Om jag kunde drömma

Nu är jag äntligen hemma efter en lång resa hem från Malmö. Vad jag gjorde nere i Skåne tänkte jag skriva om någon annan gång för nu är jag alldeles för trött för att skriva någon slags sammanfattning om de  senaste dagarna. I alla fall så ska jag nu krypa ner i min säng och läsa Om jag kunde drömma vilket är världens bästa bok. Jag köpte boken i söndags och har redan läst över tre hundra sidor vilket kanske säger något om hur bra boken är? Jag kan ju också tillägga att filmen Twilight som baserar på boken är bäst och så himla vacker.

Jag skriver mer imorgon (läs:idag)
Puss



Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för.

15 ÅR

Godmorgon!! Idag är det my very big day!! Äntligen är jag nu 15 och jag mår prima.
Fick (åh min mobil sa precis grattis till mig hihi) underkläder fr calvin klein av fanny, kläder och presentkort och almanacka och lite cash av mamma anders linnea och mormor, och så får jag resten av mina syrror och pappa o li senare hoppas jag :)
Som jag önskade fick jag blåbärspaj istället för tårta haha :D
Idag drar jag till uppsala, dt ska bli nice.

Nu ska jag äta mera paj och sen borsta håret och packa!
Puss!


Update från Lomma

Efter en väldigt lång tågresa på fyra timmar kom jag till slut fram till iskalla Lund C och där blev jag upphämtad av Caroline, hennes pappa och hennes lillebror. Först åkte vi till ett köpcenter som heter Nova där vi var ett litet tag innan vi åkte vidare hem till Caroline. Här hemma hos henne såg vi på en liten del av filmen "Ett livsverk" med Björn Gustafsson innan vi fick skjuss in till Malmö vilket är ungefär en eller två mil skulle jag uppskatta. I Malmö så hämtade vi upp biljetter till Twilight och sedan åt vi en ganska snabb middag på Mcdonald's innan vi gick tillbaka till den fullsatta (och pyttelilla) biografen för att se Twilight som jag velat se sen den hade premiär i november någon gång.

Twilight var i alla fall superbra. Inte ens ord kan beskriva hur bra den var. Jag är kär i en film för hundrade gången. Jag måste bara ladda ned den när jag kommer hem och jag tipsar er alla om att se den! Bästa någonsin efter Mamma Mia. Nu ska vi sjunga singstar. Ciao.

Från släkte och till släkte skall..

Heej!
Idag har jag mest tagit det lugnt, planerat mitt liv en aning, åkt skriller i kungsan med mamma anders och linnea, samt kommit hem till en nice middag och pianoundervisning. Jag till linnea alltså!

Sjukt hur dålig jag är på skridskor! Åker ju bara typ en gång per år och jag såg inte precis jättemycket framemot en familjeutflykt till kungsträdgården. För att göra en mycket lång historia väldigt kort kan man väl säga att jag blev bättre och bättre för varje varv och att jag blev otroligt chockad över att så många människor är stört duktiga. Bland andra var det en kanske 7årig tjej som snurrade runt där som en annan isprinsessa och gjorde flygskär på typ 100 grader i MER ÄN 15 SEKUNDER och fantastiska piruetter och hela faderullan. Kändes ju lagom kul att jag klamrade mig fast vid staketet livrädd att lämna tryggheten. Förbannade unge..

Efter drygt 1,5 timme drog vi iaf av oss skrillerna och gick in på caféet/baren som är där mitt på/i kungsan. Mörbultade fötter och en trevlig fika innan vi begav oss hem till värmen.

Hursom.

Har VERKLIGEN fått ett pianoryck och sitter och har pianolektioner med linnea. Älskade gamla Carl-bertil Agnestig-bok som jag nu får återuppleva massa minnen genom!! Låten "Se och Höra", nr 3 i boken.. Mamma har antecknat "Julia läxa 2/7 -99". Åååh!  Jag är sjukt pedagogisk och linnea är smart. She's a natural! Så synd bara att när man kommer till nr 5 i boken, "I London" , så märker man att hon inte fattat ett skit. "Ok linnea, nu läser vi först igenom noterna.  - Okej... C..D..C...........D..   - NEJ LINNEA DET ÄR ETT H !!! H !! SER DU ?! DET GÅR NEDÅT!!!"

Cheeze, hon fattar inte. Hoppas det blir bättre om några år.
Nu ska jag ta det gött. Puss!


27e december

God morgon!
Har ätit frukost nr 2 med mamma nu hehe..
De senaste dagarna har jag suttit och "pärlat"(when the fuck did that become a verb?) eftersom linnea fick pärlplattor och massa pärlor av mig i julklapp. Tror jag är den som har mest glädje av det hahaha. Jag ba "det är bra för finmotoriken!!"
hon ba what ?

När jag låg i min säng imorse så började jag få lite gymnasiepanik så jag drog fram kassarna med en miljard tidningar och började kolla igenom. Asså natur är inte helt uteslutet.. I såna fall går jag natur humanistisk på mikael elias. Men chansen är rätt liten. Fast jag behöver ju andra och tredjehandsval också.
För att dra på mig ännu fler fiender tänker jag announce ett litet statement: om mindre än 20 dagar får vi lösenorden och då är det dags.
Det jag just nu kan tänka mig att gå är didaktus liljeholmen (har helt glömt vad för inriktning etc etc etc), kungstensgymnasiet, mikael elias natur human
Hur låter det?

Annars då..
Jo idag ska jag nog mest chilla och packa/ladda/kanske shoppa lite, inför lk. Men mellandagsrean var ett sånt jädra självmord igår och det lär ju INTE ha blivit bättre över fredagsnatten.
[har du köpt en vuxenbiljett till uppsala imorgon vid 15-tiden? visste du att du får ta med två barn under 16 år alldeles gratis! får vi åka med dig..]

Imorgon fyller jag år !! Ring mig då och glöm inte att fynda på rean. Insamling vid ingångarna VT -09 på kunskapsskolan spånga.
bisoux


Twilight

Imorrn ska jag och Caroline se Twilight! Åh vad jag ser fram emot det. Jag måste vara den enda i hela världen som inte har sett den, typ.



Ensam hemma

Huvudet har nästan slutat dunka men jag är ännu inte på topp. Men jag tror att om jag sover riktigt bra i natt så kommer jag må super imorgon. I alla fall så är jag just nu ensam hemma. Jag hatar att vara själv hemma. Mitt hus är så stort och läskigt när det är mörkt ute. Och jag inbillar mig hela tiden att det är någon på övervåningen så jag har tänt varenda lampa i hela huset. Sitter även med tvn och körslaget på.  Det visas ingenting bättre och jag orkar inte sätta på någon film. Vilken feg tönt jag är.


Mellandagskaos

oh holy macaroni.

Hur som helst så köpte jag ett par jeans, en tröja och en kofta. Skulle byta en julklapp men hittade inget jag ville ha.

Orkar inte skriva fortsättning på min julförklaring två inlägg nedanför.
Nu ska jag sitta o kolla på mamma mia och mysa med familjen
bis

Resfeber?

Det blev inget springa-och-knuffas-med-alla-mellandags-rea-handlare inne i stan idag. Jag kände mig jättehängig imorse och därför sket vi i det. Jag vet inte varför jag mår som jag mår men jag har världens huvudvärk trots att jag åt en alvedon för nästan fyra timmar sen. Jag tror jag har resfeber. Jag har vart nervös (vet ej varför) inför att åka tåg själv i fem timmar hela veckan men nu är jag inte lika orolig, åtminstonde inbillar jag mig själv det. Så det kanske är en kombination av allt. I alla fall så åker jag inte till mormor ikväll utan jag stannar hemma själv och tar det lungt med sex and the city boxen. Det är skönt det med, för imorgon ska jag INTE ha huvudvärk. Då ska jag till Caroline och må PRIMA!


Ciao

God fortsättning!

Heej på er alla!
Ja, nu är väl den intensiva julhelgen något sånär över.
Anledningen till att jag inte har bloggat på typ tre dar är helt enkelt för att jag har firat jul ;)
I tisdags följde frida, fanny och pappa med till ridningen och skämde ut mig, men det är trevligt att de engagerar sig i min fritid..
Julafton då. Vaknade upp hos mamma klockan 05:00 av min mobilväckarklocka som olyckligtvis hade vibrationen på, så jag höll på att få en hjärtattack! In i duschen och ut till bilen. Klockan 06:15 åkte vi mot kyrkan i stan där jag, mamma, anders och linnea skulle va med på olika sätt. Så sjukt myys. Uppsjungning kl 07:00, klockan 08:00 började det. Det gick väldigt bra för alla, och det vart ett fint 75-årsjubileum. Tyvärr sprack min röst ca 5 gånger hehe, mindre kul.
Klockan elva kom jag hem och mådde rätt dåligt. Var skittrött och det kändes som att jag skulle dra på mig en tung influensa om bara några sekunder. Frida gjorde mitt hår och smink och ca halv ett drog vi till släkten i uppsala. Det var trevligt och efter ett bra tag försvann mina sjukdomskänslor. God jul vart det med spännande mat och kusintjatter.
Vid sex styrde vi kosan mot sthlm igen där kbj  (karl-bertil johnsson) väntade. Dock hade jag inte tid att kolla, eftersom jag inte hunnit slå in mina julklappar. Halv åtta hade vi julklappsutdelning UTAN tomte :( Men men, det var nice nice.
Den sjukt snygga granen gjorde sig grymt i vardagsrummets centrum. Bilder kommer!

ok måste dra in till mellandagsrean och byta klappar. Ciao

I'm lovin' it



Så här fin är min lillebrors gitarr

Juldagen

Jag älskar min nya mobil. Den har 8 gb minne (!!!!!) vilket är mer än vad min mp3 har. Hehe. Dessutom är högtalarna som jag fick till väldigt väldigt bra. Det är mycket bättre att lyssna från mobilen om man jämför med att lyssna från datorn. Men i alla fall. Idag är det juldagen och ingenting speciellt händer för min del. Jag och mina bröder ska installera wii fit om ett tag, och sen ska jag gå upp till hemköp med mamma. Och sen måste jag även packa eftersom att jag åker i övermorgon. Imorgon ska jag till stan med mamma och jakob, och på kvällen ska jag till mormor, så jag kommer inte ha någon tid imorgon. Därför blir det packning idag. Men först blir det lunch. Puss och kram!


Kompis

Juste!

Jag har numera comviq kompis. Fast egentligen är det bara  bra för mig, alla har ju smsat/ring mig gratis i två år..


Julafton







Alla gäster (hehe okej farmor, mormor & morfar) har åkt hem nu och jag är så trött så att jag kommer somna när som helst. Det är lite hemskt att julen är över om ungefär fyrtio minuter men dagen i sig har varit hur bra som helst. Farmor var vår första gäst som kom vid tolvtiden och då åt vi en massa julmat till lunch. Efter lunchen lärde farmor mig hur man stickar eftersom att jag glömt det amanda lärde mig för några veckor sen, hehe. Vid tretiden var det dags för kalle anka och fika! Alla satt bänkade i tvsoffan i en timma, det är ju tradition. Jag proppade i mig en massa julgodis och det skulle inte förvåna mig om jag gått upp ungefär tio kilo på grund av det. Tiden bara rullade iväg och strax efter sex kom mormor och morfar. Då blev det paketöppning.

