploaded_images/IMG_6833-736305.jpg
Och varför är den stel? Ska man hålla den sådär?
Tycker den ser ut lite som stuart little i ansiktet. Rätt söt. Om den hade varit lite större, så jag inte tappar bort den, skulle jag nog kunna tänka mig att äga en.

always a retard

hahah det är fan sant som linda skrev på sin blogg,
varför har musse som är en mus en hund?!
dessutom är de helt oproportionerliga.

http://www.bergoiata.org/fe/divers03/1024%20-%20Mickey%20en%20Pluto.jpg

Söndag

Idag är det söndag och den här helgen har gått lika snabbt som alla andra även fast jag inte gjort någonting nödvändigt alls, men det ska det bli ändring på. Idag ska jag till nacka på öppet hus på YBC (young business creatives) tillsammans med Helen och Rebecca. Skolan i sig verkar rätt bra men det är så himla lång resväg till nacka, fast att åka dit och kolla skadar ju inte. Så det är vad jag ska göra under dagen. När jag kommer hem ska jag försöka plugga lite också!

Puss

På begäran av malin ;)

Godmorgon! Vi ska försöka uppdatera oftare. :P
Har precis ätit en trevlig frukost bestående av två rostmackor med philadelfia(?). Egentligen skulle jag vilja ha marmelad på också, men pappa blandade ihop två HELT OLIKA SAKER och kom hem med lemon curd -.-
Till det käka jag yoghurt med några jordgubbar. Gott.

Egentligen skulle jag plugga gärnet igår, men det vart inte särskilt mkt, eftersom sjöstrand och andersson stod o svettades framför mig. Blev lite sur på hela laget dock, för de inte gladde sig åt vinsten utan bara höll på att tjata om att cuba var sämst och det mer var som en träning. Vi ligger nu på +27 i VM, så det är ändå bra.

Idag ska jag plugga asmkt; läsa igenom matteförklaringarna tills jag fattar dem (kanske får ringa moulez om det skiter sig); läsa minst femti sidor i min engelskbok, och läsa två dikter av ms karin boye, SNARK.

Nu ska jag kolla på avsnitten av "in the night garden" ni vet de där gulliga gubbarna jag la in på bild för en tid sen. Äntligen är de färdigtankade!! (till FRA: ja, jag har köpt dem.)

<3



Tack för att du finns sötnos


Gymnasiesnack forts

Hahaha måste tillägga på amandas inlägg att jag är precis likadan

OJ HAHAHAHHA DET GÅR EN TRUPP MED RÖDA/ORANGEA JACKOR NER FÖR BACKEN HAHAHAH NATTVANDRARE HAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a, iaf. Seriöst, om det inte hade legat i stadshagen så skulle ajg lätt söka :P

ARG

OFTA TEAM MAGNUS GICK VIDARE!?!?!?! OFTA TEAM WELLS ÅKTE UT :'''''''(

avskrivning om gymnasievalet.

Nu ska jag lätta mitt hjärta.

Gymnasievalet alltså. Det tar död på mig. Mina systrar har haft relativt lätt att bestämma sig. Vet inte varför just jag inte kan välja nåt. Kanske för jag inte har några intressen, eller för höga krav, eller helt enkelt för mkt/för lite?
Jag vill ju gå på en perfekt skola. Alltså, perfekt för mig, inte PERFEKT som i flawless med 320 intagningspoäng och 10246973 i median och bara massa brats. Näe, jag menar bara: Gott rykte, fräscha lokaler, centralt, bra lärare, nöjda elever, roliga kurser, helst gratis mat, gärna gympa på gym, osv osv. Nu när jag skriver det så svart på vitt känns det som att det finns typ hundra skolor som lever upp till mina krav. Pappa tycker jag ska gå på en grym skola med högt tempo och endast mvg-elever. Eftersom jag ska gå sam, och enligt honom är det en slapp linje. Bara för han gick det och tror att inget har ändrats -.- Och så har väl jag hakat på och tänkt liksom att, ah men det är ju fett ovärt att slösa bort mina betyg på att börja på en skola med låg median och halvbra människor. Men nu sa Emmanuel ba "tänk inte så mkt på poängen då, du har ju lärt dig mer än de som fick g i SO t ex", och det är iof sant. Eller? Hmm. Det blir nog kungstens. Testosteronet får jag hitta någon annanstans. Blir så laddad av dessa handbollscuper och VM och hela tjofaderittan!! Tejp blir väl min sista chans att få killkompisar :P Nämen äsch sånt där brukar väl lösa sig.

Nu ska jag göra nåt annat. Pusspuss

Gymnasiesnack

Jag och Helen diskuterar Mikael Elias Teoretiska Gymnasium och Stadshagen på msn ..  Helen sa att hon inte skulle gå där, att det var big big NO för den skolan pga den ligger i stadshagen.


Helen säger:

asså då måste man åka blåa linjen

Helen säger:

till kista rissne tensta o där

amanda säger:

jaha! men då förstår jag varför alla är så fördomsfulla

Helen säger:

Tom mamma sa "titta ner se inte in i någons ögon"

amanda säger:

HAHAHA!

amanda säger:

alltså!

Helen säger:

va? det är sant


Älskar att alla är så himla fördomsfulla och grejer.


