De senaste dagarna..

På midsommar badade jag i poolen med Maggie, Katja och Malin. Efter det blev det VM tittande, och sen så var planerna på att dra vidare men så blev det inte i mitt fall. Blev stoppad på Kallhälls station, och det var bara att vända hem. I lördags jobbade jag mellan tio och fyra, sen hade vi gäster på kvällen. Cyklade över till fina Daniela på kvällskvisten och drack te. Jobbade även i söndags, då mellan tolv och åtta. Det var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. I måndags shoppade jag alldeles för mycket med mamma i stan. Vi åt god lunch, fikade och åt glass i kungsan. Det var en riktigt mysig dag. På kvällen umgicks jag med vännerna. Tanken var att vi skulle bada, men istället blev det fotbollsspelande i Sundby. Jag spelade inte, men killarna och några tjejer spelade. Igår så solade jag..... Inga kommentarer om det. På eftermiddagen så badade jag även med M och K i Bonäs innan vi mötte upp Debbie och Fanny också. På kvällen bar det av hem till Raffe där vi kollade VM. Spanien vann.. Inga kommentarer om det heller. Åkte hem tidigt med Maggie, vi lagade mat och sen kom Katja. Somnade sent, vaknade sent. Åkte hem och slappade. Nu väntar jag på Malin och Daniela, mina fina vänner. Puss.

dagen

dagen idag går ut på att sola, slappa, sola och tagga inför en arbetsvecka på liljeholmens bumm.
Jag är mycket bättre i halsen, har inte lika ont längre, och svullnaden är påväg tillbaka så mitt liv känns helt ok :) sen är det ju härligaste dagen också! lagom varmt o soligt. Skulle vilja gå ner o ta årets andra dopp, men det är nog inte så smart att göra det när jag äntligen är på bättringsvägen haha..

http://www.dolphin-hellas.gr/Hotels/Dodecanese/Rhodes/images/Ixia-beach.jpg
b bild men hit åker jag om 20 dagar :))

Glad midsommar

Sitter just nu i soffan och äter kebabpizza. Haha. Patetiskt. Det är midsommarafton och jag äter pizza och kollar på VM. Haha. Fyfan. Men detta gör jag bara medans jag väntar på mina snygga vänner som snart kommer. Då ska vi bada! PUSS. 

Happy

Imorgon ramlar det in 3600 välförtjänta kronor på mitt konto. GÖTT. 

Stek

Har stekt i poolen ett tag, nu blir det att träffa Malin! Puss.

Mitt senaste dygn

Igår tillbringade jag kvällen i Rålis med massor av andra människor. Sov (låg vaken hela fucking natten) hos Maggie och drog till jobbet vid tio imorse. Efter fem timmars jobbande träffade jag Malin och vi gick runt i stan ett tag. Det var allt. Nu ska jag.. sova. Puss. 

TAGGA FEEEST!

Inte just NU då kanske.. Men det är massa som vill ha "grattis julia äntligen frisk"-fester när jag är av med mina jäkla halsflusser! NICE! asså jag svär jag ska leva i så hård avhållsamhet nu. Inte gå nära NÅGON, sprita händerna hela tiden, inte kyssa nån inte dela dricka, äpple, whatever! När jag är frisk från en dryg månads helvete ska jag aldrig mer bli sjuk. OM jag får en till halsinfektion ska jag ta bort halsmandlarna =/ och då måste man ju räkna med att vara invalid i 3 veckor - När har man tid med det liksom? Aldrig! Såatteee det får helt enkelt inte hända.

Just nu mår jag ändå relativt bra, har ätit första pillret på nya dosen nu, och har ingen halsböld just nu.. Friiheet! Imorgon ringer KS mig o bokar tid till på torsdag då jag ska återbesöka o tömma bölden igen. Så.Himla.Äckligt. Men men. Tur att snygga doktorn skickade mig dit så de insåg att det var en böld så de kunde ta väck den =))
Nu är jag phett kissnoedig och trött så jag ska nog kirra mig snart. Ha det bra görls n bois

:'(

har ingen halsöppning
tonsillerna täpper igen allt

ska til vårdis o gråta lite med mamma kl 11.30.

stämningsbajsare

Sitter och kollar klippen från bröllopet på svtplay.. Tal, bröllopstårta, valsen, kyssen, 'Jaaa':et..Mitt i alla kungliga klipp kommer en miniserie som heter "Samtidigt hemma hos Lars Ohly". Are you fucking kidding me? Gud va respektlöst att ge det avskummet uppmärksamhet.. Okej att han tackade nej till att komma - det är klart eftersom västerpartiet inte stöttar monarkin, men varför lägger svt upp klipp från en dold kamera i hans hus - mitt emellan två av huvudpunkterna i bröllopet.. Shit vilken tönt han är.
No offence om ni är vänsterpartister, jag tyckte bara det var helt absurt.

could it be the greatest weapon?

