"Jaaag läste i soooloo.."

Läste i SOLO att bloggtorka och facebookpauser är det senaste.
Man har ingen inspiration, har tröttnat på att uppdatera statusen varje timme, osv osv.
Härligt. Det förklarar varför det inte finns något att läsa här längre.
Bisoux o allt gott


Cancerday

nu ska jag åka till linda. det blir steka o bada hela dagen! yaaay!

Rysningar ända in i ryggmärgen

lite nationalismkänsla såhär på morgonkvisten


Blue lips blue veins

Ikväll blir det som sagt fekke hos cecilia, eller vi får se hur fekke det blir men dit ska vi iaf, amhe o jag. Om ni kramar era tummar riktigt hårt kanske bloggen byter utseende. Kul va?
Idag var jag och mormor i sigtuna (omg det tar typ en timme att åka [med mormor iaf ;)] och det va [JAG SKOJAR INTE] minst 40 grader i bilen så som jag sa till isabell kunde man shotta u.. whatever, ni behöver inte höra resten.
Vi fikade i alla fall på tant brun och dom hade en asgod rabarberpaj.
Tog ett kallt bad med babyolja när jag kom hem - gu så nice!
Hmm klädångest..

Lovers in japan

Var med Kristjana, Vendela och Jullan på ängbybadet större delen av dagen igår. Fick soleksem, badade, lyssnade på musik och hade det allmänt nice. På kvällen var vi hos Cecilia, satt ute på balkongen och drack te. Lyssnade på bra musik också. Ikväll blir det hem till Cess igen. Nice värre. Ska duscha nu, puss.


Transtrand, återträff i mars typ.




HUDRABIES UPPHÖJT I ÅTTA

spenderat dagen på ängbyvadet med amanda kristjana o vendela, muy trevligt. nu ska jag käka sen blir det väl en trevlig kväll förhoppningsvis :) har dränkt mig i kylbalsam så jag får inte glömma duscha av det innan jag drar nånstans hahaha

rip michael

endast 50 år och helt otroligt skandalös.

Måste säga att han såg bäst ut här





Ellerhär

men han påminner så mkt om "Nanny" på denna bild haha

kalldusch+kylbalsam+tidigt i säng

a winners combination

Sol och bad

Jag har typ drabbats av soleksem. Det kliar och hettar och är varmt och allmänt jobbigt. Eller så är det myggbett.. Vore inte så konstigt efter gårdagens besök i myggsjö (ängsjö). Haha. Vi ska i alla fall sola i skuggan imorgon. Ännu mer haha.

Ernst är ju bara för mycket att bära på en gång


Två veckor

Två veckor har gått av sommarlovet idag. För två veckor sen så slutade vi, och tiden går så sjukt snabbt. På de här två veckorna har jag hunnit med en tripp till Halland (inte skåne som jag trodde), umgåtts med mina underbara vänner och passat min jobbiga lillebror. Har verkligen utnyttjat varje dag till max och så ska det fortsätta hela lovet. Det är sommar, det är sol, det är SJUKT varmt och jag har snart pengar. Livet är perfekt. Visst, det är vissa saker som jag är väldigt besviken över och det är vissa jag inte förstår mig på. Men det har egentligen inte till saken att göra. Så det kommer jag från och med nu skita i. Haha.  Imorgon blir det bad med härliga människor i ängbybadet och vad som händer på kvällen är lite oklart - men något händer i alla fall. Det är ju sommar.


Jag och Jullan igår

eet<3

Fytuuuusan vad jag är kär i regina spektor just nu. Tyckte hon va så jäkla jobbig förut och den där förbannade samsonlåten suger ju pung haha förlåt. Men åh. EET. DANCE ANTHEM OF THE 80'S. TIME IS ALL AROUND. Åh jösses :)
lyssna om ni inte redan gjort det, GAAH

Nu ska jag o mormor till hemköp för tredje gången sen igår kl 15 haha. Efter det blir det pressa pressa pressbyrån i solensolen.

Klockan är 10:34, Jag heter Julia, för amjuhero.blogg.se. L8R

Blue lips

Nu ska jag ut med Juro. Destination: ängsjö. Haha. Imorgon ska jag till skansen med gustav sen ska jag umgås med Malin resten av dagen. Vädret är ju underbart :*

Spektor



Klick.
Nya skivan är bäst.