200 days



Tänk att tvåhundra dagar kan gå så snabbt.
Kommer aldrig glömma

=D

vi har en pakt

/j&a

It just doesn't matter anymore

Jag har slutat att bry mig. Jag orkar inte lägga ned mer energi. Det spelar ändå ingen roll längre.


electrifying

shit vad mitt hjärta dunkar när jag tänker på killarna framför oss som var aaaaaaaaaaaaaaaassnygga och sjöng aaaaaaaaaaaaasbäst<33 Asså åh de ba tog i och gick upp en oktav och.. ÅÅHH <33
muhahahhaa jag o isabell <3

appropå heeeta killar så stannade jag o linda kvar lite efter mickans match och kollade på när killarna skulle spela handboll. Asså abo. nr 21 och 8 i sanadal respektive ksk kan ju kontakta mig snarast.
hejdå.

helghelghelghelg

Yeey!
Denna helghelghelghelg kommer spenderas på följande sätt:
-HANDBOLLSVM MED FAVORITMÄNNEN IKVÄLL PÅ FYRAN OOHH MYY GOOODNESS<3333333 (fast sämst att alla från bengan boys nu är utbytta. Sär)
-sjuuuuuuuuuuukt mkt plugg (hehe elleeeer??)
-inte ett dugg motionerande och grönsaksätande

Måste bara tillägga vad våran klass trodde hade hänt igår i skolan :p Antingen att en sexa hade hoppat från fönstret och dött eller att det hade varit misshandel

haha vet ni,
igår, så visade jag river flows in you för pappa, och lite senare han ba: ....... julia, du får skriva upp vad den där låten heter, .. så jag kan skaffa noter.... jag ba: men sär måste du tvinga mig att lära mig noter nu alltså? han ba: nej, jag vill spela den.. den var lite kul.
haha söööt det är ju svårt för farsan att erkänna att något som jag visat honom är rätt fint. Ska tvinga honom köpa noter till the promise också <333

det snurrar i min skalle

(btw är mitt spotify heelt irrriterande cepe, för tio sekunder ibörjan av varje låt typ spolas förbi, någon som känner igen?)

Äntligen fredag

Idag så var det värsta incidencen på skolan! Jag och mina kompisar satt på tredje våningen och plötsligt så kom Christian (biträdande skolchef, handledare osv) in till vårt rum och sa "Gå till erat klassrum. Det är krisbg" Alla på skolan blev ju helt panikartade och det gick rykten om allt möjligt. Några sa att en elev på skolan hade blivit misshandlad, andra sa att det var en våldtäktsman utanför skolan. Ja, rykten alltså. När vi kom till vårt klassrum så berättade min lärare Johannes att någon slagit sönder hela bakrutan på vår bildlärare Hans bil. Tycker jättesynd om honom .. I alla fall var vi instängda i vårt klassrum i över en timma och en kvart. Min klass är ju som ett dagis så efter att vi städat och skrivit veckoutvärdering så lekte vi lekar. Vi lekte viskleken (askul! haha) och sen så gjorde vi en slags saga. Det var faktiskt roligt, och vi går i nian. Hehe. Efter skolan så åkte jag, Malin och Daniela hem till Cecilia där vi satt bänkade framför alla möjliga tv-program hela eftermiddagen. Prat och en massor med mat blev det också. Mysig eftermiddag.

Nu är det äntligen helg. Hur skönt som helst.
Puss

Berätta en saga för mig, snäälla gammelbjööörn

hejhej!
Vi är inlåsta i vårt BG-rum för det har förekommit vandalism vid hasses bil :(
Så 9:6 sitter och kollar på barnkanalen och ettan. I love lobo

Näe nu ska jag fokusera på sensmoralen i gammelbjörns sagor.
Pusspuss

sixten har fyllt 16

malin säger:
i'm fucking sixten , don't mess with me
http://img72.imageshack.us/img72/9798/malinlw5.png
grattis för sista gången snygging

skrattar som en gris ibland

asså åååhhh min sång <3
Julia – luftens hjältar
Oooooh– julia
Ohohoho – julia
Alltid glad och söt hon är
Vi har ju henne kär
Ohoho-julia Ohoho-julia
Skrattar som en gris ibland
Signar upp på transtrand

you bet i do

Kommer nog lägga upp ett par bilder från lk sen. Åhh ser framemot när annikas konfabilder kommer upp på fejjan <33
Nu går jag och lägger mig, lång dag imorgon! (;
Ska skita i gymnasiet, gör nog som malin tycker - går IV.

GRATTiS MALIN KARLSSON SWEET 16, I LOVE U <3

Kalifornien - 08



Jag vill tillbaka.

Mothercookie?

Idag så hade vi lite väl tråkigt i skolan så vi började prata om vad som händer om man är sjuk, har mens, är bortrest - ja you name it - under nationella proven. Alla i hela sverige skriver dem ju samtidigt och man får inte lämna klassrummet under tiden och så vidare. Så det blev en diskussion om det hela. Och helt plötsligt frågade någon av mina kompisar (kommer faktiskt inte ihåg vem det var) (julias edit: hehe det var maggie) vad som händer om livmodern ramlar ut under nationella provet? Alltså jag dog nästan av att jag skrattade så mycket! Haha helsjuk konversation hade vi om det, ni kan inte ens tänka er. Utöver det så har skoldagen varit sjuk seg idag , inget hände. Datorerna har börjat fungera igen men jag har ingen som helst ork att plugga. Jag måste skärpa mig. Efter skolan åkte jag och Daniela till stan och sen helt plötsligt gick tiden hur fort som helst. Och nu sitter jag här.

Imorgon är det fredag och helg! Superskönt.
Puss

A fine frenzy



Hon är grym!
Lyssna här också

Ja må hon leva, ja må hon leva ..

Idag fyller Malin 16 år,
GRATTIS!


Ångest ångest

bloggar direkt från min panikångestattack.
Gymnasieintagningen har skickat lösenord.
Vi ska logga in och välja.
It's fucking really real.
Helvete.

I have a couple of phobias

Ja, eller hur det nu stavas.
Tänkte att jag skulle lista mina fobier såhär på torsdags eftermiddag =)
1. när insekter är i mitt rum
2. Fullisar
3. Mörka fönster (asså på kvällen typ, kan inte titta ut för jag är rädd att nån ska hoppa fram)
4. Lite smårädd för vatten man inte ser bottnen på
5. Lite mörkrädd


Good work (?)

Jag är så sjukt omotiverad. För två timmar sen sa jag att jag skulle plugga, på riktigt. Och vad har jag gjort sen dess? Jag har sett ett x antal avsnit av Sex and the city och nu sitter jag framför MTV. Duktigt, verkligen.