Godnatt darlings! Sitter här i mitt tomma hus och det är helt sjukt skön..t. Kan spela massa musik o vara en evighet i badrummet och äta mitt i natten hahaha. Kom hem från linda för typ en halvtimma sen, däckade i hennes soffa haha. Småkylig men rolig kväll ute med brudsen haha och vad vore väl tommy utan sin desperathet? :')

Nu har jag världens hicka :( Men ska krypa ner o sussa så det försvinner väl. Kommer ju så vakna typ kl åtta imorgon för fåglarna börjar härja så tidigt... Dom är iofs redan igång :/ varför måste djur låta så jäkla mycket!?
Nattipuss hey
JULES

Sans soleil

Fan vad jag ångrar att jag inte kommer se Miike Snow ikväll. Fan fan fan. Fast å andra sidan behövde jag en hemmakväll efter den här veckan (som inneburit typ 5 timmar sömn i genomsnitt per natt). Igår så hängde jag och tjejerna i en lägenhet på Reimersholme, vilket var fun. Sov över där, åkte direkt till jobbet, efter jobbet mötte jag upp brudarna igen och vi kollade på Victoria och Daniel som åkte genom stan. Efteråt satte vi oss på Kulturhusets tak med svartvinbärssaft innan jag drog hem och åt grillat med familjen.





Dagen




Idag har jag solat, jobbat och vart på Love Stockholm. Awesome!

Sliten tjej

Väntar på Maggsan.

trettifyror till och med

idag blev jag väldigt glad.
Som ni kanske vet har jag växt ur alla mina shorts från förra o förrförra året .......
.. men nyss hittade jag ett par favvoshorts längst in i garderoben och dom passar. Åh<3

jobbjobbåjobb

Heey! Sitter på verandan och solar lite. Sköönt. Asså fuuuuult mina knän är fett bruna men allt annat skiftar i kritvitt och rosarött. Jag är så_hjekla_snygg.
Idag drog abir(min kollega) lite tidigare så jag o min handledare bondade lite. Hon är asnice vi hade jättetrevligt :)
Hittade inga roliga journaler idag haha kanske bäst så..
Aa det finns egentligen inte så mycket att säga. Idag åker jag till pappa så k-ängare watch out

Pussciao

Iphone

Igårkväll skulle jag, Katja och Maggie ha gått på Krunegård, men det blev inställt och istället åkte vi till Linn i Kristineberg. Där var vi ett tag och chillade med lite människor innan vi drog till Hässelby. Sov i Hässelby, och kom hem för en timma sen. Ska snart hoppa in i duschen och sen hämta lillebror. Puss. 

sssstövlaaar som fixar allt

Nu sitter jag o fryser och käkar frukost. Sol idag, kul för er, bajs för mig. Haha SKIT OCKSÅ!! men tur att det ska bli dåligt imöra igen ;) (jag ska börja säga imöra för det är så fult haha och så vill jag ha dåligt väder nu i fyra veckor så jag inte missar nån sol när jag jobbar..)
Idag är jag rätt pepp ändå på att återgå till journalerna. Mitt jobb är alltså att rensa och sortera typ fem tusen journaler från onödiga papper, kopior osv. Viktigt arbete, faktiskt.
Nä nu måste jag borsta tänderna och cykla iväg. Imöra blir det SALEEEEM!!

PUSS PUSS

btw jag åker hit de två sista veckorna i juli =)
http://www.dolphin-hellas.gr/Hotels/Dodecanese/Rhodes/images/Rhodes-new-town.jpg

uptown girl

Mitt sommarjobb går ut på att tjuvläsa mina kompisars journaler.
Jag är en dålig människa.
Hahaha.

By the way jag  jobbar bara typ 7 h per dag så där rök 2000 spänn :(

Oskar Linnros



Annie Hall Från och med Du Ack, Sundbyberg Debut 25

Ni är så fina







Bilder från i lördagskväll då jag och mina åtta snygga vänner åt middag och hade det mys hemma hos Daniela.

