I love it

Julia: Hihi :D jag gör mig och john på sims :D


31/7

Jag och Julia tog som sagt en tripp till jakobsberg tidigare idag. Hon köpte ett par jättefina skor, och jag köpte jättesköna underkläder. Sen så virrade vi runt i nästan varje affär .. (mognadstecken haha) .. innan vi köpte glass av en söt men knasig tant utanför centrumet. Sen jag kom hem har jag mest segat. Och det ska jag fortsätta med nu. Puss.

scrubs

jag älskar scrubs så himla mycket

fuck you

Hej :D
Idag va jag och amanda i jakobsberg en stund och jag köpte skor. Asså i like them a lot, min kärlek till dom växer ju mer jag traskar runt i dom.
Snart ska det regna så jag ska ta in uteplatsdynorna nu. Från japanska trädgården amanda hahaha
Det va ju ett roligt liv jag har!!!!!

Somnar nollsju, vaknar igen på natten.

Hela min garderob ligger på min säng. Eller ja, innehållet då. Och jag är dödstrött. Det kommer ju gå utmärkt att rensa kläder..


Torsdag

Idag var jag och Danni i Nacka Forum. Det blev en heldag, jag gick hemifrån tio imorse och kom hem vid femtiden hur trött i benen som helst. Har shoppat, skrattat som bara den, ätit och haft kul! Nu ska jag måla naglarna och lyssna på John. Ciao.

Norge del fyra











stay with me honey

NU har jag fungerande mobil tills vidare :D
dessvärre är det en nokia och jag förstår inte ett skit om vad jag gör :'(

timo

Kollar på klipp från gårdagens allsång, han va ju inte alls dum!
Har aldrig lyssnat riktigt på honom. Men han verkar väldigt skön.
Can we bring, 7 july, back around..
cuz we know how we feel about you now
We were dum, we were wrong, we let you down
Cuz we should have like.. KISSED YOU OR SOMETHING JOHN FÖR VI VET HUR VI KÄNNER FÖR DIG NU!!!
hahaha

Norge del tre










Insåg att det kommer en till "del" när jag ätit middag. Hade visst över 1000 bilder, haha.

Norge del två










Framtida cyklister..?

Jag och Julia åkte till bonäsbadet och åt hennes goda cookies. Sen cyklade vi till Kallhälls centrum, och därefter till kungsängens centrum! Där åt vi varsin piggelin innan vi cyklade hem till Julia där vi lekte Cribs i hennes trädgård eftersom att hon inte hade några hemmanycklar. Sen cyklade vi den långa och jobbiga vägen tillbaka till Stäket och bonäsbadet. Vi badade och badade i det rätt kalla vattnet innan jag gjorde världens upptäckt. Det var en UTTER på stranden! Jag ropade till Julia och kaos utbröt i vattnet. Haha, alla samlades och kollade på uttern innan den simmade in i vassen och försvann. Men det var lite kul det. Sen när vi skulle cykla hem så träffade vi på Danni och Katja. Julia var tvungen att åka hem så jag stannade och pratade en hel del med dom :* Puss.

Man blir så glad

När man får nio kommentarer :) älskar er <3 hahahha


hemligheten är att skriva fem ord, helt random, och verka folklig!

tss

Aja mina kakor blev SKITSTORA.
Ska plocka ut dom tjockaste och ta med till bonäs. Amjuhero ska bada!

Norge del ett










Jag har ingen ork att redigera bilderna, tar för mycket tid. Det blir tre inlägg för det blir så mycket bilder i varje, höhö!

Här ska bakas!

Olé, chocolate chip cookies!

Hemma.

Nu är jag äntligen hemma från en bra vecka i norra nord norge. Vädret har vart super och släkten var rolig att träffa. Någongång (imorgon) kommer en massor med bilder från min vecka. Då ska jag även träffa julia! Men nu ska jag packa upp. Puss.


K som i början på min kavaj!

Sitter och kollar 5 myror är fler än 4 elefanter, nu. :) Love it, men det är typ nåt med det som är jobbigt och besvärande men jag kan inte sätta fingret på det.
Aja, idag ska jag och frida till stan, sen ska jag bakaaa.
Oj vad tråkigt jag har. Idag kommer amanda hem också :D
Hjedå!

Imorgon.

Imorgon kvæll kommer jag hem. Om allt går som det ska, det gick ju inte særskilt bra på vægen hit. Men gud vad jag længtar hem.

Stæket ær supermulet

kör en liten parodi på amandas rubrik haha.

Har precis plockat sex liter svarta vinbär nu. Fett drygt !!
T.G.F jack johnson - flake!


Hammerfest ær supervarmt

Nu har jag vart hær i sex dagar, och jag børjar sakna sverige och alla dær hemma vældigt mycket. Allt ær jættebra hær, men det finns verkligen ingen civilisation i værldens nordligaste by. Det finns ett litet køpcentrum med Eurosko, Cubus, Veromoda, Intersport och några lokala affærer. Sen finns det några restauranger, några biosar, några bokaffærer och lite sånt smått. Inget mer. Det ær døtt på kvællarna, och ALLT ær stængt på søndagar. Inklusive mataffærerna! Det kænns verkligen att man ær i Norge. I alla fall, igår var det slæktræff hela dagen. Det børjade redan klockan elva då vi gick på museum, i kyrkan, på kyrkogården och åkte buss runt i Hammerfest før att se alla sedværdheter. På kvællen var det middag på en restaurang uppe på fjællet. Restaurangen ær driven av tvættækta samer så maten var lite speciell.. Men efterrætten var supergo! Vid tvåtiden somnade jag i sængen hær hemma och væcktes tidigt imorse. Det ær inte længe man får sova hær inte. Idag har vi varit lite øverallt och fotat och solat och lite allt møjligt, och imorgon ska vi hælsa på farfars brors fru. Sen åker jag hem på tisdag!