Snart är passa-gustav-veckan över. Skönt. Och skönt med pengar på söndag, för då ska det shoppas en massor. Idag har jag stekt och badat med jullan (på eftermiddagen dåra). Det var mycket nice. Ska eventuellt ut sen igen. Puss.

intriger


status qou



asså erik är så jäkla cool. Hanging with the celebs..


Sitter o äter vaniljglass och smultron med mormor. LIVET LEKER. Nån som är pepp på stranden?

GODNATT LITE FÖR SENT.

Måste ligga i sängen kl 00:00. Det är inte okej att jag sitter uppe heeelt i onödan och bara nördar mig. Det kommer sannerligen göra mig gott att komma till mamma där det är nära till stranden och socialt liv (no offence linda, men du är ju tex på grönan nu)

krampusshej

(hahahahha säger bara tre ord: gouummaaan! en fla me kaffe täääck!)

Nytt motto.

Jag har kommit på ett asbra motto typ. Eller det är inte riktigt ett motto, men ah.
"Det är inte falskhet - det kallas socialekt och är en förmåga."

http://lovikat.files.wordpress.com/2009/05/moratrask_2006-11.jpg

Do you wanna be an indian

ok det va massor med folk som reagerade på att jag är retard typ :p men det var första gången jag hörde britneys låt så jag har inte haft en chans att upptäcka det tidigare.. haha. Det blev inget pressande nu eftersom jag ska dra tills tan med paps om tjugo minuter men när jag kommer hem.... DÅÅÅ!!
:D:D::D:DD

Riktig jäkla bonnbränna!

Ohyes! Har pressat ett par timmar hos linda, dum som man är hade man shorts på sig, så nu har jag fått en rejäl bondbränna ;) så himla jag. kräk. MEN! Jag har fått färg faktiskt, såg jag nu när jag kom hem! :):) lite rödblommig sådär. Blir nog snyggt brunt om gud får bestämma. Gött mos!


Har gjort en upptäckt idag!! (ok varje gång jag skriver ordet upptäckt så är jag tveksam om stavningen för båda ser så hiimla fula ut)
Jag är så SMART!!! vet ni!! Brittan spears har ju en låt som heter if you seek amy., och the script har en som h eter if you see Kay, bright som man är har jag kommit på att det är nån slags täckmantel för bokstaveringen F-U-C-K!!!!! OMG :D if=F, you=U, see=C, Kay=K respektive brittans if you seeKAMY= K me. FUCK ME! :D shit jag är asstolt över min upptäckt(?!) så copyright på den hahaha

"Jobb"

Passar gustav hela den här veckan (mån-fre). Sen får jag pengar på söndag! Wiho, pengarkrisen är över.

HÅLL I ER, NU KOMMER SOMMAREN!

Äntligen. SOM jag har väntat. Kanske ska ta o sätta tv4vädret.se som min startsida, SÅ ofta är jag inne där. Och tamejtusan - hela veckan blir solig. Åh. Mmmmm. Weathergasm. :)

Gjorde en frozen cheesecake idag också, foodgasm.

Nu ska jag till stan med linda - shopgasm


GASM!
bildgoogla sommar. Summergasm.

http://emilies.bloggproffs.se/files/sommar_12477169_13104219.jpg

En blöt midsommarafton



Foto: Amandas kamera

Sill i dill

nu sitter jag hos linda igen. jag är väldigt :*-nödig, kissnödig alltså. haha rebus.
ska väl dra hem o käka snart, men det verkar ju fan som jag inte har nån familj eftersom pappas mobil är avstängd, ingen svarar på hemtelen och lisbeth inte svarar på sms. GREJT. bajsäckel.
vi kollade på satc-filmen idag, åååh. jag älskar big. bara i slutet d. åhhh filmen är så jobbig, när dom går om vartannat innan bröllopet typ och jag vene. det är sådrygt att se :p


juste, ps! jag har gått o blivit kär haha. i han oskar som jobbar på fridatidningen. åååh. ÅH.