We no speak americano


maneater

Vaknade halv nio av att två byggkillar (ja en var snygg) kommer instormandes med en elpanna och mamma skriker hysteriskt att dom stänger av vattnet om fem minuter.... jaha kul. Men nu har jag blivit så himla skitnödig så jag hoppas dom är klara snart.. D:
Idag är min första dag på jobbet.. Läskigt. Idag är iof bara en introduktionsdag i typ en timme så jag börjar halv 2. Det  jag önskar mig allra mest nu är: många härliga människor på jobbet - nya kompisar. Snygga killar. Schyssta arbetsuppgifter och bra schema.

shit jag måste gå på toa kan dom skynda sig o installera den där skiten nu elleeeeeeeeer

will u marry me?

Vi sitter o kollar efter resor ju, och jag älskar ju att sortera efter högsta pris och drömma mig bort till romantiska lyxhotell på andra sidan jorden.. Asså jag känner värsta suget att gifta mig. BRÖLLOPSRESA JA TACK!!!!!!!!
Eller så drar man ihop ett par kompisar och drar till nåt romantiskt/lyxigt hotell typ om några år.. Typ spara 1000 spänn varje månad i tre år. Det vore ju så himla värt. Vem är på?

Sommarlov

Okej, det här är första gången på hela helgen som jag ligger i min säng och chillar. I torsdags kväll var jag i Rålis med bland annat snygga Katja, i fredags var det skolavslutning på dagen, thai/sushibuffé med några fina tjejer i parallellklassen på eftermiddagen och på kvällen bar det av till badbergen i Nockeby. Sov hos Maggie, åkte direkt till jobbet, jobbade i fem timmar innan jag åkte hem, hade gäster, åkte till Danni och åt middag med åtta andra brudar. Idag har jag umgåtts med mami. Och NU är jag hemma. Det kommer bilder. Nån gång. Pusssssss! 

Sommar-to-do-lista (collaborative)

Kom att tänka på sommarlistan eftersom vi va med kallhällsbrudarna igår. Förra året slarvade vi bort listan och hängde nästan ingenting :< så listan glömdes bort. Men nu tänker jag mig att jag och amanda fyller på en lista här som man faktiskt tar tag i. Behöver inte va gruppaktiviteter utan bara som en plan över sommaren.
Jag kan börja.

1. Se Salem al facker
2. Allsång på skansen
3. Poolparty
4. Bygga en koja
5. Skriva en novell
6. Sy något wearable
7. Ta tag i relationen med LOBO

- to be continued.
///////julia(&amanda)

cess har växt ur sin balklänning

Goder regndag!
Fittigt det känns att ha sommarlov när det är såhär dåligt väder. MEN MEN!
Hela morgonen har jag suttit o letat efter resor. Jag och mamma har panik. Men det blir nog nåt där i slutet av juli så det känns bra.
Idag känner jag mig autistisk. Så himla rastlös och ryckig, Hahaha..
Ajaaa nu ska jag sluta fingerbajsa hejdå

Sommarloooov

VÄRT!
Idag har varit väärsta svullardagen. Elevrådet hade köpt in sju lådor á 10 kartonger jordgubbar hahaha så stoppade i mig typ minst 100 jordgubbar.. Plus fem kakor hehehee.. Sen gick vi i spöregnet till immanuelskyrkan o hade avslutningsjippo där. Kramade alla fina lärare.. Eller inte alla men typ svenne o guillermo. Fina G ska sluta :(( nutten<3 Sen gick vi till kinamuren och gamade i två timmar typ haha.. Shit jag har ingen spärr när det kommer till bufféer och deras sushi är ju så god o generös. AJAA.
Ikväll ska jag väl in till rålis där hela klassen ska sitta o kröka men inte jag! kul. Haha men det är väl obligatorisk närvaro mer eller mindre så jag åker nog in några timmar. Är fett otaggad på allt egentligen, känner mig fett trött osvosv.

L O V !!

Ett år sen




10 juni

Idag var det tänkt att alla klasser skulle spela brännboll på Gärdet, men jag försov mig och skulle inte hinna fram i tid så jag sket i det. Dessutom är vädret inte heller det bästa, så det är skönare att vara hemma. Jag har redan hunnit kolla på sista avsnittet av Grey's Anatomy (avsnittet igår var ju bara så jäääävla spännande!!) och så har jag tryckt i mig lite nudlar. Snart ska jag hoppa in i duschen innan jag drar iväg till stan. Ikväll blir det jobb. Puss.