Puss och klem.

julia stavningsdoktorn

Nu ska jag reda ut en sak en gång för alla.
Jag är så trött på att se bildtexter som "me and jacob are eating!", statusar eller inlägg som "Me and linda went to grönan!" osv osv osv, NI FATTAR.

Det heter inte me and jacob are eating - VARFÖR? -Jo för inte fasen säger du "me is eating." För me betyder mig (oftast). Om ni dock skriver "This is me and jacob, we are eating." då är det okej. Men man kan inte börja en mening med att skriva me. Då är man slarvig.
"vad ska vi skriva då?*reetaard*" - I and jacob, såklart !!!! Jacob and I are eating!! Linda and I went to gröna lund!!!!
DET ÄRINTE SVÅRARE ÄN SÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

everything means everything

idag ska vi till gröna lund. jag ska snurra runt med linnea. vi har tummat på att hon ska åka kvasten. bangar hon dör hon. haha nämen nästan.

Hhaha

Min slækt ær galen.

länge leve livet

Sitter och råäter(shit älskar ordet!) överbliven matsäcksmacka.
En sak slog mig just.
Jag vet varför man inte gärna ställer sig och gör ett nyttigt mellanmål utan kanske småäter ett chips om det står framme liksom. That is becaaauuusee.. : Det är så lätt att göra !!!
Så jag har kommit på den banbrytande idén att börja göra nåt nyttigt mellanmåls/snack-grej typ havrekakor eller WHATEVER eller bara alltid ha några bredda knäckemackor i kylen - ba grab and go! ;)
hahah

p0k3

Jag tror inte jag är ensam om att se fram emot en fet bildbomb när amanda kommer hem från hammerfest.. :)

Idag mår jag mycket bättre, och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan få besked om jag ska dra in till solna eller inte. Det kanske vankas återträff i hagaparken, men vädret är ju så pungit så vi får se hur det blir.
Orkade inte jogga idag, får bli igen imorgon. Nejjuste då ska jag till grönan. Aja, det löser sig. Måste typ verkligen trimma min kondis inför gymnasiet. Tänk om man kommer där och får g i gympa för man inte är äkta atleten. Det går ju inte för sig!

Nu har therese langat kakreceptet yaay så ikväll kanske det blir bak för min del.  haha.

Jag önskar att någon kan ta ut kingdom come ackorden till mig.. Men ingen bryr sig ju tillräckligt mycket för att prioritera det. Men jaja.
Ha en trevlig dag allesammanS.


24/7

Igår var jag på værldens nordligaste fastlandspunkt, Nordkap. Vi kørde bil i ungefær tre timmar innan vægen tog slut och då var vi framme! Det var en helvetesresa, vi stannade på vægen i Honningsvåg och åt lunch på en god restaurang och kollade i hamnen innan vi åkte vidare. Naturen hær ær helt underbar, ønskar att man kunde fånga allt på bild før det ær verkligen hur fint som helst. Speciellt nær det ær fint væder, som det har varit ænda fram tills idag. I alla fall så var vi på Nordkap tills femtiden innan vi kørde tillbaka, på vægen tillbaka stannade vi ganska många gånger och fotade naturen och renarna. Nær vi kom tillbaka till Hammerfest åt vi en sen middag på en restaurang nere vid hamnen och nær vi satt och åt så kom helt pløtsligt halva slækten och hælsade på oss, sådær av en slump. Så det slutade med att vi gick hem till pappas kusin och var dær resten av kvællen innan jag somnade hur trøtt som helst. Nu ska vi ut på stan/byn/whatever och handla. Ikvæll børjar slækttræffen och det kommer ungefær 60 personer om jag uppfattat det helt rætt, så det blir væl kul. Eller nått.

Hejdå, hoppas ni har det bra dær hemma.
Puss!

Och ingen hade dom, som körde

jag kanske är påväg att bli sjuk. jag vet inte hur det känns för jag har inte varit sjuk på år. jag är trött svettig och lite ont i magen. och hungrig. tror jag.

linnea sjunger spice up your life i sin mick haha

Hallilulija

FYY VAD DET TOG!! Att jogga alltså. Jag vet att ni inte vill veta detta (och därför tänker jag skriva det nu!): jag har aldrig blivit såhär svettig av att jogga. Euw.
Nu ska jag på promenad med johanna!
Trevlig dag till er!

Flake

Det är ju JÄTTEkul att folk bara kommenterar amandas inlägg :p

jag har fått helt otroligt dålig kondis, BARA PÅ EN MÅNAD typ det är helt siiiiick. Nu ska jag ut o jogga!
Pusseppuuss

göttans ost!!

(göttans ost är det nya lyckans ost [ursprungligen en bredbar smältost men slangat till lyckost, t ex lyckos' dig!!!])

Mananda gör renspången osäker i hammerparty (haha kollade på en europakarta och det är seriöst typ tredje nordligaste staden) och jag bondar med min äldsta syster frida. Vi va vid stranden idag och sen gick vi på en promenad och sjöng högt o ljudligt och tog episka bilder. Plockade smultron på strå gjorde vi också och en fin blombukett. Nu vankas smultronsockerkaka. Weeey!

Idag har jag:
-Vidareutvecklat min fobi för "gaysnuddande"
-Sjungit nästan hela majas alfabetssånger med frai
-Ramlat i en satans nedförsbacke så jag grät och kände mig patetisk
-Kissat på mig av skratt
-Lyckats hamna i framsätet i farsans bil och frida satt bak!! (älskar att hennes ägande "vem har längst ben!!" inte funkar längre, nu när jag är.. längre!)