Suris

Min dator har pajat & allt är borta. Vet inte när den kommer funka, vet inte om den kommer funka eller om alla saker kommer tillbaka. Är så jävla sur och jag är utan dator eftersom att jag inte får röra något för att alla tror att allt ska gå sönder så fort jag rör det (undantag för Jakob, men hans dator kan man inte sitta vid eftersom att han spelar wow 24/7). Aja, hade en underbar midsommar och fler gäster väntar ikväll. So long.


När pressen blir för stor

Jag pappa och lisbeth körde trivial pursuit barn edition för 8-12 år. Pappa suckar "o gode gud" och ser svimfärdig ut när han får frågan:
"Vilket djur har 5000 vassa taggar: igelkotten, tvestjärten eller myrsloken?"


men efter några minuters hånande tipsande och betänk svarade han rätt. Pju.

Matkoma och trolle igen

vi har käkat i flera timmar nu och jag är galet mätt.
sitter o lyssnar på Trolle idag igen. lite senare blir det väl till att dra ner till linda eller nåt.
 puuuuuuss o glad midsommar! <3

Home sweet home

Det är skönt att va hemma igen. Ska strax iväg en sväng, sen blir det midsommarfirande med Amanda!


Satc in paris

de sista avsnitten gick "nyss" på trean. när carrie är i paris. åh. tack och lov att josse stannar ett halvår till. i wanna live the fall in paris, så jag ska verkligen försöka komma ner dit innan det blir alldeles för kyligt. yey! man bara måste älska paris. pain d'epis, de vackra husen i sjunde, en annan värld i marais, det rogivande kaoset i metron, ståtliga operan.. ååh. undrar vart jag hamnar. frida är i skåne, fanny söder om sthlm o josse i paris. jag kanske hamnar i london eller ny.. hah det hade varit aascoolt. eller så blir det luleå, göteborg, örebro, södermalm, berlin.. det var dock någon som sa till mig, jag minns inte vem det var men säkert pappa. han sa, "du hamnar ingenstans, du tar dig dit du vill." det är något alldeles underbart spännande med framtiden. jag vet inte vad den har för mig, inte du heller. man tvingas leva i nuet och fantisera oviss om vart vägen leder. är det inte fantastiskt?

Time to pretend

sitter hos linda o kollar satc, imorgon är det midsommar, YAAAY! det blir räkpaj, massa westbottomcheese, lax1, lax2, färskpotatis, sill, o annat gött.
godnatt, lär ju skriva imorgon!

en hemlig blogg är nåt alla borde ha

typ det är verklig terapi att skriva av sig heeelt öppet om ALLT.



undrar hur våra barn skulle se ut..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH TVÄTTÄKTA NOSTALGI!!!!!!!

TROLLES TRAFIKKLUBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅHHHHH
(youtuba om ni inte har spotify!!!!!!:trolles trafikskola!!!!)
http://open.spotify.com/album/1k46TTlLZj7e8nA4YqRnGt

Jag säger bara: bilsemester 1996.

HAHA ännu fler av emmas uttryck

eммa säger:

jag brukar ta och sätta på "nakna" hästar så de får grejer :D


jag fattar inte emmas uttryck

eммa säger:

hoppas nån ridbild fittar


 

jaja hon är bra på att göra sjuka bilder :)

MEEEEN

Jag hade skrivit världens bästa inlägg och så fuckade bloggskiten så allt försvann så nu får ni inte höra mitt fantastiska inlägg. BAJS

ola och nic

sitter och kollar på sommarlovsmorgon - äntligen vaknar jagg tillräckligt tidigt för att få se lite. De har kört igång ännu en blue water high och i don't like it..

Idag är det sol även om det bara är tio grader, så jag ska ut och pressa med babyolja.
Pusskraaam

