spotify

Klicka här

ny frisyr


Ska klippa mig nu. Funderar på den där frisyren. Blir nog perfekt!

Brooklyn sun

Come come come back soon

I would trade away the stars and moon

If you came came came back soon

My darker days would all be done

Oh brooklyn sun



Hey, soul sister


Jag kom på att jag nästan inte laddat upp några bilder i från Sälen. Så here we go. Jag är inte bra på att fota, eller redigera, men ändå. 

Drygrumpa

Eftersom jag inte kan exposa mitt privatliv eftersom M läser min blogg kan jag ta tillbaka det jag skrev i lördags, om en cute kille. L o lllllllllllllllllllllll

--..--

skojade

0713

Jag är jääättetrött och är inte sugen alls på att gå till skolan. Är klar med artikeln, layouten och collaget så jag fattar inte vad jag ska sitta o göra hela dagen.. men men jag får väl äta juanes' kakor.
Bara fyra dar till lovet. ÅH YES! Bara tre till mornar att ställa klockan till.. mums

påsken är nog min favorithögtid

puss

01:24

Nu säger jag godnatt efter en bra kväll med fina tjejer. Ska uppdatera bättre, jag lovar. PUSS så länge.

Mwhihiihi

Goddagens fina vänner.
Igår var jag med linda, mickan milla o lisa, först hos leila i bro och sen drog vi till malin i k-ängen. Rolig kväll, fina människor, gullig pojke. He he he ne men såja. Nu ska jag laga lunch för jag är döhungrig. Pappa var vaken när jag kom hem igår halv tre, scary haha. Aja ikväll kanske jag o rebecka pallrar oss till j-moe, och dansar lite för olivias skull! Skönt som baaaara den att det inte finns nåt särskilt att plugga till denna helg. Och mvg på historian på det. Napoleon<3

I torsdags haffade jag fyra plagg ur h&m's garden collection, bedrift! Men jag har provat grejerna nu igen och alltså dom är ju sjukt överdrivna så vi får se om jag använder dom nåt haahaha.. det blir väl typ på sommarpartyn och blå klänningen på studenter o sånt. Jaajaaaaa. PEPPA VÅR/SOMMAR/-10 !!!!

Jag borde köpa en ergonomisk stol att sitta i 24/7 för jag har alltid så ont i ryggen :(
Aja pusspuss på alla + w

Woke up wish that i was dead

Midou 22 from algeria. No thanks we do not look for friendship. and how the heck did u find our blog?

Tjatja nu ligger jag i min säng. Egentligen borde jag gå upp nu men jag är astrött. Kom hem halv tolv igår för hade varit på pappas genrep. pallaaa. Men det va trevligt att reconnecta lite med honom o fanny.
Matteprovet igår kändes riktigt bra, sen vet man ju aldrig. Är ganska pepp på att få reda på resultatet. Om jag får mvg så har jag nog goda chanser i matte A då jag fick mvg- förra provet och det har gått rätt bra på alla diagnoser. Men man ska väl aldrig sluta fightas i 120 i guess.


Idag ska artikeln vara inne, känns awesome eftersom jag faktiskt blev klar i typ förrgår. Haha trots att jag började i måndags och hade stor stor ångest hela förra veckan. karma? i think

Nä nu måste jag pallra mig upp.. Spanskredovisning idag, jag o linnea ska prata om en påhittad resa till granada. Sheisseee måste plugga på manuset o köra utantill. det går nog bra..

Ok va muppigt att bloggen alltid handlar om skolan men det är ju 90% av våra liv, så

PUSSPUSS

Min födelsedag



Middag hos mig med fina vänner och sedan en härlig kväll i en lägenhet på Fridhemsplan. Precis så som en födelsedag ska firas.

Tack

Fan vilken bra födelsedag jag haft. Är nyss hemkommen, och nu blir det sängen. PUSS!

GRATTIS AMANDA 17 VÅRAR

Grattis på födelsedagen snygging!