Love is my drug and over and OUT!

Update från Norge

Nu ær jag i norge allesammans! Sitter just nu vid farfars dator och allt ær på norska, kunde knappt logga in på facebook haha! I alla fall kom vi till Hammerfest igår på kvællen. Vi fløg till Tromsøe och sen skulle vi vidare med ett pyttelitet flygplan till Hammerfest, och det gick inte att landa hær pga dåligt væder så det blev en busstur på två timmar istællet. Asjobbigt nær man hade rest hela dagen. Men sen kom vi till slut fram och packade upp hemma hos farfar innan vi åt pizza till middag och somnade några timmar senare. Idag har det vædret varit hur bra som helst och vi har varit ute hela dagen. Først kom Hutigrutten hit (en stor båt som går længst norges kust) och på den var min farmors syster Turid och hennes man. Båten la till och vi klev på och det var verkligen hur fint som helst. Vi fikade på båten och blev runtvisade innan den åkte vidare. Sen åkte vi hem till farfar och åt lunch innan vi gick tillbaka till "stan". Dom har rætt många æfferer hær, typ veromoda, cubus och intersport med flera. Vi gick upp i bergen och fotade och kollade på utsikten. Det ær verkligen hur fint som helst hær, i alla fall nær vædret ær bra och solen skiner som den gjort idag. Och julia, jag har sætt minst 30-40 renar! De ær øverallt, och det ser ut som om de har rabies før att de byter pæls. Haha. Saknar dig! Okej, nu blev detta ett vældigt osammanhængande inlægg men whatever!

Puss och kram


Hot chocolate + polar bear rug - maskinen remix

Orkar inte att varken linda, isabell eller amanda är hemma. Alla från konfan utom typ raggi är på oas och raggi är med sin flickvän. BAJSA HÅÅÅRT!!! Till på köpet har isabell ingen täckning och amanda kostar att smsa till (ja jag är snål och töntig). Therese har inte lagt upp receptet på kakorna som hon gjorde härom dagen så jag har inte det att göra heller. Jag vågar inte ligga o pressa eftersom mina soleksem inte riktigt är borta, och min promenadslinga har jag redan gått och den är redan slut. Vågar inte röra mig i civilisationen för jag orkar inte byta om, och gamla shorts och ts-tröjan är inte särkilt tändande. I vanliga fall hade jag kunnat jogga järnet nu, i frustration och rastlöshet, men mina joggingskor är träskiga och jag vill inte springa runt i bruna skor med smul i. Nä jag slänger in dom i tvätten nu så jag har det gjort. Sen googlar jag upp några äckliga kakor eller så går jag upp o köper lemon curd och tinar upp pajdeg och viker ihop nåt äckligt. Nä usch vad mitt liv suger idag.

ångestonsdag

finns inte mycket att skriva, langar några söta bilder.

http://farm1.static.flickr.com/190/482972130_4838393d52.jpg

Candy_Apples_293_X_260.jpg image by wonderlandchick92


familjen emot mig och fyra födelsedagar på fredag

idag ska jag till mamma. jag har saknat min gitarr

burning daylight

Att blogga är egentligen inget kul. Fattar inte varför det är en sådan stor grej faktiskt. Ändå sitter jag och gör det själv nu. Märkligt va? Det handlar om bekräftelse och självkänsla, att känna sig sedd utan att behöva varken visa upp sig eller ta ton. Men jag vet egentligen inte vad jag är ute efter i mitt eget bloggande. Det har bara kommit och flytit på. Skitsamma, varken jag eller ni fick ut något av detta inlägg. Haha det är verkligen svårt att blogga ensam :p
Jag har rensat mina garderober idag, två timmar effektivt arbete tog det. Mycket grejer slängdes. Nästan inget kvar haha. Men sjukt skönt att ha ut skiten och ha ordning! Till och med på golvet i högra garderoben. Där gömde sig massa nostalgi; gosedjur, plancher, nalle puh-väckarklocka/spargris, nalle puh-telefon hahahahha<3, den galna besatta silvriga glitterväskan hahahahahhaha shit va hemskt.

Nu ska jag borsta mitt hår för första gången på länge. Min heldagsknut har orsakat massiva tovor i hårbotten. Ääääckligt och jooobbigt värre.

btw är min karaktär klar höhöhöhö.. ;)

dance anthem

Jag önskar jag var en balettdansös. (:
http://www.bpsd.org/ims/Tech_Ed/8th%20Grade/Webpages_04-05/pd8-4th9wks/reber.angela/images/ballet8.jpg
http://media.hd.se/2006/03/02/128430/large/balett.jpg

det händer bara i japan

Hahahahhahah kolla på 1:00 o framåt  hahahah.

säg det med en film



ursäkta film-spammen. Ibland tynar orden och då säger en gullig rolig eller snygg film mer än ord förmår.
gulligt va? höhö fast hon ser kissnödig ut i början så det är lite synd om ungen.

älskar mythbusters. bara introduktionen. Mmmmm..<3



säger bara, the hell with moon race.

Grattis Tellus invånare, ni var på månen.

40 år sedan man kind var på månen.
Finns oerhörda spekulationer dock. Måste också undra varför flaggan blåser? Hmmm..
Eller så har dom gjort en stel flagga så att man ska se hela bilden på flaggan liksom. Vad gör en slak flagga för nytta liksom? Hahaha men varför ser man inga stjärnor? Om jag skulle ta världens första bild på en människa ståendes på månen skulle jag set up en fin bakgrund med stjärnor och planeter och kanske fota i motljus från solen. Men jaja. Hah.
http://blogs.ancestry.com/circle/wp-content/uploads/2006/07/Moon%20landing.jpg

Norge!