:)


du vet själv att endast jag kan göra dig komplett

Har nu börjat läsa den där dryga boken "mvg i allt" som jag fick av pappa typ i julas. Och visst tusan ska jag ha tjugo komma noll, minst, när jag lämnat min skolgång. Jag veeet innteee vad jag ska bli när ajg blir stor, men sånt jag kan tänka mig är:
starta en ridskola (hahha asså det verkar bara så nice och det skulle vara världens bästa)
bli jurist
ekonom
ha ett mysigt företag, vet inte inom vad
bli talpedagog
livscoach
president eller diktator
jobba i eu eller fn
va filosof
forska inom beteende



ah det är väl typ det jag kan komma på nu :):)::)):


man rör inte mammas mat

"Åh här är min pizza!" (närmar mig hehe)
"MEN NEJ DET ÄR MIN PIZZA :O "

mamma snapar alltid när det gäller mat och skype

*oh vi har allt att vinnaaa...*

JAG VILL HA SOMMAR NU OKEJ!? DET ÄR FAN INTE OKEJ MED DETTA VÄGER :(

float on

Nu när amanda är i (påväg till) mellbystrand så får jag ensamstående försöka upprätthålla blogginläggsproduktionen.
Hahha nice mening. Jaja.
Strax ska jag dra till stallet med josefin och tömma skåpet och leka med hästarna, sen ska jag nog hänga med familjen in på konsert i matteus. Lagom lame men bättre än att sitta här.

Förövrigt är vädret fortfatande bajsdåligt, men det ska typ bli fint måndag tisdag. Bara det att det ska bli dåligt igen efter det. SUUUG!

vi hörs kanske sen, annars senare eller om ett tag. Puss

HEJDÅ!



Hemma torsdag kväll.

kommer sakna alla söta citat

vi går hem från skolan typ
julia trygg försöker övertyga alla om att kleerup är snygg.
"Visst är kleerup snygg??"
amanda utan att tänka efter en sekund: "ah men inte så snygg så man typ vill gifta sig med honom"

haha amanda verkar ha reflekterat över detta många gånger.

miss you - adiam dymott

Jag vill resa !!! Ska INGENSTANS i sommar, feeett lame !! :S Bara till öland och så kanske till ölland beroende på om amsterdam langar peppen nån dag. Haha sär.
I höst blir det dock venedig/rom/whatever och så ska jag försöka ta mig ner till paris eftersom Josefina stannar där ett halvår till och efter det kommer hon nog hem och då är det no more paris. Eller paris finns ju alltid kvar men inte en takvåning i sjunde ;) ;)
Nästa sommar ska vi dock åka till grekland typ, men jag vill ÅKA NU! Sitter och dreglar på fritidsresors hemsida, men det känns så himla svenskt. Dom har ju bara svenska hotell. Lame. Sverige är så mesigt. Alla turistar på dryga platser där dom inhemska är turister i sitt eget land för västerlänningarna har invarderat alla mysiga vrår typ. När jag blir 18 eller 20 vill jag åka till australien eller nåt annat coolt. Vem hänger med då?
Jag måste verkligen laga min hud från denna jäkla sjukdomen light som ger mig pungsugande soleksem varje sommar så jag inte kan sola. Sug pung.
Ursäkta mitt ovårdade språk.

Imorgon blir det stallet med josefin, vi ska langa peppen i skåprummet.

När jag lyssnar på vagina spektors 'summer in the city' så tänker jag på nåt som en 90årig tant sa till mamma härom veckan. "RES! Ut och upptäck världen, samla på minnen. Det är något som ingen kan ta ifrån dig."  Så himla sant.

tacomiddag @ familjen jules

mamma: jaha ska vi skåla för nånting?
jag: för invandring som förde med sig tacos.
Linnea: Vi kan skåla för Skapelsen!

HAHAH AASSÅÅ FATTA SÖT var tvungen att springa upp till datorn för att inte glömma. Nu åter till maten.


Lördag

Åker neråt i landet imorgon. 10.21 går tåget mot Lund C och därefter ska vi på nått sätt ta oss till Laholm och Mellbystrand. Jag har precis kommit hem från en heldag med familjen. Började med att gustav hade 7-årskalas på Lekpalatset och jag och jakob fick springa efter ett gäng sex- och sjuåringar i två timmar. Gud, jag är helt slut. Sen har vi sprungit lite ärenden osv. Nu måste jag packa.

Och då, då kom en huvudlös man utan kropp

Och han höll en bladlös kniv utan skaft i handen. Jag blev jääätterädd. Och när jag satt och åt en uppäten banan...
Hahahahhah asså det är så spårad humor på trazan o banarne. Inget man fattar när man är 8 år. Åh det var det bästa avsnittet, för på "Hemlige arnes bustips" skulle han lära oss hur man delar upp jordgubbar utan att syrran får nåt. Hahhahahah åhhh klassiker. "En till syrran... *fhyyfhyyy* En till mig."