Jag fick alla sex and the city säsonger, ett presentkort på monki, ett presentkort på h&m, 900 kronor, en mobil och högtalare till mobilen. Imorse fick jag även tre olika garner, ett par stickpinnar och wii fit. Inte illa inte. Dessutom fick Jakob en gitarr som jag kommer få låna eftersom att han inte kan spela ännu. Men jag ska lära honom! Yeah.

God jul!

Imorse blev det ingen sovmorgon inte utan jag väcktes vid kvart över åtta av min ena broder. Vi hade en liten paketöppning nu på morgonen och jag fick stickpinnar (6 mm) och tre olika garnnystan av mamma och pappa. Sedan fick hela familjen wii fit så det ska tränas här i mellandagarna! Haha. Resten av paketen får vi ikväll när mormor och morfar kommer på middag. Men först kommer farmor vid tolvtiden så jag måste börja göra iordning mig, och fixa allt här hemma. Jag lär inte skriva någe mer idag så GOD JUL PÅ ER ALLA!


Livet leker

Jag är på världens bästa humör, jag har världens bästa vänner, jag har världens bästa familj och om drygt en timma är det julafton.


Coldplay



Amsterdam live 2003
Så jäkla bra

Jul jul strålande jul

Jag kan verkligen inte fatta att det är jul imorgon! Det känns som om det är september och ännu inte blivit vinter ännu men samtidigt så känns det som om det är mars och våren precis kommit till sverige. Men nu är det så att det är den tjugotredje december och bara några timmar kvar till julafton. Jag vet inte varför jag ser framemot jul så himla mycket, men ja. Presenterna kanske? Haha. Jag ser faktiskt framemot att se hur mamma och pappa reagerar på de presenter jag köpt tillsammans med jakob. Tror inte att de förväntar sig så "mycket" som vi köpt men jag är riktigt nöjd med våra klappar. Men ja, annars då. Här hemma städas det för fullt inför morgondagen då mormor, morfar och farmor kommer på traditionellt besök. Farfar är redan här eftersom att han annars bor i norge/brasilien (farfar och farmor är skilda sen länge) Jag kanske också ska ta och städa lite .. Men jakob tjatar på mig att vi ska se på film för att fördriva tiden och det låter mer lockande än att städa mitt rum. Jag måste måla mina naglar röda också, och mamma vill göra julskinka. Jag är rätt busy med andra ord. Haha vet inte varför jag sitter framför datorn egentligen.

Måste bara tillägna några rader i våran fina blogg till Danni som är hemma och sjuk dagen innan julafton. Jag lider med dig, hoppas du är frisk imorrn! Krya på dig gumman <3


Nu ska jag gå
Puss

Alltid träffar man någon

I stan träffar man alltid någon man känner. Igår när jag var där med malin så träffade jag fanny, tove, maggie och katja. Och idag när jag var där med jakob så träffade jag min lärare christian. Det kändes helt fel eftersom att man föreställer sig att lärarna bor på skolan och inte har ett liv. Jag kände inte ens igen honom, haha.  

phoebe buffay.

http://www.dominicbell.com/images/Favourites/Phoebe_Buffay_1%5B1%5D.jpg


sometimes men love women
sometimes men love men
and then there are bisexuals
but some just say they're kidding themselves
lalalalalalalalalalalalalalalalalal la


MILLENCOLIN

asså jag är så glad att jag funnit tillbaka till hjärtat i Musiken! :P
Om ni är opepp nån dag - slå på millencolin
Är ni depp nån dag - slå på millencolin
Är ni lyckliga - dansa galet till millencolin
Åker ni bil på t ex semester - millencolin är bästa bilmusiken
Ska ni sätta ihop ett kürprogram - ok då är nog disneymusik bättre


 - min granne har en vit gran och jag vill klösa ut mina ögon när jag tittar in genom deras fönster som är precis i ögonhöjd när jag sitter vid datorn :(

 - pappa frida och fanny ska titta när jag rider idag! fett roligt, 1. värsta familjeträffen 2. frida o fanny har aldrig sett mig rida, pappa typ en gång för tre år sen


Nu ska jag fixa stallkompisarnas julklappar ^^
Älsk

IMORGON gott folk!

Redan jul! Heeeelt stört!!
Väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig till jakobsberg hehe. Ska köpa andra halvan av hand present, samt present till lisbeth och fanny och linnea. Kanske drar till ikea om det är tunt i jakan.
Blir det nån som hänger med mig till ridningen idag eller?? smsa

puss

Dan före doppare dan

Nu har jag också börjat vakna extremt tidigt, även fast jag gick och la mig sent igår. Jag vaknade fem (!!) imorse och var hur pigg som helst. Efter en halvtimma somnade jag om och vaknade vid kvart över åtta. Jag tror att jag har sovit för mycket de senaste dagarna. Men att jag vaknade tidigt idag gör ingenting eftersom att jag och Jakob ska in till stan om tjugo minuter.

Föressten, igår såg jag på filmen The Holiday. Det måste vara världshistoriens mysigaste film, så om ni inte har sett den ännu - se den!


:P

weeds är det sjukaste programet på tv tror jag.

Igår blev jag nästan påkörd av en bil i karlberg, ångrar nu i efterhand att jag inte blev det. För då hade det blivit en jääkla uppståndelse och jag skulle fått lite tillskott i julkassan! ;p Det va asså på kvällen påväg hem från repet, och jag skulle gå över ett övergångsställe, och så kom det en röd bil i ganska lugn fart längre bort, jag ba "jag har företräde jag går" (som alltid ba går jag på eftersom det är FÖRETRÄDE FÖR OSS SOM GÅR PÅ ÖVERGÅNGSSTÄLLEN!!!!!) och när jag var mitt på så ba märker jag att bilen inte stannar jag ba eeh wtf!? och en halv cm framför mig ba åker den helt lugnt med ett förbannat fruntimmer som körde, jag ba VAF?! Hon brydde sig typ inte om mig ett skit. Vilken stil. Cpkärring. Hursomhelst, efter en meter fortsatt gång önskar jag att jag hade antingen sträckt fram min hand så hon hade KÖRT PÅ MIG eller spottat sönder hela hennes bil. Dumtjack.

:')

Julspelet kommer bli sjukt bra tror jag nog. Att vissa inte har takt i kroppen är inget att göra åt. Men snälla människa inse faktum. Jaja.
Vi hade genrep med kostymer idag, underbaart !!!! så himla nostalgi, rös varenda sekund typ!
Imorgon blire panik med julklappsinhandling, ridning och sen fika på kvällen.
Better get ready
kram

> Här har ni ännu en sista-minutare!

yey idag kom jag verkligen igång!
Jag har köpt julklapp till:

Josefina
Mamma
Frida
(halva) Pappa

Kvar:

Fanny
Lisbeth
Anders (yay josse kirrar)
Linnea


FYY vad nice :) :) :) :) :)
Men som sagt, det var SJUKT mkt människor i stan idag, det lär ju inte va mindre imorgon.. :S :S :S
Då blire tripp till ikea och jakobsberg. hehe i do it light.
puss

Nu är det jul igen



Farfar är här.
Jag slår in julklappar.

Det börjar kännas som jul!

Mörkret skrämmer en

Jag och Malin är experter på att skrämma upp varandra, det hände senast för två timmar sen:

Vi hade vart i stan och tog tåget som gick ungefär tio över fyra hem. I karlberg stannade tåget i ungefär en kvart (pga tekniska problem) vilket ledde till att vi missade bussen när vi väl kom fram till kallhäll. Så istället för att stå och vänta på bussen som bara går en gång i halvtimman bestämde vi oss för att ta en buss som går till Mcdonald's och därifrån skulle vi gå hem. Sagt och gjort. När vi kom fram till Mcdonald's så började vi gå den vanliga vägen hem och jag berättade om en äcklig människa som gått runt på våråsplan i fredags kväll (maggie och katja vet) Så när vi kom fram till våråsplanen som var helt mörkt så började vi inbilla oss saker. Jag skrämde Malin och sa att någon gick på planen och hon började skrämma mig för att hon hörde konstiga ljud. På planen har någon satt upp plastband och Malin började prata om att det var såna band poliser använder när de spärrar av på mordplatser. Båda blev jätterädda så vi bestämde oss för att ta en annan väg hem, det skulle vara säkrare. Vi gick upp för några trappor och då hörde jag en dörr gnissla så jag började springa. Malin kom efter. När vi var uppe så ringde hennes mobil och hon blev så rädd att hon skrek. Då skrek jag också och båda sprang. Sen när vi gick längs vägen så blev vi rädda av minsta lilla ljud. Så fort en bil kom så vände vi oss, så fort det blåste i trädkvistarna så sprang vi. Tillslut så kom vi ned till vattnet där en människa gick. Han vinglade lite konstigt och såg allmänt skum ut så vi vände. Vi började gå åt helt fel hål! Sen vände killen också. Men han stannade och gick inte efter oss. Sen kom en man som gick ganska snabbt. Så vi började springa och sen såg vi en busshållsplats där vi stannade. Mannen gick förbi oss, en helt normal man i typ 40års åldern, och vi skämdes som bara den. Vi hoppade på bussen och sprang hem.


Och när jag läser den här texten så verkar det inte vara läskigt. Men det VAR det. Jag trodde att jag levde mina sista minuter då och då. Men man ska se det positiva i det hela, vi fick riktigt mycket motion.

Julstress i stockholm

Man ska INTE vara i stan två dagar innan julafton,

För herrejesus vad mycket folk det var överallt! Det var proppfullt på gatorna, proppfullt inne i affärerna och köerna till kassorna i affärerna var två mil långa. Jag kan tänka mig att det kommer vara ännu värre imorgon och synd är väl det eftersom att jag ska inhandla de sista julklapparna tillsammans med min lillebror Jakob. Det blir säkert bra det .. Vi och alla andra sista-minuten-julklapps-handlare.

detektiv!!

JAG ÄR SÅ GRYM FÖR JAG HAR KOMMIT PÅ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indeed, indeed

Det ÄR dan före dan före dopparedan, som amanda sa! Har inte tänkt på att säga det med det där uttrycket, feett nice.
Men hörni, deppa inte för att det inte blir en vit jul.
Jag läste faktiskt en undersökning på tv4vädret.se och det är typ bara i snitt 20 vita jular i sthlm per 100 år eller nåt sånt därnt. Det är HELT normalt. Och det är ändå aldrig vit jul. "Det är jenny nyströms fel", säger anders nylund (asså meteorolog på tv4)

http://www.blessingscornucopia.com/heathenryheathenasatrutrothscandinaviantomteprotectingthefarm.jpghttp://abrams.se/wp-content/uploads/2007/12/jenny1.jpg

det här är liksom inte särskilt naturligt på denna jord, dessvärre.
Puss!

Dan före dan före doppare dan

Det känns verkligen inte som om det är två dagar kvar till julafton. Förr om åren har man ju alltid längtat hur mycket som helst till julen, men i år känns det inte så. Jag har ingen julkänsla alls. Det kanske inte är så himla konstigt eftersom att himlen är ljusblå och marken är hur torr som helst. Men man tycker ju att man borde ha lite julkänsla när det är den 22 december .. Idag blir det eventuellt lite julklappsshopping i staden med Malin. Sen kommer farfar från Norge hit också.



Förra julen, julkänslor och allt.


siba can kiss my ass

Asså fy vad arg jag blir!?
Har ju lämnat in min kamera för den är sjukt paj hehe.
Nu får jag ett sms ba "Din produkt går ej att reparera. En rekvisition kommer att skickas till dig via brev. Ta med detta samt ert servicekvitto till butiken." asså EH?!??! It that it!?
Om min kamera inte går att laga så får de ju ge mig en ny, jag har ju trots allt försäkring!? Orka siba!!!
Jag får ta med mig nån läskig och nån rappkäft till siba och kräva en ny. Tror det blir pappa och Josse.