Imorgon åker jag till Norge, eller Hammerfest närmare bestämt, för att hälsa på farfar och resten av släkten på hans sida. Jag har vart i Hammerfest en gång för 10 år sen när jag och farmor mellanlandade där på väg till min bestemor som det så fint heter på norska, och då stannade vi bara på flygplatsen. Men i alla fall så kommer jag inte ha tillgång till dator (tror jag, kanske får igång farfars dator och internet..) så Julia får hålla bloggningen uppe under en veckas tid.

Puss och kram. Ha det bäst här hemma :*


erkänn.


15:59

Orkar inte packa.

Hahahahha.


måste skriva av mig i bitterhet

Milow. Killen som sitter på en stol och spelat ett lamt arr till "ayo technology" och sjunger i masken/näsan och låter som the Nanny. Han har gjort sig ett namn av att spela ett LAMT ARR TILL EN DÅLIG LÅT OCH SJUNGER SOM FRAN FINE. Detta förstår inte jag. Sen har han några halvnakna tjejer som dansar i slow motion och genast är han störst i världen. Han är inte ens bra? Han har inte presterat nån hitlåt? Han spelar ett lamt slagkomp på en ful gitarr och sjunger nasalt som fan. Snälla. STÖTTA INTE MANNEN!!!!!
Jag kan också spela lamt och sjunga i näsan. Vill jag det? Kanske - om man får flera miljoner lyssnare av det. ELLER??
sinnessick.
Godnatt! :) <3333333333333333333333333333333

Detta förgyller min dag.


Får inte nog.


Kan inte få nog av denna man.

att intala sig något är att gå till en kurator fast bättre

jag ska inte vara uppe sent idag. Ska ligga kl 00.00. SKA borsta tänderna halv.

Ångest x1059484865

Kom hem från mormor för ungefär tio minuter sen och så kom jag på att det kanske var bra att börja fundera på vad för kläder jag ska ha med mig till Norge. Rev ut alla kläder i garderoben och konstaterade att jag verkligen inte har några kläder.

Får ångest. Brutal ångest.

Mitt internet har ryck så allt jag skriver blir bakofram

Det är nåt vajsing memitt intesn jkrie oki  !!!NAF .oytgnrmrappoh rvs gaetxet å tenr

I saw your face last night, did you see me?

Cyklade till Danni vid etttiden idag och segade på hennes rum. Sen cyklade jag hem igen, och sen dess har jag sett på "Bakom kulisserna på Harry Potter och Halvblodsprinsen". Den filmen verkar grymt bra, även fast det inte riktigt är den typen av film som jag brukar gilla. I alla fall så sitter jag och väntar på att resten av min familj ska bli klara så vi kan åka vidare till mormor och morfar för middag. Puss o kram.


Moi Je Joue

.... amanda.... det är inte okej att publicera såhäääär snygga bilder.... jag har redan duschat.. Kallsvettas. gud.
Haha såg förändringarna förut, tänkte säga nåt men lät bli för jag va inte säker på om du hade ändrat nåt. Tack för att du tror att jag är ett monster utan ödmjukhet eller kompromissförmåga typ. :p nerå.


Har suttit och photoshoppat i typ TVÅ TIMMAR INTE OKEJ OKEJ!?
med lite avbrott och vid-sidan-av-sysselsättning.


jag. älskar. john. hallå, livet suger.
"when you love someone but it goes to waste"

... you're not 90 y o yet mr! I'm coming to get u.

NU MÅSTE jAG SOVa. Har ingen självdiciplin. Helvete.

Min drog



"Stay here forever, with the same you and me. And I'll lead you into whatever, back then I felt nothing with you. That's our history, it's so easy loving you"

Lördag

Okej, jag gjorde några förändringar i designen. Hoppas inte Julia klagar. Idag har jag i alla fall vart med Maggie och Katja under större delen av dagen. Vi (läs: dom) badade och solade och åt glass och cyklade och sånt innan jag åkte hem, vilket tog väldigt lång tid då bussar och tåg går en gång i halvtimman på Lördagar. Här hemma har jag inte gjort mycket, kollat på TV och pratat med Julia hela kvällen. För en timma sen började det åska och ösregna. Så nu kommer skitvädret antar jag. Lika bra det nu när jag åker bort, haha!

Göööööhhhhhhhhhh

Trots att marcus birro kom åt en öm nerv när han sa "det är lätt att hata. allt som krävs är ett tangentbord och en blogg." så måste jag skriva ett litet agroinlägg om marie serneholt.
nu har jag dock skrivit klart.
eller nä jag måste bara säga att jag tycker det är
ok whatever.

You're the man with the plan it's a brilliant scam

i totally love the man by the motorhomes. especially since july 7th.. :):):)<3 hah
Det va asmysigt igår, men nu när jag tänker efter så sa jag nog det igår kväll.
Idag i alla fall, så ska jag till littlelake med emma och madde och sola o bada och försöka få färg.
UUH fick just veta att kristoffer fyller år idag!
GRATTIS KÄRE KUSIN !! PHAAA

hrm ok a :) Nu ska jag borsta tänderna sen börja kirra en liten packning. Ha det bra puss

Underbart.



Hahahahah, åh vad härligt :(


I, I still remember


Fredag

Idag har jag legat och flytit på en luftmaddrass i min pool ungefär hela dagen, vilket syns på också! Men tyvärr är jag inte brun utan röd.. Fast färg som färg, nu är det bevisat att jag inte är albino som jag ett tag trodde. Imorgon ska jag vara med Maggie, och sen är det bara två dagar kvar tills jag åker till Norge i en hel vecka.  En av de dagarna ska jag packa, den andra vet jag inte. Pratade med Danni om att träffa henne innan jag åker (?) men ja vi får väl se hur det blir med den saken. I alla fall ska bli superskönt att komma iväg från Stockholm, även fast det kommer vara så mycket kallare där uppe.