ÅHHHH PÅ SÖNDAGAR KLOCKAN 9 VISAR DOM HELA MYSTERIET PÅ GREVEHOLM PÅ BARNKANALEN ÅÅHHH SHIT NU HAR JAG SOMMARENS SYSSELSÄTTNING RÄDDAD!!! <33

i wanna run with the wild horses

har spenderat en halvtimme eller så, med att titta på shy boy på youtube. Monty roberts is sooo my role model.
Shy boy handlar om att monty roberts, som är en hästgubbe typ, han ska utföra ett experiment: han ska tämja en vildhäst, för att sedan släppa den fri och se om den stannar i sin flock eller om den kommer tillbaka till honom. Shit va rörande film hihih!
Nu ska jag sova, sköööönt.
Pusskramhej!

bästa visdomsordet idag

This is your life, are you who you wanna be?

Skolavslutningen






Bästa sommarlovet

Hittills älskar jag lovet! Har sysselsättning varje dag!! (okej denna vecka har allt gått i ett och det ser ut att fortsätta så ett tag till :))
När sommarlovet är igång är det ju jätteovärt att sitta inne och häcka hela dagarna.
Kan dra lite om mina planer !
I tisdags: bal
I onsdags: stan med några sen grey's (okej ganska off dag men aja)
I torsdags: Avslutning sen helkväll med folk
Idag: Fira julis sen hem sen åka in på petters spelning med amanda
Imorgon: Eken cup hela dagen typ, på kvällen får vi se vad som händer, men lördag är det ju och nåt lär ju hända

okej sen var det inga fler planer men fattar ni hur underbart det är att HA NÅGOT ATT GÖRA !!! Boka upp mig och ha ett jättebra sommarlov, fyll det med händelser och upplevelser och allt du drömmer om. Jag o mina vänner har gjort en lista på allt som måste göras i sommar, och annars kommre inget bli av. VAR HANDLINGSKRAFTIG.
Nu: mot söder
PUSS!

Bilder #2






Bilder #1







Grattis Trygga Julia



Sweet AND sixteen!!


Uppdatering

Oj oj vad längesen det var man skrev någonting vettigt här.. Men Jullan och jag har som sagt sommarlov och det innebär förtillfället mindre datorsittande och mer kul! I tisdags hade vi bal på Smedshagsskolan i Åkermyntan. Det var jättetrevligt med middag, efterätt, uppträdanden, tal, diplomutdelning och massor med dans. Musiken var inte den bästa, men det var människorna. Vi stannade till tolv och sen blev vi skjussade hem med världens värk i fötterna. I onsdags var det tänkt att vi skulle åka till gröna lund men vädret var inte det bästa så det blev en promenad på djurgården istället. Och efter det blev det många timmar spenderade på stan. Igår var det skolavslutning och gud vad jag grät. Det var längesen jag var så ledsen som jag var, det började redan när Johannes höll något slags tal. Sen slutade tårarna inte rinna. Efter att vi fått våra betyg så gick alla runt och kramades hur länge som helst innan jag, Malin, Danni och Jullan åkte till stan. På kvällen blev det.. vad man nu ska kalla det.. typ häng vid ängbybadet/badbergen med en massa folk från skolan. Det var rätt nice till en början, men sen blev det rätt tråkigt och kallt och myggigt så vi sa hejdå och åkte hem till stäket. Kom hem tolv och somna på direkten.

Långt inlägg. Förlåt.

efterfestsartat

vi skulle typ ha reunion med alla nior (haha typ fem timmar efter avslutningen<3) vid badberget i ängby eller nåt, det sög typ ganska hårt så det var väl halvlyckat, vad jag tycker.
skönt att inte va helt hajpad ikväll, inte yra omkring o va helt sajk utan bara sitta o prata o mysa fast usch va mygg. jaja, fler helgar kommer spenderas @ jägern säger jag bara - ganska nice där om man säger så elelr a jag ve t inte.

bloggen har fått lida öerhört (eller det kanske är ni läsare som fått lida) nu när jag o amanda har skaffat ett liv. we love it så a.
jag som tänkte att detta skulle bli en tidig o skön kväll men nu är klockan kvart över ett i alla fall. kissa dååå

pussgodnatt
imorgon blir det till att sova ut sen jgoga för jag lär ju väga typ 90 kg och så fira jullan och på kvällen kanske jag o amanda drar in och tittar på petters band i nacka men allt är eventuellt.
pusskram

SHIT va jag är trött.
hjejdå


Smakprov..