Onsdag 14 januari

Det har varit en otroligt seg dag i skolan idag. Jag kommer knappt ihåg vad som hände på förmiddagen om jag ska vara ärlig. Men något jag kommer ihåg är att  några goda skratt blev det med Malin och Daniela innan lunchen. Jag kommer nog få träningsvärk i magen, så mycket skrattade jag! Haha. Vi slutade vid tre tiden och efter det begav jag mig hem. Jag och Malin stannade förbi hemköp för att köpa lite grejer innan vi åkte hem. Jag hann inte mer än hem innan Danni ringde mig och bjöd mig på middag hemma hos henne (a) Jag åkte med bussen till henne och vi lagade en supergod middag. Kött, klyfpotatis och sås blev det. Och en massor med prat. Mysigt värre. Mamma kom och hämtade mig och vi promenerade hem. Nu sitter jag här med världens huvudvärk som jag haft i typ en vecka. Mina föräldrar överväger att ringa optikern om det fortsätter. Skit.

Nu måste jag plugga, på allvar.
Pusssss


If only that someone was me

Måste lägga in ett ord om min näst äldsta systers blogg. Hon bloggar från hennes halvår i paris som började häromdagen. Man blir riktigt avundsjuk. :) Klickklick! Juste btw !!!!! jag har gjort headern och designen och jag är bäst

Just so you know

Jag har läst ut Om en pojke (fast på engelska dåra) Den var faktiskt bra om jag ska vara ärlig. Eller i alla fall bättre än vad jag trodde att den skulle vara när jag började med boken. Så nu är det bara att börja med Kärleksbarnet, boken jag ska läsa på svenska steg 32. För om fyra veckor ska den vara inne på bibblan, och jag har redan lånat om den tre gånger. Upsi.

9:5



Så här fina är vi på idrotten. Jag ser ut som en liten tjock bebis.
Men i alla fall, lyckad pyramid eller vad säger ni? Haha.

Caught in the middle

Heej!
Tänkte uppdatera lite rå.
Okej fick ett mms av josse igår, en vidrig bild på en blå typ ansiktsliknande ring/plupp? Hmm det visade sig iaf vara MÖGEL FRÅN VÅRAT SKÅP I STALLET, jajjemensan sjuukt mysigt hur som helst !!!! Sanering av stallskåpet innan ridningen idag blev det alltså. Nu har jag o josse blivit helt maniska och pedantiska och överhygieniska kring skåpet så incidenten som såklart JAG ställt till med (åh som ALLTID, JAG alltså!!..), lär inte upprepas. Tss >D

Har kommit på varför gylfen alltid åker ner på cheapm-jeans, och det är såklart för de tillverkar egna döskalledragkedjor och anävnder alltså inte YKK's asskicking gylfar. Semst.

Mamma: Julia, jag hängde din gula jumper(ett ord som mamma använder stört mkt, vet inte ens vad det är, knappt) på din stol för den är inte riktigt torr!
Jag: Eh? Jag har ingen gul "jumper"????
Mamma: Hahahha du har det nu i alla fall (;

Det är också ett livstidsprojekt att lära mamma använda skype.
Men hon är riktigt bitig på att skriva meddelanden. "Vart är N......" Jag pekar. Mamma flaxar och ryter "RÖR MIG INTE, BORT!!" Hmm skype är inte bra för nån av oss..

ppuss

Inte min dag

Idag när jag kom hem från skolan och bytte om till mina strumpbyxor upptäckte jag världens största hål på låret (på strumpbyxorna alltså) Jag begav mig då iväg till jakan för att köpa nya och påvägen pajade mina älskade hörlurar till min mp3. Jag, pappa och jakob åkte till outeleten och jag köpte nya hörlurar för 49 kronor på media markt. De suger, men får duga.


In the night garden



asså man kan bara älska det <33 malin kommer älska det.

Här är Makka pakkas sång. Linnea skrev texten till mig. It's a sing along.

makka pakka akka wakka mikka makka moo

makka pakka appa yakka ikka akka ooo

hum dum agga pang ing ang ooo

makka pakka akka wakka mikka makka moo


Kinakonferens (via internet)

Idag hade jag kinakonferens med min grupp bestående av mig själv, Julia, Linnea och Vendela i skolan. Vi har ett grupparbete i SO där vi är landet Kina (det är typ 7 andra grupper som är samma land) och vi alla får händelser, olika saker som händer ute i världen. Sen ska vi typ fundera ut hur vår lilla kommun i Kina drabbas av den här händelsen. Som till exempel, det som nu har hänt är att oljepriset har stigit och vi ska komma fram till hur det drabbar de företag som finns i våran kommun. Det är rätt kul faktiskt, just nu sitter jag på skype med Julia och Linnea. Tanken var att vi skulle diskutera vårt grupparbete men det har spårat lite ..

Julia: Ska man till exempel olja sina verktyg?
Linnea: Grejen är att jag inte lyssnar


Back where it started!!

Sitter vid datorn i skolan där jag och amanda once upon a time skapade denna blogg. Cuuuuuute
Ok nu ska vi ha nationellt prov i svenska, men lugn. Det är bara för att träna typ.
Pussel

Slappardag

Dagen har spenderats hemma hos Maggie i Hässelby. Vi såg på någon halvbra film som jag inte kommer ihåg namnet på, åt massor med godis och pratade. När jag skulle gå hem så passade inte bussen från Hässelby med tåget från Spånga så det blev att vänta i en kvart på stationen. Sen när jag kom till Kallhäll upptäckte jag att bussen hem till mig endast går en gång i timman! En gång i timman. Herregud, det är riktigt dåligt av SL. Hade dom tänkt att man skulle vänta i femtio minuter på en buss eller? Som tur var kunde pappa hämta mig och jag kom hem snabbt och säkert. I alla fall, imorgon börjar skolan på riktigt och vi har idrott. Vi får även våra användarnamn och lösenord till kunskapsporten så i veckan ska jag ge gärnet när det gäller skolan.