How many days will it take for you to understand

Hej heej! Sitter och tittar på en blå himmel. Ser inte ett moln. Inte ETT. Gött värre känns det!
Om en timme typ ska jag dra ner till josefin och ha mys. We like this! Har inte träffat henne och therese på två evigheter (okej några veckor sedan men aldrig seriöst liksom. Tre år sen vi gick i samma klass nåt sånt eller?)
Funderar på att dra till upsale snart.. Men det är så mycket i vägen hela tiden. Kommer typ inte träffa isabell på flera månader. Fett dåligt.

[okej pga ett sms jag just fick, det va bara helt random, men jag inser att jag har typ psykiska problem och drar mig för planer som jag måste antingen känna mig obekväm med eller anstränga mig eller nånting. Jag vet inte men shit. Måste nog bena ur hela mitt inre. Lär ju vara typ handikappad inombords eller nånting.]

Emobild

ok langar en till jag lekte sönder. Alltså denna bild är typ från 2007.. illa. Aja ni som har god syn och kan franska kan ju tolka den lätt emotionella slash djupa betydelsen i text o mirror osv hahaha. Typ hej jag citerar moulin rouge á la emo-twist. Okej vad är grejen med mig? Whatever we'll never find out. Klockan är halv ett och julia signar ut.
Okejdå jag säger väl vad det står. Där uppe står det jag är min egen fiende(hahawhatever okej?) och på den ljusa sidan står det liksom "i'm the kid of the revolution" och på andra står det i was the kid of the revolution. Så. :p OKEJ whatever jag är såhär nära på att ite publicera detta inlägg för det blev så flummigt och uffigt men skitsamma skitsamma skitsamma.

Suricat

Hade lite tråkigt och pimpade amandas surikat lite medans jag passade på att lära mig photoshop. Kul när man kan nåt liksom. Här är le result, originalet finns ju lite längre ned i amandas inlägg.

Syster

kärlek

Josefina
ööö jöjöjö
jag menar ööö höhöhöh

Julia

Men nu hängde sig datorn ju för du skrev

Josefina
det är väl inte mitt fel

Julia

jo eftersom det var du som skrev?

Josefina
ja men det är ju din dator som hänger sig

Julia
det är fortfarande du som framkallar det
det är alltså ditt fel dock inte ditt problem
därav ditt högmod

Josefina
det är ju inte mitt fel eftersom
a) jag inte visste att datorn blev dem den blev
b) det inte va avsiktligt
c) det inte va något fel på min handling
d) inte bär ngt form av ansvar i detta alls
e) då är det ditt fel eftersom du va inne på chatten

Josefina

kom hit en snabbis och kolla på en grej

We're not wrong it's them who's not right

Julia, det är inte ok att speeddejta. Bjuder på två till bilder från igår innan jag stänger av datorn för dagen.



Kände mig lite småträffad ändå

Såg en facebookannons och kunde inte hjälpa att jag kände en släng av vemod. Ska jag bli så desperat att jag börjar speeddejta - PÅ NÄTET? Snygg kille men vad är grejen med behåringen under läppen?
(gills det om man redan har hittat en kristen kille?)
Är John kristen och speeddejtar han?
Är det okej att älska gifta män? höhöhö

















Kolmården

Och igår då, då var hela familjen på Kolmården. Vi såg en hel del balla djur och delfinshowen var lika tuff som när man var liten.









Allsång på skansen 14 juli

I förrgår var jag och Julia på Allsång på Skansen och denna gång hade vi ståplatser precis vid staketet (vilket förövrigt inte är att rekommendera då jag var DÖD efteråt) I alla fall så var det fullt med hysteriska fjortisar som skrek sig hesa så fort någon nämde Alexander Rybak, och därför var det ju lite extra kul att han stannade cirka fem centimeter framför mig och sjöng några rader från sin allsång samtidigt som han kollade i mina ögon under genrepet. Hahah. Och dessutom fick jag sjunga, fast i Anders Lundins mick. Också det under genrepet, tyvärr.  Mitt i allt folk träffade jag på sötaste Amanda som alltid är lika rolig att träffa!




Julia var snabbt framme med kameran haha.

Jag vill haaaa

Ge mig en svart stålsträngad akustisk så blir jag klad
http://www.jamshop.se/images/items/md160black.jpg



Marcus Birro

http://svtplay.se/v/1625510/allsang_pa_skansen/program_4__marcus_birro?sb,k111334,2,f,-1
bra birro bäst


såå himla bra o sant det han skriver. gött att ha livsfilosofin serverad på fat. nu behöver du inte tänka, bara agera.

Sometimes i fall so fast

förövrigt är mina drömmar inte ok.


Grattis i efterskott, Kronprinsessan

Finns massa härliga klipp på expressen, och jag måste säga att jag gillar kungafamiljen. Inte minst just den 14 juli, när man faktiskt får se dem som vanliga människor. De är så jordnära! Gulliga bilder på när de rider med kungen i täten, när de kommer ut från solliden-slottet (omg vilket nice sommartorp höhö) och kungen dirigerar det fyrfaldiga levet.. Åh a de är goa.
Nu blir det till att pressa järnet idag! Tv4vädrets prognos är ändrad och vädret ska vara makalöst veckan ut! (mer eller mindre i alla fall, men det är sol som räknas!)