.. från balen!


Rip

tears streaming
down my face
now we lost someones we cannot replace.

shit.
shit.

Ointressant

skiiitdryyyg dag
skolavslutning imorgon :/

Ah vad är en bal på slottet

ganska bra bal faktiskt, men sug pung på the dj.
shit jag är astrött, kan blogga imorgon
pussheej


Tusen o en natt

Är @ Danni's place nu. Hon lockar håret och jag sitter o sjunger med i schalgerklassiker som spelas här. Pepp! Hahaha.

Prom night

Idag i skolan hade vi den årliga sommarständingen, dvs städa klassrum och skåp. Fast i år var det inte bara städning av skåpen, det var tömning! Jag har haft mitt skåp, skåp 268, i över tre år och det känns sjukt konstigt att någon annan liten plutt kommer ta över det. Jag och Danni kommer aldrig stå där och rota efter saker, jag kommer aldrig mer leta efter nycklarna i min väska osv. Gud, det känns verkligen att allt närmar sig slutet nu. Hemskt. Sen efter städningen fick vi tårta och sen så bar det av mot Jakobsberg och sen hem! Ikväll är det bal, som Julia nämnt. Själv har jag inte ens börjat fixa mig än, jag håller på att provgå i mina skor runt hela huset. Kommer aldrig överleva kvällen. Om två timmar ska jag hem till Danni för hårfixning m.m och innan dess ska jag ha fixat lite grejer. Så jag bör stänga av datorn eller nått. Det kommer komma massvis med bilder senare också! Puss o kram.



OCH nu ser jag att vädret blivit bra också! Blå himmel, yes! Här ska peppas.

update ;)

haha jag kommer nog skriva små gulliga updates på resans gång. The transformers: Jules to prom.
har blandat ett ägg lite olivolja och lite honung och har nu i det i håret med en plastpåse o handduk över. TIll klockan ett, dvs en halvtimme, ska den få verka. haha! Underbart, det gogg som smetades ut över min rygg osv är oerhört mjukt. Babystjärt här kommer jag typ. Ok det där lät jättecreepy.
efter detta blir det nog till att raka benen förresten. Då kan jag mysa in resten av inpackningen på mina torra ben. haha ( :

TAGGAR!

balhysteri<3

har gjort en hårinpackningsgrejs som jag ska sätta i nu, sen blir det manikyr och ögonbrynsplocknig hihi åh det vore vara bal varje tisdag (:

it's a clear view

Jag är so sick of att det alltid finns massa opublicerade inlägg här i bloggen så nu slängde jag ut ett inlägg hah.
Har suttit o skrivit diplom till alla lärare nu (asså shit) och dom blev fett snygga men amanda va tvungen att lägga till ett "att" så hon va oxå lite delaktig. hahah förlåt, ville bara prova skriva oxå.

Imorgon - NÅN SOM VEt nÄR VI BÖRJAR?!

the hills weekendbreak

helgens sysselsättning från o med nu :p fast det är ju söndag eftermiddag och jag måste typ göra diplom till alla lärare typ. sen när är detta min uppgift?!

nuuu ere gonatt vaa

asså jag är typ stöööört lack på människor som typ vill döma en och pracka på en åsikter och typ ska pika en med onödigt munbajs jag pallar inte shit skaffa ett liv och va aldrig dryg


disco fever

mamma hade sitt storslagna party idag då, alltid lika trevligt att ha alla samlade och typ umgås äta sjunga dricka (CIDERSÅKLART) dansa godis äta släkten skratta åt mårten i baren och va uppe seent.
nemen såattsäga det va trevligt. mysigt att träffa frida o josefina också, men imorgon drar josse tillbaka till paris vid elva tolvtiden, sen kommer hon typ hem i juli när barnen får sommarlov. jag önskar att jag kunde fett mycket franska så jag skulle kunna flytta dit och föda mina två små barn så dom kan gå i fransk kommunal skola i paris för det är äkta seriöst där. dom går 8-17 varje dag utom typ onsdag av nån anledning, och dom lär sig asmycket. josses ena aupair-unge är typ 5-6 och hon skriver skrivstil och babblar flytande franska och iqn bara hoppar.
nu ska jag borsta tänderna och tvätta av mig sen sooovaa. tyvärr har josse flyttat in i mitt rum typ såatteaah.