Idag då.. Jo juste, jag ska lära mig noter idag. Och så ska jag köpa julklappar. Ikväll är det genrep.
Puss

ps, danni, seasons in the sun är fett gay.

Har westlife nån slags egen ring?

Ni har säkert inte tänkt på (hehe i have) att det finns inga topless-bilder på nån i westlife!
:O
I princip alla male artists har faktiskt sexiga toplessbilder på sig själva som man kan hitta på google, men det finns inga på Nicky Byrne!
Det är riktigt synd.
Undrar om det är för att de har nån slags policy eller ba nån slags etik/moral-grej. Fint iof, men serri.
WE WANT NICKY.

!!!!!!!Oki i found some!!! :D:D:D:D Titta och njut.
 


http://www.khattam.com/music/pop/westlife/westlife5.jpg


Naej det var magert utbud. Jaja, innan detta bloggande spårar ur totalt ska jag stänga av datorn för idag. Pussokram

tänkte på en sak

Det är kul att en art och en varelse i arten kan ha samma namn.
Typ karl (gubbe) och Karl (namn)
Haha fett synd.

julia har knäckt koden

Nivet hur saffransbullar är gula,
Currysås är gul
osv osv osv,
Men saffran är rött
Curry är typ brunt
KAN DET VARA SÅ
att självaste färgen i sin originalform (rött o brunt) är extremt koncentrerade färgämnen som blir mildare vid utspädning?
Ohyes i think so

svart på vitt

Från blondinbellas frågelåda:
"Hej Bella! Vad gör jag när jag alltid känner mig avundsjuk på alla mina vänner? Jag jämför mig alltid med dom. Vem som har snyggast kropp, bästa pojkvän, snyggast kläder, betyg och att dom vet vad de vill göra i framtiden. Jag orkar inte tänka såhär mer för jag har svårt att vara glad för deras skull och jag mår sämre för varje dag. Hjälp! "


hahahha nån mer som fattar vad vi syftar på? tack för tipset mrs x!

Mitt IQ ligger på minus tusen .. ibland

Idag lärde jag mig att saffran är rött

skägget i brevlådan

Varför har jag missat ca 5 avsnitt av julkalendern??:O gotta catch up på svt.se. CIAO!

my inside feeling is gone.

Efter snön kom regn. Regn, som tog bort den vackra snön.
Oj oj , i've gotten myself a really nice base for a poem here!
s-a-d

THIS FEELING INSIDE

JAG KÄNNER PÅ MIG ATT DETTA BLIR EN VIT JUL!!! DET SNÖAR OCH JAG VISSTE ATT DET SKULLE BÖRJA SNÖA FÖR FÖR EN HALVTIMME SEN NÄR JAG MICRADE GRÖT SÅ VARE ALLDELES FROSTIGT I GRÄSET OCH JAG BA SNNAAARRTTT KOOOMMEER DEEET :D OCH DET HAR KOMMIT! DET SNÖAR OCH DET LIGGER KVAR !!!!!!!!!!!!! LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA

I don't care where or how deep, i'm gonna jump in with both feet

Yes, julspelet tar form. Hehe. Det är faktiskt redan riktigt bra, fast vi har genrepet kvar. Dock tappar alla så jäkla hårt på stilla natt och det kan förstöra hela grejen ifall de inte fixar det. Det är sjuuukt skönt att vara alt! Fattar inte varför jag har tjutit hela mitt liv tills nu. Wonderbart! Däremot råkade jag köra sopranstämman på herdar-låten hehe ^^ måste öva lite på alla stämmor faktiskt..

AAANYHOOOW!

Imorgon är typ sista chansen för mig att köpa julklappar ;o
Måste göra en inköpslista och grejer innan jag drar in, så det verkligen blir av !!

Jag har kommit fett långt på bach-låten. Kör typ nästan endast på gehör, jag är sjukt skillad som kan hela den låten för pappa har gnagt på den hela min uppväxt, thaank youu.

Nicky Byrne<3

Fjärde Advent

Eftersom att det är fjärde advent och allt idag så bestämde jag mig för att baka lussebullar. Mamma bakade för två veckor sen och det blev helt misslyckat så jag tänkte att jag skulle överraska henne lite. Jag la verkligen ned min själ i det hela men ja. Jag har inte bakgenerna om man säger så. Jag började vid halv två tiden och de är ännu inte färdiga. Bullarna vägrar ju att jäsa! Jag har ingen aning om vad problemet är. Det blir inte större. Jag kan inte baka. Och julkänslorna försvann på direkten, det enda som ger mig julkänslor är vår gran.




Vår vackra (plast) gran


Westlife

Jag ÄLSKAR verkligen westlife. SJUKT bäst är de!
http://www.youtube.com/watch?v=7__GnG_IwHU  lyyyssnaaaa påå hur fint irish är !! Nicky Byrne, lätt världens bästa. Fast alla är aaaasbra.
http://www.freewebs.com/westlife-forever/Nicky%20Byrne.jpg
Jag och amanda tänkte ju förut göra en lista över westlifes bästa låtar. Det är sjukt svårt, alla är asbra.
Men mina favoriter är Queen of my heart, My love, Fool again, Unbreakable, och okej alla andra ungefär :)

Går inte att bädda in men kolla  http://www.youtube.com/watch?v=hLmME2Vyxfc

<3

Ännu en tidig morgon

Jag måste ha nåt handikapp, för jag kan aldrig sova ut. Jag vaknar nästan alltid innan nio. Rätt jobbigt, men jag kan inte heller somna om. :(
Jaja
Idag är himlen superblå och bakom grannhuset är solen påväg upp. Mysimys. Repetition idag igen, tror eva kommer idag (regissör) yay hon er best!
Annars idag då.. Jo juste jag ska öva piano skitmycket faktiskt. Ska nog börja nu, snart.
Hoppas ni har ett grymt lov.
Puss

Perfekt start





Internetet har legat nere hela dagen på grund av att pappa råkade klippa av en elledning eller något sånt imorse, därför har jag inte skrivit något alls under dagen. Hur som helst så har jag verkligen tagit det lungt idag (så lungt att jag inte ens klätt på mig vanliga kläder) Det jag har gjort är att spela alldeles för mycket guitar hero III med mina småbröder och läst om en pojke på engelska. Sen har jag också glott på MTV video music awards och europe music awards 2008 i nästan två timmar.


En perfekt start på lovet helt enkelt

=)

Nu är granen klar och den är SÅÅÅ fin!! Jag har klätt den alldeles själv ^^
Kom på att min kamera är inne på lagning (HAHAHA SAMMA STAVNING SOM LAGNING? ASSÅ NI VET SOM EN LANGARE??) men jag kanske pallar fota med pappas mobil eller nåt

jag har fett ont i mitt huvud, så nu ska jag ta en alvedon forte och fortsätta lyssna på julmusik och vänta på maaateen! PUSS

ja danni, you know it was me ;)

you thought i was a rockstar, some gangster or a bowling star

Heey!
FY VAD JAG ÄR TRÖTT! Däckade tio gånger på tåget hem från stan. Har äntligen köpt julklapp till mamma och (halva) josse också! Nu äre bara 8 kvar ..
Repet gick fett bra och det låter mkt fint. Ställde mig faktiskt hos altarna. För trött och seg för att vara sopran nu för tiden. Eller a, det är väl mest för det var ca två år sen jag sjöng på riktigt, så det är bäst att inte ta några risker.
Strax ska jag klä granen och sen kommer bild upp!
PUSS

Godmorgon, godmooorgon.

Solen går upp strax, innan den gör det ska jag sätta mig i bilen och åka iväg till... (trumvirvel).. repetitionen av julspelet! Så hiiimla mys! I brist på julstämning bestämde jag mig för att joina alla gamla körkompisar och vara med. Så nu äre rep typ 9-11.30, sen ska jag åka (kanske går om jag är på RIKTIGT bra humör) in till city och köpa julklappar.
Gårdagen avslutades tidigt, vid elva, och det var bara bra.
Jag måste sluta ha mitt element på högsta värme, för jag vaknar tjugo över sju och kan inte andas :(

Kram kram

Nu är det looooov!

Jag är lite sen med detta men nu är det LOOOOOOOOOV!

Jag och Daniela åkte tillbaka till skolan och var där vid kvart över fyra. Vi skulle redovisa varsitt steg i svenska vilket tog ungefär två minuter och vi trodde det skulle ta längre tid. Så alltså blev det att vänta på skolan i över fyrtio minuter tills alla andra kom. Till en början så var det en massor med uppträdanden, folk sjöng solon och skolchefen höll tal. Sen samlades vi i arenan och fick våra betyg. Jag är nöjd! Efteråt åkte jag hem och åt god middag med familjen. Sen kom Maggie & Katja hit. Väldigt  trevligt.


Måste bara tillägga att min lillebror (Jakob) läste upp en dikt med sin kompis inför alla sexor och sjuor på deras avslutning. Dessutom fick han något slags pris. I'm proud. Jag skulle aldrig vågat göra det.

tillägg nyårslöften

Lära mig noter
Kunna spela minst 3 riktiga stycken på piano
Lära mig klart Bach invention no1 i c-dur.
Damn.
:)

Utmaning antagen.

Nu ska jag lägga upp bilder på min far, the one and only - per.
Linnéa kan bara bereda sig på att dricka kiss för HAN FINNS!!!!
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v354/60/12/1372492969/n1372492969_149083_495.jpghttp://www.nackakammarkor.nu/images/per.gif
1.Josses student    2. Hittade på google.
Min gulliga pappa är verkligen bäst

xmas tree

Idag har pappa köpt sveriges snyggaste julgran. Vi satsade inte på höjden i år, utan bredden. Diametern är enorm och det är en riktig disneygran, säger pappa själv - precis som han säger varje år. (okej linnéa tror inte ens att min pappa finns för han säger så sköna grejer hela tiden och linnéa tror jag är en olycklig flicka som hittar på citat för jag inte har nån riktig pappa.) Hursomhelst, jag har knappt sett den. Men imorgon ska jag klä den, och håll i er nu... Jag ska göra det SJÄLV!!! :D :D Fy vilken lycka. I alla år har alla mina hormonella pms-systrar stått och trängts och slagits om varenda julkula och bråkat om stil osv. Men - nu har jag completely lose reins!
Så, vad tkr ni att jag ska satsa på för stil?
http://www.tomhole.com/images/xmas%20tree%20large.jpghttp://hurricaneabby.com/andy%20xmas_tree.jpg

http://www.kittyhell.com/wp-content/uploads/2007/12/hello-kitty-xmas-tree.jpg
http://picture-book.com/files/userimages/34u/micket-xmas.jpg
ja det är bara att kommentera!

FÖR VI HAR JULLOV SIST PÅ JORDEN!

MEN DET KVITTAR FÖR DET ÄGER LIKA MYCKET SOM DITT ÄNDÅ!
Och jag älskar mitt kuvert<3 och lovet kommer bli bästast i världen typ
NU BLIRE PIZZAAAA
puss

Friday

Nu sitter jag här framför datorn med kokheta nudlar (lite sen lunch) I alla fall så började vi skolan idag vid halv tio och slutade elva. Vi städade musiksalen, våra skåp och lekte en lek med vår nya handledare. Det var askul! Vi var uppdelade i två lag, och sen så fick en i laget gå upp och få en lapp. På lappen stod en låttitel som man skulle nynna på, och resten i laget skulle gissa vilken låt det var. Om man kom på låten så skulle man ställa sig upp och sjunga den. Mitt lag vann ju också så det var ju lite extrakul. Efter skolan så åkte jag och Danni till stan en sväng och nu sitter jag här.