Yeah you came for me

nu är det slut med allsångshängningar för i år! två goa gånger har jag o amanda langat peppen, men nu är kommande tisdagar uppbokade och det kommer ändå inga väsentliga. rybak va söt men orka hajpen? skillad kille i alla fall. han stod en halv meter från amanda och tittade djupt in i hennes ögon o sjöng. gölliiigt! men jag tror det va på genrepet för jag kan inte hitta det på netet. aja tack och lov att vi drog förra tisdagen, den sjunde. annars hade jag inte blivit kär! höhö orka hysteri men john är unbeatable.
nu ska jag sova, skönt värre. ont i kroppeeeen det va en knäpp idé att stå. men men :):):)<3

Headline på aftonbladet idag: svininfluensan väntas smitta 400 000 svenskar.

:(

mormor har ju influensan typ. måste ringa o tvinga henne till doktorn. om en mexikansk unge som klappat svin ska döda min mormor så får han se på annat den jäkeln.


Blåögd och brun, med små små fjun

"jag har valt en maj åt dig"
"Har du?! Ta in henne!:)"

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh. Seriöst hur go o gullig får man vara?
Jag är världens lyckligaste nu när dom har kört allsångsreprisen typ fyra gånger på en vecka haha<3
Dock kommer det lätt inte bli samma sak imorgon. ingen john</3
Gööööött värre att tussis jäkla lus/fästingmedel inte funkar så hon drar in massa skit som kryper på mig. Kommer ju få TBE. Nu blir det googla på fästingar sen duscha sen Soooova. Skönt.
För det så tar jag hatten av, för det så tar jag hatten av..
pussokram och godnatt i stockhooolm!

Livets vägskäl

när jag satt i bilen på allvaret (typ ölands öken) kom jag o tänka på en sak.
jag slits mellan två män.
En står för hopp och stolthet, en annan för den enda, största drogen: kärlek.
En kväll i juni eller maj på malö?
Tog han av sig sin kavaj eller kom hon i en eka?
Skåne eller jönköping?
Världens bästa lundensiska eller goaste västsverigedialekten?
Världens två snyggaste män.. ?
- En klassisk flickdröm eller unikt råsnygg
34 och lite för gammal eller 23?

Julia är hemma.

Änttttlliiigen fy vad ni har saknat mig heeelt siiick jaoo!:O  (:
Lyssnar på john me och älskar stäket. ÄLSKAR att va hemma.
Inatt sov vi på nåt nice hotell som va typ ett golf resort grej så alla gick runt o va äkta dryga o bratiga och typ jag palla inte.. Men frukosten va god och utsikten var delikat.
 Som amanda skrev blir det skansen imorgon  ->gött värre.
Som hon skrev drar vi in typ halv ett istället, eftersom vi ändå ska stå och inte behöver ockupera en bänk kl nio. Sweet! Alexander är ju väldigt gullig (men hallåå inte mätbar med världens snyggaste hahaha)v

Nu blir det pannkakor typ. Men världens bästa john får sjunga i bakgrunden!


Behöver jag ens säga att jag älskar denna man?

Favorit i repris?

Julia sitter i bilen på väg från Öland och för ungefär 5 minuter sen bestämde vi oss för att dra till allsång på skansen imorgon. Igen! Haha vi kommer bli stammisar där, men det var så galet kul (och underbart och fint och allt) förra tisdagen så vi hoppas på en repris. Fast imorgon drar vi inte in lika tidigt, det orkar vi inte.

Puss

Kingdom come



Detta gör min dag. Varje dag.

Tied up in rules, it's all in black and white

Har fått en allergiattack och kommer inte lämna huset innan det är över. Det ser ut som om jag blivit misshandlad i ena halvan av ansiktet. Kul.


Hyllning till M.J



Asballt!
Synd att man precis missade det, var ju i stan 40 minuter innan.

Fredag



Nu har Julia åkt till Öland i några dagar, och som hon skrev är det jag som får hålla uppe bloggen då. Så jag ska göra mitt bästa. Just nu sitter och lyssnar på Kingdom come (vad annars? låten gör mig typ tårögd..) och ska snart hoppa in i duschen. Senare idag ska jag till söder med Mallanbrallan om inte vädret eller något annat hindrar oss. Puss o kram!

KINGDOM COME FÖR ER SOM INTE HAR FATTAT DET

Nu ska jag packa och imorgon åker jag till öland, vilket innebär att amanda får upprätthålla statistiken här. Kommer sakna musiken fett med mycket. Ta med den då, tänker ni nu. Inte så lätt. Använder endast spotify och äger ingen DOUNGEELLL.

men hörni ta hand om er.
Make friends not war. (make love är en uffig uppmaning - varför ta till sex istället för våld? fattar inte)

9/7

Idag har jag gjort allt möjligt, inget jag orkar skriva men har inte varit hemma på hela långa dagen. Just nu sitter jag och lyssnar på Kingdom come, det är en av de bästa låtarna förtillfället. Och att en av de snyggaste människorna i Sverige sjunger låten gör ju inte saken värre. Ska eventuellt träffa Mallanbrallan ikväll! Puss o kram.

Alter ego

Linnea har gått med på att vara min mini-ME. Göööött!