Just nu




Idag fyller både min minsta lillebror Gustav och min pappa år. Grattis till dom! Jag har precis tryckt i mig en massa tacos, och snart blir det glass. Sen väntar Grey's och sängen. Puss!

<3



Ser ut som en drogad hamster, men whatever.

Somliga ljus brinner aldrig ut

Världens bästa låt. 

Söndag

Helgen har varit riktigt bra. I fredags så hängde jag först med Maddis och Bonnie i stan för att göra lite prylar, innan jag träffade på Katja och sen också Maggie. Jag var med dom ett tag, innan det bar av hem för ombyte och sen vidare till Skälby där min kusins studentmottagning väntade. Hon var så fin och lycklig och allt var bara så jävla bra. Jag kan inte fatta att hon tagit studenten. I alla fall. I går så jobbade jag på dagen, var hemma en snabbis innan jag drog till Hässelby och grillade med Maggie, Katja, Fanny och Maria. Det var myyyyssssspysss! Sen bar det av till Rålis där annat trevligt folk väntade. Riktigt bra kväll faktiskt. Somnade bredvid Maggie vid två-halv tre och vaknade vid tio imorse. Då drog vi ut och solade i några timmar innan jag åkte hem. Som sagt, en riktigt bra helg. Bjuder på en bild på mina snygga vänner. PUSS.




För du har tagit studenten, för du har tagit studenten. Fyfan vad du är bra!



k pasa

gud vilken mästerbloggare jag är!!
btw vill bara glädja viola lite o säga att jag är helt hooked på no te veo.. jajaja lilla reggatonbrutta

sommar

Det är phett med sommar!! Fanny och Malin har nu tagit studenten, nästa gång är det vi.. sjukt! Härligt! Vill nu! Som tur är har jag ytterst lite kvar i skolan så det känns bra, trots att vi ska gå ända till fredag.. Men myspys att vara med min fina klass. Idag ska vi ha middag hos mamma för fanny och mamma som fyllde år häromdagen. Mathias familj kommer också, ska bli trevligt att träffa dom. Det är alltså fannys boyfriends familj! Jag tror jag hinner bli frisk innan nästa helg, vilket innebär att jag kommer kunna sommarjobba. Tur! Fy vad gött det ska bli med löning sen.. Typ tio tusen, katchiing!

Nu ska jag nog dra på mig något och äta nåt brunchartat. hahah självmordstankarna går över nu när jag kan svälja igen! Tack gud för ann britt olsson, bästa läkarn på vårdis.

glädjande.

jag är typ bättre tror jag!!! :D i halsen asså

vi ba


de e NAJS

långa nätter

Tjaa! Sitter o äter lite frukost, ska strax till vårdcentralen. Är ju stammis där nu. Kul!
Nämen jag ska i princip kolla om jag har en halsböld, hoppas dom säger ja vi åtgärdar det nu och sen är du frisk om två timmar, eller att dom säger typ nej vi ger dig lite ipren så är du  nog bra imorgon.
Sen ska jag in till fannys utspring, sen hem igen och så är det mottagning.
Ha det fint puss

HAHAHAHAH, gråter.


Ett år på YBC

Så här såg jag ut första dagen. Fan vad nervös jag var. 
Såhär såg många kvällar ut i början.
En kväll på höstlovet var det maskerad hos Joel i Nacka. På bilden är det Gabbi, Madde och jag.
 
Samma maskerad. Jag, Therese och okänd. Haha. 
Ebba, Olivia, Gabbi, Michan, Frida och jag på en tjejmiddag i Oktober/November (?)
Några av tjejerna i klassen förra terminen. 
Jag och Madde var VIP-gäster i Riksdagen. 
Måndagsmys hos Karin. 
Klassrumsbilder. 
Suitup day! Först en gruppbild, sen Helen och jag. 
Pirateday! Först en gruppbild, sen jag, Rebecka, Josefin och Anja!
LASERDOME! Jag, Bonnie och Helen var grymma.
Buss 401. Mitt andra hem. 
Balkonghäng. På första bilden Bonnie, andra David, Ida, jag och Ayla. 

Några av alla bilder från mitt första år på YBC. Orkar inte leta rätt på fler bilder, så det här får duga. Året har vart.. bra. Inte som jag förväntade mig. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig, kanske inte det här. Tror och hoppas att tvåan blir awesome. 

RSS 2.0