Om två timmar har jag avslutning så jag ska bege mig till skolan snart.
Pusselipuss

Leona said we could go in for free

Heej!
Förlåt mig, jag uppdaterade inte igår. Well well
Var ju med isabell igår, letade klänning - hittade ingen. Men idag efter skolan drog jag in till stan med linnéa och då köpte jag en svart klänning på jc =) den ska bäras på typ jul, nyår och a.

Min och amandas äckliga skola har lagt upp alla julavslutningar såhär: Först börjar vi skolan 9.30, städar en kvart, sen har vi bg-mys. Sen går man hem 10.30. Sen kommer man tillbaka 17-18 och har själva skolavslutningen. Sååå himla sämst. Jaja!
Ska snart fräscha upp mig och börja röra lite på mig så jag inte kommer försent, måste ju sitta längst fram och glo på kören som jag used to sing with.

octopussy

sluta rätta mig

tönten som rättade mig i inlägget "i matsalen" kan bara ta sig i arslet och slicka på fingrarna, för det heter i sat on the bus
ditt as

The winner takes it all

Idag började skoldagen med film och vi fick se mamma mia! Helt ärligt så är jag kär i filmen. Den är så himla underbar och man blir så lycklig av att se den. Seriöst. Sen så gör det ju inget heller att Abba är typ bäst i världen.



The winner takes it all

God put a smile upon my face

Idag så gick jag och Danni i trappan i skolan (vi var påväg uppåt mot översta våningen) Och jag vet inte vad hon eller jag sa. Men helt plötsligt började vi verkligen skratta. På riktigt. Det var så himla härligt och välbehövande. Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta. Haha.

Sociala vännen

Jag och Malin satt på bussen på väg till kallhälls station ..

Malin: Nu ska jag sova så du vet

Vart är samhället påväg?

Så sant som amanda sa det.
Seriöst, jag avskyr fjortisar. Om någon fjortis tar åt sig och blir asarg på mig för det jag tänker säga så äre fine with me.
Och med fjortisar menar jag inte 15åriga spralliga brudar som råkar ha ljust hår, utan verkligen FJORTISAR. Då tänker jag på de som (okej samhället har säkert utvecklats och elverket är det säkert ingen som hänger på, men jag tänker använda det som exempel för det är det jag har nån aning om vad det är) hänger på elverket i trosor och magtröja och tuperat hår med shittyface. SLÅ INTE MIN KOMPIS, OK!!?!?!?
Och asså ni behöver inte klä ut er och sminka ner er och dricka redbull och div alkoholhaltiga drycker och vara högljudda för att bli älskade. TVÄRT OM. Sök bekräftelse genom kärlek, äkthet och skönhet. Skönhet - inte hormonstim

Vart är samhället påväg?

Idag efter skolan åkte jag och Malin in till söder efter skolan. När vi skulle åka hem därifrån var väll klockan fem (?) och båda var supertrötta. Så vi satte oss så långt ifrån alla andra som möjligt inne i tåget, och mellan stockholms södra och stockholms c var det lungt. Men på centralen går några HÖGLJUDDA fjortisar på. Från början var dem bara två stycken och överöstade alla andra på tåget. Man såg hur alla vuxna började bli väldigt irriterade på dom här två tjejerna. Sen mellan sumpan och spånga kommer tre till, två små killar och en tjej. På dom tio minutrarna hörde man hela deras livshistoria. Dom sökte verkligen uppmärksamhet.

Sen på bussen går jag och Malin på bland de första och får sittplatser. Två fjortistjejer (eller jag kanske ska säga WANNABE) stiger på tillsammans med en kille. Jag kom sen på att den här killen är mattias i min klass lillebrorsa. Men whatever. Tjejerna hade 100000 lager mörkbrun foundation i ansiktet och kollade väldigt konstigt på oss. Dom råglodde. Så då är det klart att man råglor tillbaka på dom. Sen när dom skulle gå av så "slår" killen till mig i huvudet, och en av de fula tjejerna med. Alltså VAFAN? Sen skriker dom att jag inte ska kolla snett och grejer. Visst, jag tar inte åt mig av sånt här. De har bara så dåligt självförtroende att de går och skriker saker till andra. Men håller alla på att bli så respektlösa eller? Det är det som stör mig mest, inte att dom skrek och så. Det bryr jag mig inte om. Vem som helst i hela världen är snyggare än tjejer som behöver gömma sig under 1000 lager smink. Det såg ut som om dom hade skit i ansiktet. Ack ack. Inte vackert alls. Bara så himla PATETISKT.


hoppas inte alla dömer mig efter det här, att jag är en sån som "hatar" fjortisar. jag tycker bara att det är fjolligt att de måste trampa ner på andra för att känna sig bra, eller få allas uppmärksamhet för att synas. herregud säger jag bara.


Puss och hej

Mr Clean tell me is that really you?

Abooo!
Idag mår jag väldigt bra eftersom jag är klar med mina skolmål så jag jobbar inte i skolan ^^ Imorgon blire film sen lunch sen hem. Imorgon vid fyra fem kommer också isabeeellll<3

Jag i ett nötskal

I matsalen

Jag, Amanda, Danni, Linnéa och Malin sitter i matsalen och pratar.
Jag: Vet ni, meningen med livet.. Livet har nya meningar varje dag. Varje morgon man vaknar så har dagen en egen mening. Och många dagar små bildar ett stort liv..
Någon: Sova, äta jobba.. Nej juste, det är överleva..
Jag: Vad tror ni är meningen med livet?
Malin: Mål. Långsiktiga och dagliga. Mitt barn ska inte ha barnvagn.

Dagens chock:
Ingrid har sålt BLLLAANDAREEEN i stan hehehehehheheHEHEHEHE

Förövrigt har jag börjat skriva lite på en dikt hihihihi
It just came to me as i sat on the bus
Den ska bli fett lång och handla om en teddybjörn, nivet en sån blöt smutsig som nån tappat på gatan. JajjjjeemmeenZ

=)

Red idag, det var jättekul, jag red JASON (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hhahahhahahAHHA :D:D:D
det var skitbra, vi hade kadrilj och camille hade smokey o vi red bredvid varandra och de va SÅ snälla =) Det gick bäst för oss och agneta pratade med mig o camille. Hon vill nog att vi byter grupp, thank goodness

Just had so say it!

Oh happy day

JAAAA JAG FICK VG I NO!

Jag är så himla glad efter allt som har hänt. Leonard (min lärare) mailade och han tyckte min uppsats var jättebra. Jag kommer få VG som betyg denna termin. Oh happy day!

En sten? En bajs?

Ja, vad tusan är det egentligen bild på?
http://victorhh.files.wordpress.com/2008/05/a-rush-of-blood-to-the-head1.jpg
Kom igår på vad det KANSKE föreställer. Tänker mig en ior / stenbock som tittar upp i himlen. Har ju bara sett bilden utzoomad som thumbnail, så det är inte konstigt att man inte ser.. Nu när jag ser den här lite större, så ser det ut som en get som tittar upp i himlen med tillplattat ansikte. Kanske fått en tyngd i fejjan? NÅGON SOM VET VAD DET FÖRESTÄLLER??

väder

Seriöst, vem är det som bestämmer vad för väder det är som är bra väder?? Det är en tyckesfråga och inget pererik bestämmer, särskilt inte nu när han inte har nåt krul. Allt väder är bra väder. (säger som pippi): det är inte alla som har det!!!

Justin Nozuka

SÅ HIMLA BRA

Skön dag

Eftersom att våra betyg sattes igår så ville våra lärare bara plåga oss lite till idag med en promenad från Alvik till Gamla stan, vilket är drygt åtta kilometer att gå. Vi samlades halv nio på alviks torg och gick i över två timmar (?) innan vi var framme. När vi väl kom fram till gamla stan så  visade det sig att vi hade gått väldigt snabbt och att julmarknaden som vi skulle gå på inte ens hade öppnat. Så vi fick en timmas fritid och sedan slutade vi vid halv tolv inne i stan. Jag och julia stannade kvar ett tag i stan och jag köpte en ganska bra julklapp till pappa.


Nu: skriva dikter & lyssna på coldplays nya ep.


Hejdå!


I made a joke

Satt igår och pratade med isabell, med gårdagens dokumentär om småvuxna halvt missbildade barn som var på femman, ni kanske såg.
Issa:"Nu väger hon sig.. Hon väger 9 kilo.."
Jag:"Hon är nog lätt att dras med"

Satt på tåget hem efter att amanda klivit av nu idag.
Två killar i 11-årsåldern skulle jag tippa, eller 12, barn är så små nu för tin. Hursomhelst:
kille 1: Jag har ff hela fredagen och halva lördagen
kille 2: ... ff.. det är nån fotbollsgrej va..?
kille 1: ah förlåt, det är föräldrarfritt, jag är själv hemma


okej det var inte lika kul nu i efterhand men det lät så knäppt

Nyårslöften

Om bara sexton dagar är det nyårsafton så jag gör som julia och skriver ned mina nyårslöften som jag har kommit på hitintills.

- Börja träna igen
- Äta sunt
- Gå ut grundskolan med 290 i meritvärde
- Börja på ett jättebra gymnasium
- Leva livet

Sista riktiga skoldagen ..

.. var idag.


Det är skönt att skolan snart är över för det här året. Den här terminen har verkligen varit ett helvete under vissa perioder. Jag kan inte sätta punkt för exakt det som varit ett helvete. Det har varit en blandning av allt helt enkelt. Jag hoppas verkligen att nästa termin blir bättre. Det är min sista termin i grundskolan (hemskt!!) så den ska verkligen bli bra. Jag ska ge allt och komma in på ett bra gymnasium. Har dock bara tre skolor som intresserar mig så vi får väll se hur det blir med den saken.

ilska.

Finns inga ord som beskriver hur arg jag är just nu.
Malin kom med den briljanta idén att träna bort ilskan.
Nu blir det bodypump i vardagsrummet.

update bara

Förlåt måste nu skriva ner allt som samlats på hög i mina telefonanteckningar haha.
1. Hihi jag såg FFL på en bilregistreringsskylt..
2. Bussen påväg till nacka igår GICK SÖNDER. Vi åkte från slussen i typ en minut sen stannade den vi ba eeh londonviadukten är 100 meter fram!;) Typ sen började lamporna där i blinka och busschauffören ba "eh jag får inte igång bussen.." Jag ba känner hur ilskan och paniken stiger inom mig eftersom jag skulle va i kyrkan en kvart senare. Efter typ tio minuter så säger han "Det kommer snart en buss och hämtar upp er.. Men vi sitter här och tar det lugnt så länge!" Jag ba "LUUUUUUGNT???" typ kvart i kom en buss iaf och jag hann till konserten som var skitperfekt
3. På tåget hem vare väääääääärsta braten. Han satt o tuggade tuggummi och pratade i telen. Asså det var som om någon typ drev med mig. Helt otroligt överdrivet. Shit asså.
4. Mormor igår vid middagsbordet när hon efter många om och men tackat ja till ett glas vin: "Jag håller på att öva och träna mig till att bli lite social och trevlig"  hahah asså mormor<33
5. Jag är nog immun mot magsjuka o sånt!! :D har faktiskt inte spytt på ca tio år, minns inte när jag sist gjorde det. Yay! Inte ens nu när linnea har nån kortinfluensa så mår jag dåligt =)
6. Jag o linnea satt o prata med syv-thomas och pratade om typ läraromsättning, jag ba "har de mkt ämnesomsättning på kungstens?" Thomas ba "ja men jag tror de äter ganska mkt"
7. Oh loooord wont you buy me a mercedes benz, my friends all drive porsche i must make a MENS(?)
8. Det står "kåt va" i mina anteckningar.. Linnea jag kommer inte ihåg storyn, help?