Men nu blir det middag
Puss

Lura ögat

Mamma och Linnea kom precis hem från nationalmuseums konstutställning "Lura Ögat". Linnea är sååå himla söt :''D Fanny ba "Vare kul då?" Linnea: "Ja, Vi fick se målningar av CAAARL LAARSSON! :)"
Oh if she was a boy, she would be the awesomest little fag !! <33

I drömmarnas trädgård

VÄRLDENS gulligaste barnprogram. Har äntligen fått reda på vad det heter. I drömmarnas trädgård (in the night garden). Ooooh Myyyyy Goooooodness !!!

Upsy daisy.


Igglepiggle.


Makka Pakka.


The Pinky Ponks.

Disneys får.

Varför har Disney's får/lamm ansikten?
Och musse för den delen!?

Träningsvärk, eller?

Godmorgon!
Har legat i sängen o läst 43 sidor i Good night mr Tom. Vaknade med sån himla smärta i högerarmen. Det gör ont i  biceps och runkmuskeln. Men bara i höger. Hmm, jag kanske bara har legat konstigt. Annars hade jag väl haft ont i både vänster o höger? Ja, nu ser vi här praktexempel på att man inte ska träna för det gör bara skada. Hah nejdå. Men men.
Nu kollar jag på Airline, ska läsa och plugga massor idag. Och spela piano.
So long


I love the gym and it loves me.

Såå skönt att ha klockan på 08:40 och gå till gymmet med aspling. Det var rätt bra där, tiden gick fort också. Vi kom dit kvart i tio typ. Så gymmade vi till kvart över elva eller nåt. Vid elva började folk välla in så vi försvann i rättan tid! Ser fram emot träningsvärken!!
Efter lite lunch osv drog jag in till stan med linda o mickan, senare mötte jag syster fanny och vi åkte hem till mathias i huddinge. Eller a, vi tog vägen förbi mataffärer eftersom news var stängt - WHAT WAS THAT ABOUT? Men fanny lagade en mästerlig baconinrullad kyckling med rösti och champinjon(hur stavas det?jag är trött)-sås och sparris. Sweet.
Tackade nej till en burk B&J's (ok why was that again?!?!) (juste, för jag o linnea har en antifettpakt. Sämst timing. Som alltid.)
Ett av många glädjeämnen idag:
Äntligen min tur att få joina spotify and i'm in love.

Nu ska jag somna så jag orkar läsa hela goodnight mr tom imorgon.

Goodnight mr tom och alla andra!
(ps, cecilia du har visst facebook ahhahahahahahhahahahahahhahahaha)

Fullmåne



Dagen har spenderats mer ute än inne (nästan i alla fall) Först så gick jag en lång promenad med mamma som slutade med att jag köpte världens största godispåse till mig själv. Hehe. Sen gick jag en promenad med sötaste Malin till Hemköp och köpte hubba bubba. Väldigt nyttigt.

Heja Carl Jan!!

Åhh jag hejar på carl jan......NOT! Tji fick jag. Morgan är min klara favorit. Och såklart Daniel da silva. Grr.
Lite skadeglädje får man lov att känna gentemot IL aka BB, eftersom hon var sjukt kaxig innan och så gick det sämst, hahahahhahahhhhhhhhhhhh.

Josefina ringde mitt i let's dance också! Hennes "lilla vind" i paris var tydligen en tvåa med ett gulligt handfat och med fönster som vätter mot eiffel, och hon var tydligen välkommen att ha besök. I'm on my way !!!!!

Nu ska jag pula vidare. Imorgon blir det gymma med linnéa, välbehövt!
Pussokram!

ps, jag hoppas amanda får glasögon ds

Vad händer?

Jag börja nyss gråta för att det var så sorgligt/bra/hemskt i min bok. Vad händer med mig?



Haha.

We all fall down



One Republic - All fall down

Jättebra låt, jättedålig video.

Nionde januari

Jag har också sjukt ont i huvudet (läs julias inlägg längre ned om alla mediciner eller vad det nu är hon skrivit om) Alltså det dunkar och gör verkligen hur ont som helst. Jag hade hur ont som helst i huvudet igår kväll också så jag börjar undra om det är fel på min syn eller nått? Jag hade så här ont i huvudet för några år sen och då trodde mina föräldrar det, så jag vet inte. Det kan ju vara det. Hoppas bara inte det. Aja, nog om det.

Idag var första officiella skoldagen kan man väll säga trots att vi bara gick i skolan mellan kvart över nio och tolv. Våra datorer, eller rättaresagt användarnamn + lösenord, fungerar inte så då är det inte nödvändigt att vara i skolan ens. I skolan använder vi datorn till nästan allt vi gör, utom möjligtvis när vi pluggar matte. Så vi fick sluta tidigare. Tack kära lärare. Och appropå lärare så ska ju som sagt Christian sluta på skolan. Alla bra lärare slutar. Först slutade Sandra i slutet av förra terminen och nu ska Christian sluta i februari. Visst, jag har inte Christian som handledare eller lärare eftersom att han är biträdande rektor och handledare till 9:4, men det känns ändå lite surt. Han är en sån lärare som man har kännt sen starten i sexan. Det var han och Sandra liksom. Och nu (läs: snart) är båda borta. Men jag överlever, det är trots allt bara fyra månader kvar i grundskolan. Herregud fyra månader och jag har ingen aning om vilka gymnasium jag ska söka till. Förstahandsvalet kommer vara Kungstensgymnasiet, men därefter vet jag inte. Funderar på typ Internationella Kunskapsgymnasiet och Mikael Elias Teoretiska med inriktning sam-sam eller sam-ekonomi. Men som sagt, jag vet inte. Vet inte ens om jag kommer komma in, här om dagen så känndes det som om jag hade bra meritpoäng. Nu känns det som om jag har sämst i universum.

Nu ska jag i alla fall se på let's dance. Jag känner mig som typ 50+ i själen jus nu, går här hemma och fryser hur mycket som helst. Sen håller jag samtidigt på att städa mitt rum och jag skriker på Jakob att han ska ställa in disken i diskmaskinen. Haha, vilket liv man kan ha. Men sånna här kvällar behövs också. Nu ska jag gå och nu har ni ännu mera att läsa. Jag är också bra på att skriva, haha. Ciao ciao.