HAPPY UP HERE visst!

6/6

Nationaldagen idag  då.
Var i stan med Malin & Daniela under större dagen för att leta saker till balen men jag kom hem tomhänt.  I stan kryllade det av danskar med anledning av kvällens match (som sverige förlorade..) men endå. Man kunde ju nästan tro att det var danmarks nationaldag, och inte sveriges! På kvällen så var jag med Malin, Danni, Katja och Maggie. Riktigt längesen jag umgicks med dom två sistnämda, men det var riktigt nice. Fast lite kallt då & då. Nu sitter jag här hemma och ska snart sova. Puss och kram.

Jag har en lägenhet där ingen vill bo

MAMMAS partey idag, jag o mina systrar (alla utom en, eller två) häckar i mitt rum. Har stoppat i mig chokladkakan från pain d'epies. GOOOOD LOOOORD.
Har kirrat balskor också, jag tyycker jag har en ganska grym naturlig gång, men mina tår typ hamnar utanför peep-öppningen så jag ska tejpa tårna som kineserna gör. :) toppen

Nu så är det dags för en liten uppfräschning för jag tror kalaset börjar typ fem.

singstar o kladdkaka

Jag o linda drog till viksjö och emma. Mickan var redan där. Vi typ segade lite, men alla va så asociala så vi bestämde oss för att skita i allt sånt och så begav vi oss mot typ handlarn. Efter typ en timmes promenad såg vi att det var stängt, men de hade inte tagit in flaggorna haha så jag knyckte en. En sån här fast mycket finare med GBglass på. Sen åkte vi bussen hem till emma igen och bakade kladdkaka, snackade lite och sen sjöng vi singstar. Det blev en rätt trevlig kväll :) Sen på tågstationen vart de lite drama haha för nån aasfull kille skulle typ "låtsasslängaut" sin kompis på spåret precis när tåget kom. Gissa hur hetsig linda blev haha. FETT SCARY att åka buss halv två men det gick bra :p heh fega jag.
Imorgon (idag) har mamma kalas. Trevligt. Eftersom frida bor i skåne o josse i paris så kommer dom bara hem när mamma o pappa har stora kalas typ så nu blir det lite reunion.

NU MÅSTE JAG SOVA. Pussokram!

22:04

Sitter just nu framför Sex and the city, som vanligt. Jag är nu på sjätte säsongen (och alltså den sista). Jag säger bara herregud, vad ska jag sen kolla på? SATC är så sjukt bra, förstår inte att jag väntat tills nu med att se boxen! Fick den ju i julas. I alla fall sitter jag här med tjocktröja och jeans och snart ska jag bege mig ut i kylan för att möta Malin för en promenad. Imorgon ska jag under dagen vara med Malin, hon ska leta balskor! Sen på kvällen ska det grillas.

Och nu ska jag stänga av datorn.
Puss o kram

Sexan är som gott o blandat

ja, min basgrupp 9:6 skötte sig väl bra ute i hagaparken. Själva skolan skötte sig väl mindre bra. Eller a, lärarkåren då. VAD VAR GREJEN MED DAGEN?? gah.
nu har det spruckit upp rejält och det finns hopp om morgondagen. SOL TACK GUD!!
Nu ska jag ner till linda sen ska vi typ dra till mickans kompis i viksjö eller nåt men vi får se hur kvällen slutar.
Ha en trevlig kväll, spela sims eller nåt
:*

9:5 är bäst, livet är en fest.