Förövrigt är jag SKITARG.
Snålåkare, fuskare, särbehandlade.. Vill slå er

Dåligt skolan

Citrix har inte funkat på HELA helgen. Det suger. Hur hade dom tänkt att man skulle komma åt sina filer om det bara står att sidan inte kan visas? Åh. Jag som behövde dikterna jag skrev på steg 21 i svenska. Vill veta hur jag gjorde då, för just nu har jag ingen inspration alls.



(för er som inte vet är citrix typ kunskapsskolans intranät. där ligger alla mina filer)

Tiden går för snabbt

Det är den tredje advent idag kom jag på för bara några sekunder sen. Vart tar tiden vägen? Vi får jullov på fredag och om elva dagar så är det julafton. Och om tretton dagar ska jag ner till Caroline i lomma (skåne) Tiden går verkligen alldeles för snabbt. Föressten så fick alla i klassen mejl från Sandra (våran gamla lärare) och hon har fått en liten pojke. Fast det visste jag redan. Han ska heta Alfred och hon skickade två bilder på honom. Gud vilken liten söt plutt! Jag vet att det är konstigt men jag saknar henne faktiskt. Jag kommer ihåg när hon berättade att hon var gravid, det känns som det var igår. Som sagt - tiden går för snabbt.


I'm a .. SLAAAAVE, for u

Så himla tacky britney är i videon slave 4 u, kolla på youtube.
Anyways..

Ja, idag vare söndag ja. Glad tredje advent!! =)
Skulle ju egentligen ha pluggat asmkt matte idag... Whatever happened to that? och spanska...!! Oh shit.
Får väl göra några mattetal innan jag drar på pappas julkonsert.
What else..
Juste! Jag fick mvg på religionen, såå himla lycklig.
Idag är det väl iof värsta pluggpaniken eftersom betygskatalogen stängs imorgon. Antagligen har alla lärare redan satt betygen, typ i torsdags o fredags, men ändå. Man vill ju prestera hela tin.
Hoppas ni får en grym dag

bis

SL fortsätter förstöra

VARFÖR ? Varför dessa nya tidtabeller på bussar och tåg? Så uselt!!!
Det finns ingen buss som passar till mitt tåg. Varken från kolan eller rotan.
Tänkte dom att det skulle bli bättre eller har dom lyckats bra nu när det är sämst?
Dumtjacks

i kräksjuketider..

Jag har kommit på mig själv med att missbruka handdesinfektion.
Har varit känt ett tag för Isabell, eftersom jag alltid tar en massa på mig själv och på min mobil (hahhaha) när jag är där, men nu när linnea är sjuk så har jag även börjat använda det här hemma.
Förresten ska jag nog köpa desinfektion för tangentbort, mobil, gitarr, fjärrkontroll också. Kanske också börja ta med en flaska till skolan. Särskilt när vi har gympa och ska va på bänkar, ribbstol eller yogamattor. Ni ser väl inte heller ett mönster som måste brytas? Jag är inte bakterierädd, är bara rädd för baciller..

Millencolin - fingers crossed. SÅ BRA. Finns dock inga bra versioner på youtube så det vore synd att lägga upp nån skitig livefilm. yaddiyaddi, ni får ladda ner själva

När jag sitter vid datorn och som nu t ex bloggar, och lyssnar på when your looking like that så bara måste jag upphöra skriva och klappa när "glamour and rock n roll..." kommer <3

Känner mig så inspirerad

Jag önskar jag hade ett band. Åtminstone ett coverband. Så jag behöver:
En basist
En trummis
En till gitarrist och backup singer
En songwriter ifall vi ska va riktiga

COME ON!

my weaknesses

marabou mint
glögg

Nyårslöften

Ska börja skriva mina nyårslöften redan nu så kan jag finslipa på de noga tills new years eve:
- Jogga minst tre, fyra ggr i veckan (mellan mars och juni eller tills det blir för varmt respektive för halt).
- Slå mig och mitt gäng fria från ridgruppen.
- Nå mina mål i skolan ang betyg och slutpoäng.
- Börja gymnaisiet. Nystart och vara den jag VILL vara, inte den jag alltid varit. Om inte det sistnämnda är det jag vill vara.
- Ingen press, ingen panik, men jag ska "skaffa" pojkvän.
- Bounda med alla i min skola så det blir jättesorgligt den 15 juni.
- Få en bunch of new friends.
- Sommarjobba.
- Fortsätta ringa isabell på måndagar
Kommer ni på något jag ska lägga till eller ta bort?

There will always be a light

Kollade just EDS:en och jag fick ett starkt VG (37 av 45 poäng) på religionsprovet! Något positivt händer i alla fall i skolan. Nu kommer mitt MVG inte att sänkas.




Jet är bäst

Tänk om

Tänk om det rådde världslig frid och fred. Om alla respekterade varandra och om ingen försökte sätta sig över någon.
Tänk om alla människor kunde ha mat för dagen och ett tak över huvudet.
Tänk om könsstympning inte skulle existera på våran jord.
Tänk om jag vore miljardär, då kunde jag hjälpa massor.
Men låt oss önska realistiskt,
Tänk om du kunde förstå.

Julkonserten var bra som vanligt =) dock var barnkören skitjobbiga eftersom de satt och typ flätade håret på varandra, knuffades på första gradängen, lekte med sina batteriljus.. Dessutom var det inte helt rent genom låtarna, men men! Sleigh ride och White christmas och novi emanuele eller varen hette, var fett bra och de överträffade sig själva. Ribban ligger hög.
Dessutom var det skiittrevligt att träffa alla ungdomskorister <3
Nu ska jag sörja att jag inte är på luciarocken och dreglar på mr grön
hahha<3


Så irriterad

Okej nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv. Hela den här senaste veckan har varit helt hysterisk. Vi har haft ett ganska stort prov i religion (SO) och övat till lucia vädligt mycket. Det kändes så himla skönt igår när luciatågen var slut. Det kändes som jag hade klarat allting för den här terminen när det gäller skolan. Jag var nöjd med de betyg som jag visste att jag skulle få. Ända tills jag efter skoltid gick till en av mina lärare, jag nämner inga namn, men alla vet vem det handlar om. Jag hade inte fått mitt betyg i försurning (NO) och ville veta varför det dröjde så. Inför rätt många elever säger han att min uppsats som jag kämpat med, och blivit väldigt nöjd med, är kopierad. Att den kommer strykas. Att det är som om jag inte gjort den. Att han inte vet vilket betyg han ska sätta, men mer än G blir det inte säger han klart och tydligt så att alla i rummet kan höra vad han säger till mig. Jag fick en chock. Kopierat? Jag?! Jag skulle på gud aldrig kopiera något. Aldrig. Det finns inte på min karta. Och så kommer en lärare som jag haft i drygt elva veckor och anklagar mig för att jag kopierat. Han känner för guds skull inte mig. Han vet inte hur jag är i skolan, vad jag kan osv. Min tidigare lärare har ju sagt att jag ska satsa MVG i NO. Tror inte att hon säger det för skojs skull. Men min pappa har mailat rektorn, min nuvarande handledare (som är arbetslags ledare & biträdande rektorn) och den här läraren. För varken jag eller mina föräldrar tänker ju tillåta det här.

Och sen en sak till. Jag stör mig så himla mycket på falska människor.

Allt för mig.
Puss


Julshopping

Idag var jag med Daniela i den stora stora staden. Haha. Vi åkte in redan vid halv tolv tiden och meningen var att vi skulle julshoppa. Jag har två julklappar kvar att köpa (har köpt en) så jag skulle försöka fixa en av dom idag. Men i stan var det proppat med folk och i affärerna var det alldeles för dyrt. Det hela slutade med att vi köpte remmar på plattan och satt mcdonald's hur länge som helst. Lyckad julshopping.

framtidsdrömmar

När jag blir lite äldreoch kanske lite mer söder och kulturell och udda och hippie och utåtriktad och oskämmig och så vidare och så vidare, DÅ iaf, då ska jag kanske gå runt och sjunga christmas carols för främlingar och raise money for charity (=myself)
Och då behöver jag ju några fler som stöd va i alla stämmorna, kan inte sjunga alla själv samtidigt, så då undrar jag om det finns nån som skulle ställa upp?

Lusselella

Heej alla!
Jag är på världens bästa humör och pysmysstämning!
Väckarklockan var på tio över sex imorse, riiiktigt tidigt. Mormor skjutsade mig till tåget och 06,57 var jag påväg hem till frida för lite té innan jag, frida och josse (asså två äldsta systrarna) skulle hem till theo och lussa! Theo är en liten kille som frida var assistent förut =) Det var asmysigt eftersom endast mamman visste att vi skulle komma, så vi överraskade dom och alla ba grät ;D
Efter fyra proffsigt sjungna sånger fick vi fika, världens godaste glögg (oj spetsad starkvinsglögg typ dubbelt upp jao) och pepparkakor. Det var skiiitmys och jag har världens julkänslor!! Lucia är bäst
Sen drog jag hem, och linnea har tydligen vinterkräksjukan så jag och mormor har ätit tio vitpepparkorn (fast jag tog typ 20 för att va på den säkra sidan)
Om ett par timmar ska jag in med frida på julkonsert i matteus, imorgon blire i nacka med josse och hon tar med sig valle o andréas hahaha.  Until then, Frid<3
 

Not enough office space


No chance, no way

Jag tänker inte ge mig


Mamma och pappa är för tillfället de bästa människorna på jorden. Dom stöttar mig genom allt.

Luciatåget








(Dom två översta bilderna är från emmas facebook, och dom har julia tydligen tagit!)

Överlevde

JAG ÖVERLEVDE LUCIATÅGET

GOT 2 GO

God morgon

Det är fem minuter kvar tills jag ska gå hemifrån så jag hinner väll inte skriva så mycket intressant. Jag har vart uppe sedan fem och lyckats väcka delar av min familj även fast jag bara vart på undervåningen. Haha lyckat. Men jag måste äta min mandarin, borsta tänderna och gå nu så god morgon allihopa!

jonathan


vi ska gifta oss

curly sue (/brunte)

HHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA :'''D
Det finns KRULLIGA hästar !!!
(okej förlåt alla hästnördar jag vet att jag hädar :P nejmen asså seriöst så visste jag typ inte att det fanns eller jag har säkert sett det nånstans men inte tänkt på att HÄSTEN ÄR KRULLIG)

FETTT SÖÖÖT!!!
Som ett riktigt, ulligt, gulligt får!!
Säkert jättemysigt att rida barbacka på, typ om man har shorts haha åååh
 


Amanda tyckte den var gräslig men jag är såld. ASSÅ EN KRULLIG HÄST :') <33
det finns bara 3000 exemplar i hela universum!! Och en av dom söker medryttare.. Måste fasen slå till

Nu nalkas lucia

Jag klickar upp min mail en gång i minuten. Helt ärligt. Jag har fortfarande inte fått något mail från Leonard angående mitt betyg i NO. Vad är det som tar en sån himla lång tid kan man ju fråga sig, han verkar överväga väldigt noggrant. Han har i och för sig drygt sex timmar på sig nu att skicka det där mailet. Så det borde ramla in något i min inkorg innan i natt för annars kommer jag att överklaga imorgon. Appråpå imorgon så står mitt mobil-alarm inställt på 05:00 (!!!!) eftersom att vi nior som är med i luciatåget börjar redan klockan 07:00. Alltså behöver jag åka hemifrån runt sex på morgonen. Då har jag i vanliga fall inte ens stigit upp. Så ikväll blir det så att jag går och lägger mig väldigt tidigt om jag ska få någon sömn i natt. Men jag ser väldigt mycket fram emot imorgon. Det blir frukost på skolan och sen två luciatåg. Det kommer faktiskt bli rätt mysigt. 