So, zonterapi then..


Så nu har jag hittat en karta. Now what? Det funkar inte att sitta o klämma. Kanske ska hämta en hammare eller nålar?

Ska nog skaffa sådana här tofflor som gör jobbet

Typ hej jag har en sten i skon?

Jag har en vän..

.. Som är söt som en sockerkristall och ler som en apelsinklyfta. Hon gillar paris, och där att fika på ladan, särskilt dessa. Hon bloggar på yrsb och är just nu lite deppig på grund av christians jobbyte, så lämna en gullig kommentar så hon blir uppmuntrad (nej wtf.., jag menar): så hon blir ...  ! :)

Visst är min kompis fin?


all love

headaches and sunsets

Tututututuuutuu, ja alla mina tankar går i toner. Shit vad handikappad man blir av att spela för mycket piano

Vad är väl en trend? Viljan att vara precis som alla andra, att spela säkert eller vad som bestämmer skönhet och awesomeness? I just thought about that on my way home. Oh well.

Idag har jag ont i huvudet. Det skulle vara bra att kunna zonterapi. Får väl googla fram skalp-zonen och sätta igång med att knåda.
Skola idag. Första dagen. Men inte första riktiga, den är förhoppningsvis på måndag. Skolans nätverk ligger fortfarande nere, så det blir kortdagar tills det är back on track igen. Kina. Jag är kines nu. Samhällsekonomikursen innefattar ett rollspel, och min grupp är kina. Kina. vad vet jag om kina..? Jojuste, man äter nog med kinapinnar och har en hatt med trekanter. Oh that's just in movies? Jag vet i alla fall att de flesta som kan spela piano är asiater. Piano, ja.. Mmm..

Ikväll ska jag passa linnea. Mamma och anders ska på nån middag. Vi ska se let's dance, flykten från hönsgården och äta pizza, pringles, jordnötsringar, ostbågar, cola, och... Ja-a, imorgon ska jag och linnéa gymma. Borde egentligen äta fisk och potatis ikväll tror jag. Eller? Hmm. Näe, jag har faktiskt bara fredagsmys typ en gång per månad. Lite ska man väl få..
Underbart att våren är här. Mer eller mindre. Snön smälter, vilket orsakar slask och blöt gegga på marken. Men det är det värt. Klarblå himmel hela dagen, har det varit. Nu har den dock en lite gyllene touch på grund av eftermiddaagssolens tillbakagång. Men träden som syns mot skyn lyser av brons. Det är nästan lite för perfekt just nu. Säkert är detta bara lugnet före stormen. Tror nåt förskräckligt är på gång, vi får väl se om nån vecka vad som hänt.

I februari slutar Christian. F d svensklärare, nuvarande bitr. rektor och handledare för 9:4. Vad har jag lärt mig av Christian... Hmm.. Well, jag har hur som helst utvecklats inom svenskan sen två år tillbaka, då jag började på kunskapsskolan. Jag kan däremot inte sätta fingret på vad just han har betytt för mig. Skulle väl vara att svara på tilltal och hur man beter sig gentemot människor som behandlar en som damm. Som Christian gör. Nä, det kommer nog bli ganska tomt utan hans mördarblickar och räv-flin. Men men, hoppas detta är ett kliv i rätt riktning för honom.

Idag respektive imorgon flyttar mina två äldsta systrar till Paris respektive Lund. Josefina respektive Frida. Ganska konstigt att säga farväl till någon man 'tagit för givet', mer eller mindre, hela livet. Josefina kanske flyttar tillbaka i Juni, kanske inte. Frida lär ju slå sig till ro bland lundensarna, men jag tror hennes kärlek till Stockholm och Göteborg är för stor för att förkastas.

Jäklar vad bra jag är på att skriva. 
Puss, Julia 


New Moon

Utvecklingssamtalet gick jättebra! Johannes hade inget att klaga på. Inget alls. I och för sig så är han ny och jag har haft honom som lärare i en vecka (förra terminen) men endå. Det gick förvånansvärt bra. Efter samtalet som tog en halvtimma åkte jag med mamma och pappa och gick lite ärenden bland annat på media markt och i jakobsberg. Jag (pappa) köpte New Moon vilket är uppföljaren till Twilight boken. Hehe gud vilken tönt jag har blivit. Jag har köpt två böcker och lånat två böcker från biblioteket bara den senaste månaden. De som är från bibblan är i och för sig till skolan .. Men jag  verkligen fastnat för Twilight böckerna, ettan var så sjukt bra. Så nu har jag 594 sidor på engelska att läsa. Haha.

Puss

Ledigt

Idag har vi studiedag (hemstudiedag kanske?) I alla fall så var planen att plugga järnet hemma hos Malin under dagen. Men så blev det inte för att hon är sjuk, krya på dig! Jag mår inte heller så där jättebra och jag tror att jag kommer bli förkyld snart. Så det blev en hemmadag istället. Jag har exakt hundra sidor kvar i min engelska bok så jag tror att jag kanske ska kunna läsa ut den under de närmsta dagarna. Annars så har jag utvecklingssamtal klockan tre med Johannes, mamma och pappa. Hatar sånt.


Hörs senare,
puss


Comptine d'un autre été L'après midi

Hej hej på alla
Har nu lärt mig.. hmm a en bit faktiskt, av "Comptine d'un autre été L'après midi", also known as låten "piano" eller "Life is a song", ur "Le fabuleux destin d'Amelie Poulain", hehe dvs amelie från montmartre.