Har ni sett rean på nelly!?!? Helt sick jao. Vill ha masseeer.. Men mamma ba nööö vi köper inte från internet
:(

Haven't felt the earth move but i'll wait til kingdom come

Det bästa med FF är när dom kommer hem. Presentdax igår höhö! Blev inte lite rädd när jag stod och borstade tänderna och helt plötsligt hör jag pang o bom i huset, ingen svarar när jag skriker, sen hör jag linneas röst några minuter senare i min rygg: BÖÖH! :D Fick en flarra citronlikör i en högklackad stövel-form typ haha. Mamma ba: du får väl ha den över glass, eller lagra den tills du blir arton.. Men anders ba: äsch shit det spelar väl inte så stor roll.
Och så fick jag ett brett armband av amalfisnäckor typ, valde det starkturkosa, eftersom det blir snyggt OM jag blir brun, och så är det ju lite inne med blå klickar höhö. Men jag kan ju bara använda det till brruna vita o svarta kläder så ah äsch. :)

Nu ska jag lyssna på kingdom come för tredje gången idag, och sen är det frukost med mina bruna äldre. Fasen!
PUSS

Hakar på

Jag blir så himla glad när jag läser amandas inlägg om allsången :D Ett stoooort leende sprider sig i mitt ansikte och minnen sprudlar. Åh det var jätteeebra på alllsång :) :) <3

Det jag har ätit idag är inte okej någonstans.
Frukost: Tre plättar (höhö gamla äckliga som jag var för hungrig för att slänga) och lite chokladpudding
Lunch: ett äpple
Mellis: ett digestivekex (+ cola några timmar senare)
Middag: tacobröd med kött o ost, en kvart senare ett till bröd med bara ost, dvs quesadillas.
TYP NIGHTSNACK: SOCKERKAKSSMET MED COLA.


Det jag har ätit idag, gott folk, borde INGEN äta. Fy vad äckligt och det blir ju verkligen inte bättre av att se det såhär. Nu har jag skrivit ALLT och inte censurerat det pinsamma. Juste, missade två chokladbitar. Och precis när jag vaknade åt jag lite choklad. Fy vad äckligt detta är inte okej detta är äckligt som fasen. hahahaha usch varför berättar jag ens detta?

Fortfarande kär i mattias edlund trots hans två barn o hund! SKål på den! PUSS GODNATT!
(ensam hemma party party)

Rest in peace



Jag kollade på Michael Jacksons begravning idag. Dessa låtar är så fina att alla som inte sett måste kolla. Jag älskar We are the world. Tycker alla också kan kolla på Paris Jacksons korta tal, för det börjar man gråta av. Så fint och känslosamt.

Allsången


(bjuder på bilden)

Allsång var grymt underbart!! Det involverade en mycket söt pojke på bänkraden snett framför (also known as mama's boy), en mycket störd kärring (läs på www.juliaronnblom.blogg.se), en mycket söt mamma och hennes dotter som blev våra vänner, mycket skratt, mycket regn, fula regnponchos, mycket mat och godis, läskiga påfåglar, rabiessmittade renar, Anders Lundin, en feg men endå söt och snäll vakt, rundgång på skansen, stora dalahästar, dyra remmar, härliga allsånger, Caroline af Ugglas, grym stämning under Magnus Ugglas sista låt, musiklyssnande, hundratals repetitioner, grymt blöta byxor, solsken, snygg Shire, regnbåge, snyggsnyggsnyggsnygga JOHN ME!, fula fjortisimitationer, nya kompisar på bänkraden bakom, Love Is My Drug och den bästa och finaste covern av Jackson 5's låt I want you back med John ME. Det var så himla bra och vi var så lyckliga i regnet och i våra fula ponchos.


Amjuhero gör tv-historia

http://svtplay.se/v/1618255/allsang_pa_skansen/fnittriga_tonarstjejer_fran_sundsvall?sb,k111333,2,f,-1

f o m 00:05 är jag och amanda med i bild. Underbart. Jag äter och amanda ler och vi är bakom de två killarna i bakgrunden. Love.

Dramat på allsång.

min, och den rätta, sidan av storyn finns att läsa på min seriösaste blogg: juliaronnblom.blogg.se

En gång för alla ska vi reda ut detta.

I semestertider kan det ske så att
diverse bilsemestrar måste bli
uppiggade i form av mer eller mindre
trevligt tidsfördriv. Åsikter angående
billeken "gul bil" eg. "gul bubbla"
utesluts och grått på vitt bjuder
jag på länk till regler och historia
kring denna lek. Välj en variant
eller kör alla regler. Eller inga.
njut.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Billekar

Varför jag och mattias edlund är ödet:

-jag (och amanda) var dom enda som skrek när han kom in på allsång - dvs we loved him first höh
-hans dryga framförhållning (övningsanvänder ett nytt ord, kan vara missbrukat i detta sammanhang) vägde inte hälften av hans sångröst och utseende så det göööör inget att han inte dansar.
-för några dagar sedan så bombade jag fisheye-lomography's. Motorhomes albumomslag är taget med fisheye och alla bilder som finns på dom är typ också det.
-han pratar jönköping/göteborgska - dvs typ mr dreamyyyyhhh
-hans cover omvände mig till en patetisk fjolla som grät under hela framträdandet.
-jag ryser när jag tittar på honom.
-han är inte divig, utan tar seden dit han kommer och han ser sig inte själv som het eller cool typ.



så lilla listan om varför vi inte är ödet
-vi föddes inte under samma dicennium..
-han har familj, mer eller mindre

o...m....g...

http://svt.se/content/1/c8/01/57/59/39/johnmed.jpg
ska vi gifta oss?


bildofilmbomb senare idag....
Allsång var skiitvärt. Nästa vecka säger jag bara. Åh.

NU KÖR VI!

lundin<3

Stay with me honey, stay with me



Jag och Katjuss igår, snodde bilden :*


Igår var jag med Daniela och Katja. Vi åt på mcdonalds, cyklade tre på en cykel (jag har skills!), hoppade studsmatta och lite sånt. Och idag var jag med mami i stan och shoppade hela långa dagen. Välbehövligt var det, och det känns hur skönt som helst med lite nya kläder i garderoben. Imorgon så ska vädret bli helt okej så jag och Julia ska dra in till allsång halv åtta på morgonen. Får väl se hur det kommer att gå. Haha.