Jag och Danni kommer vara snyggast i luciatåget med våra försmå linnen!

FRIENDS

Nu kom jag på citatet ur vänner vem som säger det och i vilken scen, Linnéa.
(hehe tack vare google men aja)

Monica: [Rachel, Phoebe & Monica are looking at the Playboy of the Month]
Rachel: See now, I would date this girl. She's cute, she's outdoorsy, see, & she knows how to build a fire, I mean that's got to come in handy!
Monica: Hey I've got a question. If you had to pick one of us to date, who would it be?
Rachel: [looking at Monica and Phoebe] I don't know...
Monica: [looking at Phoebe and Rachel] Yeah, me either...
Phoebe: [looking at Rachel and Monica] Rachel.
Monica: [Monica and Rachel both look at Phoebe] What?
Phoebe: I don't know... me neither
[Running off]

:/

Det är så jobbigt när man inser att nån man trodde man kände visar sig vara någon helt annan när man inte är med. Tror människan i fråga läser bloggen, så jag tänker inte nämna några namn. Inte för att det gäller en stor grej, men ändå så blir man besviken. Fattar inte varför folk (antingen gör sig till när jag är med? eller) gör sig till när man inte är med. Spybook och blogg är mina källor :p jaja..
Förövrigt är jag fett depp just nu, för jag kollade övningarna inför matte NP på porten, och asså huvudräkningsdelen kommer jag verkligen kugga bigtime på. Måste få vg på båda nationella proven i matte i vår, så jag måste börja plugga allt vad huvudräkning innebär. Och det känns tungt. Dessutom så kommer jag inte hinna redovisa matte 22 imorgon så jag får göra det på måndag. Det var fett mkt svårare än jag trodde. Förklaringarna går bara inte in i mitt huvud.
Annars då.. Jo juste, jag känner mig lite osynlig, särskilt imorse när jag gick i centrum och skulle säga hej till en gammal kompis och jag ba typ ropa ut Hej (a) och hon såg mig inte utan bara fortsatte gå. Det var typ bara vi i hela byn. Fett snopet det kändes.
Linnéa aspling är snäll
Men bara för jag inte nämner just Ditt namn betyder det inte att jag inte tycker du är snäll heller. Appropå att nämna.. Tack.

*NSYNC


Så himla bra dom är !!! .. (a)

Igår

Grey's igår ägde, som bekant. Icareklamen ÄGER<333 kanske nästan mer. Hahahhahahahah
Ulf: "NAKNA?!" *phone:* Mamma, du har ljugit för mig.
<3

Iz hade inte behövt ta i så jekligt igår :( denny äger ju allt<3 Sluta bränn hans favoritkofta..


My life

Mitt liv har bestått av många perioder. Well, så är det ju med andra. Först är man liten sen större sen störst osv. M
Men jag menar musikperioder :P
Först var det väl aqua, dr bombay och dr macdoo
Efter ett bra tag övergick det väl till typ hitz for kidz och andra skivor.
Westlife, spice girls och bsb dominerade hårt.
Sen vare mkt influenser från frida, äldsta systern. Då blev det mycket skatepunk (ja, rönnblom lyssnar på skatepunk, kan ni tänka er?!??!?!?!?!?) såsom MILLENCOLIN som fortfarande äger allt<33333333
Därefter blev det mera skategrejs och sen kom en liten emoperiod med typ green day och skit. :p
Efter det knarkade jag rix fm haha. Ett bra dag. När jag ca 2 år senare kunde deras låtschema utan och innan och var sjukt trött på morgonzoo så blev det lite nrj, och om jag nu lyssnar på radio är det typ lugna favoriter som gäller lite halvt.
Efter detta lite singer-songwriters (dock inga smöriga köttiga emo-hesa psychon som sjunger om hjärtan)
Coldplay. Coldplay och annan BRA musik. Iron and wine, samt lite sonicflood efter konfan osv.
Nu har jag börjat återuppta typ millencolin och westlife och annat grymt. Mitt musikliv har varit väldigt av och till eftersom jag inte är HELT BESATT av musik. Synd =/ men men!
@ last fm player right now: bsb :p


EDS

Jag har upptäckt en sak. Dom har redan dragit bort ett betyg i eds:en.
Egentligen ska jag ha 265 poäng då! Jihooo

Pms

Jag är verkligen på dåligt humör idag. För det första så började dagen med att vi hade ett prov i religion. Det kunde gått mycket bättre än vad det gjorde om man säger så. Jag har minst tre fel men jag hoppas väldigt mycket på att få VG för då kommer jag inte att sänka mitt slutbetyg som för nuvarande är MVG. Och för det andra så har väldigt många av niorna fått tillbaka sin uppsats i No som vi skrev för några veckor sen. Ja alla utom jag dåra. Så jag sitter nu här hemma och klickar upp min mejl varannan sekund.

Men bra saker med dagen var ju i alla fall att min mp3 låg i skåpet imorse! Och vi hade luciaträning. I love it. Men jag känner på mig att någon kommer svimma. När vi övade i matsalen idag så var det överhettat redan utan ljus. Well, det återstår att se.

Grey's Anatomy

Åh vad fint avsnitt..



Nu ska jag sova gott i min säng. Imorgon bitti ska jag åka till skolan och hoppas att min käraste mp3 spelare ligger i min afrikanska skål som står i skåpet. Om den inte ligger där kommer jag börja gråta och faila på provet. Så vi får ju hoppas på det bästa!


Puss!

Massor med skola

För ungefär en och en halv vecka sedan slutade min (och min klass) handledare Sandra på grund av att hon ska gå på mammaledighet. Min klass (9:5) och Christians klass (9:4) slogs då ihop kan man säga och vi bildade 9:45. Vi har fram tills nu haft Christian som handledare eller vad man kan kalla det för. Men idag fick vi reda på att dom har hittat en vikarie åt Sandra, och vi fick också träffa honom. Johannes heter han. Han verkar vara en helt normal kille i typ 30-årsåldern från Skåne. Haha, alltså våran skånska musiklärare Frida säger alltid att klass 9:5 är sämst på hela skolan på att förstå skånska. Så får vi en skånsk lärare! Haha det är faktiskt lite komiskt. Men jag tror att det kommer bli bra nästa termin, dom har gjort lite fler omorganiseringar bland lärarna. Bland annat kommer Frida ha engelskan (och musik) Men det blir nog super. Johannes sa innan han hade träffat våran klass att han trivdes bra än så länge. Men jag tror han ångrade sig när han mötte oss! Haha stackarn. Vi är klassen från helvetet. Eller typ.


Och juste. Jag gjorde min terminsplanering för vårterminen idag. Det blir sjutton steg som jag ska redovisa. Sjutton. Det kanske låter lite. Men jag är på relativt höga steg och de är ganska svåra. Så det blir fyra steg i varje ämne förutom svenskan. Där blir det fem (!!!) Kommer sluta på 35 i svenska, 31 i engelska, 28 i spanska och 32 i matte.


Puss


ellipsis

I don't belong anywhere


God morgon,
Sitter och äter pannkakor (tack papi) och kollar lite halvt på vakna med the vioce, det suger.
Idag blir det matte och religion för hela slanten. Asså HELA slanten. Imorgon är det major test på huvudsakligen hinduism och buddhism.
Strax börjar Skägget i brevlådan. Ciao!

t9 är knaas

Heej :D
Red effect, det var kul fast lite svårt och jag har kramp och muskelvärk i axlarna.. starka häst !!!!!! hehe massör, tack? gärna du, 19 år i personalrummet?

Ordet kärleksaffär finns i t9. Undrar om det är kärleksaffär som i love affair (=ja, hur översätter man det...? ni får väl googla om ni inte vet), eller som i kärleksaffär - bordell. har aldrig hört ordet "KÄRLEKSAFFÄR" på svenska tror jag.

Förövrigt älskar jag skf, <33 hahahh
Och så ska jag på coldplay med isabell, så sorry alla andra som vill gå med mig, jag är såå populär

Coldplay

COLDPLAY KOMMER TILL SVERIGE DEN 22 AUGUSTI 2009!!
JAG SKA


vem joinar?


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article3951948.ab

obs världsklass på inlägget :)

Iförrgår luktade det kebabsvett i hela spånga, och igår luktade det mat i hela kungsängen. Vidrigt värre.
ÄLSKAR killen som jobbar på pressbyrån!! Var uppe och köpte telefonkort igår, heh. Och han är så skööön och bra och ÅH! :> fett nice guy alltså!! Det var typ lång kö, och till alla människor är han alltid lika trevlig och säger massa roliga inövade/spontana(?) grejer. Kan inte ta massa exempel här på bloggen, men åk till kungsängen och gå in och köp nåt!
"Tadaa!" sa han och gav mig kvittot, hihi

Drömmar is killing me! Drömde ju som sagt höromdagen att jag inte kom till skolan, och inatt drömde jag att pappa dog. Han blev typ sårad när jag berättade det imorse också.. Hmm.. Dessutom drömde jag också inatt att en viss pussade mig. Skyller på att jag och issa snackade i tre timmar i telefon igår : )  btw, är det farligt?? Trådlös hemtele är ju typ farligast av alla.. Hmm.. någon som vet?

Jag har märkt att jag filosoferar sjukligt mkt. När ajg ligger i min säng och inbillar mig plugga så grubblar jag på livets stora frågor, och frågor som ingen i hela universum någonsin skulle komma på :) Men, någon måste nog grubbla.

Snygg kille 19 på våran skola, vem är han? Är han gay, eller är han straight OCH sjukligt snygg? Tål att undersöka.

Mr mens kom idag, tack för en veckas försening och otrevlig överraskning. Men det var nog bra, för nu behöver jag inte ha det över nyår.

Hur raggar tjejer utan att det blir creepy? Råkar vara så att jag måste få veta snarast.

Helen kan finska !!! Jag läste på galoppi-gott (mitt tuggummi)'s baksida på finska och hon översatte allt ahahhahahahAHHAHAHA :D :D :D

Förövrigt rullar livet på. Skrev nästa termins planering idag också hihi ^^ kommer gå åt skogen!
Ska iväg och rida nu. Hmpf, hoppas det blir någorlunda kul. Åtminstone att förenas med skf :)
Lev väl älsklingar

syskonkärlek



Min lillebror är den bästa pojken på hela jordklotet.
Nu ska jag plugga en massa religion och försöka få in allt i mitt huvud. Jag har prov på de fem världsreligionerna på torsdag. Good luck chuck.

Så mörk är natten i midvinter tid

Imorgon har vi luciaträning 09:45 till 11:00 samt hela eftermiddagen efter klockan 14:00.
På onsdag vet jag inte.
På torsdag har vi hela dagen eller ja 09:45 tills vi slutar.



Frida måste tro att vi inte har något annat ämne än musik i skolan.