Det mesta är rätt lätt, förutom att jag har ungefär världens sämsta koordinationen/simultanförmåga, och det gör det hela sjukt svårt. Men men, jag är stolt över mig själv eftersom jag bara har övat på den i en timma kanske. Vänsterhanden sitter, och en del av högern. Just need to add one and two.
Nu ska jag in till skolan med pappa och ha utvecklingssamtal.... pappa skäm inte ut mig nu...
Puss

Barn med anorexia

Ser på ett hemskt program på fyran. En dokumentär från London som handlar om barn/ungdomar med anorexia. Detta förbannade samhälle som har sönder barn. Men det är sjukt bra att de visar såna här program, så man ska avskräckas.
Men nu känns det hemskt att tänka på figuren efter "för mycket julskinka". Så synd om barnen. Gah.
Men men, jag åt faktiskt typ ingen julskinka i julas. Seriöst, typ sammanlagt tre, fyra skivor. Ingen hos pappa, ingen hos mamma, eller jo en slice, men så åt jag typ nån hos anderses på julafton. Men aa..
Nej det ska bli så otroligt sköönt med vår och långa sjuka joggingrundor och svett, tårar, blod och kondition. Mmmm can't wait!

Säger godnatt för idag. Imorgon börjar jag tre tror jag. Hehe, nice nice. Slutar asså halv fyra. Thing is att jag har bara utveckligssamtal imorgon. Resten av dagen ska jag dampläsa Goodnight mr Tom.

Pusseli

Tadaaa

Här är jaag! Tycker det är dags att gaska upp bloggen nu med lite propra inlägg efter alldeles för mycket blaj och bullcrap.
Ok jag ska rumble up mina nyårslöften lite. För jag kommer inte kunna lära mig att spela the promise by michael nyman på piano nomatter how much i want to. Så. Jag har sänkt ribban lite till att lära mig the river flows in you eller vad kinesens låt hette några inlägg nedanför. I hear it's a quite easy song. Får väl sitta o hacka med töntiga youtubetutorials för jag lär ju inte palla köpa noter eller nåt.
Så.
Nyårslöften:
Trivas på mitt gymnasium
Plöja igenom hela agnestigsboken så jag kan noter
 - spela ur pappas franska barn-notbok
  - spela klart bach invention no1
   - spela piano ur amelie poulain
    - spela the river flows in you by the little chinese man yamuri or whatever he's called
Under mildvädersäsongerna jogga tre gånger i veckan, mer eller mindre
Få några armmuskler så jag kan göra minst fem ordentliga armhävningar (inte jucka mot golvet med raka armar)
Be a better person
Inse att "I don't need a man"


men hörni dethär verkar väl rätt rimligt?
bara komma ihåg allt eehhh...

Dela några glädjeämnen:
!Härom veckan lärde jag mig att ordet entusiastisk betyder ungefär "i gud".
!Jag har fått en thing for the library.
!Man blir så glaaaad när någons mobilsamtal bryts när man sitter på tåget. Äntligen bryts därför oljudet från en högljudd extasbrud som tjattrar med sin dryga vän.
!Människor!!! Dra inte in erat bihåleslem i munnen och vidare till halsen och därmed magsäcken. Vi vill inte veta hur mkt du älskar att äta ditt snor.
!Jag tänker nog börja skriva en gymnasieserie här i bloggen. Ni kommer få följa mig i kampen till en skolgång.
!Offentliga toaletter är det absolut vidrigaste som finns. Senast var jag på en på bio. Fricken nasty säger jag bara. Fick kväljningar varje sekund
!Såg Yes man på bio. Människor, SAY MORE YES!
!Hett tips är att sitta på rad fem i salong tre på sergels bio.
!Visste ni att en yeti är ett snömonster? Jag trodde det var nåt i star wars. Sen kom jag på att det hette "Yedi", fast tydligen stavas det 'Jedi'.
!Jes 28:10 ahhahahahhahahah
!Jag satt o kittlade(eller slog eller klämde eller nåt) på jonathan, och han utbrast "SLUTA.. DET ÄR MIN KROPP!" Tyckte han lät som en överfallen tjej och det lät jättekul just då. Nu är det mest hemskt.
!Mitt nya uttryck: ehheelleeeerrrr??




Eran allra käraste,
     - Julia.

Nyårslöftena

Idag var vi i skolan i en halvtimma. Det var väldigt onödigt. Vi fick inte reda på någon vettig information alls, utan Johannes frågade mest vad vi hade gjort på lovet, vad vi hade fått i julklapp och så vidare. Hehe, så himla onödigt. När jag kom hem så pluggade jag. Jag lyckades läsa de nio sidor vi ska läsa under denna vecka i ekonomi boken och sen så läste jag lite i min engelska bok. Ett av mina nyårslöften var att inte göra skolgrejer i sista minuten utan verkligen vara förberedd för prov osv (något jag inte lyckades med förra terminen) Så det har jag hittills lyckats ganska bra med. Ett av mina andra nyårslöften var att börja träna/motionera vilket jag har vart dålig med sen jag slutade med gymnastiken. Men i alla fall så har jag nu promenerat tre dagar i rad med mamma, om man räknar med idag. Så det nyårslöftet går det också bra med, även fast det är sjjjuuuuuuuuukkkkt kallt utomhus!


Puss

River flows in you



Piano är bra fint. Julia skickar massor med klipp på söta ungar från asien som spelar piano. Dom är grymma! Fast det låter inte så vackert, det här är så mycket finare. Jag vill också kunna ..

Gymnasiet = ångest

Jag har en skola jag är helt säker på att jag ska söka till som förstahandsval. Jag har tre osäkra därefter. Och de tre skolorna är jag riktigt osäker på. No more. Bra framtid, ellerhur? Thank god att jag har möte med SYO-guiden på måndag.

Sista lovdagen

Idag är det sista lovdagen. Imorgon är det upprop i skolan klockan 10:00 och sen börjar allt igen. Fast vi har studiedag (?) på torsdag och fredag så tekniskt sätt börjar vi inte förens på måndag. Då kan man ju tycka att det är lite onödigt med upprop imorgon men vi kommer säkerligen vara i skolan i en timma eller nått liknande. Så ja, det är inte så himla farligt. Något som är farligare är mitt utvecklingssamtal på torsdag. Jag är jättenervös inför det. I alla fall så har jag inte gjort något vettigt såhär sista dagen på lovet utan jag har mest stickat, pluggat (!) lite grann och gått på långpromenad med mamma. Promenaden var verkligen hur skön som helst och nu är det inte så himla kallt ute. Det var bara 2 minus grader, även fast det såg ut som istiden när vi gick förbi bonäs badet. Det såg exakt ut som i ice age! Jag skulle fotat det om jag hade mobilen med men den låg här hemma. Haha, det här var nog historiens onödigaste inlägg men nu vet ni att jag lever.