Var i haga parken med niorna hela dagen idag. Vi hade tävlingar och grejer klassvis, och de flesta hade klätt ut sig. Själv var man Louise, och så hade jag olika skor på fötterna. Det regnade nästan hela tiden och en människa i vår skola kastade en sten på en fågel så den bröt en vinge!! Herregud, vad är människors problem nu förtiden?  Blir så himla irriterad på sånt. Var inte en så lyckad dag. Efter skolan umgicks jag med mamma i stinsen. Och nu måste jag städa. Pussar

Tell you how i feel

fick sims-abstinens av allt prat om sims 3 så jag satte mig en liiten stund.. tiden gick och nu är det sent. jättsent. imorgon ska vi leka i hagaparken och jag o amanda ska typ vara utklädda till louise. huuuuur?!
shit vilken hemsk dag framför mig.
det är skattjakt, typ som stadskampen då. vi har fått en lista på massa grejer vi ska ha med dit. asså åh nej.
suck på min skola.
godnatt

wtai

asså where the action is kostar 750 spänn om man köper endags. OOOVÄÄÄRT!! det komemr typ inga cooola heller. haha

i<3a hahha

och sen detta med att man måste gifta sig innan man bor under samma tak.. asså säg nåt mer magkvävande hahahh

Patetiska svenskar

aftonbladet och expressen hade varsitt bild-extra idag. så jäkla patetiskt, man undrar verkligen huuuur mycket fritid sverige har ibland alltså.
deras löpsedlar:
ena, typ aftonbladet:
HÄR MASSERAR POLIS NAKEN KVINNA
andra, expressen:
HÄR LÄMNAR DANIEL SJUKHUSET


Asså är detta verkligen väsentlig läsning? Shit jag blir helt stunned av sveriges låghet

7 dagar kvar

Idag i skolan skrev vi basgruppssånger. Våran är nog den oseriösaste klassången någonsin, men jag älskar den. Den är så typisk min klass, oseriös och dålig. Det känns sjukt att vi slutar om en vecka, jag kommer sakna kunskapsskolan. Faktiskt. Vi fick sluta 12:00 idag, och sen var jag på mcdonald's med NÅGRA AV mina käraste vänner. Vädret verkligen SUGER så nu ska jag byta om till mjukisbyxor och se på film.


update av min lista 'good music'

det har hänt lite på mina spellistor på spotify.
http://open.spotify.com/user/julo/playlist/3rBulLmKQ6HMYZBSvEqxQB


haha den sista låten, toxic av a static lullaby är typ ganska skön..

om du läser detta..

AMANDA KOM HIT JAG ÄR HUNGRIG DITT SÄR

3/6

Jag har inte skrivit särskilt mycket här, även fast ganska mycket har hänt. Jag har bland annat tagit första doppet för i år i bonäsbadet, jag har trampat på brännässlor, blivit riktigt beroende av SATC boxen och bränt mig ute i solen. Jag har också fått väldigt många myggbett och blivit helt klar med skolan för denna termin, det vill säga för grundskolan! Idag så hade våra lärare planerat museumbesök för att fördriva tiden, och ute i spöregnet vandrade vi till Moderna Museet och Nationalmuseet. Efter besöken stannade jag och Jullan kvar i stan för att leta balskor till henne, och hon presenterade mig för 7elevens iscappuccino. Riktigt, riktigt god. Jag trodde aldrig jag skulle gilla kaffe, men jag hade fel. Nu ska jag fortsätta umgås med min bästis, det vill säga sex and the city boxen. Puss!


google är vår livsvägvisare

"Igår googlade jag på myggbett.."
 
                - Amanda 16 år


Lisztomania

Har upptäckt en hur bra låt som helst tack vare Cessis! Jag tycker att alla kan spotifya Lisztomania med Phoenix för den låten är verkligen grymt bra.

han är mr cool

Godmorgon! vaknade NYSS!! Underbart.
Hur som, mamma började härja över att det skulle komma en rörmokare och fixa våran kran typ. Satte mig då här. SHIT VILKEN BIFF! Ojojoj, han är aaassnygg! Ser ut att vara typ 20 år, inte alls som en plumber.
För det första: Han hade typ såna här skor, fast snygga liksom och svarta.
För det andra, han hade truckerkeps hahah fast det är ju aldrig snyggt men han ser ut som äkta skatern.
Han hade aasbreda axlar!!!!!  aja. Har bara sett honom bakifrån, eftersom jag sov när han kom typ och nu är han och handlar.
Ha det gött


RSS 2.0