Som en injektion av östrogen

http://mysite.verizon.net/res0qaye/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/grace_kelly_white.jpg

Närå

Har spanat in mina lärare.. Hmmm kan ju inte påstå att jag inte kommer va lite småtänd på min idrottslärare

Eyecandy after a candyday

http://api.ning.com/files/n7-2GhDpWktWzMGpwgtCEH8X-QNsQmGdZeywIkIUMZsYbwIqmyvXllVH*E252k2OOgQ4NuV9cuD4gc8eabY25ssr7d2mjwzl/robert_pattinson_hair.jpg

49 percent angello & ingrosso remix


lekaleka


har suttit o lärt mig hur man lomofierar bilder. På riktigt alltså, ingen jävla töntfunktion i picnik. Men färgerna på bilden från början var lite för lame så det vart inge vidare, men lite roligare i alla fall. phöör

Ge mig ge mig snälla hallå okej i'm off to buy one

http://images.amazon.com/images/G/01/photo/detailpage/lomo_fisheye_samples_2.jpg

5/7

Nu har det dåliga vädret kommit igen. Det suger, men två veckor med sol och värme är väll kanske inte helt fel när man bor i sverige. I alla fall har jag de senaste dagarna vart i stan med Julia och inte köpt mer än en dålig iscappucino från 7eleven. Sen har jag rivit tapet och lite sånt här hemma, och igår var jag med Danni på kvällen. Stackarn har gjort illa sitt knä igen och kan inte gå, så snäll som man är cyklade jag över till henne. Vi kollade på roliga bilder och skrattade åt allt möjligt hahah. Och förresten, jag knäckte ditt lösenord igen. Vem är bäst? Vavava?


Folding chair

jag vill ha en hund SÅ MYCKET det gör nästan ont heh.

nu ska jag ut o pumpa,
kondis och jäkliga benmuskler här kommer jag

At a cocktail party when listening to a good God-themed joke

Julia skiter i allt vad elräkningar, urinvägsinfektioner och nackspärr heter. Niklas får fan vara på hela natten. Ses imorgon!

http://www.saaf.se/gallery2/d/6333-3/pm_ecl030531.jpg


1 år sen


Pismo beach 3 juli 2008.

Kan inte fatta att det är ett år sen. Känns som om det var typ förra veckan eller något som jag och Helen bokade resan och åkte.


Juli

Ojojojojoj vad längesen det var jag skrev något här. Nu blir det uppdatering! Sen sist jag skrev har jag hunnit med en hel del. I söndags var jag ute med Dannis båt (och henne dåra). I måndags badade jag med Maggie (som nu flyttat till götet och 50 mil härifrån..) och Danni i min pool. Spelade guitar hero gjorde vi också. I tisdags var jag i stan med Danni och shoppade. I onsdags var jag med familjen  på fjäderholmarna i skärgården och på kvällen var jag med Malin. Vi satt vid vattnet och såg solen gå ner, och därefter trallade vi runt i hela Stäket. Vi hittade en pytteliten kundvagn som vi hade väldigt roligt med, och sen träffade vi på Cess. Idag har jag umgåtts med Julia i den kokheta staden, men det var lika trevligt som alltid. Och det är allt jag hunnit med.


Niklas och jag

jätteseriösa bilder ja

I have a dream!

utklipp från en viss blogg ägd av en viss rektor på en viss skola. Så underbart roligt att jag gråter.
"
Det är när man inte längre har utmaningar och nya mål framför sig som det börjar bli tråkigt, och vi blir en vanlig skola, som vilken som helst. Och det ska vi INTE vara!!!

Avslutningsvis, en dröm jag hade i veckan:

Mannen står framför ett fönster.
Det regnar stilla, tidigt på morgonen i ett sommarvarmt Stockholm.
Mannen ser en kvinna som går ned för de branta trapporna vid Slussen.
Inga andra är vakna. Det är ännu tidigt. De har hela staden för sig själva.

Borta över Västerbron anar man revor i molntäcket.
Det känns att det kommer att bli en solig dag till slut.
Allt är möjligt idag.

Båda tänker: ”the sky is a boring limit”.
Båda har gått på YBC.

Njut nu av sommaren.
Och tack för ett fantastiskt år.

Hans Renman. rektor för YBC
(Som alltid har tyckt att Suedes “She’s in fashion” är en fantastisk sommarlåt, fast den inte har ett dugg med sommar att göra. Men så här års börjar den alltid snurra i min iPod.)

 

 

HAHAHHA


I brist på annat gottar jag mig i andras lycka

: (
för en kvart sig så rann bägaren över. det är synd om mig okej?

Stolt

fick pengar till käk av pappa. hans tips var pizza, wok eller kebab. rak i ryggen var jag när jag styrde mot ica för att köpa nåt nyttigt, typ sallad. magert utbud. en fryst kyckling bea fick det bli. varför innehåller den bara tre kycklingslices á 2 kvadratcm?!
http://www.findus.se/showimage.asp?id=92005746 <-- BULL!!

Bästt!??

http://myplay.com/files/imagecache/photo_345_square/files/artist_images/teddyGeiger.jpg
som ola i wild kids men snygg.

Förklaringen till min svengelska

mormor stod och skar upp äpplepaj:
Jag cleanar upp the plate här!

så, i guess it's running through my veins.

Ibland lyser lindas sms upp en svettig dag

Hahaha riskornet på
stationen med en
cider i handen


RSS 2.0