Puss och kram


I'm in love



Never Think - Robert Pattinson

Videon är sämst, men jag orkar inte bry mig så mycket om det. Det är ju den fina låten man ska lyssna på. I alla fall så har jag gått med i klubben och blivit besatt av Twilight filmen. Jag är helt ärlig, numera lever jag på youtube-klipp och läser boken. Det trodde jag faktiskt inte om mig själv. Men jag har blivit helt kär i filmen, och jag har blivit kär i Edward Cullen. Jag vill också ha en vampyrpojkvän. Eller ja, typ.

Ingen som vet ..

... vilken tid vi börjar skolan på onsdag? (kunskapsskolan spånga)

bara för att

Hej hej!
idag har det inte hänt så mkt,
om jag ska skriva nåt intressant så blire nog... hmmm...
Jajuste, mina två äldsta systrar ska flytta till lund och paris den här veckan. Så just nu blire rätt mycket tjat o gnat o kärlek.
Anderses har köpt en hamster. Aaaaaaaaskul! Fast ullis vill tydligen att den ska heta Zero. Hoppas malin lyckas övertala henne. Jag hoppas på Edwoin, bernard eller edward.
Smell ya later

http://www.petpress.com/wp-content/uploads/image/2007/07/cute-hamster.jpg

ååh... jag saknar nästan att ha djur.. Skulle nog inte banga på att stina kom tillbaka i yngre skepnad (stina är fannys gamla hamster), eller om Amfibiens Jack Pott För Gott (våran valp vi hade innan det spårade ur) fortfarande skulle bo här.. Åh :(

http://www.dog-obedience-training-review.com/images/Labrador-Retriever-Puppies.jpg
jack pott såg väl ut nånting såhär..
pusskram

Twenty years



Femte januari



Idag ska jag faktiskt plugga. Jag började aldrig med plugget igår och jag har en hel del som MÅSTE göras innan skolan börjar. Eller måste och måste. Det skulle vara skönt, med tanke på hur många steg jag ska redovisa den här terminen. Så idag blir det läsning. Ska läsa i min engelskbok och sen blir det samhällsekonomi. Ikväll ska jag hem till mormor. Det var dagens planer. Pusselipuss.

När trevligheter blir mani

Jag sitter och spelar nån jättekul och värdelös MSN-poker med min kompis.
Man märker verkligen hur sjukt insatt man blir, och typ gaddar ihop sig mot de interaktiva datorerna man spelar mot.
Julia säger: är du med på att nästa tjuv så tar vi spader 6 från dator 1?

oioioi

oh please spare us

Blondinbella ska vara med på let's dance. Nån annan som vill storma scenen och spy?

;]

neee jag tycker designen var jättefin, amanda. Eller vad tycker läsarna?
Ba att headern är så stört stor.. Jaja, det blir asbra iaf ^^,

Nu är det victorias secret fashion show! So long!
 http://seattletimes.nwsource.com/ABPub/2007/11/30/2004044845.jpg

Designen

Okej, nu har jag ordnat ihop en design. Får se vad julia säger, den kommer förmodligen tas bort. Men aja, något tillfälligt i alla fall. Puss!


Bra jobbat, Amanda.

Jag skulle under lovet ha gjort ett steg i varje ämne. Gissa hur mycket jag pluggat? Nada.
Bäst jag börjar..

Shine on


Jag tänker inte skriva värsta dikten tillägnad dig, inte heller böla över din
död, men jag hoppades du var den absolut sista som skulle behöva avlivas.

För du var väldigt speciell, och alltid snäll och trogen. Du kunde typ allt,
var världens bästa häst för både nybörjare och smårutinerade. Hoppning,
dressyr, vid hand. Shit du va bäst!
Min enda debutanthoppning, med dig! :)


puss på dig och jag ska försöka att alltid minnas dig!

Havrebollar!

Nu ska jag och linda baka havrebollar. Ni vet sådana där som man köper i stallets kafeteria.
Fettttt gott..

Tjing!

Tredje januari

Igår kväll var Daniela här. Vi bytte julklappar, stickade på våra halsdukar, stämmde min (jakobs..) gitarr och såg på den bästa filmen någonsin, nämligen Twilight. Jag är helt kär i filmen och i boken. Jag längtar verkligen tills tvåan kommer ut på bio, då ska jag och Danni se den på premiären! Men först ska jag läsa boken. Hehe. Idag har det inte hänt så mycket speciellt, jag var hos Farmor en sväng. Hon hade sytt in två av mina byxor som förövrigt ser ut som tajts och sen så hjälpte hon mig med min halsduk, så nu har jag bytt färg. Sen så träffade jag mamma och mina bröder i Stinsen där det införskaffades nytt garn och en mascara. Så mycket mer har inte hänt denna lördag.

 

Bilderna är på julklappen jag fick från Danni och min stickade halsduk!


Puss

Designen då

ok nu ären lite småförnyad men den är inte klar, så

http://anytime.tv4.se/multimedia/logo/webtv/left/90315.png

:)

Hahahahhahaa jag messa upp designen lite, hoppas jag inte blir skjuten eller nåt. Tänkte att jag skulle prova, och det gick att ha en rörlig bild. Så imorgon ska jag nog fixa våran design så vi får en aaaaasfin design kanske rörlig hahah visst varen cooool? Asså det är inte min bild, det är googles. Men shit vilken trend vi (jag) just satt. Puss!

Trädet gör ett flygskär

http://img258.imageshack.us/img258/6606/danstradrg3.jpg

Tycker det var typ dagens roligaste. Godnatt?