I have a thing for piano

Hej på eer!
har fått ett nytt pianoryck och håller på att försöka lära mig en assvår låt av bach haha, don't call me nerd.
Idag i skolan var det rätt chill, och louise, curlingmorsa1, sprang hem till förkylda filippa klockan ett, så vi behövde inte stanna hehe. På gympan vare.. eh, sämst men det var mkt skratt när johan (arn) skulle lära oss nån rävdans från hans senaste lajv typ. Hahahahahhahhahahhahaha. Jag och Edlund gick in för det och vi fick typ instruera alla sega som inte kunde : )
På vägen hem ringde jag, helen och emelie till henrik, men his answering machine went on. Asbra iaf att höra hans röst "Haey det errch Henchik, hhhring ijén. haeydo," åhh det gav mig typ ny kraft för denna vecka hahahahaha

Imorse drömde jag typ världens mardröm. Jag försov mig massa och typ missade varenda buss till skolan och kom aldrig dit. Fett jobbigt :'( Blev överlycklig när jag vaknade och insåg att jag visst skulle få åka till skolan idag :)
Nu ska jag återgå till flygeln och senare måste det bli religionplugg.
Redovisade engelska 23 idag hihi

Det här med att plugga

Den här helgen har jag inte pluggat någonting. I går var jag på uppvisning hela dagen och när jag kom hem så for vi iväg till familjen halonen på en gång. Idag har jag vart med pappa hela dagen och gjort lite olika saker, bland annat köpt luciaklänning och kollat julklappar. Men nu, klockan åtta på en söndagskväll, kommer jag på att jag har rätt mycket att göra. Denna vecka ska jag försöka redovisa två steg, ett är redan avklarat kan man säga. Det är steg 27 som är inlämnat och jag ska köra det muntliga imorgon på morgonen. Det andra är steg 28 i matte och med det har jag inte ens börjat. Smidig planering. Utöver det har vi världens största (okej inte världens största) prov i SO på torsdag. Hehe. Ja, vad säger man? När man har lite att göra då orkar man inte plugga.

Men nu ska jag svara på alla frågor i religionboken. Något måste jag ju få gjort.


Luciaklänning

Jag hittade ett lucialinne i storlek 158/164 på kappahl. Det är lite för litet men det får duga. På fredag är det ju lucia och jag ska vara tärna :') Ser fram emot det.

lastfm<333

Hahah godmorgon julia, jovisst. Igår loggade jag för typ första gången in på lastfm. Och för ungefär 1 minut sen lärde jag mig hihi<3 det är fett bäääääst!!!!!!!

Barnvakt, yehoo

Mamma kom och hämtade mig hos pappa kl 8.30 och nu är jag barnvakt åt linneasyster
Har inte så mkt att göra, ska snart läsa SOboken, måste läsa igenom allt idag.


Feber

Ni vet Feber, programet för lite äldre barn (typ 9-12 år) som gick när vi var små?
Det går typ nu på barnkanalen, och det var nån ful kille som skulle säga en gåta.... :

Varför ligger svenska kvinnor nedanför eiffeltornet?
För de har provat libresse ultra med vingar


man ba eeh

Lördag kväll

Är nyss hemkommen från amanda i viksjö. Jag var där med hela familjen och åt middag och massor med gott. I alla fall så pratade jag och amanda i massor. Sedan kollade vi i hennes skolkatalog och hånade alla töntar. Vi stickade också! Tro det eller ej. Amanda har en uppgift i skolan att sticka så jag hjälpte henne. Haha, hjälpte och hjälpte. Hon lärde mig i alla fall att sticka och det är ju hur kul som helst. Sen tänkte vi kolla på stjärnor på is också men det skulle bli lite överdrivet. Sticka och kolla på stjärnor på is? I alla fall så ska jag skaffa mig såna här stickprylar. Det är verkligen sysselsättande och väldigt enkelt.

Sen måste jag bara länka till en tjej på youtube. Amanda visade några filmer och jag kunde inte sluta skratta. Ha i bakhuvudet att denna tjej är femton år.

Kolla här och här.


stars on ice and music

hej hej! Ja, markus är ju bäst. Men det vore fett dåligt ifall han vann, eftersom han inte gjort nån särskild utveckling. Alltså, det är inte okej att de tar in några som aldrig stått på skridskor, och andra som spelarr hockey liksom.

Förövrigt har jag funnit en enorm underbar singer-songwriter. Han är grymmmmm<33333 men han är bara min så ni får aldrig veta vem det är
haha förlåt..

ris a la malta

Tyckte det var sååå hiiimlaaa kuuuul när någon skickade in ett sms till tv-rutan på eftersnack igår. haha. Det stod typ "Härligt att alice och kevin gick vidare. Det blir ris a la malta i Globen!"
(:

horsepower

Hej igen alla. Och HÄR kan 80% sluta läsa.

Heej heztkompisar ^^
asså vill ni se typ världens näst bästa hästfilmer ska ni kolla på de av endospink.
http://www.youtube.com/watch?v=Ti7CL9f1UFQ
Han är typ hybrid horsemanshiptränare eller nåt, och han ska typ rida in en hingst eller nåt. Speciella tekniker, men just den här filmen är typ fett fin


Gympa-abstinens

Jag tror faktiskt inte att det är så många som läser den här bloggen som vet att jag är en gammal gymnast. Jag slutade faktiskt för ungefär ett halvår sen, tro det eller ej men det var efter åtta års truppgymnastik. Jag gick först i viksjögymnasterna som var en väldigt liten förening. 2007 upphörde den, och vi slogs ihop med järfällagymnasterna. Den första terminen var ett helvete till och från. Vi fick nya träningstider och nya tränare stup i kvarten. Jag kände mig inte hemma med den nya föreningen. Vi tränade med gymnaster som var minst fem år äldre och hade mycket mer kunskap. Det var inte så himla kul. Våren blev bättre. Vi delades in i grupper och jag fick tillbaka mina gamla tränare, Erica och Lisa. De har vart mina tränare sedan jag började med gymnastik. Allt var bra för några månader. Men sen slutade några av mina närmsta kompisar, det blev allt för mycket i skolan och jag hade ingen energi för gympan längre. Ingen alls. Jag brukade alltid vara positiv. Jag var alltid det. Men nått hände. Jag fick reda på att mina tränare skulle sluta, och då brast det. Jag slutade.

Och idag var jag på den årliga juluppvisningen i sporhallen som järfällagymnasterna har vartenda år. Jag var där för att kolla på danni och alla mina andra kompisar som går kvar. Det kändes faktiskt konstigt att sitta på läktaren. Man får verkligen abstinens och vill bara börja volta igen ..



Filmen är från världens bästa tid med viksjögymnasterna, jag glömmer det aldrig.

Jag har en riktigt barnslig sida

Jag är som sagt ensam hemma med jakob och gustav. Gustav gick och la sig vid halv nio, och en timma senare frågade jakob om vi kunde se på någon film tillsammans. Jag hade inte så mycket för mig så jag sa självklart ja. Så här lät det när vi skulle bestämma film.

Jakob: Vilken film vill du se?
Jag: Eh.. typ.. någon disneyfilm?
Jakob: Okej men typ pirates of the caribbean?
Jag: Eller typ .. lejonkungen.. hehe?
Jakob: Hahaha
Jag: Jag var seriös.
Jakob: Aha, men gud vad kul det skulle vara om jag berättade för mina kompisar att jag satt hemma med min femtonåriga syrra en fredagskväll och såg på lejonkungen.
Jag: Okej, vi ser på narnia då.

Så vi satte på narnia (häxan och lejonet) och jag har bara sett den en gång vad jag kommer ihåg. Jakob som typ älskar sånna filmer har sett den hundratals gånger och kan hela filmen utantill. Alla som känner mig vet att jag inte kan se en film utan att veta vad som kommer hända. Så sä här låter det när vi ser på filmen.

Jag: Amen gud! Vad händer nu då?
Jakob: Men ååh. Det här och det här kommer hända (berättar)
Jag: Men varför då?
Jakob: Men amanda det är en film. Det är inte på riktigt.
Något dramatiskt händer i filmen ..  (någon dör eller nått sånt)
Jag: Men vad kommer hända nu dåååå?
Jakob: Det går inte att se på film med dig.
Jag: Men du måste berätta!! Vad är det som händer? Varför gör dom så?



Nu ska jag återgå till filmen. Dom är mitt uppe i kriget mellan aslan och vita häxan.

Salladen som flög

Jag är ensam hemma med gustav och jakob (mina små bröder för er som inte vet) I alla fall skulle vi äta middag för ungefär en halvtimma sen. De skulle äta pizza och jag skulle äta räksallad. Jag hade längtat efter den där salladen under hela dagen. Gustav frågade om han fick smaka lite av salladen och visst fick han det. Salladen låg i en platslåda (ni vet sån man köper på pizzerian?) Han tog lite, och välte ut hela jävla salladen så den föll ned pladask på golvet. Åh skitunge alltså. Jag som ville ha sallad. Så istället fick jag skura hela köksgolvet och äta kebabpizza -.-


Bra kväll ..

Haha

I mamma mia översätter dom Slipping Through My Fingers till Kan man ha en solkatt i en bur

Nian är ens värsta skolår

Okej, angående det där om att nian är ens värsta år i skolan håller jag med om. Vi har haft så sjukt mycket att göra den här terminen. Det är som om lärarna inte tror att vi har någon fritid utan bara pluggar. Jag har till och med fått magkatarr (!) på grund av all stress under ett tag, fast det var innan höstlovet. Men jag har överlevt. Ligger i fas med min terminsplanering och kommer förmodligen inte sänkas i något ämne. Däremot höjas i tre stycken.  Och det är ju alltid något positivt.

läsaren bestämmer!

Okej kära ni. Nu är det upp till Er att bestämma vad vi ska skriva om. Vill ni att vi ska dela våra åsikter i något särskilt ämne? Tycka till om någon politisk aktuallitet, eller vill ni bara läsa mer om bilar i bloggen? KOM IGEN NU. Försök skramla ihop ett förslag var nu, kära läsare. Låt inte det här passera.
/J&A

:)

Hej hej.
Jo jag vet att det finns minst ca 5 hästnördar där ute som läser den här bloggen, så jag vill bjussa på ett schysst skutt.
Det schyssta skuttet är typ hopp nr 3 eller nåt, men ni märker det!


haha sådär hoppar ju typ antiloper när dom springer

Well, I'm doing quite fine ^^

Hakuna Matata. DEEEE ORD som är bra.
På krijts bdb så kommenterar alla att de håller med henne om att nian är livets värsta år. Jag är rätt nöjd med mig själv, för jag tkr det går ganska bra x) :) Fast jag ligger typ 3 steg efter, men louise tror på att jag har goda chanser att nå mina terminsmål (i stegen alltså). Fast jag vet att jag inte tänker göra mer efter detta svenska, matte och engelskasteg. Haha jag vill inte dö innan jul, så ! :)
Buddhism-grejen blev typ fett bra haha :D Några har ju fått läsa den, men efter det la jag till lite djupare grejer. Tack moulez, my man!

Nu måste jag skynda ^^ PUUUSSS<33333

looking at you through the glass

typ världens sämsta låt.