Söndag

Och så var ännu en helg över. I fredags chillade jag hemma framför Stockholm Boogie, igår jobbade jag på dagen och på kvällen blev det melodifestivalen med Julia och Ben & Jerry's. Idag shoppade jag med mamma i Stinsen och vi hamnade mitt i kaoset då Eric Saade från melodifestivalen uppträdde. Så det blev inte så mycket shopping, utan vi fikade och lyssnade på alla femhundra galna fjortisar som skrek. Haha, fail. 


Wooooohooo

igår var det fest i viksjö hos lindas kompis eller nåt, med linda mickan och milla. Det va gött, supersköna människor. åh! tack brudar.

Nu ska jag försöka dra mig upp från sängen för jag ska till friskis med lola :p halv elva börjar vår aerobics haha lol!
ikväll blir det schlager med amanda!!!! =)

PUSS önska mig lycka till att komma till stan, genomföra grejen osv. komer öd

Hallo meine kleine kinder

Hellu! Julia här, det va ett tag sen kanske.
Idag hade vi idrottsdag så jag va i romme med mina pals. Det var fett nice. Toppen väder, sol kring noll grader och inge blåst typ! Men perfekt vore om det va typ 2 grader kallare så det inte blev så mjukt/slarrigt i backen så det blev så spårit. aja det kanske kommer en bild sen eheheh

Vaknade kvart över fyra för vi skulle va i skolan kvart i sex man ba men ja okej va fint.
Så jag är rätt trött.
Men strax är det greys!

pallar så inte gå till skolan imorn... men i have to som vanligt

Here we go again

Sitter just nu och halvkollar på Luftslottet som sprängdes med mina kära vänner. Fyfan, hatar sånna filmer. Försöker att inte kolla, och längtar nästan till att spanskan börjar. USCH. 

Och så sjönk humöret till -948363553 igen

ALLTSÅ DAMP HALLÅ JAG FÖRSÖKER JU

Forever is a long long time



Julia, börja skriva. Annars så kommer det här bli en blogg med baaaara bilder på mig. Haha. I alla fall, idag är det tisdag. Sitter i kuddrummet och väntar på att mentorstiden ska börja, efter det är det marknadsföring och sen hem till farmor. Om nån nu undrar. LATERO!

Måndag

Gud vilken värdelös dag. 

Lindvallen 2010

HEJ! 
Jag är äntligen hemma från en urskön vecka i Lindvallen, där jag spenderat hela sju dagar tillsammans med Amanda. Det har varit sol varje dag (okej, det har blåst men fortfarande sol!) och allt har varit toppen. Jag och Amanda har ramlat (i massssssoooor), fotat, sjungit i liften, druckit varm choklad med grädde (min stora kärlek!), skrattat, åkt, varit riktigt barnsliga, ätit, chillat, solat och haft det allmänt bra. Bjuder på lite bilder, kommer fler någongång. Har över 400 stycken.



I just wanted to hooold u in myyy aaarms

Hello görls and bois.
Sitter o tråkar har käkat frukost med grandmiami och ska väl duscha nu..
Idag är det skitfint väder så jag kanske drar ut ett tag.
aja hejdå l4m3

Spring break in miami

only, im not in miami.

Idag har jag vaknat o ätit frukost med min fina mormor. Om typ nån timme ska jag in till stan o gå på långpromenad med rastagurl aka johanna.
Sen måste jag till nån ridshop o köpa vantar dammit.

yeeeh jag har inget att skriva. PUSS

Luqaz<3

ridningen gick fett bra idag,
hade luqaz o han va jättefin särskilt i slutet. Börjar hitta hans knappar o sånt där det känns typ bra.

DH!!!!!!!!! och imorn greys!!!!!!! yayyy

Godmorgon

mitt meritsnitt ligger på 20.0. Känns otroligt nice. Okej, jag har bara avslutat två kurser men ändå.
Fett pepp om man skulle gå ut med 22.5 asså.. Duude. Men eftersom jennyäckel suger pung så kommer jag få vg i estetisk verksamhet, och matte b och c lär ju inte gå så bra haha.
Idagråå. Ska åka till stan med hansson o hjelm, det blir la gött.

pusssel o kram

RSS 2.0