Andra januari

Idag har jag klippt lugg och vart med sötaste Danni i kista centrum. Hon kommer förmodligen hit senare ikväll och då ska vi se på Twilight (och sörja över att jag inte har någon Edward Cullen) Haha. Sen ska vi sticka och byta julklappar!



Luggen

"Farligt att sitta på den här .. "

Sitter vid lindas dator på en livsfarlig stol.
Hursomhelst.

Det skönt att vi går mot ljusare tider.. Även om det var ett dag sen. Ser faktiskt fortfarande att himlen är lite gyllene där borta. jaja, tänkte iaf ba blogga lite eftersom jag ligger efter en del! Idag ska jag fira min födelsedag hos papa! Fett me sent. :) :) Är rätt pepp på att jag ska skaffa den där mobilen i alla fall =) 
Förresten så är coldplay helt uppbokat haha sjukt. Lite halvdrygt att jag inte ska gå, men ändå. Jag gillar ju inte viva la vida or death and his friends, eller vad nu deras album heter. Men när westlife kommer till sverige (asså kan dom komma snart?!) så ska jag stå allra längst fram med amanda och gråta ihjäl mig.

OK nu ska jag kila o va lite social
puss

ps jag o linda va ju på biblioteket! haha it hasn't changed a bit! Lånade amelie från montmartre på film (hahahhaha cess), en liten spansk easy-read bok haha !!, Martha av Doris lessing och good night mr tom på engelska :) :) :) :) Nu blir det läsa av!

förresten hittade jag en bild där man ser mig hahaha. det var väl typ fem i tolv och den är så sjukt ful och jag dog när jag såg den.

hahaha jag är här i hörnet. euw.

Nyårslöften..

Ok jag skrev ju löften här på bloggen förut, ska nog leta upp dom så jag kan infria dom. Hursom helst har jag ett nytt:
Lära mig noter och lära mig spela Michael Nyman - The promise (eller om den heter typ the heart asks for pleasure, nej jag har ingen aaning)
Asså det är så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt braaaaaaaaa!!!
Och så ska jag lära mig spela den där låten från amelie de montmartre hehe cess du kommer vilja höra sen när jag kan den om ett år.
Till min hjälp har jag: 1. ingenting, 2. kanske linnea lundström och mathilda, om dom kan ägna mig lite tid.
Asså livskraft va best. Längtar till tejp i sommar.

PUSS

Inga kommentarer

Jag har klippt... lugg.

Long time since!

Hej heej, nu är jag, julia, tillbaka igen. Efter fem dagar i uppsala kommer jag nu igen börja blogga.
Hoppas ni har haft det fett bäst, för det har jag verkligen. Underbara människor, tack tack för allt.
Kom hem typ fem igår, då gick jag raka vägen ner till min säng och dog. Väcktes halv åtta av att
frida (äldsta systern) låg på mig och skrek. Sov ju bara ca en halvtimme på nyårsnatten. Waay,
jag dygnade för typ första gången. Eller a, jag råkade somna till en halvtimme, en timme innan
det skulle bli ett dygn, men WHATEVER! :) :) Sen hade vi våran traditionella nyårsdagsmiddag
hemma hos mamma, bestående av hummer och rostbiff o hasselbackspotatis och såklart massa
chokladfondue tills man typ dör. Klockan tolv, halv ett skjutsade mathias hem mig till pappa och så
la jag mig ett. Irriterande att pappa ringde o väckte mig halv tolv, så jag är fortfarande trött från
veckan och nyår.
Nu sitter jag och äter ostkaka och gröt haha. Ska vara med linda idag, bl a gå till biblioteket, way
party party! Ikväll ska jag lägga mig typ åtta.
Bilder kommer absolut.
Puss

2009

Det känns helt konstigt att det nu är 2009. Tvåtusennio. Det är på något sätt fel. Det kommer ta ett tag att vänja sig med att det är 2009 och inte 2008. Förra året var ett relativt bra år, det finns inte så mycket att säga om det. Det hände extremt mycket saker som förändrade mitt liv på både ett positivt och ett negativt sätt. Men jag orkar faktiskt inte göra någon jättelång sammanfattning om förra året. Jag tänker istället leva i nuet. Nu är det 2009 och det ska bli ett riktigt bra år.


Nyårsafton

Helt ärligt tycker jag att nyårsafon är överskattat. Alla har så stora förväntningar och det ska bli årets bästa dag men jag förstår inte riktigt varför. Men bara för att jag tycker nyårsafton är lite överskattat så betyder inte det att jag satt hemma och glodde på tv igår. Nej igår kväll hade jag en trevlig kväll med mina närmsta vänner. Kvällen började med en jätte lyxig middag bestående av lasange som vi värmde i mickron hemma hos Danni eftersom att Mcdonald's var stängt! Jag, Malin, Cecilia och Daniela köpte därför lasange och piroger på hemköp som vi åt till middag. Efter middagen fixade vi i ordning oss och begav oss hem till Fanny där vi mötte henne, Katja och Julia. Det blev en galen kväll med massor av dans, prat, spel och lite sånt.  Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketerna vid ett berg som ligger väldigt nära bonäsbadet. Där såg man ut över hela kallhäll, kungsängen och delar av stäket. Fyverkerierna var jättefina och jag önskar jag kunde fångat det på bild. Sen gick jag och Daniela på en kort promenad innan vi gick tillbaka till Fanny där alla andra var. Vid halv tre-tre tiden så gick jag och Danni hem till henne och sov där. Vi somnade fyra, och väcktes elva av två personer som stod utanför och knackade på. Haha Julia och Katja, någongång får ni er hämd.

Det var i alla fall en toppen kväll och jag bjuder på lite bilder här (mer finns på facebook/bdb)
Puss och GOTT NYTT ÅR!










Designen

Hehe, jag gjorde några små justeringar i designen. Jag var så himla trött på den förra (eller rättare sagt så är jag så himla trött på den nuvarande) Ska prata med Julia så kanske vi kan fixa en helt ny sen.

Puss

RSS 2.0