Idag är jag hapii för igår var jag hapii och fett duktig och så. Pappa och Lisbeth tyckte min drömtapet var fin! Ha, in their faces.. De är alltid så pessimistiska, för pappa säger att "du byter önsketapet tre gånger i månaden". Men den här har jag faktiskt älskar sen jag såg den, i typ en månad. Så  himla fin är den! Och pappa ba "Är du den här du vill ha?" Jag ba aa eller visst ären fin =) Han ba Vill du ha den här?? Jag ba well, aa.. VILL DU HA DEN HÄR? JAAA!! haha
Så jag ska ha den på stora väggen och resten av väggarna ska jag nog ha en brun tapet som passar skiiitbra till den andra. Nu är ni nog nyfikna på hur den ser ut? :) :) Jo den är lite såhära gammelturkos, med typ gyllenbeiga blommor..! Asså det låter lite cepe men den ser lite gammaldags ut :) som ett 18talsslott. Så snygg, ska leta bild..
Hmm jaha det visade sig att det här är bilden på den. Det ser lite eehhh ut, men den är fin. I verkligheten.

Vare verkligen den här??? Nejj.. jag tror inte det...
Hur som helst :)
köpte galoppigott också hahah det är tuggummi, det är hästtuggummi. asså för människor. IIih be o få se den i skolan hah <3

When I'm Missing You - A1

Åh, jag älskar den låten !!!!! ... mt på en stol.. tss... (a)
Titta inte, det är nån ful video, men lyssna<333

Åh så skönt

Jag behöver inte plugga. Hur ofta är det?

Turister i sthlm

Okej, i dag har det inte varit en så särskilt bra dag under vissa perioder (läs inlägget under) Jag besökte östasiatiska museét på skeppsholmen med min mattegrupp efter lunchen och det måste jag säga faktiskt var ganska lärorikt. Men tråkigt. Efter besöket så gick jag, karina och emelie runt i stan och lekte turister. Det var faktiskt asroligt! Bilder kan ni se här nedan. Ja, vad mer? Var i jakobsbergs centrum och letade efter lucialinne tillsammans med danni, malin och oscar. Kuligt kuligt.







Därför hatar jag SL

Idag så tog jag 15:10 tåget mot Bålsta från Stockholms central. Jag skulle hoppa av i Spånga och möta Danni för att vi skulle till stan tillsammans (och hon var i skolan, jag kom från museét) I alla fall så tar det ungefär tio minuter att åka till spånga från stan och när vi kom till spånga så körde tåget förbi i världens fart. Alla bara jaha vad är det som händer? Så stannade vi och så ropade dom ut i högtalarna att "vi kunde tyvärr inte stanna i spånga på polisens begär eftersom att det har varit ett polisingripande" Alla ba jaha okej. Så jag gick av i barkarby och hoppade på tåget mot stan för att dom sa att det funkade igen. Men så körde tåget förbi spånga. Igen! Alla ba ursäkta? Och jag hoppade av i sumpan, väntade 10 min och tillslut träffade jag resten.

Ja, sen när jag och malin skulle hem från jakan så hände nästa grej. Alla tåg var försenade! Exakt alla, på grund av nått fel vid sthlm c. Så vi väntade i en halvtimma, och när tåget kom så vände det bara. Det släppte av alla passagerare och vände. Så vi väntade och väntade. Ett tåg till kom. Samma sak där. Tillslut var det aspackat med folk på stationen, och 45 minuter efter ordinare avgånstid så kom tåget. Man krigade sig på rent ut sagt.


Fy fan för SL.

hihi

Så himla göll när man blir tagen för att vara typ arton.
Gick mot guldfynd i jakan för att prova ringstorlek, och så skrek en typ snygg kille som skulle sälja typ comviq snackis efter mig "Heej har du comviq??" (haha förövrigt ragningsreplik2000) Jag ba "mm :P" Han ba "Hur gammal är du?" jag ba "15 -.-" han ba skrek över hela jakobsberg "FEMTON ???" Jag ba tss

Hur som, nu ska jag plugga skiiiithårt. Förövrigt är jag oerhört opepp på LK. förlåt alla som läser det här som känner till det.
Puss

världen är liten

Hahah nyhetsuppläsaren i julkalendern är hon som spelar gynekologen i den där pH i underlivet - reklamen.
Haha (= Men asså julkalendern S U G E R  ;(((

thursday morning

Goder morgon i denna sal,
Igår vare ju big big drama på grey's, bölade asmycket när rosie dog och när denny var med. Så skönt att böla ut framför världens näst bästa program. (det bästa har jag nog inte sett än, men det finns nog där ute i stora vida världen..)
Dock känns det lite vemodigt att amanda inte svarade på mina sms, så vi hade ingen dialog under programet.. Amanda, what was up with that!?
Nu sitter jag här o nyser, ska snart sätta på svt1 och kolla på den sämsta julkalendern nånsin :) Till frukost vart de tomtegröt och socker, och på väg till skolan/muséet så måste jag köpa lunch. Idag blir det alltså östasiatiska, lagom kul -.- men buddhism är rätt intressant. Dock har jag inte ens börjat med "varför jag vill bli .. " Aja, Louise blir nog inte arg på mig om jag lämnar in den på fredag... Juste, det får jag ju, ha!
Nu så!
Ha det berrraaa <3


grey's anatomy

Världens sorgligaste avsnitt. Jag grät när Rosie dog, tyckte så jävla synd om Ed. Alltså åh känslosamt värre <3



Till er som inte såg

:o :(

Vad obehagligt det är att Denny är med i dagens Grey's. Blev helt kall/stel inombords, var som att tiden stod still. Tkr så syynd om izzie och så är Denny så himla bra och puppyeye:ig.
aw.
http://www.straightfromthedoc.com/50226711/denny-duquette-on-greys-anatomy.jpg

back to life..

nu har jag suttit i drygt 1 timme och kollat på forum med frågor och svar från 118100 och tvivel.com. Har nästan avlidit, men nu äre dags att komma tillbaka. Om en timme o en kvart äre greys. Ska försöka göra det där mattesteget innan..

,

Det är en konst att kunna anpassa sitt språk till mottagaren. Jag tycker jag lyckas. Bra övning för skolgång med svenskberättelser att skriva.

Cecilia säger: jävla fucking äckliga vidriga draco malfoy-avskum!!!!!
Julia säger: vad har hänt egentligen ?? hur efter är jag ?+
Julia säger: serri vilket mongo, lås in honom i hemligheternas kammare cecilia !

Vem uppmuntrar till våldtäkt? Jo 118100!!

FYYYYY TUSAN VAD FÖRBANNAD JAG BLIR NU !!! :O
satt i brist på liv och kollade ett flashbackforum med frågor och svar folk ställt och fått av sms-svars-tjänsten 118100.
USCH vad jag blir upprörd !!! DETTA ÄR INTE OKEJ!!
Kolla:

Fråga: Hur gör jag för att få min flickvän att gå med på analsex?
Svar: Be henne snällt och ge henne något annat i utbyte, till exempel oralsex eller massage. Fungerar inte det kan du istället prova när hon sover.

NÄR HON SOVER ! :O ASSÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nån borde anmäla detta, eller informera aftonbladet. Då får jag både cash och publicitet. Kan vara bra inför jul... Hmm..


Julia är upprörd


Ben & Jerry's


José Gonzales


Minne för livet







Los Angeles. Hollywood. Walk of Fame. Beverly Hills. Disneyland. Disney Town. Universal Studios. Venice Beach. Santa Monica. San Francisco. China Town. Golden Gate Bridge. Lombard Street. Santa Barbara. Arroyo Grande.  Arroyo Grande High School. Pismo Beach. Oceano. San Luis Obispo.

Det var då som livet var som bäst
Och jag saknar det mer än någonting annat

underhållning i skåprummet i stallet

CAMILLE CAMILLE RIMMAR PÅ PROMILLE


hanna promille snyggbrud emma

SKF forever. Hörni, don't ever leave me. :( It's not safe to leave me alone with the Kid. I don't wanna hurt someone..

värmdö gymnasium

Ja, innan jag glömmer bort det ska jag nog bara ta och blogga om det öppna huset jag var på med debbie i måndags.
Det var på värmdö gymnasium, eftersom jag är intresserad av sam beteendevetenskap där.
Jag fick inget asbra intryck, ingen WOW-känsla som alla pratar om (och olivia, då menar jag inte wow som i world of warcraft). När Amanda varit på Kungstens var hon eld och lågor. Jag kände mig bara seg o neggi på värmdö. Sure, alla elever var supernöjda, jag tror de när de säger att det är "aaasbra stämning, inga raketer i korridorerna här inte", men jag fick liksom inget "HÄR SKA JAG GÅ !!!". Kan ha varit för att det var ljusgula, dåligt målade för längesedan, väggar med spytorkosa detaljer på t ex ledstänger osv. Klassrummen var också rätt små och det var verkligen VANLIG SKOLA. Så, jakten på det perfekta gymnasiet fortsätter :''(

hemstudiedag

Ja, hej igen.
Som vanligt fick jag ångest när jag såg amandas inlägg. Hon har pluggat aaaaaaaaaaaasmycket. Jag borde ju också gjort de va.
Jag har:
läst fyra sidor i religionboken
re-written the swedish novel
läst igenom nästan hela förklaringarna på steg 22 i matte
a, det var det.
Kvar:
Skriva en uppsats om varför jag vill bli buddhist
Börja och sluta, göra HELA steg 22 i matte
Läsa 100 sidor i religionboken.

ehhh good luck chuck juck fuck

hemstudiedag

har gjort
två analyser av två olika tal på engelska
en hel uppsats om varför jag vill bli buddist 
läst några sidor i min bok

ska göra
fyra uppgiftsblad i matten
en till analys av ett tal

ointressant

jag har ont i huvudet och måste plugga oavbrutet hela dagen om jag ska nå mina mål.
so long

Mu bä dubbelkvack dubbelkvack

God morgon. Idag är jag och Amanda lediga, ändå vaknade jag tio över sju (av mig själv) för att kolla på julkalendern. Den är väldigt dålig. Visst, trevlig story; modernt och lalala. Men det är faktiskt INGEN julkänsla !!!!!11 The set takes place i typ ett P-hus där de har byggt upp en vit, steril stad!!! Ser det ut som iaf. Nej usch. Inget rött överhuvudtaget. Blä :(
Idag har jag inget särskilt intressant att skriva, tyvärr, men nu ska jag strax sätta igång och plugga. Plugga plugga plugga heeela dan.
Byebyebye


Förtydligande

Måste bara säga detta eftersom att en viss Caroline inte förstod. Kolla på kategorierna så ser ni vem som skriver!

Vart tar världen vägen?

Idag snodde några horungar min lillebrors mobil i skolan.  Vad fan är problemet med alla människor i detta samhälle?

This is your victory



Just nu sitter jag framför youtube med pepparkakor i ena handen och mjölk i ett stort glas. Jag har precis börjat plugga engelska. Jag har rätt mycket att göra på väldigt lite tid så det är bara att börja. På det steget jag är på ska man analysera tal, jag har valt att analysera första delen av Obama's vinnartal (ska analysera två tal till men har inte bestämt vilka) I alla fall så är det så himla bra. Har aldrig tagit mig tid till att lyssna på det förens nu, trots att det har gått en månad sedan valet avgjordes. Men det är värt att lyssna, och det gör ni här.

Ja, jag har växt

Jag kom alldeles nyss hem från att ha hämtat min minsta lillebror från skolan (sexårs) I alla fall så är det samma personal, eller nästan samma, som när jag gick där. Varje gång jag kommer och hämtar honom säger de alla samma sak "nej men oj amanda gud vad du har växt och bla bla bla" Men liksom, det är ju inte så att jag växer hela tiden. Jag växer ju inte från vecka till vecka. Haha, det är faktiskt lite roligt.


RSS 2.0